SaiPa - Ässät 18.10.2003

  • 6 635
  • 75

The Rock

Jäsen
Lauantai-illan huumaa Kisapuistossa on odotettavissa kun vastakkain asettuvat kotijoukkue SaiPa 12p (10.sija) ja vierasjoukkue Ässät 14p (6.sija).

Molemmat joukkueet porskuttavat kivassa myötäisessä. SaiPalla on takanaan kaksi hienoa vieraspeliä viime kauden finalisteja vastaan ja niistä kotiintuomisina on ollut 3 pistettä. Ässät puolestaan ei ole hävinnyt kolmeen peliin (2 voittoa ja tasuri).

Torstain kierroksella SaiPa taisteli tasurin Kärppien vieraana (1-1) ja JYPin vieraana käynyt Ässät poistui Hippokselta murskavoitto mukanaan (4-8).

Viimeksi joukkueiden kohdatessa Ässät oli SaiPaa parempi lukemin 2-0. Miten käy nyt?

Ässillä on pelissään todellinen tekemisen meininki ja nyt varsinkin tuntuu todella hyvältä kun jokainen ketju onnistui JYPiä vastaan tekemään maaleja eli ratkaisuvastuuta jaettiin leveälle alalle.

Ylivoimapeli tulee nousemaan arvoon arvaamattomaan. SaiPa on kotonaan pyörittänyt 10,14% teholla ylivoimaa ja Ässät puolestaan vieraissa 8% arvoista pakkopeliä. Tilastot eivät mairittele kumpaakaan joukkuetta ja niihin olisi hyvä saada muutosta.

SaiPa on ollut todella kova kotijoukkue tällä kaudella eikä se ole suostunut Kisapuistossaan häviämään kertaakaan (4 voittoa ja 1 tasuri). Ässät puolestaan on ollut vieraskorea joukkue jos ei oteta lukuun JYP-voittoa (1 voitto, 2 tasapeliä & 3 tappiota).

Loukkaantumiset:

SaiPa - Vladimir Machulda (nivunen), Riku-Petteri Lehtonen (nivunen) & Timo Hirvonen (olkapää)

Ässät - Pasi Tuominen (polvi)

Kultakypärät:

SaiPa - Ville Immonen 4+7= 11p

Ässät - Jari Korpisalo 6+3= 9p

Seuraa heitä:

SaiPa

Jarmo Myllys #35

- Mies on ollut maalillaan kuin muuri. Suurin syy SaiPan alkukauden pisteisiin. Tosin Juha Kuokkanen on ollut hyvä tuuraajaa kun Jamo on tarvinnut huilia. Vanhassa on vielä voimaa.

Petr Sachl #28

- Viime kausi Ässissä plörinäksi selkävamman takia. Nyt mies elää uutta tulemista SaiPassa ja tästä osoituksena tehot 5+3. Paha piikki varmasti Ässien lihassa tulevassa pelissä. Immosen tutkapari.

Ässät

Jari Korpisalo #17

- Korppi sen kuin jaksaa vääntää. Mies alkaa pääsemään huikeaan vireeseen ja tästä osoituksena Ässien kultainen kypärä löytyy miehen päästä. Maaleja, mussutusta, pikkusikaa... tätä on Korppi.

Martin Bergeron #44

- Paljon parjattu Ässien ykkössentteri alkaa myös löytää pelitatsiaan. Pisteitä on alkanut tippua ja muutenkin ilme on muuttunut todella positiiviseksi. Itseluottamus on nousussa ja halu näyttää varmasti kova. Jatkuuko maaliputki?

Veikkaus pelistä:

Ottelusta tulee varmasti tiukka taisto jossa ei maaleilla mässäillä. Se kumpi onnistuu paremmin välttämään virheet tulee voittamaan ottelun maalin tai kahden erolla.

ps. Allekirjoittanut aikoo kunnioittaa kyseistä tapahtumaa läsnäolollaan.

PORI JYLLÄÄ!!!
 
Viimeksi muokattu:

#15

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Luvassa kiinnostava vääntö.

SaiPan kannattajat voivat lähteä peliin hyvillämielin, sillä SaiPa on napannut 1.8 pistettä per kotipeli. Toistaiseksi kukaan/mikään joukkue ei ole poistunut Lappeenrannasta täysi pistepotti mukanaan. Ja luulen että taika ei murru vieläkään.

SaiPa on kärsinyt loukkaantumisista valtavasti (edellämainitut Machulda, Hirvonen, Lehtonen), mutta silti joukkue on pystynyt nostamaan tasoaan valtavasti ja viimeisistä kahdesta pelistä napatut 3 pistettä nostavat itseluottamusta.

Itse pelistä. SaiPa korjaa potin. Tosin leijumiseen ei ole varaa, koska patapaidatkin osaavat tehdä maaleja. Tästä käyköön esimerkkinä torstainen JYP-Ässät ottelu.

SaiPalle 5 - 2
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Piste riittää, tuleeko kaksi?

Kuten olen edellisessä ketjussa sanonut, itselleni suoranaisesti riittäisi piste tulevasta pelistä. Olen "budjetoinut" viikon kolmen pisteen viikoksi, ja tällä hetkellä plakkarissa on kaksi pojoa. Lappeenranta on paha paikka, joten senkin takia Itärajalta pistekin olisi kova saavutus.

Langkow'lla tapahtui pari kämmiä JYP-pelissä päästäen helpohkoja maaleja. Uskoisin Järvisen aloittavan Lappeenrannassa maalissa. Toivottavasti nuori porilainen pelaa myös koko pelin maalilla, eikä vaihdeta kesken pois! Eli toki en sitä tarkoittanut, vaikka mainitsin erikseen aloittavan maalilla.

Kumpaa maalivahtia SaiPa peluuttaa kyseisessä pelissä? Kuokkasta mitenkään aliarvioimatta Myllyksen ollessa maalissa Ässien maalit jäävät väkisinkin parin maalin kerhoon suurinpiirtein. Jos SaiPa peluuttaa samalla tavalla kuin Ässät ilmeisesti (?) pistämällä kakkosvahdin torjuntavastuuseen, niin Ässien mahdollisuudet kasvaa. Totta kai SaiPankin. Järvinen nyt ei ole pahemmin vastuuta saanut ja on erittäin kirjoittamaton kortti pääsarjatasolla. Kuokkasella sentään on enemmän kokemusta, vaikka nuori jantteri onkin. Maalivahtipeli tulee (jälleen) omalla osallaan ratkaisemaan peliä.

Machulda vielä ilmeisesti sivussa? Sachl kantanee täten suuren vastuun muun ykköskentän kanssa SaiPan tehoista. Nuori Antti Weckström yllätti minut täysin katsoessani plusmiinustilastoa. Kertokaa toki lisää kyseisen "Hansonin" peliotteista. Lempinimi juontaa juurensa viime kauden SaiPa-peliin Isomäessä, jossa kiinnitimme huomiota hänen hansonmaiseen tshekkilettiin. Heh.

Korppi kantaa kultakypärää, wanhat hyvät ajat ovat siis täällä taas. Martin Bergeron, tuo loistava mies kahden metrin säteellä maalista, on alkanut vertyä huimaan vireeseen. Iskeekö taas maalin? Pölläseltä putosi apina selästä. Shirreffs jatkoi pistetehtailuaan ja Fandul pelaa hyvää kautta. Unohtamatta Sorokinsin panosta. Ulkomaalaiset toimivat Ässissä tällä hetkellä paremmin kuin moneen vuoteen.

Veikkaus pelistä on tasapeli tyyliin 2-2/3-3 tai sitten niukkaakin niukempi voitto, jonka ratkaisee Pöllänen, joka on SaiPalle painajainen, josta ette pääse eroon.
 

theref

Jäsen
Saattaapi olla kova vääntö tulossa?

Ässät on pelannut todella hienosti ja toisaalta SaiPa on pelannut kotonaan hienoa jääkiekkoa.

Kotona SaiPa ei sorru painimaan ja vääntämään, vaan panostaa taklauksiin ja suoraviivaiseen kiekkoon. Sellaista on mukava katsella.

SaiPa ei kotikaukalosta ole kertaakaan poistunut tappio niskassaan, ainoastaan Kärpät ovat onnistuneet yhden pisteen viemään mukanaan.

Paljoa ei siis uskalla luvat Ässillekään, mutta ehkä se yksi piste olisi Porin tuliaisiksi ihan kiva, ainakin porilaisten kannalta?

SaiPan maalivahtivalinta on mielenkiintoinen. Kuokkasen kaksi edellistä peliä, Jokereita ja Kärppiä vastaan vieraissa, ovat olleet raporttien mukaan mainioita. Toisaalta, Myllys on "voittava" maalivahti ja oletettavaa onkin, että Jamo pelaa maalilla tässä "pakkovoitto" ottelussa.

Machuldan ja Lehtosen tilanteet ovat avoimia. Viime viikolla muistaakseni pidettiin mahdollisena, että Lehtonen palaa tositoimiin tällä viikolla. Machuldasta ei ole tuonkaan vertaa tietoa, tilannetta katsellaan päivä kerrallaan.

Aika monella Lappeenrannassa on mielessä tapaus Sami Ahlberg, jossa nivusvammaa yritettiin parantaa levolla vaikka kuinka pitkään ja loppujen lopuksi kirurgin veitsi puhui!

SaiPa tekee ottelussa 4-6 maalia ja Ässät 3-4.

Siitä sitten tulosvetoa tekemään jos ottelu on kohteena?
 

Annuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Latvija
Pisteeseen olisin myös minä erittäin tyytyväinen. Lähdemme jopa mielenhäiriössä ajamaan aamusella täältä Porista sinne Lappeenrantaan. Toiveissa olisi mahdollisimman vähän lumisadetta.

Toivon, että Ässät kykenisivät pitämään viime vieraspeleissään olleen ilmeen myös Lappeenrannassa. Ipa ja HPK pelien kaltaista ala-arvoista suoritusta olisi todella karmivaa katsella. Uskon ja luotan kuitenkin omiin kultapoikiini.

Onko Kisapuistossa muuten kylmä?
 

Kullervo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti Annuli
Onko Kisapuistossa muuten kylmä?
Melko verrannollinen ulkolämpötilaan.

Vaikka Kuokkanen pelasi hyvin, niin luulen, että Jamo ottaa torjuntavastuun ja pitää jälleen vierasjoukkueen nollilla. Toivottavasti joku sairaslistalaisista saadaan kentälle ja loputkin pian takaisin tositoimiin.
 

kalma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
NIH!

Pisteeseen olisin minäkin tyytyväinen, mutta kahta pitää lähteä hakemaan.


Ässät tosiaan onnistui jo maalinteossakin torstaina, kahdeksaa maalia ei kumpikaan Saipan maalivahdeista tule päästämään.. Joten neljää ei kyllä saa päästääkkään...

Lankku pelasi sitten huonosti Jyppiä vastaan, olisikohan miehellä aika levätä huomenna? Minä haluaisin ainakin nähdä Järvisen maalilla!

Saipan maalivahdilla ei niin merkitystä, kummatkin pelannut hyvin lähiaikoina. Varsinkin TV-pelissä Jamo oli häikäisevä... Kuokkaselta en ole nähnyt kuin kauden alusta Ilves-pelissä, mutta sitä esitystä ei voi tämän päivän laskentoihin pistää..
Uskon ettei Ässät yli kolmea maalia tee, joten omassa päässä on hommien toimittava.


Itse veikkaan että voitto tulee maalilla tai kahdella, kummalle vaan...

Seurailen näitä:

Langkow/Järvinen: Kumpi vaan pelaakin, nin hyvää suoritusta kaivataan. Eli siis Järviseltä huippupeliä, tai sitten Lankulta paluuta omalle tasolleen..

Salonen/Pöllänen: Apinoita tippui??? Toivotaan lisää onnistumisia!

Korpisalo/Bergeron/Kivenmäki: Tämä ketjuhan taitaa olla yksi liigan kuumimmista, jos meno jatkuu hyvänä niin voitto on lähempänä.

Fandul: Tällä kaudella kolme maalia.. Jokanen voittomaali. Tärkeiden maalien mies?


Myllys/Kuokkanen: Kumpi pelaa? Pelaako hyvin?

Sachl: Selkä kunnossa, ja valmiina löylyttämään vanhaa, silloin epäonnista, seuraansa?


Enempää en juuri nyt keksi, ehkä se johtuu mahavaivoistani... Kumma ettei pääse terveeksi, vaikka kuinka paljon olisi jo sairastellut...


PS. Allekirjoittanut on tulossa paikan päälle... Toivottavasti ei turhaan!
 
Viimeksi muokattu:

Bauer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Pitkästä aikaa kotiottelu. Odotukset alkavat olla jo korkeammalla, sen verran vakuuttavavia otteita SaiPa on vieraissa esittänyt.
Ässät on yksi liigan mielenkiintoisimmista jengeistä. En tiedä mistä se johtuu, jotenkin Ässissä on jotain perinteistä ja kaikki pelipaidasta lähtien on tyylikästä. Ja onhan siellä paljon mielenkiintoisia pelaajiakin, jännää nähdä taas legendaariset Pele ja Korppari.
 

Poison

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Itse peliin kiireen takia sen enempää menemättä nostan esille asian, jota on kovasti jo suunniteltu tuolla SaiPan viestialueella. Kysymyksessä on Jatkoaika-miitti, jota olemme Ted Raikkaan kanssa pohdiskelleet pidettäväksi nyt lauantaipelin yhteydessä. Tapaamista oltiin suunniteltu niin, että nähtäisiin ainakin ennen pelin alkua, ja sitten jos siltä tuntuu, niin voihan porukka toki treffailla erätauoillakin. Ravintola Birrassahan käydään sitten vielä tunnetusti jälkipelit matsin jälkeen.

Eilen mietiskelimme Ted Raikkaan kanssa kovasti tapaamispaikkaa ja tulimme siihen tulokseen, että yksi hyvä kokoontumispaikka voisi mahdollisesti olla seisomakatsomon päädyssä siinä Sputnik pubin ja myyntipisteen välimaastossa. Aika taasen voisi olla vaikka 16.15. Jos jollekin tulee jotain muuta ja parempaa mieleen, niin heittäkää ihmeellä ehdotuksia ilmoille.

Mistä sitten tunnistamme toisemme? Luotammeko vain siihen, että jatkoaikalainen löytää jatkoaikalaisen luokse? Ehkä se noinkin toimii, mutta varoiksi annan jotain pientä vinkkiä, joiden avulla muutkin osaavat suunnistaa Ted Raikkaan ja allekirjoittaneen luokse. Ted Raikkaalla on kuulemma päällään Machuldan paita ja musta nahkatakki, itse taidan laittaa ylleni Kauppisen mustan vieraspaidan. Jos tuota paitaa ei vielä tuossa vaiheessa ole jostain syystä päälläni, niin sitten minut tunnistaa mustasta pitkästä takista. Hiuksista voisin mainita sen verran, että itselläni ne ovat pitkät ja punertavat, Ted Raikkaalla taas puolipitkät ja punertavat.

Loppuun vielä se, että kaikki ovat tervetulleita paikalle, sekä saipalaiset että ässäläiset. Uusia kasvoja on aina mukava tavata!
 

OikeaPakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, maajoukkue, sympatiat: HIFK
Viestin lähetti Annuli

Onko Kisapuistossa muuten kylmä?

Kylmää kyytiä riittää, toivon mukaan Patalaumalle. Mitä katsojiin tulee, niin, Jos sääennusteet pitävät paikkansa kannattaa varata lämpöstä hynttyitä, että kaljanpoislaskenta ei kirvele jatkossa, sillä Kisapuisto on Itä-Suomen Siperia.

Matsihan on toivon mukaan (kontakti)kuuma ja kun Immonen tekee ajassa 56.47 3-2 voitto-osuman, lähtee Korppari kuumennettuaan suihkuun.

Paikalla ollaan ajoissa (pahaa pelkään että Sputnikpub - nielaisu-) ja jos prosentit on kohdallaan niin JA-lätsästä tunnistaa ei_niin_ihan_nuoren mutta ah_niin_trimmatun takatukan.

Nim. "parturissa just käynyt"

ps. Ei vaineskaan mitä tulee tulosveikkaukseen. Huijasin, sillä Saipa mättää tauluun tylyt 5-1 lukemat. Tsori.
 

ElBimbo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Korpisalolle tulee huomenna 500 liigamatsia täyteen. Onnitteluni. Juhlapäivänsä kunniaksi Korpin otteita pitää seurata tavallista tarkemmin; lähteekö lämäri heti kun punaviiva vilahtaa jalkojenvälissä, tuleeko Korppi tilanteisiin myöhässä pillin jo soitua, yrittääkö Korppi tunkea itsensä aivan mahdottomasta välistä, kertooko Korppi näkemyksensä tuomarille jokaisen vaihdon jälkeen?

Jari Korpisalo on mahtava pelimies ja persoona, jonkalaisia saisi liigassa olla enemmän. SaiPan maalille huomenna tietenkin Myllys. Korppi, Jamo ja Kisapuiston "lauantai-illanhuuma". Toivottavasti joukkueet järjästävät värikkään illan, koska Kisapuistoon saapuu näemmä vieraita Porista saakka.
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
500 Jari Korpisalo 500

Itse teen ensikäyntini Lappeenrannan kaupungissa ja kisapuistossa. Tarviikin lähteä heti aamutuimaan jotta kerkeää tutustua nähtävyyksiin...

Tottakait pitää illan juhlakalua mennä seuraamaan. Jari Korpisalo ja kunniakkaat 500 ottelua. Eilen rikkoontui toinen raja-aita eli 200 maalia. Lauantai-illan pelistä olisin erittäin tyytyväinen 1 vieraspisteeseen. 2 olisikin sitten kliimaksi. Hyökkäyspeli oli ainakin Jyp:ä vastaan kunnossa. Ässät "osasi" tehdä maalit oikeissa paikoissa Jypin vielä pyristellessä mukana ja eivät päästäneet rinnalle. Scott Langkowin hienoisesta epävarmuudesta on huomenna enää muisto. Luotan siihen että illan hahmo ja IS-tähtien kerääjä on Ässävahti.

Tämä ottelu Saipaa vastaan on ottelu numero 2 tuosta hirveästä 9 pelin ottelusumasta ennen taukoa. Pistetavoitteeni kun maaottelutauolle mennään oli 10 noista 9 pelistä eli 8 pistettä vielä saavutettavana.

Tulosveikkaus lauantain pelistä 2-3.
 
Viimeksi muokattu:

jarzani

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Taitaapi olla ensimmäinen kotipeli tällä kaudella, joka osuu lauantaiksi. Toivottavasti yleisö löytää paikalle ja tunnelma olisi sen mukaista. Itsekin pitää paikalle vaivautua ja jos tällä kertaa jättäisi vaikka auton kotipihaan.

Mielenkiintoinen matsi edessä, toivottavasti nähdään vauhtia ja vaarallisia tilanteita, etenkin siellä ässä-maalin edustalla. SaiPan viimeiset vieraskoitokset ovat nostaneet meikäläisen odotukset sen verta korkealle, että ainoastaan voittoon olen tyytyväinen.

Vieläköhän Kermania peluutetaan ykköskentässä vai olisiko nyt jonkun muun vuoro yrittää? No, se selviää huomenna.

ja pakolliset tulosveikkaukset loppuun: 5-1
 

Pioneer

Jäsen
Pitkästä aikaa polttelee oikein kunnolla jo päivää ennen itse ottelua. Ässät on loistavan kapteenisa Korpisalon johdolla kovassa iskussa ja SaiPakin löysi vihdoin idean pelaamiseensa viime kauden finalisteja vastaan vieraissa. Kotiotteluthan ovat jo tiedetysti menneet erittäin hyvin. Tältä pohjalta ajateltuna ihme on jos ei neljän tuhannen katsojan raja rikkoudu huomenna.

Luotan vahvasti siihen, että paikalle vaivautuvat ihmiset saavat rahalleen kunnolla vastinetta. Nousukuntoiset pikkuseurat ovat järjestään mielenkiintoista katseltavaa, kun vastuunkantajia löytyy yllättävänkin leveältä rintamalta ja peli kulkee. Ässien ykkösketju on hirmukunnossa ja SaiPa saa olla sen kanssa todella varuillaan. Muuten Vanhat rankaisevat välittömästi.

SaiPan kuumimmat pelaajat löytyvät maalin suulta. Myllys ja Kuokkanen ovat päässeet molemmat kovaan vireeseen ja heidän välilleen on syntynyt jossain määrin yllättävä kilpailutilanne. Hyökkäyksen helmenä tuikkii edelleen SaiPan oma kasvatti Ville Immonen kultakypäränsä kera. Vilhon johtama ykkösvitja on SaiPalle toki tärkeä, muttei aivan yhtä dominoivassa roolissa kuin Bergeronit Ässillä.

Suurin odotuksin ottelun tasosta vaellan jälleen kerran Kisapuistoon. SaiPan täytyy esittää parastaan, jos tappioton kotiotteluputki halutaan säilyttää. Ässät ovat selkeästi kovempi vastus, kuin esimerkiksi HPK syyskuun lopulla. Toivomuskoriin heitän nöyrän 4-3 voiton.
 

Salkkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ass@ Pori
Toisen epäonni on toisen onni (Tuominen Kuusela), Kuusela pääsee näyttämään taitojaan Tuomisen kustannuksella.

Toivottavasti Ässät ei erehdy juhlimaan JYP peliä sillä, vaikka 8 maalia tehtiin on 4 omiin liikaa nyky liigassa, ja kuitenkin suurin osa tehdyistä maaleista tuli aika "helpolla", http://plus.kaleva.fi/cfscripts/kiekkoks/index.cfm?m=video&LOGGEDtunniste=0 (vaatinee rekisteröirymisen).

Hallin jään kunto vähän arvelluttaa täältä lukemieni kommenttien perusteella, mutta tuskin peli siihen ratkeaa, Jamo ja Kuokkanen tuntuvat molemmat olevan kauhiassa kunnossa, toivottavasti Lankku korjaa huolimattomuuttaan, veikkaan että vierasjoukkue haluaa voittaa erään Ässä legendan 500. pelin, ja onnistuu siinä lukemin 1-3.

Antakaa paikalla olevat kunnon kannustus eräälle harvoista nykyliigan persoonista, ainakin joukkue-esittelyn ajan. Kiitos.
 
Viimeksi muokattu:

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kuka on tämä Korppi? Tiedättekö kuka on Myllys?

SaiPa vie ja Ässät vikisee, myös tämä Korpisalo. 6-0.

Maalinteossa onnistuvat Pursi, Hana, Nokelainen, Weckström ja Qvist kahdesti. Vanhojen äijien aika alkaa siis olla ohitse.
 

Mr.Bletch

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 2013
Kuningas...

...Korpisalo on siis saanut terävän nokan seuraksi kultaisen kypärän, joka kyseiselle herralla sopii kuin nakutettu.

Realistinen veikkaus 1-4, optimistinen veikkaus 0-6. Ässät on kovassa kunnossa silloin kun nro 17 on hyvässä myötäisessä, ja nyt on se kausi, kun Korppari on saanut Pataporukkaan puhallettua kunnon puhurin.

Lännestä tuulee, ja lujaa.
 

Viper

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Onnea Jari Korpisalo!

Niin onnea vaan Korpille 200. maalista ja huomenna 500. liigaottelusta!
Korpisalo on todellinen väriläiskä ei vain Ässien joukkueessa, vaan koko liigassa. Taitoa ja tahtoa on edelleenkin. Siitähän kertoo jo kultainen kypärä huomisessa pelissä. Saas nähdä kuohahtaako Korpin tempperamenttinen luonne huomenna jopa ylikierroksille asti. Mielenkiinnolla hänen edesottamuksiaan kuitenkin seuraan ja jos hallille osun, niin lupaan aplodit antaa.

Itse pelistä odotan jos ei nyt erinomaista, niin ainakin kohtuullista kiekkoviihdettä. SaiPa on ainakin tähän asti pelannut kotonaan liikkuvaa ja viihdyttävää peliä. Ei ole lähdetty peruuttelemaan koviakaan joukkueita vastaan ja maaleja on tehty kiittettävästi.

Huomenna vastaan tulee pirteästi kauden aloittanut Ässät. Jos Ässätkin lähtee pelaamaan, eikä ainoastaan sumputtamaan ja rikkomaan, niin ainekset kunnon kiekkoviihteeseen ovat olemassa. Molemmilta löytyy maalintekotaitoa, sekä myöskin loistavat maalivahdit. Kun tähän lisätään molemmilta hyvin menneet viime pelit, niin uskoisin, että vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää.

SaiPan kotitaika pitää silti edelleen lauantai-illan jälkeenkin. Tasaisen ja hyvän pelin jälkeen SaiPa on onnistunut maalinteossa neljästi, kun SaiPan maalivahti on onnistuttu ohittamaan vain kertaalleen. Meidän maaleista vastaavat kovalla vastuulla pelannut Nokelainen Sachlin namupassista, Immonen kahdesti, sekä huomattavan parannuksen pelissään tehnyt Pekkala hurjalla lämärillään.

Ässien ainokaisen tekee pahan SaiPan merkkausvirheen jälkeen kukapa muu kuin juhlakalu itse läpiajosta.

Olisi jo huominen....
 

Jokke

Jäsen
<Haave>
Korppi tekee juhlaottelunsa kunniaksi hattutempun. Maalit syöttää kaikki Bergeron, joka tekee lisäksi itse maalin niinkuin myös Pöllänen.

Tähän kun lisätään Langkowin nollapeli ja Nielikäisen ulosajo niin saadaan tulokseksi 0-5.
</Haave>

;)

Tähän loppuun heitän vielä realistisen arvion, eli saipa voittaa jatkoajalla 3-2.

Ota nyt tästä sitten selvää.
 

Pata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Yhtä juhlaa

Kuningas Korpisalon taustalla juhlapeliään Lappeenrannassa pelaa myös Mika Rontti. Kaikessa hiljaisuudessa Rontti on kerännyt tililleen jo niinkin paljon otteluita, että edessä on uran 100. SM-liigapeli. Ei hassumpi saavutus alle 20-vuotiaalta puolustajalta, joka ei monien mielestä ole edes mikään lupaus. Mutta eipä se ensimmäinen kerta ole, kun moni on väärässä.

Mutta hyvinhän Mika on hommansa hoitanut ja viime kauden takapakin jälkeen taas selkeästi kehittynytkin. Näkymättömyys on hyve. Toisaalta ihan näin näkymättömästi Rontin ura ei toivottavasti jatkossa kulje. Profiilinkohotuksen paikka.

99 peliä, 0+6=6, 18 min. Tilastot eivät tällä kertaa ole emävale, vaan kertovat hyvinkin konkreettisesti Rontin näkymättömyydestä.

Mikäpä olisikaan sen makeampi paikka iskeä uran ensimmäinen liigamaali kuin uran 100. liigaottelu. Viikko sitten Rontti sai jo sen verran esimakua, että hänet kuulutettiin ensin virheellisesti Ässien maalintekijäksi. Oikeastihan tuon osuman viimeisteli Jari Korpisalo, kukapa muukaan.

2-2-lukemiin tuo lauantai-illan huuma tulee päättymään. Ja ei, Rontti ei vielä tällä kertaa tee maalia. Ei tee Korpisalokaan, mutta saalistaa sentään syöttöpisteen Martin Bergeronin osumaan. Ässien toisen maalin viimeistelee puolestaan Samu Wesslin. Kalle Kerman tekaisee SaiPalle yhden malin ja sen toisen iskee joku tuntematon puolustajasuuruus. Tai pienuus. Tuomari lienee huono. Eikä se pelikään häävi ole. Kaksi huonoa vastakkain, joista huonommalla on parempi onni ja paremmalla huonompi. Niinpä päädytään pistejakoon, johon kukaan ei ole kovinkaan tyytyväinen.
 

SaiPa90__

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado,SaiPa
Onnea Korpisalo!

Vaikka SaiPaFani olenkin niin on se mahtavaa 500ottelua sm-liigassa, eli kyllä taputukset irtoaa :) ja sitten peliin SaiPalta pois Vallu,Hire,R-P, mutta en usko että se tahtia haittaa (ei ainakaan saa) luultavasti Jamo maaliin mutta en yllättyisi vaikka siellä seisoisi J Kuokkanen. (taurun sanoin) Mutta SaiPa vie ottelun hmm... 3-1 tai 4-2 Miettikääpä sitä! ;)

(nyt meni aika epätoivoseksi)
 

Hepitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hikinen ilta...

...Ässille. Jos vähääkään on tuulet kohdillaan, niin rävähtää taululle lukemat 5-1. Saipan kovasta kotikunnosta kertoo fakta, että liigakärki HIFK on hävinnyt vain yhden vieraspelin ja se on tapahtunut Kisapuistossa.

Näin hehkuttaen SaiPa onnistuu tössimään koko pelin ja häviää 1-3. Yleensä, kun intoutuu liikaa niin kolahtaa omaan nilkkaan.

Muuten pelistä sen verran, että Petteri Nokelainen jatkaa hyviä otteitaan ja ajelee Korpin 2 kerta seinille, josta Korppi kuumenee ja tuloksena 2+10 min (väkivaltaisuus ja mussutus). Täältä tähän.

-H-
 

The Rock

Jäsen
Number 500.

Tänään se siis tapahtuu. Yksi kaikkien aikojen Ässäikoneista tulee pelaamaan 500. ottelunsa jääkiekon SM-Liigassa. Numero 17 Jari Korpisalo, C-kirjain rinnassaan ja hirveä taistelutahto päällä liukuu tänään Kisapuiston jäälle valmiina nappaamaan mukaansa ne kaksi sarjapistettä jotka pelissä tullaan jakamaan.

Aivan kuin vanhoina hyvinä aikoina on Korpilla jälleen kerran kultakypärä päässään ja tämä tuo mieliin ne ajat kun Ässät keikkui vuodesta toiseen liigan kärkikastissa.

Allekirjoittanut aikoo ainakin kunnioittaa tätä suurta persoonaa ja Ässien Ässää pienimuotoisella Standing Ovationilla kun miehen nimi kuulutetaan Kisapuiston ämyreistä.

Jari Korpisalo, legenda jo eläessään.
 

The Rock

Jäsen
Ässät Tänään:

Maalivahdit:

#35
Scott Langkow, Maalivahti AK

#40
Matti Järvinen, Maalivahti

1. kenttä:

#23
Oleg Sorokin, Vasen puolustaja AK

#36
Jarkko Glad, Oikea puolustaja AK

#22
Teemu Virkkunen, Vasen laitahyökkääjä AK

#11
Vjatsheslav Fandul, Keskushyökkääjä AK

#29
Tuomo Harjula, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä:

#6
Pasi Peltonen, Vasen puolustaja

#5
Steve Shirreffs, Oikea puolustaja

#21
Marko Kivenmäki, Vasen laitahyökkääjä

#44
Martin Bergeron, Keskushyökkääjä

#17
Jari Korpisalo, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä:

#7
Antti Boman, Vasen puolustaja

#14
Mika Rontti, Oikea puolustaja

#24
Tomi Pöllänen, Vasen laitahyökkääjä

#37
Juha Kiilholma, Keskushyökkääjä

#8
Kristian Kuusela, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä:

#26
Iikka Törnvall, Oikea puolustaja

#33
Timo Salonen, Vasen laitahyökkääjä

#10
Juha-Pekka Ketola, Keskushyökkääjä

#9
Samu Wesslin, Oikea laitahyökkääjä
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös