Tykki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Alla on käyty keskustelua rumimmista kiekkoilijoista ja nais-urheilijoista. Olisi kiva juttu, jos ne joiden absoluuttinen kauneuskäsitys sallii jakaa ihmiset rumiin ja kauniisiin, voisivat liittää viestinsä mukaan oman kuvansa. Voisi sitten kisailla, kuka on rumin kirjoittaja.
<BR>
<BR>Sori, jos olen ilonpilaaja ja huumoria ymmärtämätönja jeesusteleva tylsä jätkä. Oli vaan pakko kommentoida.
<BR>
 
Olen todella ylpeä nöyryydestäni.
G

Guest

Ennemmin pienempi äö kuin rumuus. Rumia ei yksinkertaisesti tarvitse sietää.
<BR>
<BR>Hyvä ulkonäkö = Menestys
 

Ghost

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins
Ei siinä minun mielestäni ollut mitään pahaa, että kauneudesta keskusteltiin, mutta en minäkään kyllä ymmärrä sitä, että sitä rumuutta pitää niin välttämättä etsiä.
 
Kirjoittaja on arvostetun Kiekkopesän kiekkovakio -kilpailun Yössä-pystin voittaja vuosina 2002-2007.

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Arvon anonyymi,suonenlaajentuma umpiluun keskellä ei riitä ymmärtämään käsitettä sietää,joten ei sinun tarvitsekaan,eihän se riitä ymmärtämään kauneuttakaan,hyvää olemisen jatkoa.<IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_smile.gif">
 
G

Guest

Suomen naisviestijoukkueesta paistaa kyllä rumin läpi ja kirkkaasti. Kaisa Varis menis ihan täydestä DDR:n joukkueessa mutta Suomen sexytyttöjen sekaan tuollaista \"hapsenkakkiaista\" ei tarvita!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy