SaiPa - HIFK 20.11.

  • 5 311
  • 228

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
HIFK voittaa tänään

Onneksi Ässät ei pelaa tänään joten voi ilman hermopaineita keskittyä muihin peleihin.

Huomio kiintyy heti kakkossuosikkini Hifkin peliin.Sen on pakko voittaa tänään ja se myös voittaa.Muuta mahdollisuutta ei yksinkertaisesti ole.Ei voi olla.

Tulosvetoon 0-2,0-3,1-2 1-3,2-3.

Räkäkiekkoa nöyrästi tänään.Sillä se voitto tulee.Kaikki muut arvot ovat aikaa sitten menneet.Viiva on jo niin kaukana,että kaksi pinnaa on tultava.Jos ei tule voidaan joukkuetta edelleen nuorentaa.Pudota kun ei voi.Kallispalkkaiset Köllit,Podot jne pois ja 15 vuotiaita lupauksia tilalle.Näin säästyy rahaa ensi kauteen.Tämä siis jos tappio tänään tulee.

Molaripelin on luonnollisesti oltava tänään huippuluokkaa vaikka maalissa pelaisi kuka hyvänsä.Tämä on juuri se kohta joka voi pettää.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Re: SaiPan 3. kentän pakkipari:

Viestin lähetti Pebe
Virtanen - Kallioniemi.

Olen sanaton.

Et ole ainoa. Näille herroille voisi antaa lumikolat mailojen sijasta.
 

Maalituomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
2. ketju ratkaisee

ja rankaisee

En tiedä onko tämä jo hulluutta vai epätoivoa vaiko molempia, mutta uskon ja toivon, että 2. ketjusta löytyisi tänään ne ratkaisijat. (Nimenomaan IFK:n sellaisesta)

Mäkkäri voittaa "kohtalaisesti" aloituksia hyökkäyspäässä ja
jakaa Vauhkosen kautta viivalle, josta Urkuri paukuttaa sielunsa
kyllyydestä kohti maalia, jossa ovat maskissa Nilviäinen ja
paikalle "pyrähtänyt" Vauhkonen. Siitä vaan hakkaamaan kiekkoa
pömpeliin!
Tää on muuten yllättävän helppoa...

lopputulos 2-4 (Täh? Veikkasinko mä IFK:ta....)
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Vieläkin ihmettelen..

...lähteekö ifk tosiaan 20 pelaajalla Lappeenrantaan. Pois ovat pakeista Honkanen, Tuominen, Ilkka, Lamberg, Rajala ja Kobezda. Hyökkääjistä ovat pois Hirschovits, Viitaluoma, Järvinen ja Loppi + Mv Riksman. 11 pelaajaa pois (no ei tietenkään kolmea veskaria, joo joo). Osa on loukkantuneina, mutta kuitenkin. n. 35% sopimuspelaajista ei kelpaa kokoonpanoon. Maksaa se tämäkin kaarti pari milliä vuodessa. Pena onkin varsinainen hyväntekijä. Elättää laumaa nälkäisiä nuoria miehiä ilman vastinetta. ;) :D :D ;)
 

theref

Jäsen
Ei mene meikäläisen kaaliin

Pelata saa ihan kuten haluaa, mutta joukkueen kapteenia ja ilmeisesti joukkueen kovapalkkaisinta pelaajaa (ainakin puolustajaa) ei saa sitten kirveelläkään heivattua syrjään kokoonpanosta edes yhdeksi peliksi, edes testin vuoksi, edes joidenkin mielenrauhan takia.

Hämäläisen Ville on pelannut tosi hyvin viime aikoina ja se palkittiin komennuksella 4-ketjun laitaan! Welling ja Sipiläinen ovat pelannet kuin vanhat mummot ja heidät palkittiin 3-ketjun laiturin paikoilla.

Päivän Etelä-Saimaa kertoo asiantuntevasti, kuinka joukkueen terveystilanne on hyvä ja kaikki ovat pelikunnossa. Okei, missä on siis Joni Yli-Torkko? Onko Tore muka pelannut niin huonosti vai onko Vetelä-Saimaan alueuutisten toimittajat Kari Krauel saanut jostakin tipin ja kirjoittanut asian ihan päin hevon kuusta.

Aivan sama!

Tänään illalla siis kohtaavat kaksi sarjan tällä hetkellä heikointa joukkuetta. Kumman putki saa edes pienen suunnan ylöspäin ja kummalla matka jatkuu kohti pohjattoman kaivon pohjaa?

SaiPan maalille palaa parin pelin huilin jälkeen Tomas Duba, jonka varassa seisotaan jälleen paljon.

Jani Virtasen hankinta SaiPan puolustukseen oli muiden mielipiteistä poiketen allekirjoittaneen mielestä hyvä veto. HIFK on niin synkässä yössä tällä hetkellä, että jos peli alkaa menemään heikosti, saattaa kentällä alkaa tapahtua. Herroilta Nielikäinen, Vauhkonen ja Mäkiaho voi olla odotettavissa mitä vain, ja näiden herrojen varalle SaiPalla on siis kerrankin heittää kentälle puolihullu (en tiedä pitääkö paikkansa, mutta kuulostaa kivalta tässä välissä...) Jani Virtanen. SaiPassa ei tosiaankaan ole ollut yhtään kovaa pelaavaa pelaajaa joka olisi pystynyt lähtemään nyrkkihippasille jonkun vastustajan "tekijämiehen" kanssa. Illallahan se sitten nähdään tapahtuuko mitään?

HIFK-pelit ovat aina olleet mielenkiintoisia. HIFK herättää tunteita niin kaukalossa kuin katsomossakin. Tämän illan pelistä voi tulla mitä vaan ja pelissä voi tapahtua mitä vaan. Mielenkiinnolla odottelen!
 

Bob77

Jäsen
Re: Vieläkin ihmettelen..

Viestin lähetti Johannes
...lähteekö ifk tosiaan 20 pelaajalla Lappeenrantaan. Pois ovat pakeista Honkanen, Tuominen, Ilkka, Lamberg, Rajala ja Kobezda. Hyökkääjistä ovat pois Hirschovits, Viitaluoma, Järvinen ja Loppi + Mv Riksman. 11 pelaajaa pois (no ei tietenkään kolmea veskaria, joo joo). Osa on loukkantuneina, mutta kuitenkin. n. 35% sopimuspelaajista ei kelpaa kokoonpanoon. Maksaa se tämäkin kaarti pari milliä vuodessa. Pena onkin varsinainen hyväntekijä. Elättää laumaa nälkäisiä nuoria miehiä ilman vastinetta. ;) :D :D ;)

Ei varmasti uppoa tuohon ryhmään kahta miljoonaa! vaikka pelaajia on noinkin paljon on heistä ainakin Ilkka, Lamberg, Hirchovits, Järvinen ja Loppi luistelee jäällä varmasti jollain junnusopimuksella. luulen että tämä 11 pelaajan nipun yhteenlasketut palkat pyörivät lähenpänä miljoonaa kuin kahta.
 

Punalippu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Pentin pojat (kukkuu-osasto)
Ja tehodildossa Kuhta-Cipruss vielä patterit pörisee, saattaahan Podon mukana olo tosin tehoja tuoda, mutta vähän p*keleesti alkaa ihmetyttämään tuo peluutus, pahimmat flopit saa luottoa matsi matsin jälkeen. Niin no sypäitähän on nuo kotiinjätetyt tusinajunnut. :cool: Kimmo Kuhta surraa kentällä vierellään :eek: Aigar Cipruss...
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
30-30-40

...ovat mun prosentit. Jostain perverssistä syystä uskon, että HIFK on lievästi niskan päällä ja saadessaan avausmaalin, menee voittoon. Mutta jos Saipa tekee eteen jopa 2-0 ei HIFKin pää kestä ja Saipa voittaa. Tasapeli on tänään todella lähellä joka tapauksessa ja Veikkauksen kerroin (3,65?) tasurille on liian iso.

Oma tulosveikkaus: Saipa 1,3,5 HIFK 1,4,5

Kokoonpanoissa ihmetyttää edelleen sinnikäs Cipruss-Kuhta peluutus ykkösessä. Kuhta kuuluisi ensinnäkin filttiin ja Cipruskin jonnekin muualle kuin ykköseen. Tämäkö on Mälkiän "mitään ei meinaa nimet selässä" valmennusta...hah!:(

Kakkonen on minunkin mielestäni meidän avainkenttä. Helvetti kun ois tuon Vauhkosen tilalla joku pelimies niin jotain voisi tapahtuakin.

Salminen-Häppölä-Vihko on myös kokeilemisen arvoinen ketju ja menee heittämällä virallisen ykkösen edelle.

Edelleen olisi nastaa nähdä, että Salminen saisi lisää peliaikaa ja vaikka heti Kuhdan paikan ykkösessä.

Veskaripeli, kuin myös tuomarilinja, ratkaisee todella paljon. Tunnelma on tässä jumbojen kohtaamisessa varmasti aika kuuma ja taas on tarjolla kummallekin osapuolelle mahdollisuus kuitata homma yv:lla. Mutta meidän yv:nhan hoitaa tietenkin konemainen ykkösketjumme Kuhta-Cipruss-Podo - vapise Saipa:D
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Itse uskon HIFK voittoon

Mutta empä tietenkään muistanut tuota SaiPan Dubanatoria kun näitä voima suhteita mietin - paljon ratkaisee se kuinka hyvin Saken hermo kestää, toivon mukaan hyvin. Kun luki sen sunnuntain Jokeri-pelin jälkeen maanaintain IL:stä sitä Saken tuskaista tilitystä HIFK:n rämpimisestä, niin yllättävältä kuin se tuntuikaan niin allekirjoittaneen alkoi käymään Sakkea sääliksi - joten toivotaan että ainakaan Sakkeen ei tuo IFK tänään kaatuisi.

Pelillisesti Saipalla löytyy Machulda jonka mukana Idän Ihmeet joko kaatuu tai voittaa, jos IFK ei ole Machuldan kanssa tarkkana en ihmettelis vaikka Vlado iskis kypärätempun. HIFK:ltä puuttuu maalintekijät, Zetaa lukuunottamatta, lähes kokonaan joten mitään hienoja (ryntäys-)maaleja ei Helsinkiläiset varmasti tule tekemään.

No tiukka peli luvassa ja se jonka hermo pitää paremmin ja kädet on vähemmän jäässä tulee olemaan illalla vahvoilla.
 

Bob77

Jäsen
Re: HIFK voittaa tänään

Viestin lähetti ks
Tulosvetoon 0-2,0-3,1-2 1-3,2-3.

Muuten hyvä mutta tulosveto kohteena tätä ei ole. Mutta Tietenkin pelimies lyö vetonsa ulkomaille ( expekt, centre, unibet ja pahvi). Rahaa tulee -> 0-3, 0-4, 0-5..
 

Dieppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Pebe

Onko toi kolmoskentän pakkipari faktaa. Ei hyvänen aika. Pelottaa jo etukäteen. Jos tuo pitää paikkansa, niin veikkaan että ennen ensimmäisen erän puoltaväliä jompikumpi herroista istuu jäähyllä.
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Ei mene HIFKin putki poikki vielä tänäänkään. Kun ei ole ykköskenttää ei ole ykköskenttää. Maaleja tehdään liigassa nykyisin paljon yv:llä, mutta HIFKillä ei ole sillä osa-alueella osaamista. Se ei muutu siitä, vaikka asiasta keskusteltaisiin sata vuotta. Niin kauan kuin ei ole kädellisiä pelaajia, hyökkäyspeli on sattuman kauppaa.

HIFKin mahdollinen toivo lepää lähinnä siinä, että ottelun tärkeys painaa myös SaiPaa ja jäykistää idän ihmeiden kädet ja jalat.

Myös HIFKin puolustuspeli on retuperällä. Tätä kuvasi mielestäni hyvin Saken vuodatus siitä, että vastustaja päästetään jatkuvalla syötöllä parhaalle maalintekosektorille. Tiukalla tulevat olemaan Saken nivuset tänäkin iltana puolustajien virheitä paikkaillessa.

Parempikuntoinen SaiPa vie pisteet 5-2.
 

Heiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hifk:n materiaali!

Kyllä täytyy sanoa, että eipä näytä Hifk:n materiaali tänään Lappeenrannassa kummoiselta! Mutta silti uskon Hifk:n aloittavan Ässien tavoin nousun Lappeenrannasta! Väitteeni perustan siihen, että Saipa on ehdottomasti huonoin joukkue mikä on Porissa tänä vuonna vieraillut ja tämä on täysin puolueeton kirjoitus!

Ps. Saipan saama piste Porista oli Ässien kurittomuutta ei Saipan hyvyyttä. Joukkue on täysin Vladimirin varassa!
 

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
Omat rosenttini ovat 28-21-51.30 rosentin tasapeli on jääkiekossa äärimmäisen epätodennäköinen.

Masokistina haluan hävitä rahaa,joten olen sijoittanut Hifkiin.

Ns.asiantuntijat pitävät SaiPaa suosikkina,jotkut jopa selvänä.Yleinen käsitys liikkuu jossain 50-20-30 linjoilla.
 

Dieppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
AAArrgh

Saipan sivuiltahan se karu totuus paljastui. Riku ja Virtanen pakkiparina, Tikkanen ja Pursiainen viltissä. Siis Teijo on syönyt taas aamiaiseksi sieniä. Ei tuota mitenkään muuten voi selittää.
 

sniper2001

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Re: AAArrgh

Viestin lähetti Birkku
Saipan sivuiltahan se karu totuus paljastui. Riku ja Virtanen pakkiparina, Tikkanen ja Pursiainen viltissä. Siis Teijo on syönyt taas aamiaiseksi sieniä. Ei tuota mitenkään muuten voi selittää.
Riksan voisi laittaa vaikka välillä maalille, onnetonta Räsänen!!
 

pest

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPan nuoret ja Räsänen

Kun tuossa männä viikolla kuulin (nuoren) SaiPan pelaajan tilittävän kohtuu humalassa keinoja jolla Teisan saisi ulos joukkueesta ajattelin niitä katkeroituneen kaverin ajatuksiksi.

Valitettavasti taas ovat omat junnut huilaamassa ja tilalle otettu/vuokrattu toisen joukkueen nuorisopelaaja. Ovatko muut kuullet vastaavia puheita nuorten ja Teisan huonoista väleistä, miten oli HPK:ssa?

Taaskaan ei ole kiva lähteä hallille, tosin olen jo päättänyt pitää pitemmän puoleisen tauon jos tästäkään pelistä ei voittoa tule (gloryhunter).
 

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
Tosi on että tulosvetoja on haettava muualta kuin veikkauksesta.Käsitys Saipan voitosta näkyy niin kovana että kiinteilläkin kertoimilla voi yrittää.Ei tosin suurin panoksin.

Omasta mielestäni kannattaa rakentaa Hifkin ja Bluusin voittojen varaan.B.peli siis torstaina.Hyvä tupla.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Näkyy olevan Haarajoen lahja suomalaiselle jääkiekkoille lisätty HIFK:n kokoonpanoon. No, onhan Paappanen pelannut KJT:ssä hyviä pelejä.
 

Punalippu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Pentin pojat (kukkuu-osasto)
Hienoa, Paappanen taitaakin olla viideskymmenes pelaaja jonka kanssa IFK:lla on sopimus. No niin toivottavast pojat ottaa pisteet pois Saipalta.
 

Maalituomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
No näin on käynyt

Nyt jätkät alkaa paukkumaan...Pentti on toiminut.
On jengi varmaan noukkinu menomatkalla Lappeenrantaan
ton Paappasen, kun ei vielä tunti sitten ollut miestä listoilla mukana lainkaan....ja Penttikö muka tyhmä ja hidas....

Ei kai se tämä Paapparainen nyt vaan ole se kauan odotettu ja
toivottu "messias"...tiedä häntä. Annetaan miehelle nyt ainakin näytön paikka! Toivottavasti tuo edes jotain säpinää tuohon jengiin.
 

peterw

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Illan tulosveikkaus:
Saipa - HIFK 0-3

Levokari 3 + 0, Zidlicky 0 + 3 ja illan kruunaa Saken 0 + 3 ja 35 torjuntaa.....
 

Tähtirinnat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Nj Devils
Viestin lähetti peterw
Illan tulosveikkaus:
Saipa - HIFK 0-3

Levokari 3 + 0, Zidlicky 0 + 3 ja illan kruunaa Saken 0 + 3 ja 35 torjuntaa.....

Näin juuri, hyökkääjiltä niitä tehoja on turha odottaa.
 

Hakkuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Montreal Canadiens, Tottenham
Kovan paineen alla ne timantitkin jalostuu!! Tai sitten jää vaan jäljelle savuava nokipläntti...:confused:

Tänään on kyllä sellainen matsi L-rannassa, että minäkin olisin halunnut sen nähdä. Ilmassa on vähän niinkuin pleijaritunnelmaa. Vaikka kevät on vielä kaukana edessä.

Kai ainakin minä jaksan vielä kerran uskoa "perinteiseen HIFK-henkeen": Taistelu on tiukka ja armoton, mutta HIFK voittaa 2-3. Tosin jos jompikumpi romahtaa, niin se lienee sittenkin IFK.... Tosi mielenkiintoinen peli siis tiedossa. Viihdyttävä, no jaa... Jännittävä, kyllä!!
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Iso-Britannia vs Tanska
  • 8.00
  • 6.40
  • 1.26
Saksa vs Kazakstan
  • 1.25
  • 6.60
  • 8.00
Tshekki vs Itävalta
  • 1.10
  • 10.00
  • 12.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös