RoKi Hockey 2023–2024 – jatkuuko kehitys?!

  • 307 683
  • 1 985

Rokifani89

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Huomenna, jos.... Niin laitetaan tämä sarja poikki. Työmäärä, kokeneimmat pelurit, veska, tahto, puolustus kaikkinensa kunnossa. Vantaa tulee kovempaa mutta turhat jäähyt (eilen liikaa) ja protestit pois eli päät sopivan kylminä ja vastataan puhtaalla fysiikalla ja jalalla niin selkeä asetelma. Puolustajien hyökkäysinto kuriin, eilen muutama turhan innokas
 

LapinHullu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki Mestiksen ei-farmijoukkueet
Game day. Saapa nähdä minkälainen ketjulotto tänään nähdään. Jonne ilmeisesti palaa rosteriin.
Mekseli vois laittaa tänne ketjut hyvissä ajoin, säästäis lottoamisen muilta ;-)
 

LapinHullu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki Mestiksen ei-farmijoukkueet
On kyllä mahdotonta tykitystä joka mediassa illan (mahdollisesti) ratkaisevasta ottelusta. Varmaan tupa täynnä?
 
Viimeksi muokattu:

Rokifani89

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Kokoonpanoa määrittää odotus lauantaita kovemmasta fyysisyydestä ? Kutkuttavaa... Ratkaisevaa pysytäänkö poissa turhilta jäähyiltä ja että puolustus malttaa pysyä pelin alla. Lauantaina 6-2 , vartti jäljellä ja tuplajäähyt, siinä äkkiä on 6-4 ja peli taas auki.
 

jauhaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
kärpät
Olipas verrattain ehjät pelit! Näin reiluja voittoja uskaltanut edes toivoa mutta hyvä näin! Jäähyjä liikaa mutta mikäs siinä kun alivoima toimii:D
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Se oli jämerä lopetus tälle sarjalle. Kyllä tuli taas verta itkettyä tuosta tuomaroinnista. Kaks erää mentiin tyylillä kuolleet ja sitte alkoi se roolin veto viimeissä.

Tää on päähäntaklaussääntö on ihan naurettavaa paskaa. Iisalmessa Timonen veti Sikorskia poikitttaisella päähän aivan pelitilanteen ulkopuolella, ihan kosto vaan ja se katseltiin videoita ja kakkonen ja peliä. Nyt Vantaan pakki tulee etuperin, takaperin, kylittäin ja tuijottaa kiekkoa ja asento muuttuu kokoajan, mutta naama kohti jäätä kokoajan. Siihen sitten Eric menee tökkäämään kiekkoa että sais viivalta poikki ja joo olkapää osuu päähän. Mutta miten se tilanne ois pitänyt pelata hänen toimesta?! Ja oisin ymmärtänyt jos tästä ois huolimattomuus 2+10 laitettu vaan mitästä paskaa ku hallista ulos.

Tehkää vittu jotain tälle asialle, Harri tää on farssi.

Ekaan erään ois voitu ratkaista, oli siinä kolme läpiajoa ja Huhdanpää nokikkan ylivoimalla mutta ei maistunut. Tuli siinä elettyä dejavuta tältä kaudelta vaan niin ne vaan punnersi aina tasoihin.

Kolmannessa sitten omat kokeneet laittoi ekaan minuuttiin 3-2 ja Vantaan sekoillessa ylivoimalla Peltola ei enää epäonnistunut. Wolinilla oli kaikki kuut ja maat mukana, 2+0, eka oli ihan komea yläläski mutta tyhjiin meni sitten ohi laukaus kun kiekko pyörähti pystyyn ja jengasi maaliin.

Meleko vaikeimman kautta katkesi, mutta ehkä se kasvattaa taas kohti seuraavaa sarjaa. Kokeneet oli tänään kokeneita. Peluutuksellisesti oli vähän outo kun kattoo peliaikoja. Barna 12 minsaa ja uudet Jonnet tuliko lie 10 minuuttia. Ei ollu ihan vahva ilta kun -3 näyttää poikien taulussa vähäisellä peliajalla. Mutta jospa hekin parantaa. Se on nimittäin pakko jos aiotaan ees yks voitto kairata koko kauden. dominoineesta Iisalmesta.
 

Rokifani89

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Viime aikojen peleissä onnistumisia laajalla, ja vaihtelevalla, rintamalla. Heino, Peltola, Lindroos, Barnaby, Tiihonen, Kenttämaa, Wolin ja tietenkin kokeneelta kaartilta isosti. Taidolla ja tuurilla. Tekee hyvää ja antaa niin uskoa kuin mahdollisuuksia, anns kattoo mitä tuleman pitää. Isossa kuvassa joukkue on nyt Joukkue. Kuka tahansa voi ratkaista ja se näkyy ja hitsaa nippua yhteen. Jos kaadutaan seuraavassa niin ainakin tyylikkäästi luistimet jalassa, tärkeintä että pistetään porukalla hanttiin loppuun asti. Sen verran kannanottoa että uusien hyökkääjien edesottamukset vaativat parannusta ja nopeasti, muuten toivat vaan "syvyyttä" vaan ei lisäarvoa tai leveyttä.
 

upnorth24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
Tehkää vittu jotain tälle asialle, Harri tää on farssi.
Aamen. Aivan täysi farssi. Olisi kiva, jos voisi seurata varsinkin pleijareissa peliä, eikä keskittyä siihen, mitä kaksi raitapaitaa milloinkin keksii päästään.
uudet Jonnet tuliko lie 10 minuuttia. Ei ollu ihan vahva ilta kun -3 näyttää poikien taulussa vähäisellä peliajalla.
Kyllä näytöt pitäisi IPK sarjaan olla annettu. Sikorski ja Holopainen takaisin kokoonpanoon ja vähän äkkiä. Nämä uudet junnut reserviin, kuten oli varmaan tarkoituskin.
 

upnorth24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
Kiekko-Vantaa sarja osoitti, että tämän joukkueen pelaajat ovat pelanneet pleijareita ennenkin. Tekeminen alkaa olemaan oikealla tavalla tylyä. Vielä enemmän kovuutta kehiin ja sen IPK:n ykkösen pelihuumoria järkyttämään, niin tässä on kaikki mahdollista.
 

Hokimummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki
Pikkusen nyt mummolta asian syrjästä, mutta tuo Huhtamäen poika, joka husseeraa ja tekee hyvvää työtä tuola
julkisuuvessa noihin sarjasysteemeihin liittyen,on mejän entisiä pellaajia ja hyvä oliki muinoin!
 

10

Jäsen
Sarjan voiton mahdollisti se että kokeneet pelaajat nostivat tasoa varsinkin Ejun ja Alanteen johdolla. Lisäksi maalivahtipeli on ollut viimeinkin sellaisella tasolla jolla sen pitääkin olla jos Mestiksessä meinataan pärjätä. Joukkueelta tuli vielä eilenkin isoja virheitä ja kiekon menetyksiä, joista Kiekko-Vantaa olisi voinut tehdä jopa useammankin maalin ilman Heikkisen hyviä torjuntoja.
Uusista pelaajista Huhdanpää on ollut hyvä, mutta nämä "liigalainat" eivät ole ainakaan vielä esittäneet mitään sellaista joilla heidän paikkansa pelaavassa kokoonpanossa olisi perusteltavissa. Pikemminkin päinvastoin, Kiekko-Vantaan ensimmäinen maali taisi tulla juuri Järvenpään huonon syötön seurauksena. Ikävä juttu omille pojille, mutta ehkä niitä lainoja ei saada ilman takuuta peliajasta.
Joukkue ottaa edelleen aivan liikaa jäähyjä varsinkin hyökkäyspäässä, mutta IPK:ta vastaan se ei voi enää jatkua.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Ei voi lynkata vielä noita poikia, otanta on sen verran pieni. On niissä se hyvä että molemmilla on vartta niin pystyy painimaan mutta parannusta huudellaan

Tiihonen on ollut hyvä, ennakkoluuloton, osaa luistella, antaa hyvän ykkössyötön ja ollut jo pisteillä. Tällä näkemällä tarjoaisin jo ens kautta.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Pikkusen nyt mummolta asian syrjästä, mutta tuo Huhtamäen poika, joka husseeraa ja tekee hyvvää työtä tuola
julkisuuvessa noihin sarjasysteemeihin liittyen,on mejän entisiä pellaajia ja hyvä oliki muinoin!
Kyllä. Tiedän, että joillekin pikkupojille Matti Huhtamäki oli ensimmäinen nimi ylipäätään kiekkoilijana, joka jäi mieleen ohi Selänteiden ja Koivujen. Ei pisteiden takia, vaan sen takia miten taklasi, kovaa ja puhtaasti. Niin ja vielä kun vanha kaukalo vietiin harjoitushalliin, niin laidat sai vielä värisemään kuiskaamalla: "Matti tulee".

Ja kuka edusti pelaajaa (juristina), kun liitto yritti painaa villaisella rasismikohun? Kuka yrittää saada tolkkua sarjajärjestelmään?
Älä huoli mummo, kyllä me Matti muistetaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös