SaiPa - HIFK La 1.4.2006 Klo 17.00

  • 29 258
  • 155
Tila
Viestiketju on suljettu.

root66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Pitikö sen näin mennä, piti kuitenkin...

Redisti kirjoitti:
Puutunpa minäkin, mutta näinhän sen pitikin mennä, eli kaikki ok. Funtsikaa vaan jotain normaaleja Cänädä-Suomi maaotteluita, kun kanukit vie... vaikka vaan kuinka niukasti tahansa, niin homma roger.

Anyway, ihan siisti teiltä norpat, diggaan kyllä muuten (pönde naapurissa), mutten juuri Juunaksesta.

Schönen Danke HIFK! Nyt alkaa matsit! Nordis täyteen heti keskiviiikosta alkaen.

No, niin. Hieman hellittää vasemman puolen rintalastan tilanne. Olikin jo sellainen tunne, että vittu jätkät, jos ette homma hoida.

Sanoin kuitenkin veriveljelle että jatkoerässä homma hoituu, jos ei Hirso, niin joku omista luottojätkistä (enkä tarkoittanut naapurin #39 tai #40) hoitaa homman ja mikä sen parempaa kuin että Turre breikkaa just nyt ja hoitaa homman todennäköisyyden mukaisesti himaan. Olisi se ollut Mällille aika case jos olisi 0-3:n vetänyt saimaanrannalle, mutta rutiini, vaikka paskan vetäskin, oli lopulta se joka voitti ja on vähintäänkin oikeus ja kohtuus että liigahistorian paras valmentaja hoitaa jengin semeihin huonollakin pelillä.

Mielenkiintoista sarjassa oli punaisten "varsin" heikon esityksen lisäksi, se että Ville-poika hermoili selvästi kun ratkaisu läheni ja Joonas sen kuin kuumeni. Ei voida olla huomioimatta vahva lataus entisen vuoden tulokkaan pelissä, mutta kun katseli vaintopenkin reaktioita Hirson poikkaamisen jälkeen, niin miettii mitä pelimiehen päässä liikkuu, kun vetää jo toisen vanhan pelikaverin päähän...

Kolmas huomion arvoinen seikka HIFK:n huonon esiintymisen ja Idän Ihmeen loistavan taistelun lisäksi oli mielenkiintoinen tuomaripeluuttaminen ja -peli. Kun Japa puhaltaa vitosen tiukassa paikassa pistetään Hannu tilalle, mutta kun Hannu vähintään mielenkiintoisen puhaltamisen jälkeen taas esiintyy Kisapuistossa ihmetyttä logiikka kokonaisuudessaan. Idän käskyttäjien punaisten jäässä liikkumisen kommentit saavat mielenkiintoisen lisämausteen, kun punaisen kainalosta löytyy suhteettoman usein puutavaraa eikä minkäänlaista reaktiota raitapaidoissa tapahdu, mutta ehkä se on sitä play-off kiekkoa...antaa poikien pelata, rexona hoitaa komposiitit.

Noh, ei tuomarit sarjaa ratkaisseet, mutta taas herää kysymys että miksi ammattivalmentajat valmentaa ammattipelaajia pelaamaan amatöörituomarien valvomaa peliä, jota aidosti peliä katsomaan tulleet katsojat (poislukien pisnesperusteella kaljaa kittaavat) haluavat arvostaa suosikkilajiaan sekä mielenkiinnollaan että rahoillaan?

Lopuksi: helvetin hyvin puristettu siellä Saimaan rannalla ja Jätkät, te teitte sen mihin me ei ihan uskottu, ja lisää olisi saatavissa. Uskokaa siihen että etelähämeen luistelijat pysähtyvät kun laittaa lihaa eteen, ja Janne, me halutaan uskoa siihen että me ja sinä olemme löytäneet oman voittavan kiekkomuurin.

Kun uskoo tarpeeksi, niin Penankin ponnistelut voitetaan...
 

haltija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Noniin, pakolliset kännit vedetty Stadin yössä.

Käytiinpä perkele kaveriporukalla paikan päällä katsomassa tämä show. Täytyy sanoa, että Idän Jätti tulee aina olemaan nimensä arvoinen porukka. Oli se niin hienoa katsoa hienon kauden hienoa päätösottelua.
Jengi puhuu Viitaluomasta todella paljon tämän jälkeen - tosiasia - Ville itki matsin loputtua, ja se kyllä kertoo kaverin tunnelatauksen näihin peleihin. Itseäni vallan vituttaa spekulointi siitä että Viitaluomalla olisi ollut ensi kausi mielessä. Bullshit.
Oli myös hienoa nähdä rehti meininki joka jätkältä, jokainen IFK:n kaveri sai varmasti onnentoivotukset jatkopeleihin. Tappelupukarit Schnabel ja Kudroc olivat parhaita kavereita matsin jälkeen, se on aina mukavaa nähtävää.

Sanat eivät riitä kuvailemaan tätä kännisen miehen tunnetta tälläkin hetkellä...SaiPa! Tulet aina olemaan sydämessäni! Kiitos tästä kaudesta, oli parasta pitkään aikaan!

Onnea HIFK jatkopeleihin, teillä on hieno joukkue ja ennenkaikkea hieno faniporukka!

KIITOS!
 

Pihvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, ÄTPPOMK, Everton FC, Canucks
bizkit78 kirjoitti:
Lundell ei ole voittava veska ja mielelläni näkisin vielä Askeyn rosterissa. Semejä odotellen!

Hassua. Millä tavalla Lundell ei ole voittava veska? Jos äijä torjuu 60 vetoa pelissä ja voittaa, niin minusta on kummallista väittää, että maalivahti ei olekaan voittava. Joo, maalit oli hieman helpohkoja, mutta ne ns. gamewinnerit varmasti (huom. peliä näkemättä) mahtuivat tuohon joukkoon. Mulla ei ole Askeytä ikävä. Nyt mennään näillä, ja SaiPa tarjosi ihan perkeleen kovan vastuksen.

Tähän asti IFK:lla oli ainoastaan hävittävää, nyt kaikki on plussaa, ja jätkät voivat jollain tasolla vetää rennommin. Tietenkään välierissä ei voi pelleillä, mutta kuvan varmasti tajuat.

Minusta vain Lundellin dissaaminen on saanut ihan absurdit piirteet. JEE!
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Kiitos HIFK.lle, kaudesta ei tullut floppi sittenkään. Saipalle tunnustus, tehokkaammalla viimeistelyllä olisitte jatkossa, harmittavasti vain joukkueenne hajoaa ensi kaudeksi. Toisaalta Janne antoi imuillaan teille muutaman ilmaisen, joten ehkä HIFK kuitenkin jollain tavalla ansaitusti vei jatkopaikan.

Jannen puolustajille, että ei näitä hörppyjä ole tullut näissä jatkopeleissä kellekään muulle kuin Lundellille, miettikääpä sitä? Ensi kaudeksi tarvitsemme luotettavan ykkösvahdin ja Janne on meidän hyvä kakkonen, nyt tulee sitten paskaa niskaan. White on myös jatkopeleissä ihan turha poju, katsomoon vain, tarjoan höyrynakit joka erätauolla.

HIFK:n duunareille täydet pisteet sarjasta, te piditte joukkueen hengissä nostamalla tasoa.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
haltija kirjoitti:
Itseäni vallan vituttaa spekulointi siitä että Viitaluomalla olisi ollut ensi kausi mielessä. Bullshit.

KIITOS!

Nämä puheet kaikista ensi kauden asioista ja niitten vaikutuksesta pelaajan/valmentajan motivaatioon pudotuspelissä ovat aivan naurettavia ja sitäpaitsi todellista ammattitaidon aliarvioimista.

SM-liigassa ei ollut eilen yhtään ihmistä, joka veti puolivaloilla, koska "emmä täällä ens kaudella oo."
 

Juulia

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa. Sympatioita ei muille heru...
Tulipahan käytyä

Ja nähtyä hieno, tiukka matsi. Tässä pelissä kyllä pisti silmään Morten Ask. Jätkähän pelasi helvetin hyvin! Ja kun HIFK-puolustus sen huomasi, alkoi tulemaan niittejä (= Viitaluomalle olisin toivonut onnistumista maalin suhteen. Tuntui ettei herran ranteet ollut kunnossa, mutta mutta... Paikkoja oli niin maan ... perusteellisesti.

SaiPalla oli kyllä riittävästi maalintekopaikkoja tässäkin pelissä yli äyräitten, ja paremmalla viimeistelyllä maanantaina olis vielä peli... Nyt kävi näin ja olen kyllä kiitollinen SaiPalle. Hienoa peliä olette pelanneet ja jännitystä on ollut riittävästi. Ensi kaudella sitten uudelleen ja pidemmälle, vaikka noin puolet joukkueesta katoaa muualle. Kiitos SaiPan koko joukkueelle.

HIFK-faneille: Kiitos teille, suurin osa olette todella mahtavaa ja hienoa porukkaa! Aina löytyy niitä vähemmän fiksuja, puolin että toisin, mutta heidän kannalta ei kannata yleistää koko porukkaa.

Tätä en olisi ikinä uskonut sanovan: Koska SaiPa tippui jatkosta, toivon HIFK:n ja Ässien pelaavan finaalissa. Ja jos näin käy, pidän lupaukseni ja käyn finaalin katsomassa paikan päällä. Näin on tullut luvattua ja minä pidän aina lupaukseni. Eri asia on sitten se, kumman punapaitaisen joukkueen toivon voittavan mestaruuden ;o)

Vielä iso käsi ja kiitos Aksulle, Murmelille +muille tutuille SaiPafaneille. Varsinkin Aksu ja Murmeli ovat jaksaneet koko kauden järjestää reissuja ja hoitanut hommat muutenkin hienosti.

Lopuksi terveiset Annille ja Petrille, Minnikselle ja hmm.... eräälle HIFK-mieliselle ystävälleni, jonka nimimerkkiä en tässä ilmoita, kun en ole varma haluaako paljastua minut tuntevaksi henkilöksi ;o)

Palaillaan asiaan joskus...
 

RcT

Jäsen
Kausi oli tältä erää nytten siinä, tyhjä fiilis on, tällä joukkuueella olisi tehnyt mieli jatkaa pidenpään.
Mutta on tämäkin hyvä saavutus kun ajattelee "ennakkokaavailuja" mutta nälkähän tunnetusti vain kasvaa syödessä.
Radion kautta pelin kuuntelin mutta silti tunne Malmivaaran tasoituksen syntyessä oli niin mahtava että en moista fiilistä edes muista.

Eniten ehkä harmittaa se, että IFK oli täysin kaadettavissa. Pelit olivat erittäin tasaväkisiä ja pari niistä hävittiin merkkkausvirheiden ansiosta, toki omassa viimeistelyssäkin oli paljon parantamisen varaa. Noh, ei tässä auta sen enenmpää vikistä, ei enää montaakaan kuukautta kun kiekko tippuu jälleen jäähän SaiPan merkeissä.

Kiitos SaiPa!
 

Haukionkala

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia FlyersTunturi-kiekko :DIn
jussi61 kirjoitti:
Muistutan vieläkin siitä, että SM-Liigassa mikään joukkue ei ole noussut 0-3 tappiosta 4-3 voittoon poffeissa. .


itseasiassa toissa kaudella IFK nousi ilvestä vastaan 3-0 asemasta 3-4 voittoon......
 

Pate 00

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsingfors
Haukionkala kirjoitti:
itseasiassa toissa kaudella IFK nousi ilvestä vastaan 3-0 asemasta 3-4 voittoon......

1-3:sta.

13.3. HIFK - Ilves 6757 3- 1 (1-1,2-0,0-0)
15.3. Ilves - HIFK 5368 3- 2 (0-0,1-2,2-0)
17.3. HIFK - Ilves 7706 0- 3 (0-2,0-1,0-0)
19.3. Ilves - HIFK 7918 4- 2 (1-0,2-2,1-0)
21.3. HIFK - Ilves 5796 3- 0 (3-0,0-0,0-0)
23.3. Ilves - HIFK 6549 0- 1 (0-0,0-0,0-1)
25.3. HIFK - Ilves 8120 4- 3 (1-1,1-1,2-1)
 

bizkit78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Vancouver Canucks
Pihvi kirjoitti:
Hassua. Millä tavalla Lundell ei ole voittava veska? Jos äijä torjuu 60 vetoa pelissä ja voittaa, niin minusta on kummallista väittää, että maalivahti ei olekaan voittava. Joo, maalit oli hieman helpohkoja, mutta ne ns. gamewinnerit varmasti (huom. peliä näkemättä) mahtuivat tuohon joukkoon. Mulla ei ole Askeytä ikävä. Nyt mennään näillä, ja SaiPa tarjosi ihan perkeleen kovan vastuksen.

Tähän asti IFK:lla oli ainoastaan hävittävää, nyt kaikki on plussaa, ja jätkät voivat jollain tasolla vetää rennommin. Tietenkään välierissä ei voi pelleillä, mutta kuvan varmasti tajuat.

Minusta vain Lundellin dissaaminen on saanut ihan absurdit piirteet. JEE!


Totta, Janne torjui noin 60 kertaa ja mukaan mahtui varmaan helvetin monta huipputorjuntoja, mutta silti tollaisia mokia ei näissä peleissä saisi yksinkertaisesti tulla. Ihan sama vaikka torjuisi luistimilla 50 kertaa ylämummosta. Näitä heikkoja hetkiä Lundellille on tullut aikaisemminkin. No, ihan sama ku jatkossa ollaan. Jos vaikka pieni kipsi olisi ollut taustalla. Keskiviikkoa odotellen.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
"Hyppää Tony Hyppää"!!!! Hyvä kesälomaa Saipa!!!!

- Kiitos IFK!!!! Nyt sitten uutta matoa koukkuun ja kaatamaan pronssikerhoa.

- Kiitoksia Saipalle erittäin tasokkaasta ja kovasta vastuksesta.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
jm kirjoitti:
rafalski kirjoitti:
Nyt voivat pikkuhiljaa kai viimeisetki alkaa kuoppaamaan mielipiteitään, että Jan "fortunan kultapoika" Lundell ei ole voittava/playoff -maalivahti.
Eihän se olekkaan. Vaikka nyt torjuikin 59 laukausta. Ensimmäinen ihan älytön lahjamaali vaihteeksi Lundelilta. Toista en kunnolla nähnyt, ilmeisesti muutti suuntaa jostain, mutta helpohkon näköisesti upposi sekin.
Niin, itseasiassa voittavan maalivahdin määritelmä on sellainen että saattaa päästää joskus helppojakin maaleja, mutta sulkee sitten luukunsuun kun sillä on eniten väliä ja "varastaa" maalin voittoja peleistä joita vastustaja hallitsee. Tuon mukaan Lundell nimenomaan olisi voittava maalivahti vaikka toki 9 sek ennen loppua ei maalia saisi päästää. No voittava maalivahti pystyy noista vielä toipumaan.

Jos sen sijaan keskustellaan siitä että onko Lundell huippumaalivahti, niin 59 torjuntaa ja kaksi helppoa maalia on niin erikoinen yhdistelmä että siihen on vaikea ottaa kantaa. Vastaavasti voisi kysyä että onko Viitaluoma huippupelaaja? Hän hukkasi sarjassa varmaan 10 hyvää maalipaikkaa, mutta selvästi se lahjakkuutta on että niitä saa niin paljon.
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pasanen kirjoitti:
Sanoisin että oli lappeen Rantalaisten huonoutta etteivät pystyneet hyödyntämään länki-Lundellin lahjoja. Katso ja ihmettele keskiviikkona kun kerho tackar och pockar. Me tiedämme miten omakohtaisesti että yksi (vähintään, tänään Jan antoi molemmat) lahjamaali (copyright Puurula) per peli riittää kääntämään sarjan vastustajalle...

Pakko kommentoida vähän tätä Lundellin peliä. Selväähän olisi, että Askey backuppina toisi melkoisesti lisää turvallisuutta. Toisaalta täytyy myöntää, että vaikka Lundell tässä sarjassa muutaman helpon päästi niin hän kuitenin voitti molemmat jatkoajat. Niissä jos missään mitataan voittajuutta. Ja ne molemmat Lundell kuitenkin voitti. Janne riittää mestaruutta tavoittelevan joukkueen maalivahdiksi siinä kuin kuka tahansa vastustajan molarikin. Siihen ei tämä projekti kaadu.
 

KEKE

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Isaksson kirjoitti:
Pakko kommentoida vähän tätä Lundellin peliä. Selväähän olisi, että Askey backuppina toisi melkoisesti lisää turvallisuutta. Toisaalta täytyy myöntää, että vaikka Lundell tässä sarjassa muutaman helpon päästi niin hän kuitenin voitti molemmat jatkoajat. Niissä jos missään mitataan voittajuutta. Ja ne molemmat Lundell kuitenkin voitti. Janne riittää mestaruutta tavoittelevan joukkueen maalivahdiksi siinä kuin kuka tahansa vastustajan molarikin. Siihen ei tämä projekti kaadu.
Viisauden sanoja,kiitos Isaksson!
 

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
Isaksson kirjoitti:
Pakko kommentoida vähän tätä Lundellin peliä. Selväähän olisi, että Askey backuppina toisi melkoisesti lisää turvallisuutta. Toisaalta täytyy myöntää, että vaikka Lundell tässä sarjassa muutaman helpon päästi niin hän kuitenin voitti molemmat jatkoajat. Niissä jos missään mitataan voittajuutta. Ja ne molemmat Lundell kuitenkin voitti. Janne riittää mestaruutta tavoittelevan joukkueen maalivahdiksi siinä kuin kuka tahansa vastustajan molarikin. Siihen ei tämä projekti kaadu.

Jälkimmäistäkään jatkoaikaa ei olisi tullut ilman tota Lundellin haparointia. Pitää kai siihen luottaa, kun on uskollisesti omia jätkiä, mutta pelko perseessä saa elää. Ei se torjuntaprossa kaikkea kerro, jos matsiin tulee vaikka 10 vetoo ja päästät yhden niin prossat on 90%, mutta ei voi tietää miten vaikeita ne 9 on, haamukoppeja vai "perus"torjuntoja.
 

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Snaipperi #16 kirjoitti:
Jälkimmäistäkään jatkoaikaa ei olisi tullut ilman tota Lundellin haparointia. Pitää kai siihen luottaa, kun on uskollisesti omia jätkiä, mutta pelko perseessä saa elää. Ei se torjuntaprossa kaikkea kerro, jos matsiin tulee vaikka 10 vetoo ja päästät yhden niin prossat on 90%, mutta ei voi tietää miten vaikeita ne 9 on, haamukoppeja vai "perus"torjuntoja.

Anteeksi oneliner, mutta saanko laittaa tämän allekirjoitukseeni?

Kiitos.
 

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
rico kirjoitti:
Anteeksi oneliner, mutta saanko laittaa tämän allekirjoitukseeni?

Kiitos.


No laita vaa? hehe.. Pointtina oli että Lundell jos ei ois oma poika nii ois saanut aika paljon paskaa enemmän niskaan.
 

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U15
Snaipperi #16 kirjoitti:
No laita vaa? hehe.. Pointtina oli että Lundell jos ei ois oma poika nii ois saanut aika paljon paskaa enemmän niskaan.

Voiko Janne saada enää yhtään enempää paskaa niskaansa? Runkosarjassa mies oli liigan kolmanneksi paras maalivahti ja pudotuspeleissäkin torjuntaprosentti on 93,52. Ainoat asiat, mitkä monet kuitenkin muistavat, ovat pari helppoa päästettyä maalia.
 

Snakster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jude kirjoitti:
Voiko Janne saada enää yhtään enempää paskaa niskaansa? Runkosarjassa mies oli liigan kolmanneksi paras maalivahti ja pudotuspeleissäkin torjuntaprosentti on 93,52. Ainoat asiat, mitkä kuitenkin monet muistaa ovat pari helppoa päästettyä maalia.

Erityisesti hihityttää, että monet jaksavat syyttää Jannea sellaisen ottelun häviämisestä, jossa hävinnyt joukkue teki maaleja 0.
 

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
Jude kirjoitti:
Voiko Janne saada enää yhtään enempää paskaa niskaansa? Runkosarjassa mies oli liigan kolmanneksi paras maalivahti ja pudotuspeleissäkin torjuntaprosentti on 93,52. Ainoat asiat, mitkä monet kuitenkin muistavat ovat pari helppoa päästettyä maalia.


Nii siinä torjuntaprossassa ei näy että onko ne maalit ollu helppoja vai ei. Etsä kaikkea nää jollain tilastollas, prkl. Eikä torjuntaprossa erottele kärkikamppailuja Kalpa matseista. On myös muistettava että Lundell pelaa Hifkin kaltaisen hyvän joukkueen maalissa, eikä esim. Kalpan maalissa, Kimmo Kapanen yksi eliittiveskoja, mutta ei prosentit kerro hyvää Kalpassa. On Kapasellakin seassa haamutorjuntoja isot kasat, ehkä jopa eniten liigassa, mutta prosentit on huonot kun tiimikin on niin huono.
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Snaipperi #16 kirjoitti:
Nii siinä torjuntaprossassa ei näy että onko ne maalit ollu helppoja vai ei. Etsä kaikkea nää jollain tilastollas, prkl. Eikä torjuntaprossa erottele kärkikamppailuja Kalpa matseista.

Voiko enempää enää aiheen viereen mennä? Kalpaa vastaanko tässä nyt on pelattu. Eiköhän noi PO prossat ole ihan Saipan peleistä, vai onko mulla nyt menny jotain ohi?
 

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U15
Snaipperi #16 kirjoitti:
Nii siinä torjuntaprossassa ei näy että onko ne maalit ollu helppoja vai ei. Etsä kaikkea nää jollain tilastollas, prkl. Eikä torjuntaprossa erottele kärkikamppailuja Kalpa matseista. On myös muistettava että Lundell pelaa Hifkin kaltaisen hyvän joukkueen maalissa, eikä esim. Kalpan maalissa, Kimmo Kapanen yksi eliittiveskoja, mutta ei prosentit kerro hyvää Kalpassa. On Kapasellakin seassa haamutorjuntoja isot kasat, ehkä jopa eniten liigassa, mutta prosentit on huonot kun tiimikin on niin huono.

Pitää paikkansa, ettei tilastot kerro kaikkea, mutta tuskinpa IFK olisi läpipaskalla maalivahdilla päässyt runkosarjassa toiseksi ja pelaisi nyt välierissä. Sitäpaitsi on Riksman, Bäckström ja Wallinheimokin päästänyt helppoja maaleja, heitä ei vain puukoteta selkään vastaavalla tavalla joka ikisestä virheestä.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Snaipperi #16 kirjoitti:
Nii siinä torjuntaprossassa ei näy että onko ne maalit ollu helppoja vai ei. Etsä kaikkea nää jollain tilastollas, prkl. Eikä torjuntaprossa erottele kärkikamppailuja Kalpa matseista. On myös muistettava että Lundell pelaa Hifkin kaltaisen hyvän joukkueen maalissa, eikä esim. Kalpan maalissa, Kimmo Kapanen yksi eliittiveskoja, mutta ei prosentit kerro hyvää Kalpassa. On Kapasellakin seassa haamutorjuntoja isot kasat, ehkä jopa eniten liigassa, mutta prosentit on huonot kun tiimikin on niin huono.

Monta ottelua kävit muuten katsomassa SaiPaa vastaan? Itse näin kuusi ja luotto Jannea kohtaan vaan kasvoi:)
 

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
Le Banner kirjoitti:
Monta ottelua kävit muuten katsomassa SaiPaa vastaan? Itse näin kuusi ja luotto Jannea kohtaan vaan kasvoi:)

Ensimmäisen Nordiksella ja viimeisen Lrannassa. Ei sattumaa että Penakin etsii aina ykkösmaalivahtia valmistautuessa seuraavaan kauteen?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös