Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

S-Kiekko 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana Johnny K, 04.03.2018 klo 20.45.

 1. Johnny K Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  S-Kiekko,HIFK, Detroit Red Wings, SJK
  Avataampa S-Kiekonkin osalta jo uusi ketju. Edellinen kausi loppui jälleen kerran liian aikaisin ja playoffsit jäivät harmittavan lähelle. Siitä huolimatta S-Kiekon kauden voi olleen ihan onnistunut, niin paljon moni asia meni eteenpäin ja tästä on hyvä siirtää katse tulevaan.

  Seinäjoelle tulee vihdoin ja viimein jäähalliremontti, joka siirtää olosuhteet 2000-luvulle. S-Kiekon on tarkoitus päästä aloittamaan seuraava kausi uudessa hallissa ja se varmasti lisää myös yleisön mielenkiintoa edustuskiekkoa kohtaan.

  Pelaajista ei vielä tässä vaiheessa tietoa, mutta pelajasopimuksia ensi kaudelle on ja toivottavasti pelaajisto ei hirvittävästi muutukkaan.

  S-Kiekko järjestää try-out-tapahtuman jo 8.4. ja alta olevasta linkistä löytyy lisätietoja kyseiseen tapahtumaan.

  Uutiset | S-Kiekko
   
 2. anamuntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, S-Kiekko
  Klikkailin mielenkiinnosta Eliteprospectsia. Tämän kauden sopimuspelaajien sopparitilanne näyttää seuraavalta:

  MV
  Niku 18-19
  Backlund 18-19
  Haapasalo 18-19

  Eli kaikkien veskareiden sopimukset jatkuu ensi kauden. Tän kauden otteilla Niku on selvä ykkönen, toivottavasti toinen nuoremmista nostaa tasoaan ensi kaudelle, niin saataisiin kilpailua maalinsuulle.

  Puolustus:
  Kalliainen 17-18 +optio
  Marjamäki 17-18
  Hanka 18-19 +optio
  Tall 17-18 +optio
  Alanen 18-19
  Ojanperä 17-18

  Puolustuksen rungosta soppari varmasti siis ainoastaan Alasella. Tallin ja Kalliaisen optioiden käyttö olisi tärkeää. Marjamäki yrittänee hyvän kauden jälkeen takasin Mestikseen? Ojanperä tuli syksyllä Hermeksessä kokeilun jälkeen + loukkaantu loppukaudeksi, ei varmaan hirveetä nostetta ylöspäin, voisi siis jatkaa Seinäjoella. Määrällisesti tarvisi muutenkin pakistoon täytettä, kun Parkkali ja Saarinen veteli pitkiä pätkiä pakin tontilla, sinänsä ihan ok pojat pelasi, mutta leveyttä tarvitaan, ja vähän kärkeäkin riippuen miten sopimustilanne muotoutuu.

  Hyökkäys:
  Parkkali 19-20
  Pöytälaakso 17-18 + optio 2v
  Oksanen 17-18 + optio
  Haimakainen 17-18
  Ahonen 18-19
  Svensk 17-18
  Somero 17-18
  Poikonen 17-18
  Märijärvi 17-18 +optio
  Saarinen 17-18
  Peltola 17-18 +optio
  Putkonen junnusopimus
  Pöllänen 17-18 +optio
  Viitamäki 18-19
  Hänninen 17-18
  Saikkonen 19-20

  Hyökkäyksessä on myös vielä riittävästi työmaata. Ahosen ja Viitamäen soppareista on hyvä lähteä rakentamaan runkoa. Muutamaa kärkijätkää hyökkäys tuohon nykyrosteriin lisäksi ulkopuolelta vaatisi. Someroa varmaan kaavailtiin kärkiketjun rooliin tälle kaudelle, mutta tehot jäivät piippuun, toki ekassa harkkapelissä tullut vamma varmasti sekoitti koko kautta. Optiopelaajista esim. Oksanen paransi otteita tasaisesti koko kauden ajan ja alkoi löytää myös tehoja loppukaudesta. Märijärvessä on potentiaalia ja Pöytälaakson pystyy heittämään mihin tahansa ketjuun, joten optioita käyttöön. Työteliäitä pelimiehiä riittää näistä sopimus- ja optiopelaajista, mutta paria tehoihin kykenevää rosteri kaipaisi.

  Kaikkiaan ihan hyvällä mallilla sopimustilanne noin keskimääräiseen Suomi-Sarja-joukkueeseen ja ajankohtaan peilaten. Toivottavasti tryoutille ilmaantuu potentiaalisia pelimanneja.
   
 3. pippurimylly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHT / Boston Bruins
  S-kiekko tiedottaa jotta laskevat seinäjoella lippujen hintoja
  kaudelle 18-19
  Aikuiset:6€
  Kausikortti:100€/ennakkoon 50€

  kalajoella kannattaisi tehdä sama temppu niin sais helposti paljo enempi porukkaa hallille ja kuitenkin kassaan kilahtaisi tod.näk samanverran/enemmän rahaa.... mielestäni tällä hetkellä suht kova hintalappu lipulle.
  Aikuiset:12€
  Kausikortti:180€

  (Offtopikkia:
  Oulun kärpät / SM-Liiga
  Seisomapaikka:8€
  Istumapaikka:19€
  Kausikortti seisoma:150€)
   
  Viimeksi muokattu: 25.03.2018 klo 08.47
 4. Johnny K Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  S-Kiekko,HIFK, Detroit Red Wings, SJK
 5. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
 6. Kyynhakkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaikki Seinäjokelaaset "palloolu" joukkueet ;o)
  Kovin on toistaiseksi nuoriso painotteinen ryhmä S-Kiekolla. Marjamäki ja Somero siirtyivät muualle, eikä siinä mitään, aina on vaihtuvuutta. Pakistoon tarvitaan voimaa ja hyökkäykseen pari-kolme kokenutta tekijämiestä. Noilla eväin vähintään sarjapaikan varmistus.
   
 7. Myrvold Jäsen

  Pitipä nostaa tämä ketju ylös, kun kauden alku lähestyy. Kovin on hiljaista ollut S-Kiekon osalta Heinäkuu. Huhuja ei kuulu ja somekin on lomalla. Toivottavasti kulisseissa kuitenkin hommia on tehty ja kausi päästään aloittamaan hyvistä asemista.

  Jengiä kun katsoo, niin maalivahti ja hyökkäysosasto on ok kunnossa, mutta puolustus sakkaa jo ihan määrällisestikin (4kpl). Sinne nyt ainakin tarvitaan lisää miehiä ja miksei tietenkin hyökkäykseenkin pari tekijää sopisi.

  Jäähalliremontista olen myös yrittänyt kysellä niin kiekkoväeltä, kaupungin porukalta sekä urakoitsijalta, mutta kummempaa tietoa esim. aikataulun pitävyydestä ei ole tippunut. Se nyt kuului jo remontin alussa, että ”rahat” ei riitä ja oikomaan on jouduttu.

  Kaupungin hommasta kun on kyse ja lajina jääkiekko, niin ei pääse yllättämään yhtään. Valitettavasti. Äkkiseltään näyttää, että ruskeat penkit säilyy ja kapasiteetti tippuu. Muistaakseni joku kaupungin päättäjistä sanoi ennen remonttia, että pystytään korottaa Mestistasoiseksi. Hmm..kuulostaa heti alkuunsa järkevältä. Voi luoja.

  No, paree kai tuo on kuin ei mitään, mutta kovasti toivoin ja vielä siinä suunnitteluvaiheessa uskoin, että homma tehdään kerralla kunnolla, mutta taitaa tulla pettymys.

  Toivotaan, että kaudesta tulee kuitenkin positiivinen.
   
 8. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Ilkka -lehden sivuilla on jotain kuvia hallista (pitää olla tilaaja, että pääsee näkemään). Otsikossa kerrotaan, että luistelemaan pitäisi päästä syyskuun alussa.
   
 9. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  Niinpä näyttää olevan ja mainitaan myös, että täyttää Mestis vaatimukset. No hyvä, jos näin.

  Nostalgiset ruskeat penkit? Onhan niin istuttu, mutta olis kelvanut jo uudetkin :)
   
 10. Kyynhakkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaikki Seinäjokelaaset "palloolu" joukkueet ;o)
  Tässä lainaus/linkki Seinäjoen jäähalli projektista paikallislehti Eparin netti sivuilta. Ihan kokonaan lehdessä ollutta juttua tuossa ei ole mutta pääkohdat kuitenkin. Kyllä tuo täytyy käydä katsastamassa kun pelit alkavat. Koko juttu löytyy täältä, sivulta 6.
   
 11. Myrvold Jäsen

  S-Kiekolla tänään ensimmäinen peli ja vastassa D-Kiekko. Peli pelataan Jyväskylässä. S-Kiekon kokoonpano löytyy twitteristä ja paljon on uusia nimiä. Onko sopimuksen tehneitä vai try-out-pelaajia, sitä en tiedä?

  Pöytälaakso - Viitamäki - Kiviniemi
  Märijärvi - Kinnunen -Pinta
  Poikonen - Heikkilä - Peltola
  Parkkali - Pöllänen - Haimakainen

  Tall - Nieminen
  Pirttimäki - Rask
  Haukkala - Hanka

  Makkonen
  Haapasalo
   
 12. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Voisivatkohan nuo lainauksestasi boldaamani nimet olla seuraavanlaisia pelimiehiä:

  Dave Haukkala
  Jaakko Rask
  Pyry Nieminen
  Roope Heikkilä
  Elias Kinnunen
  Ville Kiviniemi


  Mistään en siis mitään tiedä, ihan vain EP-skouttauksella ja pienellä yhdistelyllä sain kyseisen kuusikon kasaan.
   
 13. Johnny K Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  S-Kiekko,HIFK, Detroit Red Wings, SJK
  Lainaus:
  Pitää paikkansa, mutta Heikkilä on Max etunimeltään... ja Jesper Peltola yksi uusista myös.
   
 14. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Eli kyseessä siis nämä kaverit: Max Heikkilä & Jesper Peltola
   
 15. Myrvold Jäsen

  Pitää vähän nostaa kissan häntää S-Kiekon osalta. Jengi palannut kesätauolta töihin ja pelattukin on. Sen sijaan seuran some hiljentynyt täysin? Sinänsä outoa, kun siellä ollut ihan hyvää pöhinää viime kaudella. Kausi lähestyy ja halliremontti etenee. Kovasti toivoisi nyt buustausta hommaan, jos meinataan porukkaa hallille saada.

  Joukkueesta tuskin SS:n kärkijengiä vielä tulee, ainakaan paperilla, niin toivoisi että muuten hommaa luukutettaisiin.

  Twitterista bongasin tuon ekan harjoituspelin kokoonpanon ja toki myöhemmin sitten tuloksen. Täällä jatkoajassa meitä pieni keikkoporukka Seinäjoelta yrittää pysyä kärryillä. Twitterissä aktiivisimmat kiekkoihmiset (murto-osa) tavoitti tuon uutisen, mutta nyt olisi korkea aika alkaa tavioittelemaan niitä massoja Facebookista yms. Se on kuitenkin kanava missä potentiaalinen massa rahoineen nykyään on.

  Toivotaan, että pian alkaa kuulua.
   
 16. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
 17. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Harmi ettei tuon uutisen sisältö näy kuin tilaajille, mutta tuollaiselta kuvioltahan S-Kiekon tilanne tuoksahti, kun Saarenpää ei ilmeisesti ollut viimeisimmissä peleissä ollenkaan joukkueen mukana.

  Tämä päättely juontaa juurensa ihan siitä, että Saarenpää on seuran kotisivujen otteluraportteihin antanut aina pelin jälkeiset kommentit ja nyt ne oli hoitanut viime viikon osalta kakkosluotsi Haapala.
   
 18. anamuntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, S-Kiekko
 19. anamuntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, S-Kiekko
  Nyt on mielenkiintoista nähdä, mihin valmentajan vaihto johtaa. Viime viikon pelejä en työkiireiden takia nähnyt edes Ruudusta, joten osaako joku muu kertoa, onko jokin osa-alue pelissä muuttunut jo selkeästi?

  Omaan silmään suurimmat vaikeudet, varsinkin alkukaudella liittyivät hyökkäyksiinlähtöihin. Vastustaja sai hyökkäyksen toistuvasti poikki S-Kiekon oman sinisen alla, kun laiturin pelaama siirtokiekko/syöttö keskikaistalle katkaistiin. Hyökkäyksiin pyrittiin siis lähtemään usein vaihtamalla puolta päädyssä pakki-pakki-laituri, tai vastaavasti avattiin vanha kunnon ränniavaus. Laiturin syötöt katkottiin aika usein. Onko avauspelaaminen muuttunut jo? Pystyykö esim. @Myrvold tai @Johnny K kertomaan?
   
 20. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  Itsellä ei ole kompetenssia asiaan. Jäänyt pelit vähemmälle alun jälkeen.
   
  anamuntti tykkää tästä.
 21. Johnny K Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  S-Kiekko,HIFK, Detroit Red Wings, SJK
  Lainaus:
  S-Kiekon peli on nyt silminnähden vapautunut ja tuntuu, että itseluottamus omaan tekemiseen on palannut. Nyt uskalletaan tehdä vaikeampiakin ratkaisuja avauspelin suhteen. Pelitapa ei hirveästi ole tosiaan muuttunut, mutta tuo itseluottamuksen palautuminen ehkä suurin syy parantuneisiin tuloksiin.
  Kapeahan tuo rosteri edelleen on ja toiveissa muutama vahvistus vielä mahdollisesti ennen vuodenvaihdettakin.
  Nyt kun tämä "superviikonloppu" saatiin voitolla käyntiin, niin uskallan odottaa että lisää voittoja tipahtelee plakkariin. Se tosin edellyttää samanlaista taistelua kuin tänäänkin.
   
  anamuntti tykkää tästä.
 22. Johnny K Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  S-Kiekko,HIFK, Detroit Red Wings, SJK
  Vahvat huhut tuovat S-Kiekon takalinjoille uutta pelaajaa... Kyseisellä herralla liigakokemusta ja taitaa olla ihan omia kasvattejakin. Tuosta voi jo joku nokkela päätellä kenestä mahtaa olla kyse :)
   
 23. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Olisikohan kyseessä kenties tämä kaveri?
   
 24. Johnny K Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  S-Kiekko,HIFK, Detroit Red Wings, SJK
  Lainaus:
  Eipä osunut veikkaus oikeaan tällä kertaa... Juhkua on todella kovasti koitettu saada takasin lakeuksille, mutta siviilityöt etelässä estäneet ainakin vielä paluun...
   
 25. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Jahas, no sittenhän se täytyy olla tämä kaveri. Juhku olisi kyllä ollut hienoa nähdä vielä Suomen kaukaloissa, vaikkakin sitten vastustajan riveissä.