Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jatkoaika ei taida enää julkaista Mestiksen All Stars -kenttiä, joten koitetaan me sitten täällä keskustelupalstalla löytää oikeat valinnat...

Jos ykkösketjuksi pistettäisiin:

Miro-Pekka Saarelainen – Joona Monto – Samu Markkula

...niin veikkaan, että kovin suurta nurinaa aiheesta ei kuulu? Monto ja Saarelainen muodostivat sarjan kovimman tutkaparin ja pisteiden arvoa nostaa se, että vastasivat kahdestaan poikkeuksellisen suuresta osasta vantaalaisten tehoja. Tukea muista kentistä ei juuri tullut. Myös nappikauden pelannut Samu Markkula aika itsestään selvä valinta.

Ketäs sitten puolustajiksi?

Matias Haaranen nyt ainakin. Kovin paljon en nähnyt pelaamistaan, mutta noissa peleissä vakuutti. Tilastojenkin perusteella voisi sanoa kauden ykköspakiksi. Mutta keitä olisi tarjolla kaveriksi? Moberg, Joki-Erkkilä?

Maalivahdeista valinnat varmaankin kärkitroikasta Jukuri, Pohjanoksa ja Kaarlehto, jos ei sitten yllärinä joku ehdota esim. Rasmus Reijolaa.
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

Knap

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Bruins
Puolustajaksi nostaisin kyllä Otto Huttusen nyt ihan suorilta käsin, pakkien pistepörssin toinen. Joki-Erkkilä toki RoKin varmaan tärkein pelaaja Reijolan kanssa ja sitten Hermeksen Sikstukselle pitää antaa kunniaa. Haaranen nyt itsestään selvyys.

Paras maalivahti on mulle ainakin Samuel Jukuri, toki haastajina sitten Pohjanoksa ja Kaarlehto ensimmäisinä.
 
KalPa, Brad Marchand #63

Nurmiovaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Kakkosketjuun voisi tyrkätä Joonas Larinmaan. Sellainen pelintekijä ja kiekkotaituri ettei kovin montaa vertaista taida löytyä.
 
Elämä janottaa.

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Saarelainen-Monto-Markkula
Haaranen-Joki-Erkkilä
Pohjanoksa

Vuoti-Kestilä-Larinmaa
Huttunen-Moberg
Jukuri
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut
Suosikkijoukkue
James Harden, Tyson Fury
Saarelainen-Monto-Markkula
Haaranen-Joki-Erkkilä
Pohjanoksa

Vuoti-Kestilä-Larinmaa
Huttunen-Moberg
Jukuri
Tämä näyttäisi erittäin hyvältä. Sinisten värilasien läpi voisin sovitella Kaarlehtoa myös Jukurin paikalle, sekä Ventelää Mobergin paikalle. Mutta todennäköisempi varmaan tuo sinun.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Hankalaa se on jos vaan 5 paikkaa täyttää ja se on sitten vähän siitä kiinni mitä arvottaa. Ite sanosin ei noissa ylläolevissa mitää ihmeellistä. Tanus LeKistä oli näkemissäni peleissä ihan hervottoman hyvä.

Kävin Mestiksen sivulla äänestämään ha tein kyl ihan vaihtoehtokentällisen, että posia jakautuisi enemmin.

Reijola

M.Koponen - Haaranen

Tanus - Forsström - Saarelainen

Pistiin ketjuun parhaan maalintekijän, teknisesti sarjan taitavimman (imo) syöttöjän ja yhden armottoman kovan mutta myös riittävän taitavan duunarin. Vedin kotiinpäin.

Reijola, Koponen ja Tanus sai myös extraa liigaan kelpuutuksesta
 
When you go out at night, try not to get too drunk. Because ugly women, they play on you, they take you home for fun.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy