Ilmoitukset

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Outpost kuittasi itselleen viikon pelikiellon kirjoitettuaan turhia ja provosoivia viestejä Liigajoukkueiden voimasuhteet -ketjuun.

Nimimerkki Kirjoittelija oli saanut lukuisia varoituksia ja pelikieltoja viesteistään, jotka ovat sisältäneet provosointia ja pään aukomista toisille käyttäjille. Koska nämä toimenpiteet eivät ole auttaneet, olemme päättäneet poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet.

Sulje ilmoitus

S-Kiekko 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana Johnny K, 04.03.2018 klo 20.45.

 1. Johnny K Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  S-Kiekko,HIFK, Detroit Red Wings, SJK
  Avataampa S-Kiekonkin osalta jo uusi ketju. Edellinen kausi loppui jälleen kerran liian aikaisin ja playoffsit jäivät harmittavan lähelle. Siitä huolimatta S-Kiekon kauden voi olleen ihan onnistunut, niin paljon moni asia meni eteenpäin ja tästä on hyvä siirtää katse tulevaan.

  Seinäjoelle tulee vihdoin ja viimein jäähalliremontti, joka siirtää olosuhteet 2000-luvulle. S-Kiekon on tarkoitus päästä aloittamaan seuraava kausi uudessa hallissa ja se varmasti lisää myös yleisön mielenkiintoa edustuskiekkoa kohtaan.

  Pelaajista ei vielä tässä vaiheessa tietoa, mutta pelajasopimuksia ensi kaudelle on ja toivottavasti pelaajisto ei hirvittävästi muutukkaan.

  S-Kiekko järjestää try-out-tapahtuman jo 8.4. ja alta olevasta linkistä löytyy lisätietoja kyseiseen tapahtumaan.

  Uutiset | S-Kiekko
   
 2. anamuntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, S-Kiekko
  Klikkailin mielenkiinnosta Eliteprospectsia. Tämän kauden sopimuspelaajien sopparitilanne näyttää seuraavalta:

  MV
  Niku 18-19
  Backlund 18-19
  Haapasalo 18-19

  Eli kaikkien veskareiden sopimukset jatkuu ensi kauden. Tän kauden otteilla Niku on selvä ykkönen, toivottavasti toinen nuoremmista nostaa tasoaan ensi kaudelle, niin saataisiin kilpailua maalinsuulle.

  Puolustus:
  Kalliainen 17-18 +optio
  Marjamäki 17-18
  Hanka 18-19 +optio
  Tall 17-18 +optio
  Alanen 18-19
  Ojanperä 17-18

  Puolustuksen rungosta soppari varmasti siis ainoastaan Alasella. Tallin ja Kalliaisen optioiden käyttö olisi tärkeää. Marjamäki yrittänee hyvän kauden jälkeen takasin Mestikseen? Ojanperä tuli syksyllä Hermeksessä kokeilun jälkeen + loukkaantu loppukaudeksi, ei varmaan hirveetä nostetta ylöspäin, voisi siis jatkaa Seinäjoella. Määrällisesti tarvisi muutenkin pakistoon täytettä, kun Parkkali ja Saarinen veteli pitkiä pätkiä pakin tontilla, sinänsä ihan ok pojat pelasi, mutta leveyttä tarvitaan, ja vähän kärkeäkin riippuen miten sopimustilanne muotoutuu.

  Hyökkäys:
  Parkkali 19-20
  Pöytälaakso 17-18 + optio 2v
  Oksanen 17-18 + optio
  Haimakainen 17-18
  Ahonen 18-19
  Svensk 17-18
  Somero 17-18
  Poikonen 17-18
  Märijärvi 17-18 +optio
  Saarinen 17-18
  Peltola 17-18 +optio
  Putkonen junnusopimus
  Pöllänen 17-18 +optio
  Viitamäki 18-19
  Hänninen 17-18
  Saikkonen 19-20

  Hyökkäyksessä on myös vielä riittävästi työmaata. Ahosen ja Viitamäen soppareista on hyvä lähteä rakentamaan runkoa. Muutamaa kärkijätkää hyökkäys tuohon nykyrosteriin lisäksi ulkopuolelta vaatisi. Someroa varmaan kaavailtiin kärkiketjun rooliin tälle kaudelle, mutta tehot jäivät piippuun, toki ekassa harkkapelissä tullut vamma varmasti sekoitti koko kautta. Optiopelaajista esim. Oksanen paransi otteita tasaisesti koko kauden ajan ja alkoi löytää myös tehoja loppukaudesta. Märijärvessä on potentiaalia ja Pöytälaakson pystyy heittämään mihin tahansa ketjuun, joten optioita käyttöön. Työteliäitä pelimiehiä riittää näistä sopimus- ja optiopelaajista, mutta paria tehoihin kykenevää rosteri kaipaisi.

  Kaikkiaan ihan hyvällä mallilla sopimustilanne noin keskimääräiseen Suomi-Sarja-joukkueeseen ja ajankohtaan peilaten. Toivottavasti tryoutille ilmaantuu potentiaalisia pelimanneja.
   
 3. pippurimylly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHT / Boston Bruins
  S-kiekko tiedottaa jotta laskevat seinäjoella lippujen hintoja
  kaudelle 18-19
  Aikuiset:6€
  Kausikortti:100€/ennakkoon 50€

  kalajoella kannattaisi tehdä sama temppu niin sais helposti paljo enempi porukkaa hallille ja kuitenkin kassaan kilahtaisi tod.näk samanverran/enemmän rahaa.... mielestäni tällä hetkellä suht kova hintalappu lipulle.
  Aikuiset:12€
  Kausikortti:180€

  (Offtopikkia:
  Oulun kärpät / SM-Liiga
  Seisomapaikka:8€
  Istumapaikka:19€
  Kausikortti seisoma:150€)
   
  Viimeksi muokattu: 25.03.2018 klo 08.47
 4. Johnny K Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  S-Kiekko,HIFK, Detroit Red Wings, SJK
 5. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
 6. Kyynhakkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaikki Seinäjokelaaset "palloolu" joukkueet ;o)
  Kovin on toistaiseksi nuoriso painotteinen ryhmä S-Kiekolla. Marjamäki ja Somero siirtyivät muualle, eikä siinä mitään, aina on vaihtuvuutta. Pakistoon tarvitaan voimaa ja hyökkäykseen pari-kolme kokenutta tekijämiestä. Noilla eväin vähintään sarjapaikan varmistus.