RoKi Hockey 2023–2024 – jatkuuko kehitys?!

  • 309 489
  • 1 985

Rokifani89

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Siirtoraja mönkii kohti ja on vain hilijasta.

Jos EJU:n loukki vie loppukaudeksi syrjään niin melko ohuella ollaan. Sitten kun ilmeisesti on vielä päävamma niin mitään riskejä ei pidä ottaa. Se voi olla että Antin koko kiekon peluu loppuu tuohon tärskyyn.
Näinpä, se kuuluisa kunnioitus puuttuu. EJU kävi antamassa pari rehtiä taklausta ja näiden kohde sitten osoitti urheilijan luonteensa .... Ei pysty käsittämään.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Mutta jos me ollaan kevääksi menossa tappelemaan metallista niin nyt on kolome päivää aikaa laittaa sentteri ja laituri ja hakiko ne pakkiakin.

Markkina on kuivahko, mutta jostain pitäisi kaivaa ja kun U20 tappelee SM-paikasta samaan aikaan niin sieltä ei kestäisi terävintä kärkeä repiä pois.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
En tiiä häiritseekö muita mutta minua ainakin häiritsee tämä yhteisön tietämättömyys. Esimerkiksi tällä hetkellä on ilmeisesti käynnissä se osakeanti josta aiemmin puhuttiin muttei siitä tiedoteta missään? Ei nettisivuilla, ei viikkokirjeessa, ei viikko makasiinissä eikä missään osu minun silmään. Uusia kannattajia näkyy hallilla ja tuskin jokainen on ihan tyhjätasku. Siellä voi olla potenttiaalia nousta osakkeenomistajaksi ja vaikka sinne hallitukseen saakka. 2000 katsojaan osuu kyllä kaikenlaista ihmistä ja osaamista jota voitaisiin tarviakki jatkossa.

Eikös sillon ennen rakennettu niitä pakettejakin että kuluttaja voi ostaa jonku osakepaketin ja saa siitä temrex lipun ja Rokitakin. Ymmärrän että haetaan isoja sijoittajia mutta kai se mahdollisus voisi olla ihan tavan tallaajallekki. Toinen tiedotuksen puuttumattomuus on tämä mihin me ollaan kevään aikana menossa ja miten ens vuosi. TJ tai UTJ tai vaikka hallituksen PJ voisi valoittaa mihin me ollaan matkalla.

Eikös se viis vuotis suunnitelmakin uusittu tuossa vasta. Somen puolella ja hallikäytävillä ihmetelty kun kauden tärkeimmillä hetkillä vuokrataan pelaajat että onko tämän kauden suhteen heitetty lusikka nurkkaan. Me täällä kaivetaan kaikkea omista lähteistä ja yritetään pysyä ajan hermolla mutta siellä on ne 1990 muuta jotka ei tässä ole arvaamassa.

Kaikki Roki sposti jakelussa olevat saisi viikkokirjeellä tietoon missä mennään? Sen kun lisäisi vielä että viikkomakasiinissa esiintyisikin koko kolmikko ja kertoisin kevään, ensi vuoden ja pitkän tähtäimen suunnitelman mihin seuraa viedään ja mitkä on ne konkreettiset toimenpiteet millä tavoitteeseen päästään?! PJ:n suulla on kuultu Lapin Kansan kautta että tämä on tiivis yhteisö, Roki on ilmiö palloilussa Rovaniemellä ja Lapissa, ja Liigaankin oltiin menossa. Miten nämä nyt näkyy ja konkretisoituu?! Joukkuetta ja Salmelaa kyllä kuullaan 3-5 kertaa viikossa joka on hyvä asia mutta mitä meän taustatoimijat tekee ja missä mennään isossa kuvassa on mulle kyllä mysteeri. Ei haittaisi vaikka joka tekijä myyntiä myöten näyttäisi kasvonsa ja kertoisi oman roolinsa organisaation uumenissa. Tuskin siitä haittaa olisi?!
 

J-mann

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Positiivinen yllätys, että on paikanpäällä Lappi Areenalla tehty pätkä. Yleensä nää tällaiset on vierasreissuilta Rokin osalta, jostain kumman syystä :)
 
Viimeksi muokattu:

Vide68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, RoKi
Paikkaa vaan sairastumista, tulee takasin kunhan Heljanko tervehtyy. Toki paha sanoa kuinka sitkeä lenssu siellä on että missaako nyt molemmat vklopun pelit
 

LapinHullu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki Mestiksen ei-farmijoukkueet
Ikkuna auki vielä vuorokauden. Jännätä saa varmaan enemmän lentääkö kukaan ulos päin. Sisään tulijoita tuskin on löydetty. Olis vaikka haettu ison veden takaa Matin rinnalle joku Teppo. Varsinkin jos Ejun pelit pelattu.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Ikkuna auki vielä vuorokauden. Jännätä saa varmaan enemmän lentääkö kukaan ulos päin. Sisään tulijoita tuskin on löydetty. Olis vaikka haettu ison veden takaa Matin rinnalle joku Teppo. Varsinkin jos Ejun pelit pelattu.

Huhuiltiin että ovat hirmu tosissaan vaan liekö tässä enää mitään liikkuja tulee. Minen usko kyllä.
 

J-mann

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Into pinkeänä täälläkin odotellaan, mutta taitaa todellisuus olla, että ei siellä ole yhtään varteenotettavaa vaihtoehtoa. Toivottavasti Velho tulee pian takaisin.
 

stemme

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Minnesota Wild
JOS tänne ei nyt ketään Vilhon lisäksi tule, niin täytyy itsekin olla pettynyt konttorin toimintaan. Markkinat ovat kyllä hyvin kuivat tänä keväänä eikä RoKin tai muidenkaan Mestisjengien rahoilla mistään sarjasta osteta pelaajia sopimuksistaan ulos, joten siinä mielessä ymmärrän jos jää luu kouraan. Mutta toivottavasti Kooveen ja KeuPan tyhjennysmyynneissä ollaan oltu hereillä ja ainakin kyselty pelaajia. Airohan siellä taitaa olla KeuPasta vielä vapaana...
 

J-mann

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Kyllä se näyttää siltä, että näillä nyt mennään ja katsotaan minne asti päästään. Tieten nyt tarttis jonkinlaisen ulostulon toimistolta, että miksi ei niitä lupailtuja sopimuksia tullutkaan, varsinkaan sisäänpäin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös