SaiPa – Ässät Ti 25.1.2005

  • 8 935
  • 67

The Rock

Jäsen
Lappeenrannan pimenevässä tiistai-illassa tulevat toisensa kohtaamaan kaksi (varsinkin tällä kaudella, kiitos välisarjojen lohkojaon) toisilleen hyvin tuttua joukkuetta. Viime aikoina molemmat joukkueet ovat pelanneet mollivoittoista jääkiekkoa ja tästä on osoituksena viiden viimeisimmän ottelun saldo, joka molemmilla on muodossa 1-0-4.

Edellisissä otteluissaan kumpainenkin keräsi saldokseen tappion. SaiPa hävisi Oulussa tiukan taistelun jälkeen Kärpille lukemin 2-3 ja Ässät kävi Jyväskylästä kuittaamassa kitkerän tappion JYPille lukemin 2-4. Molemmat siis varmasti janoavat voittoa tästä ottelusta ja toivottavasti myös tulemme näkemään mielenkiintoisen ottelun josta ei vauhtia ja väriä tule puuttumaan.

Kauden aikaisemmat kohtaamiset joukkueiden välillä ovat päättyneet vaiherikkaiden tilanteiden jälkeen aina Ässien voitonjuhliin. Kolme otteluista on ratkennut yhden maalin erolla ja vain kerran on Ässät voinut tuuletella suuremmalla voittomarginaalilla.

Viimeksi joukkueiden kohdatessa kentän ehdoton kuningas oli Ässien Jason Williams. Mies taiteili 3 maalia sekä sähläsi vielä päälle yhden rangaistuslaukauksenkin SaiPa-vahti Kuokkasen suojiin. Tämä on varmasti SaiPalaisilla muistissa ja Williams tullaan ottamaan todella tarkasti. Mielenkiintoa otteluun tuo molempien valmentajien maalivahtivalinnat. Nämä ratkaisut ratkaisevat varmasti todella paljon. Viimeksi nimittäin Jarmo Myllys ei ollut parhaimmillaan ja mies saikin ensimmäisen erän / kolmen päästetyn maalin jälkeen poistua vaihtopenkin puolelle. Myöskään Scott Langkow ei ollut parhaimmillaan ja taakse livahti 4 kiekkoa. Olisiko mahdollista, että molemmilla joukkueilla aloittaisivat kakkosveskarit illan ottelun.

SaiPa on tällä hetkellä SM-liigassa sijalla 12. (34p), eikä joukkueen suunta viime aikaisten esitysten perusteella ole muuttumassa ylöspäin. Pudotuspelit ovat jälleen jäämässä Lappeenrannassa vain kaukaiseksi haaveeksi. Ässät puolestaan on tiukasti mukana pudotuspelipaikoilla ja joukkue miehittää tällä hetkellä sarjataulukossa sijaa 9. (54p). Porilaisten täytyy silti terästää otteitaan vielä kauden viimeisellä neljänneksellä sillä jatkopaikka runkosarjan jälkeen ei vielä ole kirkossa kuulutettu.

Kotijoukkue SaiPa on jälleen tutussa jamassa kun tammikuu on lopuillaan. Matka pleijariviivaan on lohduton ja ottelut tulevat päättymään jälleen kerran runkosarjan jälkeen SaiPan osalta. Joukkue kyntää neljän ottelun tappioputkessa eikä valmentaja Heikki Mälkiä tunnu saavan pelaajiaan herätellyksi millään. Edes uudet hankinnat eivät ole tuoneet SaiPan peliin mitään erikoista. Pelaajasiirtojen aikarajaa on vielä vajaa viikko jäljellä joten varsinkin Lappeenrannassa seurataan varmasti mielenkiinnolla joukkueelta tulevia uutisia. Tosin joukkueen TJ Timo Tikkinen kerkesi jo vakuuttamaan, että Frank Banham pelaa kauden loppuun SaiPassa, mutta aika näyttää. Loppukauden osalta SaiPalle on jälleen luvassa pelkkä kiusaajan rooli, tosin pelaajat pelaavat kunniastaan ja ensi kauden pelipaikoistaan.

Vierasjoukkue Ässät puolestaan on viime aikoina notkahdellut pahaenteisesti ja joukkue on pelannut todella ailahtelevaisesti. Hyvää ottelua on seurannut huono ottelu ja pohjallakin on jälleen käyty. Onneksi viime kotiottelussa apinat putoilivat selästä ja verkot heiluivat kunnolla porilaisten katkaistessa 3 ottelun tappioputkensa komealla voitolla Tepsistä lukemin 4-1, tosin tämän jälkeen hävittiin heti surkealla esityksellä JYPille vieraissa lukemin 2-4. Ässien kaikki kaikessa viime aikoina on ollut joukkueen ykkösketju Virkkunen-Williams-Tuominen, joka on vastannut suurelta osin joukkueen tekemistä maaleista. Hyvä asia on sairaslistalla olleiden pelaajien tervehtyminen sekä muutama hienosäätöä joukkueeseen aiheuttanut pelaajahankinta. Myös iki-Ässä Jari Korpisalokin on alkanut löytämään lisää nopeutta luistimiinsa ja vetokin on jälleen löytänyt tiensä maaliin, Korppi tulee vielä kovaa keväällä.

Kauden aikaisemmat kohtaamiset:

30.9.2004 SaiPa-Ässät 2-3 | 28.10.2004 Ässät-SaiPa 4-3 | 20.11.2004 Ässät-SaiPa 7-4 | 5.1.2005 SaiPa-Ässät 4-5

Viimeisimmät ottelut:

SaiPa:

8.1 SaiPa-Blues 5-2
11.1 Kärpät-SaiPa 9-4
15.1 SaiPa-HIFK 1-4
18.1 Jokerit-SaiPa 4-0
22.1 Kärpät-SaiPa 3-2

Ässät:

7.1 Ässät-Blues 1-4
8.1 HPK-Ässät 5-2
13.1 HIFK-Ässät 8-1
16.1 Ässät-TPS 4-1
22.1 JYP-Ässät 4-2

Loukkaantumiset / Poissa kokoonpanosta:

SaiPa: Tuomas Vänttinen (Haukat?) & Harri Tikkanen (Haukat?)

Ässät: Pauli Levokari (Pelikielto), Jesse Joensuu (polvi) & Pasi Nielikäinen (nivunen?)

Parhaat pistemiehet TOP5:

SaiPa:

Frank Banham 40. 19+19= 38p
Petr Sachl 40. 12+14= 26p
Petri Kokko 40. 4+21= 25p
Timo Hirvonen 40. 10+14= 24p
Justin Forrest 40. 8+11= 19p

Ässät:

Pasi Tuominen 37. 20+16= 36p
Jason Williams 27. 18+16= 34p
Marko Kivenmäki 32. 10+19= 29p
Teemu Virkkunen 40. 14+14= 28p
Aki Uusikartano 36. 4+17= 21p

Taisteluparit:

Myllys/Kuokkanen vs. Langkow/Nissinen
Banham vs. Williams
Hirvonen vs. Tuominen
Palomäki vs. Jalkanen

Seuraa heitä:

SaiPa

#29 Petteri Nokelainen

- SaiPan tulevaisuus kiteytyy tähän nuoreen mieheen. Pelaa jo nyt kuin vanha konkari ja tulee olemaan yksi SaiPan tärkeimpiä pelaajia tulevilla kausilla jollei NHL vie. Isokokoisena pelaajana pystyy suojaamaan kiekkoa hyvin ja laukauskin lähtee sähäkästi. Vähän kulmikas luistelutyyli on hiottavissa vielä sillä aikaa on. SaiPan loppukauden yksi valopilkuista?

#33 Timo Hirvonen

- Duunari-Hire on jälleen alkanut esittämään todella vahvoja otteita. Miehen tehosaldot komistuvat ottelu ottelulta ja voipi olla, että ensi kaudella ei mies enää Saimaan rannoilla kurvaile. Todella arvokas mies SaiPalle kovan työmoraalinsa ja taistelutahtonsa ansiosta. Herättääkö SaiPan myös Ässiä vastaan taisteluun?

Ässät

#6 Pasi Peltonen

- Iki-Ässä Pasi Peltonen lähestyy jo todella kunnioitettavaa 600. SM-liigaottelun rajapyykkiä. Hoitaa ruutunsa kentällä rauhallisesti, mutta kuitenkin niin varmasti. Liike ei ole koskaan ollut Pelen paras apu, mutta mies onkin korjannut hidasta liikettään oikea-aikaisella sijoittumisella. Ylivoimalla usein käytetty viivapyssy, joka pystyy myös heittelemään maalille ikäviä ohjuireita joista hyökkääjien on kiva ohjailla kiekkoa reppuun. Viimeksi syötti voittomaalin, onko nyt aika tehdä se voittomaali?

#17 Jari Korpisalo

- Korppi on herännyt talvihorroksestaan sillä putki on jälleen alkanut liikkumaan lähes samaan tahtiin kuin lesti lentämään. Ässille todella tärkeä sytyttäjä, joka omalla esimerkillään johtaa joukkojaan kohti pudotuspelejä. Uran viimeinen kausi menossa (?), joten kehottaisin SaiPa-faneja seuraamaan tätä yhtä jääkenttien väriläiskistä aikaisempaa tarkemmin sillä voi olla Korpin viimeinen vierailu Kisapuistossa. Mikäs sen mukavampaa olisi kuin se, että Korppi päättäisi Kisapuisto-uransa komeaan lämärimaaliin?

Illan erikoinen:

Ässät ei ole hävinnyt vielä kertaakaan tällä kaudella SaiPalle, eikä toivon mukaan tule häviämäänkään sillä loppukaudelta saatavilla olevat pisteet ovat varsinkin nyt todella tärkeitä eikä ennakkoon heikommille joukkueille ole varaa hävitä. Otteluiden maaliero (SaiPa 13-19 Ässät) ei kuitenkaan ole mikään murskaava vaikka illan kotijoukkueella ei pisteitä (0-12) näistä keskinäisistä tohinoista vielä yhtään olekkaan. Allekirjoittanut on seurannut tämän kauden molemmat aikaisemmat joukkueiden kohtaamiset Lappeenrannan kiekkopyhätössä sekä viime kauden kaksi Ässille voitollista mittelöä. Tuleeko tästä mahdollisesti jo viides voitto-ottelu putkeen?
 
Viimeksi muokattu:

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Hyviä olivat The Rockin ja Jatkoajan pelinavaukset.

Kummallakin joukkueella on kulkenut tekeminen sen verran tappioiden puolella, että jälleen tänään voidaan puhua kuuden pisteen pelistä. SaiPalla alkaa olla jo 15 pojoa viivaan, ja Ässien nykykunnolla ei mitään ole vielä kirjoitettu kiveen playoff-paikan osalta. Ja kymmenen sakkiinhan on nyt vain päästävä tällä kaudella, niin kauan kun niihin leikkeihin nyt 10 joukkuetta edes otetaan.

Itse laittaisin Nissisen maalille, mutta todennäköisesti huomenna aloittaa Scott Langkow. Ainakin, jos alkukauden enteet paikkansa pitävät. Eikä siinä sinänsä mitään väärää ole, hyvähän se on Lankun saada itsensä pelivireeseen poissaolon jälkeen. Eikä Lankku nyt ihan huonokaan ole.

Williams on tällä hetkellä niin käsittämättömän tulessa, että oksat pois ja pala latvasta. Williams kuuluisi F1-kuninkuusluokkaan. Patukin on vierellä taas rykäissyt pisteitäkin, mutta Teemu on vähän jäänyt kekkereissä taka-alalle. Sinänsä sääli, hieno alkulentohan oli koko joukkueella, mutta erityisesti Teemulla.

Nyt olisi huomenna taas sen hyvän ottelun aika, vaikka kohtahan tässä saavat fanitkin alkaa scouttaamaan tulevia runkosarjapelejä. Nimittäin siltä osin, että mikä joukkue kannattaa voittaa, jotta seuraavista viidestä pelistä ei kovin monessa tule turpaan päävastustajalta. Löysäillen huomisesta ei tule kuin sanomista.

Saapa nähdä, jatkaako Jarmo "MM-95" Myllys hyviä otteitaan, vai jatkaako J-Will siitä, mihin viimeksi jäätiin.
 

Bauer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Haluan uskoa että huomenna esitetään puolityhjälle Kisapuistolle ihan tarpeeksi viihdyttävä matsi.

SaiPa saattaa olla ensimmäisessä erässä vanhojen paitojensa takia jäässä, mutta uskon että huomenna SaiPalla on erinomainen sauma voittoon, mikäli ketsuppipullo saadaan avattua tarpeeksi aikaisin. Viime peleissä joukkue on kuitenkin pelannut hyvin, ainoastaan maaleja on tehty liian vähän. Jos kuitenkin Mr. Williams käy heittämässä pari häkkiä heti alkuun, niin silloin kotijoukkueen illasta tulee tuskainen, koska Ässät osaa pelata hyvää vieraskiekkoa. Isot pakit pelaavat hienon yksinkertaisesti hyökkääjät pois maalin edestä ja kiekon liikkeelle.

Ässien ässä on Langkow, jota on SaiPan kannattajan mielestä pirullisen vaikeaa ohittaa. SaiPan maalivahtipeli taas on ailahdellut tällä kaudella niin räikeästi, että saas nähdä millainen päivä Jamolle huomenna sattuu. Ihan lupauksia antavasti nuo viime pelit kyllä ovat sujuneet.

SaiPasta pitää tarkkailla tiukasti myös Banhamia. Frank on maalannut viimeeksi vajaa kuukausi sitten ja silloinkin rankkarista. Yritystä kyllä on ollut, mutta jokin puuttuu tällä hetkellä Frankin pelistä. Toivotaan että Frank alkaa saada kiekkoa taas sisään ja pystyy roikkumaan kauden loppuun asti pistepörssin kärkisijoilla. Esimerkiksi paikka pistepörssin TOP3:ssa olisi pirun kova saavutus toiseksi huonoimman joukkueen pelaajalta!

Luotetaan siihen että huomenna SaiPa naarii ensimmäiset pisteensä Ässiltä tällä kaudella. Eihän se mikään maailmanloppukaan ole jos niin ei käy. Itse ainakin tunnen sympatiaa Ässiä kohtaan ja toivon porilaisten pääsevän Playoffeihin ja etenevän siellä toiselle kierrokselle.
 

Iso Vaalee

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä & Jallu Rantanen
Toivotaan, että Saipa saisi huomenna Ässiltä 3 pistettä. Se tekisi nuorelle joukkueelle henkisesti hyvää. Pelistä en odota kovinkaan tasokasta, sillä molemmat joukkueet ovat tappiokierteessä, ja varmasti tekevät kaikkensa voittaakseen ottelun.

Ässien puolelta seuraan innolla Jason Williamsin otteita. Mies teki viime kohtaamisessa 3 maalia, ja oli muutenkin pirteällä pelipäällä.

Saipan puolelta huomio kiinnittyy tietysti Frank Banhamin ohella Petteri Nokelaiseen, joka on ollu mukana kaikissa Saipan maaleissa kolmessa viime pelissä ( 1+2 )

Veikkaukseni on, että Saipu hoitaa homman kotio vanhojen paitojen ansiosta. Peli piättyyp 4-1, maaleista vastaa Banham, Sachl, Nokelainen ja uusi mies Saipan riveissä Palomäki.
 

The Rock

Jäsen
Ässät tänään:

Maalivahdit:

#30 Tuomas Nissinen, Maalivahti
#35 Scott Langkow, Maalivahti (AK)

1. kenttä:

#6 Pasi Peltonen, Vasen puolustaja (AK)
#78 Jesse Saarinen, Oikea puolustaja (AK)
#22 Teemu Virkkunen, Vasen laitahyökkääjä (AK)
#29 Jason Williams, Keskushyökkääjä (AK)
#19 Pasi Tuominen, Oikea laitahyökkääjä (AK)

2. kenttä:

#23 Olegs Sorokins, Vasen puolustaja
#24 Samuli Jalkanen, Oikea puolustaja
#21 Marko Kivenmäki, Vasen laitahyökkääjä
#31 Aki Uusikartano, Keskushyökkääjä
#17 Jari Korpisalo, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä:

#33 Atte Pentikäinen, Vasen puolustaja
#10 Marko Toivonen, Oikea puolustaja
#37 Juha Kiilholma, Vasen laitahyökkääjä
#7 Greg Classen, Keskushyökkääjä
#8 Kristian Kuusela, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä:

#14 Mika Rontti, 7. puolustaja
#41 Juha-Pekka Ketola, Vasen laitahyökkääjä
#11 Mika Niemi, Keskushyökkääjä
#9 Samu Wesslin, Oikea laitahyökkääjä

Lähde: www.sm-liiga.fi

* Korpisalo ja Kuusela vaihtaneet päittäin paikkaa kokoonpanossa.

** Pakkiparit sekoitettu jonka seurauksena Rontti on 7. puolustaja.

*** Langkow jatkaa maalilla JYP -ottelun tapaan.
 
Viimeksi muokattu:

Aksu

Jäsen
Palomäki ei mukana, Hana on, Gabinet poissa... Mitä helvettiä tuolla tapahtuu vai onko liigan sivuilla oleva kokoonpano oikea...?
 

Jabba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa, Ketterä
Saipa tänään:

35 Myllys Jarmo, Maalivahti AK
31 Kuokkanen Juha, Maalivahti

1. kenttä
30 Kokko Petri, Vasen puolustaja AK
6 Malmivaara Olli, Oikea puolustaja AK
21 Kerman Kalle, Vasen laitahyökkääjä AK
23 Kauppinen Mika, Keskushyökkääjä AK
38 Banham Frank, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä
4 Timonen Jussi, Vasen puolustaja
7 Hana Matti, Oikea puolustaja
28 Sachl Petr, Vasen laitahyökkääjä
29 Nokelainen Petteri, Keskushyökkääjä
33 Hirvonen Timo, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä
55 Forrest Justin, Vasen puolustaja
17 Vara Fredrik, Oikea puolustaja
10 Suvanto Mikko, Vasen laitahyökkääjä
39 Viitaluoma Ville, Keskushyökkääjä
20 Qvist Eetu, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä
2 Pekkala Jussi, Vasen puolustaja
25 Grönholm Ossi-Petteri, Oikea puolustaja
18 Skyttä Mika, Vasen laitahyökkääjä
8 Koho Ville, Keskushyökkääjä
12 Paakkarinen Teemu, Oikea laitahyökkääjä

mitä hittoa? mistä tuo Hana on tuonne putkahtanut ja missäs se uusi haukkapakki on?
 

sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa
Saipa tänään

Jaahas Kalle sitten voittanut arvontaruletissa ykköskentän laiturin paikan Banhamin ja Kauppisen kera.
Matti Hana myös pääsee jäälle, ensimmäistä kertaa tälläkaudella Saipassa, ei paha. josko tänään vaikka tulisi ensimmäinen sm-liiga maalikin.
Gabinet tippunut pois kokoonpanosta ei yllätä.
Mikko Palomäki vaan ei ole vielä pelaamassa miksiköhän.
Ainut mikä joukkueesta edelleen puuttuu on 1 ketjun sentteri.

edit. Jabba ehti ensin laittaa kokoonpanon
 

Jabba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa, Ketterä
Viestin lähetti Aksu
Se uusi löytyy kolmoskentän takaa...

ehh, piti siis tietysti sanoa hokkipakki, eli missä se Palomäki luuraa? ja mistä se hana sinne ilmestyi? tää tuli aika puskista, eihän matti ole tietääkseni pelannut tällä kaudella vielä yhtään matsia? vai muistanko väärin?
 

Hannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti Jabba
mistä tuo Hana on tuonne putkahtanut ja missäs se uusi haukkapakki on?

Tod.näk. asia on niin, että Palomäki on perinyt Hanan numeron, mutta miehen (SaiPa-)tiedot eivät ole vielä päivittyneet SM-liigan databaseen.
 

Aksu

Jäsen
Viestin lähetti Jabba
ehh, piti siis tietysti sanoa hokkipakki, eli missä se Palomäki luuraa? ja mistä se hana sinne ilmestyi? tää tuli aika puskista, eihän matti ole tietääkseni pelannut tällä kaudella vielä yhtään matsia? vai muistanko väärin?

Ei ole. Sai komennuksen mestikseen paria päivää ennen liigakauden alkua. Sitä paitsi juorut ovat vahvasti kertoneet, ettei Mälkiän ja Matin luotto toisiinsa ole kovin hyvä, mutta en sitten tarkemmin asiasta tiedä.

Edit: Kuten Hannes sanoi, odotellaan vielä hetki ennen kuin hihkutaan. Database voi olla aikaansa jäljessä...
 
Viimeksi muokattu:

theref

Jäsen
Viestin lähetti Hannes
Tod.näk. asia on niin, että Palomäki on perinyt Hanan numeron, mutta miehen (SaiPa-)tiedot eivät ole vielä päivittyneet SM-liigan databaseen.

Uskoisin tilanteen olevan juuri näin. Mutta tällä hetkellä ei jaksa asiaa mistään varmistaakaan, onhan sitä edes jotakin tekemistä kun odottelee jännityksellä kurvaileeko kaukalossa Palomäki vai Hana?
 

Aksu

Jäsen
Viestin lähetti theref
Uskoisin tilanteen olevan juuri näin. Mutta tällä hetkellä ei jaksa asiaa mistään varmistaakaan, onhan sitä edes jotakin tekemistä kun odottelee jännityksellä kurvaileeko kaukalossa Palomäki vai Hana?

Soitin johdon suuntaan ja kyseessä on virhe, joka lienee kohta korjataan tai on jo korjattu eli Palomäki pelaa, ei Hana.
 

Ernesto Peli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ässät lähtee Lappeenrantaan vain yksi asia mielessään: voitto. Kauden aiemmat kohtaamiset ovat päättyneet Padan voittoon ja sitä asiaa on turha alkaa muuttamaan. Pisteet Poriin, kiitos.

Ässien miehistö on elänyt siirtoajan umpeutumisen lähestyessä ja osa kannattajista toivoo lisää muutoksia. Jalkanen ja Saarinen tulevat kaikesta päätellen saamaan vastuuta enenevissä määrin, mikäli peli kulkee edes jollakin tasolla. Saarinen pelaa Peltosen rinnalla ja Jalkanen on istutettu Sorokinsin pariksi. Torstaina uudet puolustajamme saapuvat tuomiolle Isomäkeen. Vastaavatko miehet huutoon ja osoittavat olevansa peliajan arvoisia?

Saipallakin on muutama uusi mies rosterissa. Eli kotiyleisöllä on muutakin seurattavaa kuin Jason Williams. Itse pidän Banhamin tavasta pelata ja hänen otteitaan seurasin viime Lappeenrannan visiitillä erityisellä mielenkiinnolla. Scott ja Frank varmasti taas vaihtavat kuulumisia keskialueella alkulämmittelyn aikana. Frank kiittää tipseistä ajassa 6 minuuttia ja tasoittaa tilanteeksi 1-1.

Maven surffilauta vaihtuu jetskihin ja Korppi tekee maalin kääntölämärillä.

Muutama kysymys roikkuu ilmassa:

Kuka flirttailee istumakatsomon blondin kanssa Archibaldin ollessa estynyt?
Suljetaanko SaiPan kopin ovi erien ajaksi?
Mitä sanoo J. Aho istumakatsomon pappakerhosta tällä kertaa?
 

theref

Jäsen
Viestin lähetti Aksu
Soitin johdon suuntaan ja kyseessä on virhe, joka lienee kohta korjataan tai on jo korjattu eli Palomäki pelaa, ei Hana.

Oliko pakko pilata iloni ja jännitykseni? Hemmetti soikoon, gooni-Matti olisi ollut kiva lisä puolustukseen. Eipähän olisi Ässien isot pojat kiusanneet meidän ukkoja kun Matti olisi ollut rivissä!
 

Jallu Koo

Jäsen
Viestin lähetti theref
Oliko pakko pilata iloni ja jännitykseni? Hemmetti soikoon, gooni-Matti olisi ollut kiva lisä puolustukseen. Eipähän olisi Ässien isot pojat kiusanneet meidän ukkoja kun Matti olisi ollut rivissä!

Ässien isot ja ilkeät miehet ovat kotona Porissa. Levokari pelikiellossa ja Nielikäinen potee nivustaan. No jäähän sinne vielä Toivonen kiusaamaan Saipan poikia.

Itse ottelusta olisi saatava 3 pinnaa tuliaisiksi Poriin. Ässät tarvii pisteitä paljon enemmän kuin Saipa, joten siinä lienee ratkaisu??
Tiukkaa tulee olemaan, mutta Williams kääntänee pelin Ässille. Eipä Ässillä muita ratkaisijoita ole viime aikoina ollutkaan.

Itse aion kuunnella ottelun E. Taurun selostamana. Siinä on todellinen jääkiekon Bubi Wallenius, ääni ei paljon kohoa, ,eikä turhia huuda ottelun aikana.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Tää on kyllä sellainen matsi mikä Ässien on aivan totaalisen pakko voittaa jotta se kahdeksas sija ja kotietu säälipleijareihin olisi vielä mahdollinen. En näe mahdottomana etteikö tätä vielä kyettäisi voittamaan, mutta ratkaisuja on pikku hiljaa tultava muustakin suunnasta kuin Jason Williamsilta. Esimerkiksi Virkkunen on ollut ihan kuutamolla viime peleissä. Voisi jopa harkita ketjujen sekottamista myös ykkösketjun osalta jos ei peli parane. Lisäksi Niemen voisi laittaa katsomoon ja nostaa Kuparisen tilalle. Niemen asenteella surffaava pelaaja ei sovi nelosketjuun.

Rontti taas seitsemäs puolustaja. Eihän Mika kyllä ole saanut hyökkäystehoja aikaiseksi, mutta omassa päässä poika on edelleen joukkueen parhaita. Mahtaako pudota kokonaan porukasta kun Pauli palaa (ei kai). Jostain syystä nuo Porilaiset pelaajat eivät ole olleet Toivolan suosiossa, tuskin noista Saarisesta ja Jalkasesta nyt niin suurta apua kuitenkaan on. Saisivat sitten tehdä tehoja että olisi jotain perustetta Rontin ohittamiselle.

Jaahas, saas nähdä kumpi putki katkeaa ensin, SaiPan ässäkammo vai Ässien lukkokammo...
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti korkki

Rontti taas seitsemäs puolustaja. Eihän Mika kyllä ole saanut hyökkäystehoja aikaiseksi, mutta omassa päässä poika on edelleen joukkueen parhaita. Mahtaako pudota kokonaan porukasta kun Pauli palaa (ei kai). Jostain syystä nuo Porilaiset pelaajat eivät ole olleet Toivolan suosiossa, tuskin noista Saarisesta ja Jalkasesta nyt niin suurta apua kuitenkaan on. Saisivat sitten tehdä tehoja että olisi jotain perustetta Rontin ohittamiselle.

En pitäisi mahdottomana ajatuksena tuota Rontin katsomoon heivaamista, sillä Jalkasta ja Saaristakin on nyt kokeiltava. Itse en todellakaan Ronttia pudottaisi kokoonpanosta, mutta Toivola näin saattaa tehdä. Rontti ei kyllä pisteillä ole juhlinut, mutta virheitäkään ei juuri tee. Jos tekee niin yrittää välittömästi paikata. Niemi ei pelaa niin kun nelosketjun jätkän tulisi. Nelosketjussa pitää tsempata helvetisti ja paikata näin mahdollisia muita pelillisiä puutteita. Niemi ei ole tällä tavalla toiminut, joten käytännössä hyödytön mies tällä hetkellä.

Itselläni on pieni pelko puserossa. Pakkovoitto ja peli vieraissa on paha yhtälö. Olisi fiksua antaa pelin ohjat suosiolla SaiPalle, sillä siihen ne ei välttämättä ole tottuneet ja iskeä sitten vastaiskuista tarvittavat maalit. Annetaan siis kotijoukkueen pyöriskellä sen kiekon kanssa merkityksettömillä alueilla ja sumputetaan keskusta. Tämä on vaan tällaisen katsomovalmentajan mielipide, miten tulisi pelata ;).

Veikkaus: 1-4
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät & Florida Panthers
Tämä kuuluu sarjaan 3 pistettä ja pakkovoitto. Toivottavasti Toivola on saanut taottua edes jotain asennetta tuonne Ässä-pelaajien kalloon huonon Jyppi-pelin jälkeen. Langkow maalissa, se on ihan hyvä, sillä Lankku ei ilmeisesti ollut ihan parhaimmillaan Jyppiä vastaan, niin on hyvä saada pelituntumaa. Olisiko Ässät kenties voittanut jos Nisse olisi ollut maalissa?
No sitä on turha jossitella, mutta jos tämä peli ryssitään ja jäädään pisteittä, keväällä voi tulla kiire kun pleijaripaikkoja jaetaan.

Herrojen Jalkanen ja Saarinen toinen ottelu Ässäpaidassa ja ainakin Saarinen saa kunnon näyttöpaikan Pelen vierestä. Samuli sen sijaan jatkaa Soron vieressä. Ja tätä ihmettelen suuresti. Kolmos pakkipari on Pentikäinen-Toivonen, eli toisessa pakkiparissa Saipa hakkaa reboundit sisään kun kukaan ei ole siivoamassa ja kolmannessa Sputnikit polkevat ohi oikealta ja vasemmalta. Miksi siis ei voida hajottaa, jotta saadaan kaksi tasavahvaa paria? Noh, kai Toivola tietää mitä tekee.

Williams on suht liekeissä viime peleissä ja miksei sama tahti jatkuisi vastikään. Virkkunenkin saisi jo ruveta pikkuhiljaa heräämään tehojen suhteen ja alkaa latoa maaleja. Maajoukkuekomennus rassasi liikaa?

Mielenkiinnolla odotetaan Ässien ryhtiliikettä, kun kiekko tipahtaa jäähän parin tunnin kuluttua Kisapuiston jäähän.
 

Jurvanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät!
Eräs kuuma kysymys on: Kuka on ottelun vakuuttaja, kun WakaWanha Tikkanen ei ole pelaamassa (?)
Kivenmäen ensimmäinen vieras-vakuutus? voisiko olla?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös