S-Kiekko 2011–2012

  • 53 700
  • 64

Kyynhakkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki Seinäjokelaaset "palloolu" joukkueet ;o)
S-Kiekon kotisivut ilmoittelee kahdesta uudesta sopimuksesta. Mikko Vainio ja Jaakko Hautakangas
Lisäksi Jääkiekkoliiton vahvistamattomilta siirtolistoilta löytyy S-Kiekon edustukseen siirretyinä, Lauri Laakso ja Iiro Pakka.
Kaikki edellämainitut pelimannit ovat jo esiintyneet S-Kiekon harjoitusotteluissa.
 

Myrvold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
S-Kiekon kasvatti Juhamatti Hietamäki tekaisi sopimuksen Unkariin eli S-Kiekon paidassa häntä ei tulevalla kaudella nähdä. Juhkun halun pelata ulkomailla toki tiesi jokainen vähänkin Seinäjoen kiekkoilua seuraava, S-Kiekon johtoa myöden ;)

Mikko Smura vastaavasti ei tosiaan saanut sopparia Sportiin. Palaakohan kaveri S-Kiekkoon johdattamaan ykkösvitjaa vai onko suunta mahdollisesti esim. Etelään isommille kirkoille?!?

Kokemusta tuo joukkue edelleen HUUTAA..
 

tuppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Eepee, Matti Höylä
Todella mielenkiintoinen kaveri S-Kiekolla kokoonpanossa KeuPaa vastaan! Hurjalla laukauksella varustettu vahva jässikkä Cody Dion näemmä tullut lakeuksille esittelemään osaamistaan.
 

Vähämäki

Jäsen
Suosikkijoukkue
S-Kiekko ja Tappara futiksessa Totteham ja Leeds
S-Kiekko vs KeuPa 1 - 8

Kyllä S-Kiekko vietiin välillä kuin metrin mittaa tämän päivän harkkapelissä KeuPaa vastaan. S-Kiekko oli lähtenyt peliin vähän kevyellä jalalla tai jotain muuta sinne päin. KeuPa pelasi hyvää taitokiekkoa, jossa pelaajien annettiin tehdä mitä osasivat ja kyllä tuo porukka osasi.

Vaikea sanoa, paljonko tuossa KeuPan pelissä oli nk. uutuden viehätystä, kun yhdessä olo on ollut vähäistä. Porukassa vilisee Mestis -tason kiekkoilijoita, joita Jyväskylä ympäristöineen on kasvattaneet.

Tulee olemaan kova pourukka Suomi-Sarjassa, jos koko kauden työ- ja harjoittelumoraali pisaa.

Nähdyistä harjoituspeleistä voi jo nyt vetää sellaisen johtopäätöksen, että sarja tulee oleman vielä kovempi kuin vuosi sitten. Tämä tietää hienoja pelejä. Toivottavasti yleisökin eri puolilla Suomea löytää tiensä Suomi-Sarjan otteluihin.
 

Vähämäki

Jäsen
Suosikkijoukkue
S-Kiekko ja Tappara futiksessa Totteham ja Leeds
Jesse Kuusela palaa S-Kiekkoon

S-Kiekon sivuille oli tänään ilmestynyt uutinen, jota varmaan läheltä seuranneet ovat odottaneetkin. Hyvän kesäharjoittelun tehnyt Jesse Kuusela on uusin sopimuksen tehnyt pelaaja.

Lähipäivät näyttänevät, tuleeko uusi sopimuksia lisää?????
 

Vähämäki

Jäsen
Suosikkijoukkue
S-Kiekko ja Tappara futiksessa Totteham ja Leeds
S-Kiekon uudet kotisivut

S-Kiekon uudet kotisivut on tänään avattu.
Tiedotteen mukaan ne alkavat näkymään asteittain.
Omalla koneellani niitä en vielä nähnyt, mutta kännykän kautta katsellessa näyttivät melko mukavilta.

Uusilla sivuilla on S-Kiekon edustus ja A-Nuoret.

osoite on S-Kiekko - Etusivu
 

Myrvold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Smura meni sitten pelaamaan 3.divisioonaa Seinäjoen kakkosjoukkueeseen.

Tässä käy pian niin, että Seinäjoen "kakkosjoukkue" onkin ykkösjoukkue. Valitettavasti tilanne on se, että kaikki kokeneemmat pelurit, joiden perään olen täällä huudellut valitsee SKV:n S-Kiekon sijaan.

No josko sitten kesken kautta hyppy S-Kiekon riveihin ;)
 

Vähämäki

Jäsen
Suosikkijoukkue
S-Kiekko ja Tappara futiksessa Totteham ja Leeds
Jussi Pernaan sopimus on tänään julkistettu

Jussi tulee vahistamaan S-Kiekon takalinjoja. Tämä on tämän viikon hienoin uutinen. Jussi tuo omalla vahvuudella aimo annoksen kokemusta puolustukseen.
Uskoisin, että tänään johto jopa hymyilee...

Voit lukaista jutun S-Kiekko - Uutiset
 

Vähämäki

Jäsen
Suosikkijoukkue
S-Kiekko ja Tappara futiksessa Totteham ja Leeds
Mikko Nevalaisen pelipaita jäädytettiin

Ensimmäisen sarjapelin alussa jäädytettiin pelipaita numero 6. Mikko Nevala on Seinäjoen ensimmäinen pelaaja, jonka pelipaita on jäädytetty. Mikon paita roikkuu nyt Seinäjoen Jäähallin tulostaulun yläpuolella.

Kuvasarja tapahtumasta otteluraportin loppupuolella. Katso tästä....
 

Kyynhakkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki Seinäjokelaaset "palloolu" joukkueet ;o)
0-3 voitto IPK:sta Iisalmessa takasi siis paikan suomi-sarjaan....
Iso peukku ja onnea koko porukalle tuleviin koitoksiin, toivottavasti väki löytää tiensä Seinäjoen jäähalliin hienoa valtakunnallista kiekkosarjaa seuraamaan.
Klopit (SJK:n kannatusryhmä) kun ovat nyt talvitauolla, niin he voisivat pitää fiillistä ja valmiutta yllä S-Kiekon kotipeleissä, ensikesän futiksen ykkös-sarjaa silmälläpitäen... Ja hymy hymiö perään.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Onnittelut Seinäjoelle jatkopaikasta täältä Raahen suunnalta.

RJK:lla oli omat tilaisuutensa varmistaa paikka valtakunnallisessa sarjassa, mutta ne jäivät käyttämättä. Sitten kun voitto viimein otettiin, kävi huono tuuri. Mutta sellaista jääkiekko joskus on. Erot olivat todella pienet.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit (jo Välilän vuosista), S-Kiekko
Joukkueen vahvistaminen ja epärealistiset tavoitteet?

Ei tässä nyt auta. Kauan on vettä ehtinyt virrata Kyrönjoessa viime kertaisesta avautumisesta mutta nyt on aika täysi.

Mistä aloitataan? Akilleen kantapää, joukkueen vahvistaminen Suomi-sarjaan, kun sinne ensin päästiin kuin ihmeen kaupalla. Lähdetään tästä.

Ellei nyt edelliset vuodet ole ole opettaneet mitään niin sitten ihminen on joko tyhmä tai vaan välinpitämätön. Ehkä jopa molempia.
Viholliset vahvistuu, tulee tai jo on Mestiksessä kannuksensa hankkineita pelimanneja ja jopa SM-liigassa satapäin otteluita pelanneita vanhoja jarruja jotka pelikäsityksellään ratkaisevat pelejä Suomi-sarjassa (Joki-Erkkilä JHT, Rinne JHT, Tuominen HC Satakunta, Tasku HC Satakunta, Kluuskeri HC Satakunta jne jne). Ihan vain kahdesta joukkueesta nämä esimerkit kuten varmaan huomaatte, muitakin toki on.. Mitä tekee seinäjokiset ja manageri Mäntykivi? Ei mitään.

Lähdetäänpä lähtijöistä: Johtava puolustaja ja joukkueen meritoitunein pelaaja J.Pernaa lähti töitten perässä maakuntaan koska sopimus oli sorvattu vain marraskuun loppuun asti. Miehen oma päätös, ei siinä mitään. Helvetin tyhmä sopimus.
Ykkösmaalivahti ja viime vuoden paras pelaaja K.Mäki lähti Lekiin availemaan vaihtoaiton luukkua. Ei ollut viime kauden vireessä mutta silti.. Ketä jäi, kahden pelin Saariaho ja nollan pelin Hakanpää. Näilläkö mennään? Huumori loppuu, katsomossa ja kentällä.
Viime kauden paras pistemies M.Potila ulostettiin jo ennemmin. Potila ei sopinut joukkueen "pelihuumoriin" mutta ketään ei ole otettu sen pahemmin tilallekkaan, joten menetykseksi lasketaan.

Tulijoita alkukauden kankeana pyörinyt Cody Dion mutta raakasti petrannut hyvänä vahvistuksena pitämäni jenkkidoodle. Lukon A:sta peruspakki Riku Tamminen jmutta kun pakistoon tarvittaisiin pelinlukua ja offensiivisuutta - tämä ei ollut mikään ratkaisu. Pöytälaakson Eemeli, hyvä sähisijä joka tuo terävyyttä ja v**tumaisuutta kentälle - hyvä vahvistus mutta vielä niin nuori. Ei voi olettaa ratkaisevan pelejä illasta toiseen miesten sarjoissa. Eemeliäkaan ei huhujen mukaan aiottu ottaa sopimuspelaajien joukkoon, ei ole tarvetta? Manageri Mäntykivi!! Herätys. Ei ole tarvetta?!? Ettei vain olisi ollut pelkoa oman pojan pelipaikasta, mitään pois pojalta ottaen mutta järki käteen. HERÄTYS!

Visio 2015 (Mestis) ei tule koskaan toteutumaan jollei pelaajienhankinta ja sopimusten teko mene jonkun muun vastuulle kuin hra. Mäntykiven. Siitä ei tule yhtikäs mitään. Äläkä ala hra. Mäntykivi itkemään täällä palstalla sitten yhtikäs mitään, näyttösi ovat luokattoman huonot. Hallitushaina ajat asiasi mutta ei voi olettaa että vanhana SM-liigan kakkosveskarina olisit kykenevä hoitamaan kiekkojoukkueen managerin tehtäviä. Se on nyt jo nähty.
Jos halutaan ottaa esimerkkejä, niitähän löytyy.

Kuinka voi olla mahdollista että lähialueen pienemmille seuroille löytyy joukkueen parhaimmistoon kuuluvia vahvistuksia, esimerkkeinä Latvian kaverit? Lapualla, Kauhavalla ja Kokkolassa on nähty ihan käypää pelimannea. Hermeksen veskari torjui jopa yksinään voittoja joukkueelleen alkusarjassa. Latvialaisista tiedän vielä sen verran että he eivät ole kalliita miehiä.
Seinäjoelle tarjottiin juuri hiljattain venäläistä, taitavaa kiekkoniiloa puolustukseen, mies olisi tullut ilmaiseksi, kulukorvauksilla ja mitä tehdään? No sitä normaalia, ei mitään. Käsittämätöntä.

Samalla paikkakunnalla pelaa lisäksi kolmosdivaria Seinäjoen Kiekko-Veljissä ansiokkaita kiekkoilijoita kuten Tuomas Takala (Ässät, Sport C), Topi Kangas, Jussi Sievi-Korte, Lasse Yli-Soini ja Mikko Smura (viime kauden paras maalintekijä S-Kiekossa). Varmaa on ettei kaikkia veteraaneja Suomi-sarjan vierasrumbat juurikaan viehätä mutta että ketään ei saada kaupungin ykkösjoukkueeseen pelaamaan, ylemmälle sarjatasolle, se on jo rimanalitus! Manageri?? Mitä tekee manageri - normal. Ei mitään.
Miksi on manageri jos manageri ei tee mitään, eikä sitä häneltä myöskään kukaan vaadi? Päävalmentaja Savolainen saa synninpäästön näissä sopimusasiossa koska olen saanut sen käsityksen että sopimuksia kirjoittelee ainoastaan hra. Mäntykivi joten se joka vastuuta vaatii, se sen myös kantaa.
Tapaus Smuraan ja Sportin try-outtiin voisin palata tässä aiheessa mutta annetaan sen nyt olla. Vanhoja juttuja.

Onko kukaan tullut koskaan myöskään ajatelleeksi että olisikohan enemmän katsojia jos pelaajistossa olisi osaavaa omaa kasvattia tyyliin Takala/Pernaa ja jos esimerkiksi Tuomas Takala olisi joukkueessa mukana niin helpommin se Pernaan Jussikin varmasti haluaisi tulla joukkueeseen mukaan. Tuttuja miehiähän ne on kaikki toisilleen. Ja peliosaamista löytyy. Joukkueen runkopalat ovat valmiiksi jo paikkakunnalla, toinen heistä ei pelaa missään ja toinen pelaa kolmosdivarissa. Käsittämätöntä.

Lisäksi tuon esille vielä sellaisen faktan että jos olette siellä S-Kiekon hallituksessa tai mikä se vastaava elin nyt mahtaa ollakkaan, edes huomanneet jalkapallon luoman hypen kaupungissa.. Niin, millä se saatiin aikaan?
Pelimiehillä. Voittavalla joukkueella.
Pohjanmaalla yleisö äänestää jaloillaan, se huomattiin kiekon puolellakin vuonna 2005, He-Ki, 1012 katsojaa.

Miesten sarjoissa ei junnuilla ja omilla kasvateilla nousuista pelailla, tai voidaan pelailla mutta pelailuiksi se jää. Sen voin sanoa että jolleivat vastustajat ala peluuttamaan vajaita joukkueita loppukaudesta sijoitusten jo ratkettua, kuten kävi viime vuonna, S-Kiekko ei voitoilla juurikaan loppukaudella juhli. Se on suoraa johdantoa sopimuspolitiikan päättämättömyydestä.
Tyhmä saa olla muttei toistuvasti.
 
Viimeksi muokattu:

Kyynhakkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki Seinäjokelaaset "palloolu" joukkueet ;o)
Katos katos, K. Kaaleppi is back!!! Missä sua on piretty???
Aikoinaan SHT:n ollessa touhuissa mukana, oli mukava lukea juttujasi, kuten myös ylläolevaa, mitenkään siis puotasi nuoleskellen, heh....
Mutta päivänpolttavaa ajattelua ja kirjoittamista,varmasti et ole Seinäjoella yksin noissa ajatuksissasi.....
 
Suosikkijoukkue
Jokerit (jo Välilän vuosista), S-Kiekko
Katos katos, K. Kaaleppi is back!!! Missä sua on piretty???
Aikoinaan SHT:n ollessa touhuissa mukana, oli mukava lukea juttujasi, kuten myös ylläolevaa, mitenkään siis puotasi nuoleskellen, heh....
Mutta päivänpolttavaa ajattelua ja kirjoittamista,varmasti et ole Seinäjoella yksin noissa ajatuksissasi.....

Ollu hommia, ei ole ehtinyt - aktiivisena olen seurannut sivusta.

No, Haakkeli, viime vuonna päästiin kahdeksaan tappioon suomi-sarjassa, nyt on pian taululla viisi. Ei tämä näin voi jatkua. Kukaan ei sano mitään.
Ei ristus. Asiat ovat retuperällä.
 
Viimeksi muokattu:

Myrvold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät

Vähän yritin jossain välissä kautta huudella noiden vahvistusten perään..edes ns. oman kylän poikien, mutta eipä ole kuulunut jahka näkynyt.

Visio seuralla on selvä ilmeisesti eli Mestistä 2015. Vielä kun tosiaan näkis jotain mikä tähän viittaisi, nin johan olisi hienoa.

Mitään en juurikaan nyky S-Kiekosta tiedä ja ketään tunne (mistäköhän johtuu? Sanoisin, että tunne tapettu. Ei henkilöiden, vaan yleisen puuhastelun avulla), mutta varsin amatöörimaiselta seura vaikuttaa touhujen osalta. Nämä pelaajakuviot nyt räikeimpinä. Lisäksi suoraan sanoen vituttaa lukea kotisivuilta juttuja peleistä ja uutisia/artikkeleita noin muutenkin. Raporteissa mm. puhutaan pelaajien etu- ja lempinimillä, niinku perkele kaikki ne tuntis/tietäis. Joku vois sanoa, että "asiakkaalle" vittuilua! Lisäksi se periaatteessa visuaalisesti hieno ulkoasu pilätaan JoILLAin HELVETIN ihmeellisILlä kIRjoitusASuilla ja VÄReillä.

Siinä avautumista vähän alkuun, foorumi ehkä vähän väärä, mutta kyllä täällä kaiketi seuran väkeä näitä juttuja lukemassa ja kirjoittelemassakin käy.

Ja tuosta Kärkitieto-Kaalepin "comeback" tesktistä sen verran vielä, että totta joka sana.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös