RoKi Hockey 2023–2024 – jatkuuko kehitys?!

  • 307 478
  • 1 985

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Jokainen voitto kolisee plus merkkisenä tän kauden laariin. Runkosarja oli kovempi kuin aikoihin ja se että niillä esityksillä ollaan haastamassa sen sarjan ylivoimasta ykköstä on jo onnistunut kevät. Toki nälkää on niin kauan tapellaan eteenpäin kuin mahdollista, sitä lähetään vartin päästä tekemään.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Pitäs olla paineeton tila haastaa Iisalmi ni aivan jumissa on jokainen ukko. Ei osata perus 2 metrin syöttöä antaa.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Heh. En ois ikinä uskonut mutta poika Sikorski oli eri mieltä. Eiköhän sille missi löyvy Rollosta ja paperiin nimi ens kaudelle.

Miettimään jos tästä kairattas jatkoon niin saatas Imatran Ketterä välierä?! En mä ainakaan tiiä millon pilkkikelit loppuu jos Imatra ei syötä meille koskesta pyyvettyä turskaa.
 

Dynamo_FIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
Miettimään jos tästä kairattas jatkoon niin saatas Imatran Ketterä välierä?! En mä ainakaan tiiä millon pilkkikelit loppuu jos Imatra ei syötä meille koskesta pyyvettyä turskaa.
Ei nyt kiirehditä tämän kimppuun vielä puolin eikä toisin. Sarjat on ns.vaiheessa ja ainakin JoKP on melko sitkas pureskeltava.
Mutta ajatuksena...
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Ei pysty keulimaan. Oltiin aika heikkoja ja hengettömiä, pitää tapahtua raju tason nosto että tästä kammetaan sinne Imatralle. IPK on kova joukkue, mutta se on kaadettavissa jos se taso saadaan tappiin.

Kovaa rallia tämä on, aamulla dösään taas ja kohti Iisalamia.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Kyllä tänään Niemi ja Sikorski otti joukkuetta reppuselkään. Myös Jaako Manninen pitää mainita. Sorvali ja Tiihonen kyllä koodasi liian paljon ja Wolin. Toki Tiihosen puolesta pitää sanoa ettei meinaa päästä Sorvalin ratkaisujen kanssa sinuiksi. Joonas Alanne myös luuti tahtomaalin.

Kenttämaa eikö ole nyt tuomion lusinu. Kumpi luovuttaa paikan, Sorvi vai Wolin?!
 

J-mann

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Enpä olis uskonut, että RoKi nykäisee kolmanteen erään neljä maalia. Makiata on.

Perjantaina ryöstöretkelle. Barna, Heino ja Kenttämaa mukaan myös. Pliis.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Laten kausi taitaa olla paketissa, käsi kipsissä kuulemma hallilla tanssahellu. Laurille kori Hartwallin oikiaa lonkeroa eikä mitää Olvia ja reissuun mukaan. JBL kainaloon ja virittämään poijat liekkiin kohti perjantaita. Barna siihen kakkosviuluun. Siellä oottaa sitten 9vs5 ylivoima koko 60 minuuttia.
 

Cou10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Saimaan Pallo, LFC
Auto parkissa ja ruoka naamarin eessä. Pelistä sen verra et saiha taas jännittää. Melko lähellä kävi tasotus enne Kaarelan tyhjään sipasua. Hänestä puheeollen ni o aiva fantastine pelaaja. Ei juuri luotettavampaa ukkoa tuu mielee. Eemeli Virtane samoin, hiihelly aiva meikäläise tutkan alla mut nyt näyttäs olevaa elementissää. Samoin ku toine porilaine, taklas ja raasto, oli Paakkolan kans koko aja nuottasilla ja sai palkinnoks maalin. Tykkäsin myös Ericin tekemisestä Sikorksin 4-2 maalin jälkeises vaihos erityise paljo. Jatkuvasti naamavärkin eessä ja loppusummerilla Persson turhautuki hänee. Samaa rataa vaa!

Tapahtuma oli hyvä. Alkuintro sytytti mut sai tosin yhä enemmä kaipaamaa Lauria. Maustetytöt hoiti homman hienosti, on yks meikäläise lempibändejä. Tuli vaan mielee et Pohjoinen-huudosta saattais saada vähä enemmä irti jos ois lauteille heittää vähä rouheempaa tulkitsijaa. Siin mahtas IPK paskoo housuu jo siniviivalla. Fanipäädystä alko kuuluu jo pientä chäntin poikasta ja se o iso steppi se. Siin vaihees ku kannatushuudot vaihtuu lauluihi ni ollaa jo aika pitkällä. DJ Deme vingutti diskiä hyvällä maulla ain tilanteesee sopivasti. Nyt ku tääl ollaa jo pelailees Ketterää vastaa ni siihe sarjaa jos jysäyttäs alotusviisikon taustamusiikiks vanhan kunnon Kickstart my heartin ni ainaki tääl ois kopukka kankeena.

Vakavast ottae tää o iha auki vielä mut latua on jos vaa jaksetaa lykkiä. Hienoo äijät!
 

J-mann

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Eilisen juhlinnan jälkeen mopon keula takasi maahan. Meillä on tässä edelleen vastassa runkosarjan voittaja ja suurin yllättäjä. Me päästiin mukaan näihin pippaloihin sääleistä. Tässä mitää ohjaksia meille ole siirtynyt. Vaikka kevät ja ketterä yhteen kuuluukin nii sitä ennen pitäs tehdä aika iso jytky.
 

Aatos Erkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Nyt tuli kyllä semmonen aatos mieleen, että ipk:n ylihän me vielä marssitaan. Anttoo Sikorski veti kunnon kanit hatusta! Tähän ko koutsi pystys/tajuais päästää Ameriikan Matin irti, mikäli terveen kirjoissa on...
 

Cou10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Saimaan Pallo, LFC
Meillä on tässä edelleen vastassa runkosarjan voittaja
Näihä se on. Ei oo välivaihtoihi varaa ku tota materiaalia vastaa painitaa. Enne pelie alkuu oli selvää et mitä pidemmäks sarja venyy ni sen parempi meille ku sit tuo edellä mainittu ansio alkaa varmast painaa kaverin mieltä. Materiaalietu on IPK:n mut kyl sielläki pakisto aika köykäseltä näytti ilma Arolaa, saatika sitte jos Puhakka saa eilisestä pelin kaks. Kentsun paluu heilauttaa varmast kaverin tunneviisarii ja kaikki tää sataa RoKin laarii. Ikan sanoi "seniili tussuttellu" oli varmast heidä toiveis mut kusiaisten kulkue meinaa pilata juhlat. Kävi mite kävi perjantaina ni lauantaina mökki täytee!

Nii ja eile jäi sanomatta tämä mut valmennukselle nostan hattuu! On ollu epäilyksiä mut eile tosi aktiivista työskentelyy penkin takana aina ku sauma oli. Välittämine paistaa sieltäki läpi.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Maalin pelejä nämä ovat olleet ja kun jääkiekossa on se 30% sattumaa niin joskus menee niin ja joskus näin.

Alivoimaa pitää pystyä parantamaan ja tilkitsemään. Alasen ja Erkinjuntin peluuttaminen noissa luo itellä aina vähän vääriä väristyksiä. Iisalmessa Alasen peliaika oli 27 minuuttia, siinä ei noilla minuuteilla paljon hyökkäys voimaa enää kolmannessa ole. Meillä on kuitenkin Kaarelat, Peltolat, Bryggerit, Lindroosit ja nämä kaks Oulun junnua jotka voi niitä hoitaa.

Vilho on pelannut hyvin mutta mitään magiikkaa ei olla Vilholtakaan nähty, joka pelissä on mennyt avolaukaus maalin jotka ei varsinaisesti ole Vilhon syytä, mutta olisivat olleet otettavissa. Eilinen avausmaali olisi pitänyt ottaa. Toki on minusta ollut parempi kuin Kohonen.

Ruuvin kiristystä löytyy kyllä ja järkeistämistä pelin sisällä. Wolin ja Sorvali kattoo tänään varmaan videoita kummalta puolen puolustaa suhteessa omaan maaliin ja mihin viskaan kiekon kun on paine niskassa.
 

Rokifani89

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Mielenkiintoinen sarja ja tunteiden vuoristorataa ja syke katsomossa kuin itse pelaisi joka vaihdon... Pojat on saanut heilautettua vastustajaa. Taitaa viime kädessä ratketa henkimaailman juttuihin, siihen valmennuksen ja johtavien pelaajien fokus nyt. Eilen oltiin hieman tahmeita ja varovaisia kunnes Niemen maali vapautti pelaamaan/ lamaannutti hetkeksi vastustajaa jonka jälkeen loistavaa tekemistä ja uskallettiin pelata. Selviö että lopussa sitten IPK painoi päälle. Eri ratkaisijoita edelleen ollut eri peleissä, vahvan joukkueen merkki. Kaikki lenkit piti eilenkin loppupeleissä. Valmennukselta lisää sopivaa posia, itse ainakin kuulin eilen ensimmäistä (?) kertaa Salmela toteavan ylpeytensä joukkueesta.
 

Koni

Jäsen
Mielestäni valmennus on onnistunut tässä sarjassa peluuttamisessa hyvin. Sikorski on saanut enenevästi vastuuta ja oikeutetusti. Sorvali palasi peleihin hapuilevana, mutta saadessaan jatkaa pelasi eilen jo enemmän vahvuuksillaan paremman pelin paria heikompaa kiekollista suoritusta lukuunottamatta.Toivoisin, että Leevi saa jatkaa parantamistaan Kenttämaankin tullessa mukaan. Tiihonen on tuonut osaamista niin kiekolliseen kuin kiekottomaan peliin ja on oikeutetusti saanut jo vastuuta ylivoimallakin. Mielestäni Lukaa kannattaisi peluuttaa YV: ssa enemmänkin. Lisäksi peliaikaa on jaettu mukavasti ja on sellainen tuntu, että siellä on koko joukkue nyt pelin päällä ja uskoo niin itseensä kuin joukkueeseen. Hyvä draivi, minkä uskon vielä kantavan yllätykseen. Hyvä Salmela& CO !
 

Sisäterä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen kiekko jo vuodesta -97
Toivotaan Iisalmeen Jäähyttömyyttä (tuomarien puolueettomuutta ja pleijarihenkeä) ja sitä, ettei Rokin pelaajista yksikään lähde leikkimään voitolla.

Hieman tuli muutamalla Rokin pakilla IPK:n karvaus silmille. Laiturin ja sentterin tulee antaa paremmin tukea ja tarjontaa (PAHP), jottei tarvitse roiskia. Ei voi ”varastaa” omista lähdettäessä senttiäkään.

Parhaat maalintekosektorit täytyy tilkitä omissa vielä huolellisemmin ja merkkaukset kuntoon ääntä käyttäen. Jokseenkin tiivistäisin vielä Rokin oman pään puolustuspeliä. Nyt siellä tosiaan osin juostaan ja pää ei pyöri tarpeeksi, jotta näkisi vastustajan liikkeet.

Hyvin siellä kuitenkin pääosin pojat esiintyy edukseen. Jos tästä kammetaan jatkoon, niin takuulla on otettu opiksi näistä peleistä ja homma pelittää aina vain paremmin kohti kirkkaampia tavoitteita.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös