Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

RoKin valmentajanvaihdos – Vesa Surenkin päävalmentajaksi

Viestiketju osiossa 'RoKi' , aloittajana Roki6666, 19.12.2009 klo 19.28.

 1. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Ahaa, tämä olikin uusi tieto että Rovaniemellä on ollut pelaaja-valmentajan sijaan sponsori-valmentaja. Hakekaa sieltä Ylitorniolta vielä yks säätäjä-ässä matkaan jotenkin mukaan kuvioon niin alkaa olemaan todellakin unohtumaton debyyttikausi paketissa :)
   
 2. Supreme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Lainaus:
  En tiedä olenko nyt ihan väärässä, mutta eikös Kokkonen myynyt asunnonvälitys firmansa, kun alkoi RoKin valmentajaksi? Tämmöinen muistikuva allekirjoittaneella on. Eli näin ollen ei Kiinteistönvälitys LKV Ari Kokkonen (toimi Kiinteistömaailma Oy:n alla) mitään rahojaan RoKin kirstuun ole viime vuosina tuonut, kun koko firmaa ei ole enään olemassa.

  Kiinteistömaailma kyllä on RoKin sponsorina, mutta nopealla googletuksella huomasin, että Rovaniemllä toimii kaksi Kiinteistömaailman toimistoa, Rovaniemen Kotipesä Oy ja Rovaniemen Kotikulma. Nuita molempia firmoja taitaa pyörittää Juha Haataja, ainakin nettisivujen mukaan, eikä Ari Kokkonen. Arin firmahan oli keskustassa Pekankadulla, nykyään nuissa tiloissa on netistä löytyneen tiedon mukaan Lapin Kopio Oy:n tilat?
   
 3. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Surenkinin neuvoilla rauhallisempaa kiekkoa?

  Ihmeellisiä ovat kiekon tiet. Äkkiseltään yhden pelin perusteella voisi väittää, että RoKin peli on todella rauhoittunut. Koohottaminen oli poissa. Johtuuko tämä sitten valmentajien vaihdosta vai onko kyseessä vaan allekirjoittaneen virhearvio? Tulee olemaan mielenkiintoista nähdä maltetaanko näin jatkaa lauantaina D-teamia vastaan. Jos vain maltettaisiin, niin eihän tässä tiedä vaikka tärkeitä pisteitä vielä saataisiin lisääkin.
   
 4. Weikkonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, RoPS, Devils, 49ers, LFC
  Lisäksi Surenkinin fyysisempi pelitapa näkyi tänään Sportia vastaan. Pari tappeluntynkää syntyi ja ehdottomasti oltiin fyysisempiä kuin ennen. Varsinkin Juho Joona taisteli tänään oikein kunnolla.
   
 5. gran reserva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Tappeluntyngistä en laske Surenkinin piikkiin mitään muuta kuin hyvän psyykkayksen peliin. Sport lämmittää kaikki pelaajat varmasti.
  Surenkin kunniaksi lasken fyysisemmän osallistumisen peliin. Tavan jota olisi jo kaivattu alkukaudesta. Nyt maalillemme ei enää purjehdittu, vaan kaverit laittoivat vastustajan ahtaalle.

  Ja Sainio pelasi kauden parhaan pelinsä.
   
 6. Roki6666 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Roki, TP-47 ja Wowo
  Surenkin on tuttu mies, näköjään

  Lainaus:
  Tämä ennustus on pakko nostaa uudestaan pöydälle. Näinhän siinä näyttää käyneen. Veikkauksesi osui ja upposi.
   
 7. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Askel taakse kaksi eteen. Näin voisi ehkä luonnehtia Surenkinin tämän hetkisiä toimia. Alussa hän koetti saada jotakin uutta Rokin peliin, siis itsensä näköistä Rokia. Vihkoon meni. Pelifilosofia, että joko maalille tai katsomoon ei toiminut missään vaiheessa. Kolmen ketjun peluuttaminen tuotti mitä tuotti, suunnilleen täysi sekasotku. Sydäntä myös raasti kovasti hassutukset heittää Sainio, Joona ja Inkeröinen vähälle tai olemattomalle peliajalle vilttiketjuun tai neloseen. Viimeaikoina onneksi tilanne on palautunut perinteisempään RoKiin. Neljään ketjuun ja pois ajatukset fyysisestä pelistä, ei hiirillä kissoille tappelussa pärjää. Kävisi nyt joku vielä vahvistamassa Surenkinille, että karsinnoissa Inkeröinen, Joona, Sainio, Kauppila ja Silvander ovat mukana sinisellä sydämellä ja hoitavat homman kotiin, jos se on hoidettavissa. Usko alkaa kasvamaan Surenkinin toimiin. Ei hänkään halua olla tiputtamassa RoKia Suomisarjaan.