SaiPa - HIFK La 15.1.2005

  • 12 217
  • 63

bystander

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki, Mika Saukkosen lenkkikengät
Joo, kiitettävä mökä lähti punaisista. Eka erä oltiin jyrän alla, tokassa homma kääntyi meille ja vika oli neppailua. Keisari oli oma itsensä. Fagu maajoukkueeseen! Lappeenranta on mukava paikka. Kiitokset alkuasukkaille leppoisdasta kohtelusta. Kohta Dorikseen. (Onko yksi vai kaksi oota, enpä tiedä, Toni.)

Iso jousi.
 

lautamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itäsuomalainen jääkiekko.
Pelistä palattu ja olutta otettu, eikä vituta yhtään, kohtuu hyvä peli nähty vaikka hävittiinkin.

Kyllä on IFK .n liike parantunut siitä syksyn vierailusta, ja sen myötä tehoa alkaa näköjään löytyä, maalitilanteita tulee ja niitä pystytään myös hyödyntämään, toisin kuin SaiPa jolla on ilmeinen maalintekokipsi päällä.

Ensimmäisessä erässä IFK.lla yksi maalipaikka, onneksi osui tolppaan, SaiPalla kolme paikkaa, kaksi hiuksenhienosti ohi ja Nokelaisen nosto kolmesta metristä neljä metriä yli maalin.

Toisessa erässä Suvannon veto ohi tyhjän maalin, sen jälkeen HIFK meni menojaan, siinä ero kärjen ja tyven välillä.

Kolmas erä tuhrattiin.

Hiukan tuosta Zidlickyn ja Paakkarisen painista: Eipä siinä mitään kummempaa ollut, kun Paakkarisen kypärä lähti päästä ja Marek näki että poikahan tämä vasta on, alkoi häntä naurattaa ja meni hymy huulessa jäähyaitioon.

Sitten hiukan SaiPasta: Kyllä on ihmeteltävä onko kukaan kertonut esimerkiksi Pekkalalle ja Timoselle miksi siellä kentällä ollaan ja mitä sillä kiekolla tehdään, miehet pyörivät kentällä hädissään ja heittelevät kiekkoa miten sattuu, olisikohan uudelleenkoulutuksen paikka, Pekkala kyllä yritti parhaansa, mutta tänään ei liike riittänyt. Timoselle voi heittää hyvästit, Sapko saattaisi olla oikea kohde, samoin kuin tämänhetkiselle Vänttiselle. Tiesikö edes että on peli menossa?

Mutta: Marssi jatkuu, kyllä sieltä tälläkaudella vielä yksi voitto tulee, minä siirryn pilkille, olkoon jäätä tai ei, on meillä merellä veneitä.
 

ahal

Jäsen
- Tyytyväinen täytyy olla pisteisiin. SaiPa on pelannut paremmin kuin sarjataulukko osoittaa. Kahteen viimeiseen erään täytyy olla myös tyytyväinen, Aravirta kiteytti tuntonsa.

Täytyy tuota Araa kunnioittaa edelleen, herrasmies jos kuka. Harvoin sanoo pahaa sanaa vastustajistaan, ja tuskin omista pelaajistakaan. Näitä saisi olla kiekkokaukaloissa enemmänkin. Varsinkin junnutasoilla.
 

Zidlicky^

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Detroit Red Wings, FC Barcelona
Zidlicky

Ymmärsin edellisistä viesteistä että Marek pelasi kelpopelin ja oli pelipäällä?
(Videot katsoin.)

-Maailman suurin Marek fani.
 

Pihvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, ÄTPPOMK, Everton FC, Canucks
Sori, olen melkein selvä.

Kiva peli, ei ehkä tasollisesti, mutta tunnelma paranee ihmeellisesti, kun halli on hiukan pienempi. Hyvä meno oli päällä.

Vokoun näytti taas, miksi hän on ykkösmaalivahti NHLssä. Mielettömän varmaotteinen ja mailapelikin on kiitettävää luokkaa. Välillä tosin näyttää että touhu on hyvinkin epävarmaa, mutta kyllä äijästä huokuu semmoinen varmuus myös maalintakana, että kyllä se tietää mitä tekee. Tämän jampan kanssa voidaan haastaa kenet vain ja koska vain tässä liigassa! Tätä on odotettu.

Lasse omisti taas kentän. Nyt myös tajuaa miksi hän(kin) pelaa taalaliigassa. Voitti kulmissa lähes kaikki kaksinkamppailut, ja hänen maali oli suorastaan nerokas suoritus. BÄNG BÄNG Kimikin osui, Jamon hienoisella avustuksella tosin. Ainakin toiseen päähän näytti menevän suht helposti verkkoon.

Öh, johan se riittääkin. Matka oli todella hyvin hoidettu, siitä taas kiitokset järkkääjille. Toivotaan että playoffeissa saadaan lisää samanmoista, kun runkkarissa on viikonlopun vieraspelit aika nollissa.

Vielä; Vokoun jopa vilkutti faneille poistuessaan kaukalosta! Kyllä se tykkää. Sama juttu koko IFK -porukasta toiselle erätauolle mentäessä; Kovin oli hymyileviä naamoja jätkillä, ja Kibekin vilautteli voiton merkkejä päätykatsomoon. Tuntuu olevan hyvä fiilis päällä, itse kullakin....

....HÖRRRRRPSSSSSSSSSSS!
 

Muro

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kiitos Murmelille videoista. Varsinkin ensimmäisestä jossa näytettiin punaista päätyä maalin jälkeen. Moni muu olisi jättänyt näyttämättä. Kyllä oli mukava lukea ketjua läpi. Tuntuu vaihteeksi taas siltä, että tällä jengillä voidaan päästä pitkälle. Ja eiköhän iso tekijä löydy tolppien välistä. Tässähän odottaa ihan täpinöissä ensi lauantaita, kun vastaan saadaan todellinen mittari nykykunnosta ja kaksi liigan parasta veskaa ottaa yhteen.

Viestin lähetti Pihvi
Vokoun jopa vilkutti faneille poistuessaan kaukalosta!
Va ta fak. Kotipelien jälkeen kaveri on poistunut suoraan kättelystä koppiin eikä ole edes vilassu katsomoon. Oma fiilis on ollut että kaveri on vaan töissä, mutta hyvä että tykkää..
 

theref

Jäsen
Niin paljon kuin tästäkin pelistä voisi kirjoittaa, niin...

Sanottakoon kuitenkin sen verran, että ensimmäinen erä oli mielestäni tämän kauden parasta SaiPaa!

Hitto kun ei vaan saatu sitä kiekkoa maaliin. Minkäs teet kun ei ole käsiä tarpeeksi.
 

Heretic

Jäsen
Suosikkijoukkue
1948
Vaalimahti

Vaikka otanta onkin liki olematon (siis tämä yksi peli), niin kyllä vaikuttaa todella onnistuneelta hankinnalta tämä case Vokoun.

Miten ihmeessä kaveri onnistuikin koko ajan näyttämään äärimmäisen rauhalliselta, ja siltä, että eihän tässä ole mikään kiire - silloinkin, kun taatusti oli kiire?
Esimerkkinä vaikkapa kolmannessa erässä tuopin korkuinen SaiPa-laukaus painuu aivan tolpan juuresta ohi kimmoten heti takalaidasta takaisin osuen Vokounin pohkeeseen ja pompaten suoraan kohti maalia - ja Tomas viilipytyn lailla, ilman yhtään ylimääräistä hötkyilyä, käytettävissä olevassa sekunnin murto-osassa, ottaa ja kopauttaa kiekon mailallaan kentän kulmaan.

Lisäksi pidin pirusti tavasta, jolla kaveri välillä - katse kohdistettuna aivan muualle, ikään kuin täysin sattumalta, hupsis! - kävi blokkaamassa kulmakiekkoihin pyrkiviä SaiPa-hyökkääjiä maalin takana sekä leikkaili maalinsa kulmilla sen takaa alas puolustukseen yrittävien KeltaMustien luistelulinjoja. Tosi ammattimies, jumalauta.

Tahtois oman tommosen kyllä. Oikein kovasti tahtois.
 

redpecka

Jäsen
Jahas, ottelun paskimmaksi pelaajaksi oli vakuutettu Vänttinen. Toisaalta erinomainen tapa tämä vakuuttajaäänestyskäytäntö, ylesölle annetaan näkyvä väylä heti ottelun päätyttyä ilmaista mielipiteensä.

Videoklipeistä hieman: Ekassa maalissa Kokko(?) siinä seuratessa Hirson menoa saattaapi ajatella että jätetään suora maskiton kuti Jamolle ja peitetään muut variaatiot ilman turhaa jäähyä puolivaarattomassa tilanteessa. No en tiedä mitä ajatteli, mutta aika löysän näköistä oli meno. Jamo on nykyisin Jamo.

Ja hauska tuo Paakkaris-episodi; Z pitää vaan kylmän viileesti poikaa korvasta kiinni ja tämä ei voi tehdä mitään. Heh! :) Hyvä taklaus kuitenkin puupäältä. Noin sitä karvata pitää ja mesota vielä päälle.
 

Alfred

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
IFK kiittää, IFK tackar!

Vaikka vituttaakin etten tälle reissulle päässyt, on tota kyllä ihan mukava välillä täältä päätteeltäkin seurata..

Murmeli \o/
 

Aksu

Jäsen
Viestin lähetti Murmeli
Laitetaan tännekin vielä linkki tähän videoon, josta näkee millaista fanimeiningin pitäisi olla useammin joukkueesta riippumatta:

http://www.saipafanit.com/videot/hifk-fanit-15012005.mpg (27Mb)

Mainittakoon vielä (ettei jää epäselväksi) kyseessä olevan SaiPafanien oma nauhoitus ja tästä syystä kaikkia maaleja sun muita tilanteita ei ole. Teemana oli kuvailla enemmänkin tunnelmia ja pikkujuttuja sieltä täältä. Hyvän koosteen Murmeli kuitenkin teki.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös