RoKi Hockey 2023–2024 – jatkuuko kehitys?!

  • 307 732
  • 1 985

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Kaikki muu käy kunhan eivät tuo sitä viime kertaista tuomari kaksikkoa mukanaan.

Pakkien pitää olla tänään hereillä, Ring ja Airo ryöstää puolustuspelaamisesta ja toinen näistä on kärkyllä jopa punasella asti vaikka omissa olisivat kusessa. Seurasin edellisessä kotiottelussa Ringia melko tarkkaan ja sentterin paikalta varastaa tosi paljon omaan pään pelaamisesta mutta on kyllä mielettömän luova kiekolla. 49 pistettä on iso määrä mutta +- on 0. 39 plussaa ja 39 miinusta, se on Jeremi Wehmaksen jälkeen sarjan toiseksi suurin pakkaslukema. Mutta on todella taitava ja luo maalipaikkoja nollasta.

Peluutuksellisesti tuon kentän pois pelaaminen on myös hankalaa kun pelaavat aivan älyttömästi. Omaan systeemiin luotto ja neljällä ketjulla työhaalarit päällä vaan kohti tulosta. Totta kai reagointeja sitten kun niitä tarvii. Peluuttasin Alasen ketjua näitä vastaan kun paikka tulee ja peliä ratkotaan.
 

Danone

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Pelaajat kuulemma tykkää NIvasta.
Näin olen itsekin kuullut. Kuten jutussa toteaakin, sanoo kuulemma samalla mitalla takaisin eikä vain ota itseensä.

Itselle entisenä toisen lajin pääsarjatuomarina ainoa huomautettava asia on vuosien aikana ollut, että linja saattaa muuttua pelin sisällä yhtäkkiä. Toisaalta, jos Niva viheltäisi joka erän kuten hyvät eränsä, viheltäisi asuinpaikkakunnasta huolimatta ihan muuta kuin Mestistä.
 

stemme

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Minnesota Wild
RoKi lainaa siis Tynin Kärppiin huomiseen TPS-peliin ja KeuPa lainaa nykyisin Rovaniemellä asuvan ja Kurussa kolmosdivaria pelaavan Risto Mattilan viikonlopun ajaksi riveihinsä.
 

Vide68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, RoKi
Siirto päiväys 25.1 eli onko jo tänään pois?

On kyllä iso menetys viikonlopulle ja pakki tilanne ole sen parempi meilläkään. Eikö Hermeksen pitänyt olla se heidän farmi?!

Mutta onhan tämä Paavolle iso juttu ja toivotaan parhainta onnistumista Paavolle.
Siellä on jo Oulussa Kärppien reeneissä matkassa. Pelaajalle hienoja juttuja ja RoKille sitten taas eri homma
 

upnorth24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
Rovaniemeläinen Jari Niva on kentän vihatuin mies, jota kiekkokatsojat solvaavat surutta – vain yksi tappouhkaus on jäänyt mieleen

Viimeistä kautta viedään. Itse oon pitäny Nivaa parhaimpana mestistuomarina Rovaniemellä. Respect.
Jari on nykyisin alueen ehdottomasti paras päätuomari. Olen saanut seurata hänen uraansa sieltä alusta eli 2000 luvun alkupuolelta asti. Jari on tuomarina esimerkki siitä, miten tuossa(kin) hommassa voi kehittyä, kun on kunnianhimoa ja osaa tarkastella omaa toimintaa myös kriittisesti. Jarin esimerkin tavoin kaikkien tuomareiden pitäisi olla valmiita keskustelemaan pelaajien, valmentajien ja toimihenkilöiden kanssa. Se on lähtökohtaisesti parempi tapa saada kunnioitusta kuin lyödä käsiä lanteille.
 
Suosikkijoukkue
RoKi, Lappi-Liiga, Oulun Kärpät
Tynin lainaus Kärppiin on mahtava homma, seurajohdolle iso peukku että suostuivat vaikka Paavoa olisi varmaan tarvittu kentälläkin. Mukava homma että pojat pääsee maistelemaan liigavauhtia ja Rokista on mahdollisuus nousta sarjaporrasta ylemmäs (Huttunen viimekaudelta jne)
 

Danone

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Kyllä RoKin pitää näin toimia. Annetaan mahdollisuus näyttämiseen tilaisuuden tullen. Silti kyllä mulla vähän sydämeen ottaa. No, nitrot mukaan illan peliin.
Näinhän se on. Vaikea houkutella Liigaan pyrkiviä pelaajia kaudeksi Rolloon, jos lainaus Liigaan on poissa laskuista kauden aikana.
 

käyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Aivan ansaitusti pääsee Paavo taas haistelemaan liigaympyröitä, hieno juttu hänelle toivottavasti saa myös peliaikaa. On muistaakseni HPK paidassa pelannu muutaman matsin?
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Tänään nelosessa Peltola - Brygger -Niemi. No, vauhdin luulisi ainakin riittävän. Pikku-lusikka 13 hyökkääjä. Pakkejakin kolme paria.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Onko Hermeksellä edes kuutta tervettä pakkia? Luulisi sieltä kysytyn ensin,mutta tyhjästä on paha nyhjäistä. Toisaalta, RoKi ei ole saanut ketään Kärpiltä joten taitaa olla niin, että Oulusta löytyy RoKin farmi!

Joo laitettiin Paavo vähän verryttelee, pelannu niin paljon paljon "ylhäällä" että väsyy.

Kyllä noihin pitää päästä, yllätyin kun seura oli ollut poikkiteloin Lappeenrantaan lähdön kanssa. Tai no se on huhu joten ei tietoa totuudesta. Kyllä Paavo on näyttönsä ansainnut.
 

LapinHullu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki Mestiksen ei-farmijoukkueet
No eihän nämä tärkeitä pelejä viikonloppuna ole niin hyvin voi lainailla…. v###u että alko v#######n. Olishan se samalla kyydillä voinut Tomppa ja Aleksikin varminäätiä mennä jelppimään.
Hieno homma Paavolle mutta……

Oishan tuon voinu vastalainaksi ottaa Nickin tänne viikonlopuksi
 
Viimeksi muokattu:

J-mann

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Ai saakeli sehän olis pelipäivä! Veikkaan, että keupalla on jäänyt vähän enemmänkin tavaraa hampaankoloon ja kaikki herneet on vedetty palkoineen nokkaan edellisten kohtaamisien jälkeen. Tänään tunnetta, vauhtia ja Kirnuun hyvä mökä. Camaaa!!
 

waitsneik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Yläsarjasta alasarjaan
Tänään kaasu pohjaan heti tietenki. Ringin millin tarkat syötöt maalin eteen kun saatais katkottua, niin Keupan maalisaldo jää tänään kahteen, joissa kuitenkin syötäjänä Ring.
Roki vois tehdä sitten sen 3 tai enemmän varsinaisella peliajalla kiitos nam! Saa suorittaa !
 

J-mann

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
PDO tilastot rumeni entisestään. Olipahan peli. Tehottomuus. Ei saatu naulattua vaikka paikkoja oli. Vaan eipä se auta jäädä murehtimaan, etiäpäin. Huomenna Koovee sitten.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös