RoKi Hockey 2023–2024 – jatkuuko kehitys?!

  • 307 610
  • 1 985

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Nyt pitäisi se ryöstö tehdä. Vaatii ainakin boksista pois pysymistä, mutta yhtä aikaa kovaa kamppailupelaamista. Tämä kun onnistuu, niin ratkaisijoita löytyy laajalla rintamalla.
 

Rokifani89

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Hyvin siellä kuitenkin pääosin pojat esiintyy edukseen. Jos tästä kammetaan jatkoon, niin takuulla on otettu opiksi näistä peleistä ja homma pelittää aina vain paremmin kohti kirkkaampia tavoitteita.
Kiitos Sisäterä, se on juuri noin, on jäänyt liian vähille kehuille ainakin minun puolelta, kovia pelejä ja suorituksia ollut jo tähän saakka ja siitä jatketaan tänään ja huomenna !
 

LapinHullu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki Mestiksen ei-farmijoukkueet
Samat jaot kuin keskiviikkona + Sorvali seiskapakki Isännän ottaessa paikan Tiihosen rinnalta.
(Kohonen pois rosterista mutta meille ihan sama kuka siellä vuotaa)
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Kyllä tänään on lyötävä kauden paras jos meinataan kairata vieraissa voitto. Kova on mäki kiivettävänä ja se tarvii myös savon Otolta vähä tasaisemman illan kuin normaalisti. Kaikki likoon ja katotaan sitten 60 minuutin päästä kumpi on edellä.
 

J-mann

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Kylläpä sylettää. Ei herrajumala enää tässä vaiheessa kautta/peliä oteta 5+20. Ei se auta ku nukkua yön yli ja nollata tää ilta. Vielä on meillä mahdollista kaikki.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Kyllä tää on pojat ja tytöt tässä. Saatiin se kolmas peli kassan kilistelyyn. Oli iso peli tänään ja päättyy siihen mihin nää ei pitäs päättyä.
 

J-mann

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Kyllä tää on pojat ja tytöt tässä. Saatiin se kolmas peli kassan kilistelyyn. Oli iso peli tänään ja päättyy siihen mihin nää ei pitäs päättyä.
Niin kauan kun pelejä on, niin on myös mahdollisuus. Huomenna uus päivä, aurinko nousee ja kiinalaiset ei tiä mittää
 

käyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Ei me olla tällä jäähyilyllä ansaittu yhtään enempää, runkosarjan- ja YV-tilastojen ykköstä vastaan kolomas kotipeliki on kohta liikaa...
 

Rokifani89

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Raastavaa. Hienoa. Harmillista. Kummallisia pelejä. Edelleen todellakin on mahdollisuus , se on pomppu jommallekummalle, toivottavasti meille ja se tuo energiaa. Upea sarja. Kuka uskoi tähän tammi- helmikuussa..... Hattu päästä jo nyt kävi sitten miten kävi huomenna/maanantaina
 

Cou10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Saimaan Pallo, LFC
Kolme kertaa ollu enemmä tai vähemmä omissa käsissä ottaa se kiinnitys tuolta mut ei se auta ku neljännellä kerralla naulata. Siitä kiukkua huomisee.

Huomine tulee nopeesti, se tässä kai suurin haaste on. Toivottavast mei matkanjohtajal on voittava suunnitelma takataskussa. IPK päässee paremmas henkises tilas pelii ni toivottavasti Kirnu o aiva täynnä ja antaa tukesa. Kaarela kärrää tän sarjan vielä kerra Iisalmee.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Joo kyllä tää kaiken jälkeen vielä vappuna kääntyy hymyksi. Rahaa tarvitaan ja huomenna sitä tulee lisää. Valmennus saa kokemusta näistä peleistä ja maksaa oppirahojakin.
 

Koni

Jäsen
Kyllähän IPK ansaitsi voittonsa. Oltiin ihan karusellissa eka erä. Oman pään puolustuspelissä ( PAPP ) ei saatu stoppeja ja miesten merkkaus oli heikkoa. Omat miehet hukattiin mm. viivassa turhan helposti vastustajan hyvän liikkeen ja ristiinvaihtojen myötä. Merkkaa oma äijäsi loppuun saakka ja jos vaihdat niin puhu!
Ja näinhän se yleensä menee, että jos et ratkaise momentumistasi niin kaverillekin tulee hetkensä ja niin kävi meille tänään! Tyhjästä tasoihin ja vielä toisen erän alkuun loistavalla YV:lla kahden maalin karkumatkalle. Mutta! Eihän IPK:n tasoista joukkuetta voi voittaa tuolla jäähyilyllä. Mikäli Virtanen on huomenna katsomossa niin valmennuksella on pähkinä purtavana miten rakentaa pakiston. Tänään mentiin loppupeli Virtasen ulosajon jälkeen viidellä pakilla. Tyni ja Tiihonen pelasivat lähes puolet pelistä ja hyvin pelasivatkin.

Huomenna on edessä hieno koitos. Sanoisin Nykästä lainaten, että se on fifty-sixty. Lato täyteen ja infernaalinen tuki pojille!
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
En ymmärrä sitä eka erän seisoskelua. Kun saatiin kiekko omissa, kiekollinen seisoo ja kiekottomat seisoo ja anovasti katsoo että tee jotain. Vippi keskialueella, kääntyy omiin, väsyneenä roikkumaan ja jäähyä tulee. IPK osaa tuon polvillaan käymisen niin ei kestä jahata puolen metrin takamatkalla. Tänäänkin Mannisen käsi kävi Heikkilän lanteilla ja siitä konttaus ja boksiin.

Minun silmin näyttää silti että liikkuminen on väsyneen näköistä, se oli jo sitä viime koti pelissä kaksi erää ja kolmanteen saatiin Niemen nopea maali josta energiat nousi ja IPK lamaantu. Sitten mentiin ohi.

Tänään en kyllä kolmannessa nähny sitä vaihetta.

Tuoreita sisään vaan, Alangot, Lusikat, Mäenpäät, Sihvoset ja ketä siellä makkarakiskalla vielä on. Ei tässä ole mitään menetettävää. Jalat liikkeelle mutta kaatuiluun ei lähetä, ennemmin hävitään kunnialla.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Koni

Cou10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Saimaan Pallo, LFC
Tuoreita sisään vaan, Alangot, Lusikat, Mäenpäät, Sihvoset ja ketä siellä makkarakiskalla vielä on.
Samaan kallistun itekki. Energiapakkaus Alanko alakenttiin möyrimää ja luisteluvoimane Soosi pakistoo. Muita kotona nukkuneita sitte tilantee mukaa. Meil on varmasti väsy mut nii se o kaverillaki. Tänää koko yhteisön voimi Karhu nurin!
 

LapinHullu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki Mestiksen ei-farmijoukkueet
Sikorski poppareille (vai osuiko sen verran pahasti eilen) Järvenpää ja Alanko askiin.

Nyt kattila ’ääriään myöten täyteen ja yhdessä jengin kanssa "keskisormen näyttö" näille raitapaitaisille hupiukoille murskaamalla nallet jään rakoon. Maanantaina sitten Iisalmen kautta kohti omaspaata. Junnut siellä jo tänään tiedusteluretkellä.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
"Sikorski pimeässä huoneessa, liekö pelaa koko kaudella mutta meillä on leveyttä"

Tilanne on aika helppo, lyyä kaikki likoon ja lopussa numerot kertoo totuuden.

Lähin IPKlle 100€ panoksen, oli mehukas kerroin.
 

jauhaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
kärpät
Tuosta Kaarelasta tulee kärppien työmyyrä Hyry mieleen. Iha eläimiä kummakki! Molemmat vahvoja luistelijoita ja YV (ja varsinkin AV) todella vahvaa tekemistä. Kyllä Kaarellalla olis liigassakin kohta käyttöä!
 

Koni

Jäsen
Illalle 5 faktaa; pakkovoitto, Kirnun tuki, ykköskenttä, maalivahtipeli ja aloitukset. Kotivoitto! Sikorskin puuttuminen on menetys offensiivisesti, mutta aloitukset Järvenpää hoitaa paremmin. Merkityksellinen asia tänään. Turha vääntäminen omissa piimäisillä pohkeilla on vältettävä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös