RoKi Hockey 2023–2024 – jatkuuko kehitys?!

  • 307 679
  • 1 985

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Pakko kehua kurinpitoa kerrankin. Spontaani tappelu hanskat jäässä ja peli vain kakkua. Ootin Latelle 10 ja Rantaselle 5. Hieno uutinen tähän viikkoon, eihän tuossa kuitenkaan kumpaakaan sattunut kuin henkisesti ehkä. Selvää voittoakaan ei pysty tuomitsemaan. Reilu peli.

Paljonkohan tässä säästetään jos IPK peli ois ollut vaikka tänään ja sitten ois ajeltu kotia ja perjantai aamuyöstä kohti Tamperetta. Hotelliyöt olisi jäänyt yhteen etelässä ja bussikilsoja ois tullu 400 km lisää. Vain tupla peli putkeen ja keskiviikkona ois saanut happea kotona?! Perjantaina ois tietysti karmeat bussijalat mutta sitähän se on keväälläkin kun on ajeltu Rovaniemi-Imatraa niin että vitostie on ravalla.
 

Aatos Erkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Terves kaikille! Täältä Aatos Erkka uutena mukaan jatkoajalle. Oon jo pitkän tovin sillon tällön lueskellu etupäässä RoKin topikkia, mutta kiekko kiinnostaa muutenkin. Joskus on tehny mieli ottaa kantaakin, joten nyt siis lopulta nikkiydyin. En välttämättä tuu olemaan ihan aktiivisin avautuja, mutta joskus saattaa joku aatos irrota.

Rankka oliko 6pv ja 4 peliä Rokilla tulossa. 6-9 pisteeseen oisin tyytyväinen. Pelillisesti ootan oman pään pelaamiseen tiettyä kiekollista varmuutta ja selkeämmin havaittavaa toisteisuutta. Veskareita en lähde tuomitsemaan, mutta pientä kollektiivista tason nostoa toivoisin. Tilastot harvoin vahtien kohdalla kuitenkaan lopulta valehtelee.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Vaikka tänään kyseessä on vain yksittäinen peli niin kyllähän me tänään testataan meidän joukkue sarjakärkeä vastaan. Lunssat ja ripulit lienee takanapäin, kaks voittoa alla ja viikon eka peli ja altavastaajana haastamaan vieraskentällä. Rosteri ei ole varmasti ihan täydellinen mutta loukkisuma lienee helpottaa jo.
 

stemme

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Minnesota Wild
Missä on Late? Eikait vaan satuttanu kättään hippastelussa…
Jalka vääntyi aika ikävän näkösesti aiemmin samassa pelissä. Palasi vielä kentälle tuon jälkeen, mutta erätaukohaastattelussa sanoi teippauksien avulla pelaavan. Eiköhän oo tuosta kyse, toivottavasti ei ole pitkään sivussa.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Onko Late lyöty poppareille? Hankala kyllä uskoa. Alanne pelaa joka on hyvä asia. Oisin edelleen Sikorskia tarjonnut Peltsin ja Holon keskelle. Toki Lusikan kuntoutuessa voi olla hyväkin pari. Lindroos on myös ohvisa.

Sorvali Tynin pariksi ja Wolin Kenttämaan. Wolin on parantanut hurjasti mutta tässä on pari joka huonona päivänä -5 ja hyvänä +5. Liekkö kätisyyksiä haetaan vai semmosta selkeää stay at home paria. Eka pari on aika pieni ja liikkuva ja kolmas on sitten kaikkea sekaisin.


Tervo aloittaa turneen. Kumpi änärilapsista tekee tänään tehot, Pikku-Kime vai Pikku-Matti?
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Vääntyikö se Laten polvi sitten kuitenkin enemmän, kun ei pelaa? Muuten ihan ok rosteri. Saa nähdä miten Sikorski pelaa. Valitteli haastiksessa itseluottamuksen puutetta.
Kova testi tänään, mutta ei mahdoton.

Edit: Lusikkaa on vähän ristiriitaista kattoa, kun ei se jalka nouse, ei. Toisaalta tukeva kunto näkyy laitaväännöissä, kun se johonkin asettuu, niin siinähän sitten on, puhkuvat ja uhkuvat vastustajat sitten kuinka paljon tahansa. Toivottavasti pääsee vauhtiin.
 
Viimeksi muokattu:

Trader

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
13-14 Tappara U17
Totta. Jännä että Tervoa pidetään hyvänä Mestis maalivahtina vaikka tilastot ei sitä oikein tue. Ei Tervo oikein onnistunut 2019 keupassakaan vakuuttamaan. Siirto Imatralle tuntui jo silloin vähän ihmeelliseltä ja eihän siitä sitten mitään tullut.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: OCE

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Taso on mitattu ja ei ollut voitosta epäselvää tänään. Tervo hörppäs ekan ja koko joukkue oli ihan lapanen ekassa erässä. Näytti että oltas lähetty pelaamaan maltilla puolustusta mutta päin vastoin, viisikko vuosi kuin seula.

Jos työmäärässä ja luistelussa olet kokoajan perässä niin et voita vaikka Juuse ois maalissa. Arolan maali oli toinen jonka ehkä ois voinut ottaa.
Muuten ne maalit saatiin siitä parhaasta puoli tiimalasista tehdä ja paikkoja oli useampaan.

Eteenpäin on mentävä mutta heittäkää vaikka roskiin ne videot ja fläppitaulut huomiselta. Jokainen antaa kaikkensa ja pelaa vaistoilla. Jos se nyt 30 pelin jälkeen ei tuu selkärangasta niin ei se tuu 48 kohdallakaan.

Iisalmella paketti oli kunnossa ja silloin se on helpon näköistä. Paljon parempi voitti. Mutta, oksettavinta kiekossa on tuo makoilu. Ei tuo maine tule turhasta. Tuomainen pitäs olla kova ukkeli omilta peliajoilta nii miten sitten tuommoinen katotaan läpi.
 

gran reserva

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Pikku-Lusikka teki varmasti jonkinlaisen ennätyksen. 8min peliajalla minttu 4 taulussa.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Aatu puolustaa ainoastaan siinä tapauksessa mikäli ei ole ehtinyt hyökkäyspäähän hyökkäyksen mukana ;)

Aatulla on matkaa pelikuntoon yksi urheilijan kesä. Mutta Kaarelan ja Heinon jäädessä pois joutuu Aatukin pelaamaan ja kuntoonsa nähden pelannut ihan ok. Se että tuleeko Aatulle sitä urheilijan kesää nii en tiedä. Eilen oli huono niin kuin koko muukin joukkue.

Tänään ois sitten Koovee vastassa. Eiköhän Romi jatka tänään maalissa. Paavo pelasi eilen vaivaiset 28 minuuttia ja sekunnit päälle. Saattaa se lauantaina sipsi ja lonkero maistua kotimatkalla jos tämä jatkuu. Siira tulee laittaa Grönblom pariksi, Lammilla oli heikko ilta eilen. Kaks maalia hänen henkilökohtaisen virheen takia omiin.

Muuten en kauheasti ketjuja rassais, siihen vaistomaiseen pelaamiseen ei päästä koskaan jos noita kokoajan rukataan. Sikorskia voisi kokeilla Holon ja Peltsin keskellä. Siinähän oli se ketju jolta odotettiin läpimenoa tällä kaudella. Nyt on maaleja tullut muutamaan peliin ja siihen kun saatas Sikorskille kiekollisempi rooli ja itseluottamus nousuun niin tulos nousisi.

Ekat kaks ketjua menee noin. Ehkä tuloksellisempaa olisi jos EJU pelaisi keskellä ja Matti laijasa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös