Saadaanhan me tupa täyteen Hippoksella?

  • 609 152
  • 2 946

Janders

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jep. Ainakin tuo hintaero varmaankin mietityttää satunnaiskatsojia, joille lätkän seuraaminen ei välttämättä ole mikään intohimo.
 

kesätyttö69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
Yksi asia on varmaa. Jos mestaruus tulisi, niin rautakansleri siemailisi olutta kotona streamia seuraten.

Sitten aiheeseen. Eilinen yleisömäärä oli varmasti pettymys myös seurajohdolle ja siihen pitäisi pystyä reagoimaan lisäämällä opiskeliliput ainakin puolivälieräotteluihin.

Kippis! On minulla ollut vuosia kausikortti, mutta nykyään ei paikan päälle viitsi raahautua, kun telkkarista näkee pelin paremmin. Harmillisen huono oli tuo yleisömäärä, mutta eiköhän lauantaina ole jo yli 4000 katsojaa paikalla.
 

Necrolyte

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Leijonat, Caps
En itse kauheasti vielä panikoisi tuosta yleisömäärästä. Eikö koko kauden ollut keskiarvo ihan kohtalaisen hyvä? Nämä arkiviikon pelit ovat aina vähän niin ja näin - lisäksi syyttävällä sormella voi osoittaa lippujen hintoja.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Jyväskylässä parhaat paikat oli taatusti myyty eilenkin loppuun, niitä ei vain ole tarpeeksi, kuten tiedetään. Playoffs-otteluun niitä saisi myytyä 400-500 kappaletta lisää. Mikä talousmielessä pahinta, tämä istumapaikkojen väki ei kohauta hartioitaan ja mene seisomapaikoille, sillä lippujen hinta ei ole heille suurin ongelma.

Kun nykyään jokainen ottelu on katsottavissa kotoa käsin ns. parhailta paikoilta, on kynnys lähteä katsomaan ottelu paikan päälle muutenkin suurempi kuin ennen. Etenkin, jos niiltä ostetuilta paikoilta ei näe kunnolla. Jos kokee, että ei saa ottelulipulleen vastinetta, porukka ei tule paikalle. Riippumatta siitä onko lätkän suur- vai pienkuluttaja. Simple as that.

Jos ostettava "tuote" on paikka josta seurata ottelua, pitää hallilta saada jotain ekstraa lippuun käytetyillä lisäeuroilla, jotta satunnaiskävijät tulisivat huonommillekin paikoille - tai ylipäätään otteluun paikan päälle. Kansa äänestää näemmä jaloillaan - hinnalle ei saada vastinetta.

Liiga on itse luonut mahdollisuuden seurata lätkämatsia etänä, joten yhteenlaskettuna lätkämatseja seuraa varmasti suurempi katsojamäärä kuin koskaan. Hemmoteltuja paskiaisia? Ehdottomasti. Mutta kenellä rahat, siellä valta.

Tuskinpa tässä oli mitään uutta, mutta tulipa turinoitua.
 

Seppochu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jeff Foss
Itse väitän, että parhaiten rahoilleen Hippoksella saa vastinetta HK-katsomossa. Siellä näkee ympäri kenttää, ja hintakin vain 20€.
 

Aito Taisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kippis! ... nykyään ei paikan päälle viitsi raahautua, kun telkkarista näkee pelin paremmin.
En voisi olla enempää eri mieltä. Eilen - pitkästä aikaa - katsoin pelin TV:stä ja sama vika kuin aina: näkee vain pienen osan kenttää, kiekkoakin on vaikea havaita Urhon tuhruisesta kuvasta muutoin kuin hidastuksista (hidastukset ovatkin ainoa osa-alue, jolla tv pesee luonnonkatsomon. Hippoksella olisi mahdollisuudet näyttää hidastukset jumbolta, mutta ahneuden tähden siellä näkyy vain synergia tms mainos). Sitten vielä pitää kestää pekkavirran kommentoinnit, ellei laita ääntä pois jolloin häviää kaukalon äänetkin.
Kehotankin kaikkia siirtymään huomenna Hippokselle, sisälle po-maailmaa.
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Vaikka Synergia ei ole halleista pramein niin nyt en kyllä ymmärrä. Jos puhutaan keskitasoisesta/hyvästä jääkiekko-ottelusta niin miten joku voi verrata Urhon lähetystä paikan päällä koettuun? Paikan päällä voit katsoa mitä tilanteita haluat ja jos omaat jonkinlaiset aistit kuuman pelin voi oikein aistia katsomossa asti. Telkkari menee jos ei ole mahdollisuutta olla paikan päällä.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Sitten kun JKLän rakennetaan se 10000 katsojan halli (heh), niin oma ehdotukseni olisi, että sinne jätettäisiin yksi katsomo tai joitakin rivejä sellaisiksi, mistä pystyy ostamaan ainoastaan 2-4 katsojan yhteislippuja. Ja paikat tietenkin vierekkäiset. No, ei tämä taida olla Hippoksen ongelma. Oma ehdotukseni on: sahataan ne betonitolpat sieltä kulmista pois ja toivotaan että halli pysyy kasassa ja sitten laitetaan penkkejä koko halli täyteet. Kulmaliput pikkaisen huokeammiksi, niin vähävaraisillekin tulee ikään kuin täky. Seisomakatsomossa on tietenkin "oma tunnelmansa", mutta itse en usko että Hippos muuttuisi entisestään hiljaisemmaksi paikaksi istumapaikkojen myötä. Kyllä perseelleen puhaltavat erotuomarit huolehtivat siitä, että istumakatsomossakin pidetään ääntä.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Seisomakatsomossa on tietenkin "oma tunnelmansa", mutta itse en usko että Hippos muuttuisi entisestään hiljaisemmaksi paikaksi istumapaikkojen myötä. Kyllä perseelleen puhaltavat erotuomarit huolehtivat siitä, että istumakatsomossakin pidetään ääntä.

Sen verran viimeaikoina on seisomakatsojien määrät tippuneet ( onko huono kunto vai mikä syynä, vai onko opiskelijoiden rahat loppumaan päin) että varmaan tosiaan noita istumapaikkoja tulee vielä enemmän halliin. B-puolen seisomakatsomo siitä ekana varmaan lähtee pois, nuo tolpat taitaa vain estää ettei istumapaikkoja kulmiin voi rakentaa. Toinen sitten varmaan A-puolen "vieraskatsomo" jossa myös varmaan pystyisi lisää istumapaikkoja rakentaa ja tolpan taakse sitten vierasfaneja, tosin en tiedä mitä nuo kiintiöt yleensä on, mitä vierasfaneille esim. pudotuspeleissä pitää lippuja varata, että mahtuvatko sinne kulmiin kaikki, mutta todennäköisesti kohta seisomapaikkoja on vain niiden tolppien takana. Taitaa olla ihmisten kunnot vain niin heikot etteivät jaksa seisoa, ainakaan tuolla 15 euron hinnalla, toki ruuhkat/ahtaus, tolpat ja ehkä huono järjestysmiesten taso myös osasyitä..
 

hubadubaduu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punainen-musta-valkoinen
Ei voi yksinkertaisesti verrata paikan päällä katsottua ottelua ja tv:stä katsottua ottelua keskenään. On tuo paikan päällä niin paljon parempaa! Ja jos vertaa, että Urpolta katsottuna maksaa 12€ ja hallilla 15€, ei tarvitse miettiä miten pelin katsoo.

Ja hallillahan saa itse valita paikan. Kun tuntia ennen peliä menet paikan päälle, saat varmasti haluamasi paikan(seisomapaikan toki).

Ja toimisto, psst. Hämeenlinnan kaltaiset opiskelijaliput olis ihan jees!
 
Viimeksi muokattu:

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Aika jännä juttu, eilen napsahti 130 euron lasku seisomakausikortista pudotuspeleihin vaikka hallilla maksoin kortin ja eräpäivä olisi 1.4 laskun mukaan, kellään muulla tullut ylimääräistä laskua vai onkohan vain joku pieni moka tullut toimistolla?

Pitänee yrittää tiistaina soitella toimistolle päin, tosin hallilla taitaa olla A-puolella joku heppu siinä oven vieressä myös joka osannee selvitellä tätä?
 

SjV

Jäsen
Huonolle näyttää tällä hetkellä, että tupa tulisi täyteen. Pelaajapäädyn C-katsomoista on myös vapautunut istumapaikkoja myyntiin ja seisomaankin näyttäis Piletin mukaan olevan tilaa.
 

mikkekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Murskavoitto tai tappio ilman itkua jälkikäteen
Milloin perjantain pelin liput tulevat myyntiin? Ei ole osunut silmään sellainen tieto.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYP:n sivuilla luki että "Seisomapaikkoja vapaana n.300", eli jos tuo pitää paikkaansa niin tänään saattaa olla jopa lähes täysi halli. Surkeitahan nuo yleisömäärät on ollutkin, ja samaten tunnelma. Tänään siis toivottavasti lato täyteen ja sitä ääntä halliin!
 

SjV

Jäsen
JYP:n sivuilla luki että "Seisomapaikkoja vapaana n.300", eli jos tuo pitää paikkaansa niin tänään saattaa olla jopa lähes täysi halli. Surkeitahan nuo yleisömäärät on ollutkin, ja samaten tunnelma. Tänään siis toivottavasti lato täyteen ja sitä ääntä halliin!
Nopeille näytäisi nyt olevan muutama C3-lohkon jakkara vapaana. Ilmeisesti tuo SM-liigalle varattu kiintiö on nyt vapautunut myyntiin.
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Lainaus JYPin Facebookista:

JYP vauhdittaa pääsylippukauppaansa vuoden 2014 alusta alkaen. JYPin kuuluisan Klassikkokatsomon aikuisten seisomalippujen hinta laskee kymmeneen euroon.
Aiempi normaalihinta oli 12 euroa. Kampanja koskee kevätkauden runkosarjan otteluita 3.1. 2014 pelattavasta JYP-Ässät pelistä alkaen lukuunottamatta 31.1. JYP-HIFK, 27.2. JYP-Jokerit ja 7.3. JYP-Kärpät –otteluja. Niissä aikuisten seisomalippu on edelleen 14 euroa. Kampanja ei muuta erikoishintaisten lippujen, kuten opiskelijalippujen hintoja. Kampanja koskee tästä eteenpäin ostettavia Klassikkokatsomon lippuja.
Lisäksi Klassikkokatsojille teetetään joka peliin neljä, pelikohtaista klassikko-t-paitaa, jotka heitetään ottelun aikana Klassikkokatsomoon. Paidoista tulee keräilyharvinaisuuksia sloganeineen. Kampanja alkaa JYP-Ässät –pelissä 3.1.
Hyvän suosion saanut 60:n istumapaikan Etukatsomon perushinta laskee myös. Uusi hinta on 23 euroa paitsi JYP-HIFK, JYP-Jokerit ja JYP-Kärpät –otteluissa, joissa hinta on 26 euroa.
- Haluamme vauhdittaa uudella hinnoittelulla pääsylippukauppaamme. Meillä on Liigan kärkisijoilla pelaava, mielenkiintoinen joukkue, joka voitti myös kovan European Trophyn –turnauksen. Meillä on perinteisesti hyvä tunnelma areenalla ja siihen kuuluvat isona osana Klassikkokatsomon seisomakatsojat. Heitä emme ole saaneet vielä tällä kaudella riittävästi peleihimme. Toivomme joukkueen otteiden, uuden hinnoittelun ja muun kampanjoinnin palauttavan yleisömäärämme sinne 4000 katsojan pintaan, sanoo JYPin toimitusjohtaja Kari Tyni.

Eli 2e alennus ja sekin vain aikuisten lippuihin. Samoin neljä t-paitaa heitetään seisomakatsomoon ottelun aikana. Myös osa istumapaikoista halpenee 26e -> 23e. Näilläkö se saadaan nyt tupa täyteen?

Edit: rustaillaampa nyt lisää vielä samaan viestiin. Tässä on jo pitkin alkutalvea ollut mielessä tulla vähän heittelemään ideoita tuohon lipunmyyntiin. Itse käytän vain seisomakatsomoa, joten keskityn tässä vain siihen, koska sen lippujen myyntialueen tunnen parhaiten.

Oma ehdotukseni olisi ollut että JYP olisi tehnyt tarjouksia juuri noille erikoislipuille, joita tuo Tynin neronleimaus nyt ei koskenut. Oltaisiin laitettu Jyväskylän yliopistolle ja amk:lle pientä mainosta että nyt heidän opiskelijat saisivat lipun kahteen otteluun kerralla. Tyyliin jos samalle viikolle osuisi kotipelit sekä tiistaina, että perjantai/lauantai (en ole katsonut otteluohjelmaa onko tälläisiä viikkoja), niin olisi opiskelulaitoksilla myyty opiskelijoille liput noihin molempiin peleihin yhden lipun hinnalla.

Muutenkin olisin itse mieluummin alentanut ennemmin noita erikoislippuja tuon 2e kun perus aikuisten lippua. Toki kaikista mieluiten kaikkia seisomalippuja koskisi tuo alennus, mut jos pitäisi valita erikoisliput vs perus-aikuislippu, niin kyllä minä olisin ehdottomasti laitellut tuon alennuksen koskemaan noita halvempia lippuja. Tällä hetkellä tuo huima 2e alennus koskee vain seisomakatsomon varakkaimpia, eli työssäkäyviä aikuisia. Ei koske eläkeläisiä, varusmiehiä, opiskelijoita, työttömiä. Ja näköjään Tyni ei voinut ahneuspäissään luvata tuotakaan alennusta edes kaikkiin peleihin. Kalliimman kategorian joukkueiden otteluihin ei alennuksia anneta. Ja muutenkin tuo t-paita-kuvio kuulostaa aika turhalta. Vain neljä t-paitaa per ottelu. Ja vai että keräilyharvinaisuuksia. Veikkaan että jos tuonkin paidan jossain huuto.netissä myisi niin sillä rahalla et saisi edes uutta seisomalippua seuraavaan peliin.

Jos seisomakatsomot haluttaisiin oikeasti täyteen, alkaisin itse myymään jonkinsortin lippupaketteja, eli useampaa seisomalippua kerralla. En tiedä olisiko seisomakausarilaisten silmään kusemista, jos JYP myisi jopa seisomalippupaketteja, joilla pääsisi loppuihin runkosarjan kotiotteluihin. Esim tämä ilta mukaanlukien, on jäljellä 13 kotiottelua runkosarjassa. Itse laittaisin hinnaksi jonkun 8-10 lipun hinnan, eli asiakas pääsisi periaatteessa 3-5 otteluun ilmaiseksi tuon paketin avulla. Tai miksei vaikka viiden lipun paketteja, joista maksaisi vain kolmesta ottelusta. T-paita-ideaakin voisi hyödyntää sillä, että noiden lippupakettien päälle annettaisiin joku Klassikkokatsomo -t-paita. Saataisiin tuolla liikkeellä halliin sekä väriä, että lippupaketin hinnalle lisää vastiketta.

Muutenkin Tyni, vinkki ensi joululle: JYP-otteluiden lippupaketteja. Joko perhelippuja (2aik + 2 lasta istumaan vierekkäin) tai sittenmahdollisesti liput useampaan otteluun kerralla (esim tänä jouluna olisi vaikkapa seisomakatsomolaiset päässeet samaan rahaan sekä Tappara että Ässät-matsiin.)

Lyhennettynä: aika yhtä tyhjän kanssa tuo uudistus. Perus-aikuisten lippu pudotettiin erikoislippujen hintaiseksi, mutta erikoislipuille ei tehty mitään. Ja tämäkään ei koske edes kaikkia otteluita. Samoin otteluissa jaetaan yksi t-paita per sadasta pariin sataan seisomakatsomolaista (en löytänyt virallista seisomakatsomon kapasiteettia). Taitaa jäädä halli edelleen myymättä täyteen.
 
Viimeksi muokattu:

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Eli 2e alennus ja sekin vain aikuisten lippuihin. Samoin neljä t-paitaa heitetään seisomakatsomoon ottelun aikana. Myös osa istumapaikoista halpenee 26e -> 23e. Näilläkö se saadaan nyt tupa täyteen?

Eli opiskelijoiden syrjintä jatkuu edelleen, nyt ero normaalihintaisiin lippuihin ei ole paljon mitään ja ei ole vieläkään kausikorttia opiskelijoille. Jyväskylässä kuitenkin suhteellisen paljon opiskelijoita.

Varsinkin kun alennukset koskee eniten juuri sitä ryhmää jolla tosiaan sitä maksuvaraa on ehkä enemmän. Toki hyvä että jotain reagointia on, mutta onko vähän väärä kohderyhmä ehkä?

Toinen ihmettelyn aihe on että puolet kun kaudesta pelattu niin monen muun seuran ohella ei kausikortteja loppukaudeksi ole myynnissä. Varsinkin kun kauden puoliväli on näin joulun alla niin varmasti jokunen kortti olisi pukin konttiin joutunut, siihen vielä olisi vaikka jonkun pipon tai mukin lahjoittanut kausikortin ostajalle. Toki hinnat pitää siinä samassa linjalla mitä koko kaudelta.

Nuo istumaliput joiden hinta alenee ovatkin noita jotka tulee pari päivää ennen matsia myyntiin, olivatkin niin älyttömän hintaisia, että nyt lähempänä oikeaa hintaa mitä pitäisi olla ,parin euron lisä siitä että niitä saa vielä lähellä ottelua ostettua.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYP on voittoa tavoitteleva yritys. Eiköhän toimistolla ole laskettu, että ei ole järkeä antaa lipun hinnoissa siimaa persaukisille opiskelijoille. Joka tapauksessa suuri osa opiskelijoista jättää kaupungin, ja jotka eivät jätä, siirtyvät ennen pitkää työelämään, mkinkä jälkeen ovat valmiit maksamaan normaalin lipun hinnan. Ei kai tämä sen vaikeampaa matematiikkaa ole?

Ajatus tuntuu toki kivalta, että JYPin pitäisi muistaa jota kuta tiettyä ryhmää, mutta bisnes ei taida ihan niin toimia. Ja kyllä, olen itsekin ollut se köyhä opiskelija.
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
JYP on voittoa tavoitteleva yritys. Eiköhän toimistolla ole laskettu, että ei ole järkeä antaa lipun hinnoissa siimaa persaukisille opiskelijoille. Joka tapauksessa suuri osa opiskelijoista jättää kaupungin, ja jotka eivät jätä, siirtyvät ennen pitkää työelämään, mkinkä jälkeen ovat valmiit maksamaan normaalin lipun hinnan. Ei kai tämä sen vaikeampaa matematiikkaa ole?

Ajatus tuntuu toki kivalta, että JYPin pitäisi muistaa jota kuta tiettyä ryhmää, mutta bisnes ei taida ihan niin toimia. Ja kyllä, olen itsekin ollut se köyhä opiskelija.

Miten seisomalippuja voi myydä tappiolla? Siis ymmärtäisin jos seisomaliput myydään aina loppuun, niin silloin hintojen alentaminen pienentäisi voittoja. Mutta tässä tilanteessa seisomakatsomoa ei myydä täyteen. JYP kuitenkin mitoittaa järjestysmiehet, kioskipalvelut yms sen mukaan, että halli myydään täyteen. Eikö tällä logiikalla jopa euron lippu olisi JYPille kannattavampaa kuin myymätön paikka? Periaatteessahan ilmaislippujen jako olisi kanssa kannattavaa, jos toisessa vaihtoehdossa on tyhjä seisomapaikka. Se ilmaislipulla tullut katsoja saattaa kuitenkin käyttää kioskipalveluita tai ostaa sen bissen. Eli siis rahaa tulee myös sitä kautta.

Ja mitä väliä vaikka opiskelijat jättäisivät kaupungin opiskelujen päätyttyä? Tarkoitatko ettei gloryhuntereille tai vieraskatsojillekaan saisi myydä lippuja?
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Miten seisomalippuja voi myydä tappiolla? Siis ymmärtäisin jos seisomaliput myydään aina loppuun, niin silloin hintojen alentaminen pienentäisi voittoja. Mutta tässä tilanteessa seisomakatsomoa ei myydä täyteen. JYP kuitenkin mitoittaa järjestysmiehet, kioskipalvelut yms sen mukaan, että halli myydään täyteen. Eikö tällä logiikalla jopa euron lippu olisi JYPille kannattavampaa kuin myymätön paikka? Periaatteessahan ilmaislippujen jako olisi kanssa kannattavaa, jos toisessa vaihtoehdossa on tyhjä seisomapaikka. Se ilmaislipulla tullut katsoja saattaa kuitenkin käyttää kioskipalveluita tai ostaa sen bissen. Eli siis rahaa tulee myös sitä kautta.

Ja mitä väliä vaikka opiskelijat jättäisivät kaupungin opiskelujen päätyttyä? Tarkoitatko ettei gloryhuntereille tai vieraskatsojillekaan saisi myydä lippuja?

Täytyy heti korostaa, etten ole taloustieteilijä, joten ajattelen asioita ihan maalaisjärjellä. Tiedän kirjoittajien joukossa olevan asiantuntijoitakin, jotka voinevat ottaa keskusteluun osaa.

JYP halunnee katsomoihin mahdollisimman paljon sellaista väkeä, jolla on vara kuluttaa. Opiskelijat, eläkeläiset tai työttömät eivät kuulu heihin. Näin ollen se yrittänee houkutella keinoilla tai toisilla juuri kuluttamaan kykenevää väestönosaa ottelutapahtumiinsa.

Seisomakatsomon täyteen myyminen ei liene edes optimaalinen tilanne siksi, että se vähentää oheismyyntiä, koska omalta paikalta ei voi paikan menettämisen pelossa lähteä kaljalle. Varsinkaan ei ole järkevää myydä seisomakatsomoa täyteen, jos se koostuisi suurelta osin alennetuin hinnoin sisään tulleista, eli esim. opiskelijoista.

Ilmaislippujahan ei ymmärtääkseni myöskään ole. Aina joku ne maksaa - tavalla tai toisella. Kuten todettua, JYPin tavoite on tehdä voittoa. Se on ainoa järkevä tavoite osakeyhtiölle. Ei siinä ole ikävä kyllä sijaa juuri tunteille tai leikki loppuu lyhyeen.

Lippuja saa ja pitää myydä kaikille mahdollisille tahoille, mutta mahdollisimman kovaan hintaan. Kyse on markkinataloudesta.
 

Handyy

Jäsen
Onko tuo halvin mahdollinen, 8€ opiskelijalippu jollekin kynnyskysymys? Minusta tuo kuulostaa ihan kohtuulliselta, jos nyt vaikka oletetaan että opiskelija ja työssäkäyvä käyvät katsomassa 15 peliä kaudessa, säästää opiskelija sellaisen 30-40€ lipuissa. Vai ilmaiseksiko sinne pitäisi päästä? 8€ 2,5 tunnin viihdetapahtumasta valtakunnan suurimman liigan tuottamana ei kyllä ole omasta mielestä mitenkään liikaa.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onko tuo halvin mahdollinen, 8€ opiskelijalippu jollekin kynnyskysymys? Minusta tuo kuulostaa ihan kohtuulliselta, jos nyt vaikka oletetaan että opiskelija ja työssäkäyvä käyvät katsomassa 15 peliä kaudessa, säästää opiskelija sellaisen 30-40€ lipuissa. Vai ilmaiseksiko sinne pitäisi päästä? 8€ 2,5 tunnin viihdetapahtumasta valtakunnan suurimman liigan tuottamana ei kyllä ole omasta mielestä mitenkään liikaa.

Kausikortteissa taas pitää maksaa se täysi hinta ja juuri tuossa mielestäni se isoin puute on. Opiskelijat varsinkin valitsevat ne mielenkiintoisimmat pelit sieltä ja Saipa, HPK ym.. matseihin ei tulla, käydään vain ne Jokeri, HIFK, kärpät matsit katsomassa.

Kuitenkin ei nuo ottelut ole ainakaan nyt lähelle edes loppuunmyytyjä olleet, pieni erä jotain halvempia "fanikausikortteja/opiskelijakausikortteja" ei nyt ainakaan tilannetta varmaan huonontaisi ja saataisiin enemmän väkeä tylsempiäkin vastuksia vastaan. Onhan siellä nytkin "ilmaiseksi" sisällä rumpujen pärryttelijöitä.

Muutenkin on mielestäni ajatus ontuu että pelkästään vanhempaa maksukykyisiä ihmisiä halliin sisään, juurikin itse veikkaisin että ne opiskelijat jotka siirtyy työelämään on niitä joista helpommin tulee niitä istumakausikortin ostajia myöhemmin. Jostain niitä uusia fanejakin pitää aina hankkia.

Pitää myös kokonaisuutta katsoa, seisomakatsomot tuovat myös halliin tunnelmaa, se tuo taas lisää katsojia halliin kalliimmille paikoillekin. Opiskelijoita, työttömiä ja mitä ties kuitenkin tarvitaan, voidaanhan me koko halli ja seisoma katsomot muuttaa istumapaikoiksi, mutta kauanko sitten sitä yleisöä riittää kun tunnelma katoaa ihan kokonaan kuten nytkin on käynyt kun paikkoja on kokoajan vähennetty.
 

Handyy

Jäsen
Kausikortteissa taas pitää maksaa se täysi hinta ja juuri tuossa mielestäni se isoin puute on. Opiskelijat varsinkin valitsevat ne mielenkiintoisimmat pelit sieltä ja Saipa, HPK ym.. matseihin ei tulla, käydään vain ne Jokeri, HIFK, kärpät matsit katsomassa.

Kuitenkin ei nuo ottelut ole ainakaan nyt lähelle edes loppuunmyytyjä olleet, pieni erä jotain halvempia "fanikausikortteja/opiskelijakausikortteja" ei nyt ainakaan tilannetta varmaan huonontaisi ja saataisiin enemmän väkeä tylsempiäkin vastuksia vastaan.
Tuota en ottanut huomioon, että opiskelijat eivät saa halvempaa kausikorttia. Voisiko kyseessä olla se, että valvonta kuka näitä halvempia kausikortteja käyttää on aika hankalaa?

Muutenkin on mielestäni ajatus ontuu että pelkästään vanhempaa maksukykyisiä ihmisiä halliin sisään, juurikin itse veikkaisin että ne opiskelijat jotka siirtyy työelämään on niitä joista helpommin tulee niitä istumakausikortin ostajia myöhemmin. Jostain niitä uusia fanejakin pitää aina hankkia.

Pitää myös kokonaisuutta katsoa, seisomakatsomot tuovat myös halliin tunnelmaa, se tuo taas lisää katsojia halliin kalliimmille paikoillekin. Opiskelijoita, työttömiä ja mitä ties kuitenkin tarvitaan, voidaanhan me koko halli ja seisoma katsomot muuttaa istumapaikoiksi, mutta kauanko sitten sitä yleisöä riittää kun tunnelma katoaa ihan kokonaan kuten nytkin on käynyt kun paikkoja on kokoajan vähennetty.
Opiskelijat tietysti siirtyvät työelämään, mutta aika suuri prosentti kuitenkin Jyväskylän ulkopuolelle. Opiskelijoiden sijaan keskittyisin ainakin itse miettimään, miten noita junnuja saataisiin tulemaan takaisin halliin. Aiemmin oli niin hyviä paikkoja katsoa pienenä innokkaana junnuna pelejä ja sisään pääsi pelaamalla korttelikiekkoa, eipä taida olla enää mitään tuollaista ja järkeviä paikkojakaan junnuille ei enää ole. Akatemian peleihin pääsevät, mutta ei se ole tietystikään sama asia kuin liigapelit.

Luulen kuitenkin, hyötysuhde ihmisten houkuttelemiseen katsomoihin on reilusti suurempi alentamalla normaalihintaisia lippuja opiskelijalippujen sijaan.
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös