RoKi Hockey 2023–2024 – jatkuuko kehitys?!

  • 307 695
  • 1 985

käyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Havu sano Ässä-pelin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa about "Jake oli heti valmis vaikka istumaan poppareilla tms" mutta ymmärrän alleviivauksesi oikeasta liigatason pelimiehestä.
Höpö höpö… ei kukaan oikea liigatason pelimies lähde kevääksi poppareille…. "tuu meille, saat pelata jos kaikki muut on sairaana - sopimuksella"
 

LapinHullu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki Mestiksen ei-farmijoukkueet
Sitä juuri tarkoitinkin. Ymmärrän oikein hyvin Jaken siirron. Pahimmoillan voi olla viimeinen tilaisuus.
Tuskin esim. Juhis Ouluun lähtisi kevääksi lupauksella että pelaat jos ei muut pysty.
 

Danone

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Kyllä siellä on niukkuutta jaossa. Kärppien tasoinen organisaatio olisi ottanut varmasti jonkun muun kuin Harjulan jos pelimiehiä olisi jossain jonossa. Esim Hifk otti pakiksi Trent Bourquen, parempaakaan eivät saaneet.
Juurikin näin. AHL:n parantunut maksukyky koronan jälkeen eikä KHL enää puske pelaajia Euroopan sarjoihin. Bourque tuli mestarikandidaattiin Allsvenskanin peruspakkina. Ihme on jos löytyy RoKiin ketään Barnabyn serkkua ihmeellisempää. Aika tusinakamaa tulee sisään myös muilla Mestis-joukkueilla.
 

waitsneik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Yläsarjasta alasarjaan
Hyvää oli se, että luistin kulki Forssassa tällä kertaa, jolla pidettiin kotijoukkue pois kunnon maalipaikoilta. Velho pelasi varman pelin, ja saatiin tehtyä muutama maali, niin 3 tärkeää bojoa otetaan vastaan ilolla vastaan täälläkin.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Kyllä on hyvä fiilis velhon pelistä. Näytti tutun eleettömältä. Muuten pelattiin just sen verran kuin oli tarpeen. Postiivistä myös vähät jäähyt.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Vaikka vastustaja ei ollut kummoinen niin hyvä ja rauhallinen pelaaminen kuitenkin ja tälle kautta sellainen ekan erän jälkeen että tää hoituu. Ei tainnut Vilho montaa kiekkoa sylkästä, rauhotti myös sitä oman alueen pelaamista.

Wolin taisi saaha popkornit eilisen todella huonon pelin jälkeen. Taso heittelee todella paljon.

Velhon ohella man of the match taas Korsumäki. Laittoi voittomaalin ja pelaa kaikki vaihto ja tilanteet loppuun saakka. Pakko tuota Jere-Matiasta on myös kehua, pelaa jotenkin todella rennon oloisesti eikä tärise ja jännitä kiekon kanssa niinku aiemmin. 21 maalia ja taistelee maalipörsän ykköstilasta. Käyttää isoa kroppaa maalin edessä hyväksi ja kauhoo siitä mistä ne pitää jauhoa. Laukausta voisi käyttää enemmän.

Sikorski ja Matti tykkäsi kun oli kiekolla tilaa, hekin voisivat käyttää sitä hyvää laukausta enemmän.

Kyllä siellä ne viisikon reipeilyt ja väärät valinnat vielä jonkin verran näkyi. Taitavampi vastustaja oisi niistä rankaissu. Ne vaan pitää karsia nollaan.
Huomena vielä viimeinen reissun matsi, on vain voitettavaa sillä tämä kauppareissu on jo pelastettu. Kaikki peliin ja katotaan mihin riittää.
 

Kirnu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki
En huomannut että wolin ois pelannut erityisen huonosti. Sen verran kritiikkiä Alaselle että 3 erän loppu oli aika hasardia
 

gran reserva

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Vorssa oli sen verran huono, ettei pysty oikein sanomaan mitään.
Alanen ei luultavasti ens kaudella jatka, saanee paikan johonkin liigajengiin.
Korsumäki pärjää näissä hitaan tommonen peleissä.
Velhosta paha sanoa mitään mikä vire tauon jälkeen, ei joutunut paineeseen. Nyt jos sais pelejä niin on iloa parin viikon päästä.
Barnan kikka luulis olevan jo vastustajilla tiedossa, rystyltä yrittää.
 

J-mann

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Heino ja Grönblom ei ilmeisesti pelaa tänään. Kylläpä Rokista nyt lypsetään kaikki pelurit liigaan. Ei me pisteitä olis tarvittukaan. HPK:lla sentään tärkeät pelit, kun panosta on pleijareihin pääs.. eiku karsinn.. eiku..
 
Viimeksi muokattu:

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Antaahan pojat käy, kyllä nuo on Rokin eteen tehneet ison työn. Meillä on varaa antaa Masolle muuan ukko lainaa.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Onneksi vaan viikon vuokra. Ovat takaisin 16.2 pelissä. Tänään saa sitten muut tilaisuuden. Kumpi siellä on maalissa? Vois antaa Vilholle toisen pelin putkeen. Nämä kolmannet pelit on olleet vaikeita tänä vuonna. Saa nähdä miten tänään käy.
 

LapinHullu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki Mestiksen ei-farmijoukkueet
Meillä on varaa antaa Masolle muuan ukko lainaa.
Aivan sama onko siellä Maso tai Suikkanen. Lainataan joukkueelle joka on itse heittänyt pyyhkeen kehään, jolle pelillä on yks vitun hailee miten käy. Miks ne ei nosta omista junnuista täydennystä kun niillä ei peliäkään viikonloppuna.
Me ollaan 3 pojoa jumalpaidoista ja täys realiteetti tapella vielä suorasta poffipaikasta. Tarvitaan ns normisuoritus lopuista ja 1-2 voittoa ns kovemmista. Tänään olisi yksi mahdollisuus kun Tovereilla hieman yskinyt.
KOROSTAN vielä että lainataan semmoseen jengiin joka on itse luovuttanut, jolle pelillä ei mitään merkitystä!!!!!
 
Viimeksi muokattu:

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Pelaavat torstaina fingerPorissa ja matkustavat perjantaina vr:llä suoraan freesinä peliin.
Joo, se voi olla, että ovat vasta 17. Perhepelissä.

Ei Heino tai Tomppa kumpikaan mitään ihme sateentekijöitä ole. Siis vähän erikoiset lainat. Paitsi jos tarvitsevat liikettä ja sähinää. Pistemielessä olisi ollut eri ukot mielessä.

Ei silti meille kumpikin ovat tärkeitä. Heinoa ilman toki osataan pelata, sattuneesta syystä.

Miltäs tuo TuTon kuntopuntari näyttää?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös