RoKi Hockey kaudella 2024–2025 – mihin suuntaan juna kääntyy?

  • 177 594
  • 932

LapinHullu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki Mestiksen ei-farmijoukkueet
#71 on vielä punaisen ristin miehiä. Sais kyllä palailla askiin kun lainat/jatkot katkolla tämän viikonlopun jälkeen.
 

LapinHullu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki Mestiksen ei-farmijoukkueet
Se olis Sold Out tänään. Toiveet illalle
- tasainen ja jännittävä peli, pisteet tietenkin sinisille
- täys rosteri askiin
- seeprat tapahtuman vaatimalla tasolla KOKO ottelun
- ei palohälytyksiä ;-)
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Hienoa toimisto, millon viimeksi sold out? Varmaan joku sata kausaria jää pois mutta todella kova suoritus.

Nyt pitää sitten myynnin soljua, törpöt täyteen lonkeroa ja kaljaa eikä mitään yksittäisiä kaatoja per asiakas. Sisäänkäynnille karsinat ja kaikki ovet auki.

V*tutus kuvaa omaa tunnelmaa, kertaakaan ei oo vielä Jokereita nähtynä kirnussa ja ei vieläkään. No, odotellaan kokoonpanoja.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
En tiedä.

Joka ketjuun tuotu nopeutta lisää mikä on hyvä asia. Saa nähä onko hyökkäyspeli nostamassa päätään vai onkohan vielä sekavampaa kuin aikaisemmin?! Joka tapauksessa testi on nyt kovin mahdollinen.
 

Sisäterä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen kiekko jo vuodesta -97
Toivotaan tiukkoja, sekä viihdyttäviä pelejä! Ääntä varmasti riittää, mutta kuuluuko pelkästään Jokerit -huutoja?! Tätä en valitettavasti pääse paikan päälle ihmettelemään. Nauttikaa, ketkä kirnuun pääsette. Käy pelit Jokereita vastaan vähiin, kun liigan ovet narahtelee auki keväällä..

Tehottomuus huolettaa edelleen ja syystä. Vanha ja toimiva ” kikka” maalinteon ongelmiin on laittaa yksinkertaisesti kiekkoa viivaan miehelle, joka kykenee toimittamaan limpun maalille ja jollei mene suoraan sisään, hakataan se musta verkkoa kohti, kunnes pilli soi. En ole vain varma, löytyykö Rokilta tällä hetkellä viivapelotetta, jolla riittää kädet ja itseluottamus. Nyt on ollut usein ongelmana se, että maalivahti näkee kiekot tai ammutaan pitkin seiniä. Tukitoimet kuntoon hiljalleen ja tulee tulosta!

Let’s go, Roki!!
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
En ole vain varma, löytyykö Rokilta tällä hetkellä viivapelotetta, jolla riittää kädet ja itseluottamus.

Ei löydy. Toki kun kattoo muita sarjoja niin siellä kahdessa kerroksessa kaksi hyökkääjää jotka maskaa ja ohjaa kiekkoja. Meillä hyökkääjät on kulmissa odottamassa syöttöä.
 

Nallekarkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Tiukka on taisto tulossa se varma ja hyvää viihdettä. On tämä kumma homma, että tarvitsee olla hieman altavastaajana ja jotain erityistä pöydällä, jotta saadaan joukkueesta irti se taisteleva ilme. Kun se taisteluhalu ja kunnia löytyy, niin ei tässä tässä sarjassa ole ottelusarjaa jota ei laiteta tiukoille.

Edit. Joukkuetta —> ottelusarjaa
 
Viimeksi muokattu:

Rokifani89

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Hyvää taistelua mutta jäähyt.... Heinonen liian vahva miesten peleihin... Kontrolli tarpeen kun oltiin henkisesti jo otettu niskalenkki
 

Nallekarkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
hieno matsi, kiitos kaikille ja arvokkaat pisteet. Huomenna jos olisi sarjahäntä kotona, niin kyllä löisin rahani sarjahännälle ja tämä on se mikä minua eniten huolettaa.
 

waitsneik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HotRockin
Hieman kaksijakoiset ajatukset pelistä, mutta kyllä helvetin hyvin puolustettiin Jokereita vastaan aina kun pyörittivät Rokin päässä. Odotin, että isketään se voitto maali varsinaisella peliajalla, niin arvosanani 9+ tänään Heinosen kahdesta turhasta selkään lentämisestä huolimatta ;)
 
Viimeksi muokattu:

J-mann

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Kyllä tässä taas syttyy, mikä urheilutapahtuma! Oli draamaa ja kaikkea sekoilua mitä Mestis voi tarjota. Tätä Rokia on kaivattu, joka riistää raastaa luistelee ja taistelee!
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Eka erä oli kehno. Ei riittänyt pelinopeus ( Gervais toki ampaisi karkuun). Toka erä jo vähän sinnepäin ajoittain. Mutta annettiin ihan liian monta mahdollisuutta puhaltaa jäähyjä, ja tuomarit sitten puhalsivat näin tänään. Mutta sitten taistelu AVlla oli melko mahtavaa. Kolmas erä oli melko tasainen, ehkä oltiin hitunen niskan päällä. Romista näyttää olevan näihin peleihin ja VL-kisoissakin sipuli kestää. Hyvä hyvä.

Ja 3550 QR koodia luettu ovella.
 

el marina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki, TPS
Olipas hienoa kokea täysi areena jääkiekkopelissä!

Positiivisia:
- Erkinjuntin johtaminen jäällä ja aitiossa, pisti silmään etenkin toka erän av:lla
- Gervais ja Haataja, uskaltavat pelata vahvuuksillaan. Molemmilla potentiaalia ottaa isompaa roolia tulevaisuudessa.
- Oman kylän poika Örn vaikuttaa lupaavalta. Toisen erän alun yv:lla kakkos-yv joka näytti olevan mallia nuoret miehet, rakensi parhaan paikan

Miinuksia:
- Loppuunmyydyssä hallissa numeroidut paikat selkiyttäisi hieman. Toki valtaosa kausareista on numeroimattomia, mutta ehkä siihenkin tekninen ratkaisu voisi löytyä lippu.fi koodareilta?
- Jarkko Harjula

Onhan täällä palstalla tullut parikymmentä vuotta pyörittyä lähinnä lukijan roolissa, mutta katsotaan jos ehtisi aktivoitua juttelemaan, kun nykyisellä kotikylällä tuntuu oleavan hyvä pöhinä!
 

J-mann

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Katselin tilanteen uudestaan mistä Heinonen sai 2+10. En nyt voi ihan Heinosen syyksi laittaa, vastuu on myös toisellakin.

Jokereiden nro 26 näkee, että Heinonen on tulossa taklaamaan. Mitä tekee? kääntää viime hetkellä selän ja on metrin irti laidasta. Ainekset olis ollut pahempaankin. Toivottavasti ei ota tavaksi, jos oma terveys kiinnostaa vähääkään.
 

LapinHullu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki Mestiksen ei-farmijoukkueet
Sold Out Vol.2 tänään.
Toivelistalla samat teesit kuin eilen ja lisätään listaan ; pysytään boxista pois vaikka alivoima olikin rautaa eilen.

Olihan se hieno ilta kaikinpuolin!!!
 
Viimeksi muokattu:

Kirnu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki
Ei menny jäähyt tasan. Eka korkea mailakin oli ihan vitsi. Molemmilla mailat yhtä korkealla. Jokeri nyt sattuu kaatumaan samalla. Paljon jäi Jokereille jäähyjä viheltämättä, jos linja ois ollu molemmille sama.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös