Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Runkosarjan tähdistö 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Everton, 16.03.2019 klo 15.14.

 1. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Jatkoaika ei taida enää julkaista Mestiksen All Stars -kenttiä, joten koitetaan me sitten täällä keskustelupalstalla löytää oikeat valinnat...

  Jos ykkösketjuksi pistettäisiin:

  Miro-Pekka Saarelainen – Joona Monto – Samu Markkula

  ...niin veikkaan, että kovin suurta nurinaa aiheesta ei kuulu? Monto ja Saarelainen muodostivat sarjan kovimman tutkaparin ja pisteiden arvoa nostaa se, että vastasivat kahdestaan poikkeuksellisen suuresta osasta vantaalaisten tehoja. Tukea muista kentistä ei juuri tullut. Myös nappikauden pelannut Samu Markkula aika itsestään selvä valinta.

  Ketäs sitten puolustajiksi?

  Matias Haaranen nyt ainakin. Kovin paljon en nähnyt pelaamistaan, mutta noissa peleissä vakuutti. Tilastojenkin perusteella voisi sanoa kauden ykköspakiksi. Mutta keitä olisi tarjolla kaveriksi? Moberg, Joki-Erkkilä?

  Maalivahdeista valinnat varmaankin kärkitroikasta Jukuri, Pohjanoksa ja Kaarlehto, jos ei sitten yllärinä joku ehdota esim. Rasmus Reijolaa.
   
 2. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Puolustajaksi nostaisin kyllä Otto Huttusen nyt ihan suorilta käsin, pakkien pistepörssin toinen. Joki-Erkkilä toki RoKin varmaan tärkein pelaaja Reijolan kanssa ja sitten Hermeksen Sikstukselle pitää antaa kunniaa. Haaranen nyt itsestään selvyys.

  Paras maalivahti on mulle ainakin Samuel Jukuri, toki haastajina sitten Pohjanoksa ja Kaarlehto ensimmäisinä.
   
 3. Nurmiovaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Kakkosketjuun voisi tyrkätä Joonas Larinmaan. Sellainen pelintekijä ja kiekkotaituri ettei kovin montaa vertaista taida löytyä.
   
 4. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Saarelainen-Monto-Markkula
  Haaranen-Joki-Erkkilä
  Pohjanoksa

  Vuoti-Kestilä-Larinmaa
  Huttunen-Moberg
  Jukuri
   
  Sergei Fedorov tykkää tästä.
 5. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Lainaus:
  Tämä näyttäisi erittäin hyvältä. Sinisten värilasien läpi voisin sovitella Kaarlehtoa myös Jukurin paikalle, sekä Ventelää Mobergin paikalle. Mutta todennäköisempi varmaan tuo sinun.
   
 6. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Hankalaa se on jos vaan 5 paikkaa täyttää ja se on sitten vähän siitä kiinni mitä arvottaa. Ite sanosin ei noissa ylläolevissa mitää ihmeellistä. Tanus LeKistä oli näkemissäni peleissä ihan hervottoman hyvä.

  Kävin Mestiksen sivulla äänestämään ha tein kyl ihan vaihtoehtokentällisen, että posia jakautuisi enemmin.

  Reijola

  M.Koponen - Haaranen

  Tanus - Forsström - Saarelainen

  Pistiin ketjuun parhaan maalintekijän, teknisesti sarjan taitavimman (imo) syöttöjän ja yhden armottoman kovan mutta myös riittävän taitavan duunarin. Vedin kotiinpäin.

  Reijola, Koponen ja Tanus sai myös extraa liigaan kelpuutuksesta