RoKi Hockey 2023–2024 – jatkuuko kehitys?!

  • 307 679
  • 1 985

stemme

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Minnesota Wild
Se nyt on tässä tapauksessa ainakin se ja sama oliko sopimuksessa liigaoptiota vai ei. Vuokrasopimuksena tuo on tiedotettu ja liiton sivuilla näkyy myös tuo rajoitusaika 30.4.2024. Sehän tarkoittanee RoKille rahaa ja myös sitä että ei ole pelkoa siitä että Jarkko viilettäisi pleijareissa esim. Hermeksen riveissä, jos Kärpissä ei natsaa. Tämä oli sellainen siirto, jonka esteenä ei vain voitu olla ja jos jollekki niin Jarkolle tämän mahdollisuuden suo.

Harjulan korvaajaa haetaan ja samoin pakkiosastolle vahvistusta, joten onkohan Mannisen ja Virtasen kaudet paketissa?

Mielenkiintoista nähdä miten ketjut asettuu ja kuka pääsee kokeilemaan ykkösen laitaan. Loukkaantuneista ei ole minkäänlaista käryä, mutta kokeilisin Kaarelaa tuossa ykkösessä ja siihen vaikkapa Alanne kolmanneksi. Barnabylle rightin miehenä mahdollisuus Jarkon paikalla ykkös-yv:ssä.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Jaani kärsii vissiin vielä pelikieltoa tän viikonlopun?! EJU loukkaantu viime perjantaina. Tyni on palannut Kärpistä.

Sikorski-Alanen-Kaarela
Tyni-Kenttämaa
Alanne-Erkinjuntti-Heino
Grönblom-Sorvali
Peltola-Barnaby-Niemi
Wolin-Siira
Alanko-Brygger-Lusikka
Sihvonen
Tervo
Huunonen
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
EJU edelleen pois ja Jaako Manninen palaa. Koko paletti on taas sekoitettu. En aina ymmärrä mutta mennään hallille.

Kalle Rovanperä ja ralli syönee katsojia melkolailla.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Manninen ja Brygger kuitenkin takaisin telakalta. On vain mukavaa.

Kukahan se alkaisi laittamaan JMAn kaverina kiekkoa sisään? Nythän se on sankarin viittaa tarjolla. Tiiä vaikka joku innostuu.

Toivottavasti näin sekoitettu pakka antaa täyskäden, ja toivotaan että Kirnussa on porukkaa. Ehkä joku rallituristikin jompaankumpana päivänä hoksaa tulla Areenallle. Mukavampi son sisällä mutustaa makkaraa kuin palella hangessa.
 

Cou10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Saimaan Pallo, LFC
Mannisen paluuta tässä tuliki jo ooteltua. Hienoo et on takas pelikunnossa ja toivottavasti löytää saman vireen ku enne loukkaantumista.
 

gran reserva

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Bunnaman, Antonen ja Alasiurua puuttuu näädiltä ja silti Jake poppareilla. Ei tule oleen helppo kevät. Tai sitten jos tilaisuus tulee niin se on iskettävä heti hatullinen.
Ihan ymmärrettävää ettei ole tänään pelissä. Ei taida olla yhtään joukkueen jääharjoitusta alla eikä Jake niin hyvä ole että menisi heittämällä sisään
 

Lapintiira

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Dallas Stars, Jokerit
Enpä ole aikoihin nähnyt noin luokatonta tuomarointia. Toki se oli luokatonta puolin ja toisin. Viimeksi kun tarkistin, jääkiekko oli kontaktilaji. Kaino pyyntöni olisi, että vihelletään jatkossa vain ne oikeat jäähyt eikä höpöhöpöä.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Jari Niva älä lopeta, onnea Espoolle voitosta.

Mikael Vihriälä ja Janne Laukkala, lopettakaa tuomarointi. Ootte paskimmat mitä oon koskaan, edes Keuruulla nähny.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Olisiko mitään mahdollisuuksia kerätä joku adressi tai muu mielenilmaus sen puolesta, että Jari Niva ei lopettaisi vielä. One More year!

Perverssillä tavalla kiinnostaa (melkein) nähä millainen on huominen show.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Perverssillä tavalla kiinnostaa (melkein) nähä millainen on huominen show.
Kaikki merkit on ilmassa, että siellä lähtee joko todellinen sirkus käyntiin tai sitten homma ihan lapasesta kun mitään ei enää uskalleta viheltää. Pakko nähdä, tietty!
 

roll-o-sport

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki
On kyllä ihme jos samat seeprat saa viheltää vielä tässä sarjassa. 20v käyny kiekkoa kattoon mutta nyt veti kyllä tää kaksikko niin pohjat sille kun ei olla sillä tasolla millä peli on.
 

Kirnu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki
Tuomari toiminta oli tosiaan paskinta ikinä. Sen jotenkin ymmärtäisi jos linja pysyisi samana, mutta sitten selkeitä kakkosta jätetään viheltämättä. Ja niitä jäi 3 erässä paljon viheltämättä.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Mitä siellä on tapahtunut?
Sitä on jopa vaikeaa kuvailla. Se alkoi siis ensimmäisestä vaihdosta, jossa tuomarit arpoivat Espoon Tuomaalalle jäähyn. Koko pelissä pelattiin historiallisen vähän tasakentällisin. Aina kun joukkueet tulivat täysilukuisiksi tuomarit arpoivat jonkun jäähyn. Selviä jäähyjä jäi viheltämättä, mutta pääosa vihellettiin kun pelaaja sattui kaatumaan.

Linjattomuuden linja jatkui läpi pelin. Historiallisesti annettiin kolme jäähyä epäasiallista kommenteista. Lisäksi Westerlund kertoi penkeille annetun 26 varoitusta. En ole tarkistanut, mutta saattoi olla kestoltaan pisin Mestispeli, jos jätetään pleksien särkymiset ja vastaavat huomioimatta. Peli loppui vartin myöhemmin kuin rankuille mennyt peli tässä viikko pari sitten.

Toiminta ei ollut puolueellista vaan molemmat joukkueet kärsivät. RoKi ehkä hivenen enemmän, mutta sellaista se on. Peli ratkesi, kun Espoo sai lopulta YVn toimimaan, RoKi ei.

Oleellista oli, että puhaltamisessa ei ollut mitään ennustettavuutta. Ei kukaan voinut arvata mitä sai tehdä. Johti melko koomisen pelaamiseen kolmannessa erässä. Jos vastustaja kaatui, niin karvaaja meni myös pötkölleeni samantien. Ainoa keino estää jäähy.

Pääosassa olivat pellet, eivät pelaajat. Jäähyjä annettiin 97 minuuttia, vaikka peli oli siisteimmistä päästä.
 

LapinHullu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki Mestiksen ei-farmijoukkueet
Onneksi on muuta tekemistä ettei tarvitse raahautua livenä katsomaan tuota paskaa.

Toivottavasti Jakelle on sanottu että liiallinen poppareiden ahmiminen ei ole terveydelle hyväksi.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Samat jaot myös RoKin osalta kuin eilen. Varmaan ihan hyvä. Tai siis lähinnä siltä kantilta, että on joku kokemus näistä tuomarin tunareista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös