jsavolai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
Ahaa, tämä olikin uusi tieto että Rovaniemellä on ollut pelaaja-valmentajan sijaan sponsori-valmentaja. Hakekaa sieltä Ylitorniolta vielä yks säätäjä-ässä matkaan jotenkin mukaan kuvioon niin alkaa olemaan todellakin unohtumaton debyyttikausi paketissa :)
 
"Natseilla oli järjestys. Sigut aina särmässä. 160 merkkiä pitkiä. Oli Natseilla sigut. Aina tasan 160 merkkiä. Allekirjoituksia syynäsivät Natsit" --Tuntematon

Supreme

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Ari on ollut vuosia, vuosia ja vuosia RoKin suurimpia sponsoreita. Mitenkähän käy tulevaisuudessa? On se vaan ihmeellistä tarinaa, jos Ari rahojansa Kallioniemelle valmentajavaihdoksen jälkeen tyrkyttää, epäilen.
En tiedä olenko nyt ihan väärässä, mutta eikös Kokkonen myynyt asunnonvälitys firmansa, kun alkoi RoKin valmentajaksi? Tämmöinen muistikuva allekirjoittaneella on. Eli näin ollen ei Kiinteistönvälitys LKV Ari Kokkonen (toimi Kiinteistömaailma Oy:n alla) mitään rahojaan RoKin kirstuun ole viime vuosina tuonut, kun koko firmaa ei ole enään olemassa.

Kiinteistömaailma kyllä on RoKin sponsorina, mutta nopealla googletuksella huomasin, että Rovaniemllä toimii kaksi Kiinteistömaailman toimistoa, Rovaniemen Kotipesä Oy ja Rovaniemen Kotikulma. Nuita molempia firmoja taitaa pyörittää Juha Haataja, ainakin nettisivujen mukaan, eikä Ari Kokkonen. Arin firmahan oli keskustassa Pekankadulla, nykyään nuissa tiloissa on netistä löytyneen tiedon mukaan Lapin Kopio Oy:n tilat?
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Surenkinin neuvoilla rauhallisempaa kiekkoa?

Ihmeellisiä ovat kiekon tiet. Äkkiseltään yhden pelin perusteella voisi väittää, että RoKin peli on todella rauhoittunut. Koohottaminen oli poissa. Johtuuko tämä sitten valmentajien vaihdosta vai onko kyseessä vaan allekirjoittaneen virhearvio? Tulee olemaan mielenkiintoista nähdä maltetaanko näin jatkaa lauantaina D-teamia vastaan. Jos vain maltettaisiin, niin eihän tässä tiedä vaikka tärkeitä pisteitä vielä saataisiin lisääkin.
 

Weikkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, RoPS, Devils, 49ers, LFC
Lisäksi Surenkinin fyysisempi pelitapa näkyi tänään Sportia vastaan. Pari tappeluntynkää syntyi ja ehdottomasti oltiin fyysisempiä kuin ennen. Varsinkin Juho Joona taisteli tänään oikein kunnolla.
 
What doesn't kill you, is a bad amplifier.

gran reserva

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Tappeluntyngistä en laske Surenkinin piikkiin mitään muuta kuin hyvän psyykkayksen peliin. Sport lämmittää kaikki pelaajat varmasti.
Surenkin kunniaksi lasken fyysisemmän osallistumisen peliin. Tavan jota olisi jo kaivattu alkukaudesta. Nyt maalillemme ei enää purjehdittu, vaan kaverit laittoivat vastustajan ahtaalle.

Ja Sainio pelasi kauden parhaan pelinsä.
 
"pyrimme auttamaan Roki Hockey Oy:tä rahallisissa haasteissa tarjoutumalla ostamaan nyt Kärpille menevät osakkeet, Rumpuryhmä räväyttää." -Iltalehti 2.12.2009

Roki6666

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Roki, TP-47 ja Wowo
Surenkin on tuttu mies, näköjään

Onnee vaan ja menestystä. Villi veikkaus, pelaajilla päät jumissa ja tammikuun loppuun mennessä osa pelaajista burnout lomalla. Suomisarja kutsuu vaikka tällä materiaalilla olisi helppo selvittää karsinnat.

Kaveri valmensi Vantaata parin pelin verran keväällä 2007 ja sai potkut Vaasa pelin jälkeen. Taisi eräs Vantaan toimihenkilö tulla tältä Vaasan reissulta fanien kyydissä pois, kun ei suostunut tulla joukkueen bussin kyydissä. Mr Surenkin oli saanut asiat jo parissa viikossa sen verran solmuun.
Tämä ennustus on pakko nostaa uudestaan pöydälle. Näinhän siinä näyttää käyneen. Veikkauksesi osui ja upposi.
 

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Askel taakse kaksi eteen. Näin voisi ehkä luonnehtia Surenkinin tämän hetkisiä toimia. Alussa hän koetti saada jotakin uutta Rokin peliin, siis itsensä näköistä Rokia. Vihkoon meni. Pelifilosofia, että joko maalille tai katsomoon ei toiminut missään vaiheessa. Kolmen ketjun peluuttaminen tuotti mitä tuotti, suunnilleen täysi sekasotku. Sydäntä myös raasti kovasti hassutukset heittää Sainio, Joona ja Inkeröinen vähälle tai olemattomalle peliajalle vilttiketjuun tai neloseen. Viimeaikoina onneksi tilanne on palautunut perinteisempään RoKiin. Neljään ketjuun ja pois ajatukset fyysisestä pelistä, ei hiirillä kissoille tappelussa pärjää. Kävisi nyt joku vielä vahvistamassa Surenkinille, että karsinnoissa Inkeröinen, Joona, Sainio, Kauppila ja Silvander ovat mukana sinisellä sydämellä ja hoitavat homman kotiin, jos se on hoidettavissa. Usko alkaa kasvamaan Surenkinin toimiin. Ei hänkään halua olla tiputtamassa RoKia Suomisarjaan.
 
Tästä tulee hyvä, mutta koska?
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy