Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

RoKin valmentajanvaihdos – Vesa Surenkin päävalmentajaksi

Viestiketju osiossa 'RoKi' , aloittajana Roki6666, 19.12.2009 klo 19.28.

 1. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Ahaa, tämä olikin uusi tieto että Rovaniemellä on ollut pelaaja-valmentajan sijaan sponsori-valmentaja. Hakekaa sieltä Ylitorniolta vielä yks säätäjä-ässä matkaan jotenkin mukaan kuvioon niin alkaa olemaan todellakin unohtumaton debyyttikausi paketissa :)
   
 2. Supreme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Lainaus:
  En tiedä olenko nyt ihan väärässä, mutta eikös Kokkonen myynyt asunnonvälitys firmansa, kun alkoi RoKin valmentajaksi? Tämmöinen muistikuva allekirjoittaneella on. Eli näin ollen ei Kiinteistönvälitys LKV Ari Kokkonen (toimi Kiinteistömaailma Oy:n alla) mitään rahojaan RoKin kirstuun ole viime vuosina tuonut, kun koko firmaa ei ole enään olemassa.

  Kiinteistömaailma kyllä on RoKin sponsorina, mutta nopealla googletuksella huomasin, että Rovaniemllä toimii kaksi Kiinteistömaailman toimistoa, Rovaniemen Kotipesä Oy ja Rovaniemen Kotikulma. Nuita molempia firmoja taitaa pyörittää Juha Haataja, ainakin nettisivujen mukaan, eikä Ari Kokkonen. Arin firmahan oli keskustassa Pekankadulla, nykyään nuissa tiloissa on netistä löytyneen tiedon mukaan Lapin Kopio Oy:n tilat?
   
 3. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Surenkinin neuvoilla rauhallisempaa kiekkoa?

  Ihmeellisiä ovat kiekon tiet. Äkkiseltään yhden pelin perusteella voisi väittää, että RoKin peli on todella rauhoittunut. Koohottaminen oli poissa. Johtuuko tämä sitten valmentajien vaihdosta vai onko kyseessä vaan allekirjoittaneen virhearvio? Tulee olemaan mielenkiintoista nähdä maltetaanko näin jatkaa lauantaina D-teamia vastaan. Jos vain maltettaisiin, niin eihän tässä tiedä vaikka tärkeitä pisteitä vielä saataisiin lisääkin.
   
 4. Weikkonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, RoPS, Devils, 49ers, LFC
  Lisäksi Surenkinin fyysisempi pelitapa näkyi tänään Sportia vastaan. Pari tappeluntynkää syntyi ja ehdottomasti oltiin fyysisempiä kuin ennen. Varsinkin Juho Joona taisteli tänään oikein kunnolla.
   
 5. gran reserva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Tappeluntyngistä en laske Surenkinin piikkiin mitään muuta kuin hyvän psyykkayksen peliin. Sport lämmittää kaikki pelaajat varmasti.
  Surenkin kunniaksi lasken fyysisemmän osallistumisen peliin. Tavan jota olisi jo kaivattu alkukaudesta. Nyt maalillemme ei enää purjehdittu, vaan kaverit laittoivat vastustajan ahtaalle.

  Ja Sainio pelasi kauden parhaan pelinsä.
   
 6. Roki6666 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Roki, TP-47 ja Wowo
  Surenkin on tuttu mies, näköjään

  Lainaus:
  Tämä ennustus on pakko nostaa uudestaan pöydälle. Näinhän siinä näyttää käyneen. Veikkauksesi osui ja upposi.
   
 7. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Askel taakse kaksi eteen. Näin voisi ehkä luonnehtia Surenkinin tämän hetkisiä toimia. Alussa hän koetti saada jotakin uutta Rokin peliin, siis itsensä näköistä Rokia. Vihkoon meni. Pelifilosofia, että joko maalille tai katsomoon ei toiminut missään vaiheessa. Kolmen ketjun peluuttaminen tuotti mitä tuotti, suunnilleen täysi sekasotku. Sydäntä myös raasti kovasti hassutukset heittää Sainio, Joona ja Inkeröinen vähälle tai olemattomalle peliajalle vilttiketjuun tai neloseen. Viimeaikoina onneksi tilanne on palautunut perinteisempään RoKiin. Neljään ketjuun ja pois ajatukset fyysisestä pelistä, ei hiirillä kissoille tappelussa pärjää. Kävisi nyt joku vielä vahvistamassa Surenkinille, että karsinnoissa Inkeröinen, Joona, Sainio, Kauppila ja Silvander ovat mukana sinisellä sydämellä ja hoitavat homman kotiin, jos se on hoidettavissa. Usko alkaa kasvamaan Surenkinin toimiin. Ei hänkään halua olla tiputtamassa RoKia Suomisarjaan.