RoKi Hockey 2023–2024 – jatkuuko kehitys?!

  • 308 065
  • 1 985

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Pelekästään jo kassaa ajatellen passais oikeinki hyvin!

Eturengas ei vastaa maahan nyt, toivotaan että Heimon mustan bussin rattaat on vastannut ku poijaat on tänää matkannut Iisalamee.

Eric sai pelin kakkua. Ois pitänyt lukea tuo tilanne kvanttitietokoneella niin ettei oisi osunut mihinkään. Toivotaan kuitenkin että siellä on Vantaalaisella pää kunnossa, itekki harrastekiekossa täysin vastaavanlaisen kolauksen pari vuotta sitten saaneena ei ne ole häävejä kun viikko tolokulla on kuula jumissa. Mutta silti pysyn kannassa, enemmän tuo oli kiekollisen vika.

Talous joo kiittänee jo tästä sarjasta sen verran ettei kausi liene pakkasella. Pelaajabudjetti on varmaan tän kauden osalta ylitetty kaikkien venkslauksien osalta joten varmasti en osaa plussalle kääntyä mutta perstuntumalla se lienee parin viikon päästä plusmiinusnolla. Plussallehan se pitää päästä mutta kyllä tästä pitää konttorin ottaa opiksi.

Huomenna sitten sellainen myskäys päälle että vastustajalla menee ahtaaksi pelaaminen. Joka saatanan tilanteessa täysiä päälle ja laidat ryskymään. Ennemmin kymppi yli ku vitonen vajaaksi. Sitten jos kaajutaan niin kaajutaan kahluuhousut jalassa.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Ei persereikä, pitää olla ens kaudelle 9 sentteriä että ois 4 ehjää ekalla kiekalla. Yks tärkeimmistä ellei tärkein putoaa.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Kuuntelin tuossa Kimanttia podin uutta jaksoa ja mietin että missä se Barnaby luuraa. Onkohan tuo Tampereen Tortorella niin hurja ukko että Matti on villassa tän ekan pelin sen viime pelin ja viime IPK peli näytöillä. Pitkin kautta on nähty näitä kokoonpano muutoksia missä ei ole kysymys loukkaantumisesta ja Ellukin söi popparia siellä kesken kauden. Sikorski, Holopainen, Peltola, Siira, Alanne ja näitä esimerkkejä on vaikka kuinka. Onko niin wanhanajan vaatimusmenttaliteetti että son pojat villaa tievossa jos työt ja pelitapakuri ei maistu.

Viime Vantaa pelissä Barna pelasi vain 12.00 minsaa ja otti viimeisessä erässä 4 minuuttia jäähyjä kun oltiin 3-2 johossa. Minusta ne jäähyt nyt oli näiden kahden tollon sekoilua, mailannostamisesta kaatuminen ja toinen makoilua mutta kuitenkin. Karkasi karvaamaan maalin taakse kun ois pitänyt ottaa vastaan ja ylipelasi muutamia tilanteita. Samoten Iisalmen raiskauksessa kuumeni valtavasti, otti lopussa sen kympinkin mitä pelkäsin. Pelasi huonosti kuin koko joukkuekki, mutta oli kyllä heikko se peli Matilla.

Ite jaksan olla tästä eri mieltä jos syy on tuo, tän eka Iisalmi pelin merkitys on Rokille valtava. Tähän kohtaa pitää tuoda kaikki myskääjät riehumaan ja horjuttamaan tuota Iisalmen nopeaa kiekollista peliä. Onhan siellä nuita vieläkin mutta silti tarvitaan joka ukko. Sitten kun se keskikaistan Matti-myskääjä vaihtuu Antoniin niin ei se taas mahu minun vasempaan aivolohkoon. Toivon että olen täysin hakoteillä.
 

LapinHullu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki Mestiksen ei-farmijoukkueet
Toimistokaan ei uskonut että mennään säälejä pidemmällä ja Matin sopimus loppui tiistaina? No ei sentään… ei voi olla kuin jotain loukkia tai nenä tippasee
 

LapinHullu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki Mestiksen ei-farmijoukkueet
Miks varten?
Ihan vaan katsomaan, vai skouttaako pelaajia ensi kaudelle?
Kai se hänkin haluaa nähdä voittavaa lätkää kerran kaudessa ;-). Ikävä Lapin parhaita bileitä? Töitä kyselemässä? Tsemppaamassa jätkiä? En minä tiedä… tuolta otteluinfosta pongasin.
Voihan tuo olla scouttimatkakin…
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Kuulin huhua pari vkoa sitten että Maso ois tulossa tänä viikonloppuna mutta että tosi homma ni näköjään. Mies voi lähtiä Lapista muttei Lappi miehestä.
Reilu tunti ja sitte aletaan hakkaamaan.
 

Sisäterä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen kiekko jo vuodesta -97
Tunne sanoo, että Roki vie ensimmäisen pelin hurjalla taistelulla. Järki taas muistuttaa Rokin kurittomuudesta ja huolimattomuudesta, jotka kostautuvat jäähyjen muodossa.

Huolta aiheuttaa edelleen runsaana esiintyvät junnumaiset virheet pelin sisällä, jotka johtavat boxiin, tai maalin syntymisenä omiin. Yhtenä esimerkkinä mainittakoon ns. palomiehen sinkoilu sinne, minne ei pitäisi mennä ja oman pään täyttäminen hyökkäyksestä puolustusalueen puolustuspeliin ryhmittyessä. Onko sitten liikaa intoa, vaiko tilanteiden tunnistamattomuutta osalla? Merkkauspeli sakkaa aika ajoin ja aiheuttaa liian usein taitavien vastapelurien kanssa vaarallisia tilanteita ja maaleja omiin.

Toivotaan, että tuomarit ovat tässä sarjassa tasapuolisia ja sallivat kovaa pelaamisen. Seuraan erityisesti Heinon, Alanteen ja Erkinjuntin otteita. Mikäli Heino aloittaa jälleen keväisten virtapiikkien tuoman pelin ja kaksi muuta näyttää kokemuksellaan kaapin paikkoja, ollaan jo vahvoilla. Tietenkin myös Velhon odotan nostavan tasoaan.
 

guardian

Jäsen
Ei mitään lisättävää
 

Liitteet

  • stars.JPG
    stars.JPG
    89,9 KB · kertaa luettu: 106
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös