RoKi Hockey 2023–2024 – jatkuuko kehitys?!

  • 309 483
  • 1 985

käyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Miten on mahollista että Jokeriviikonloppuna olen menossa aulasta ostamaan 5x Harjulan pelipaitaa ja myyään eioota??! Tarjolla ainoastaan viimekauen nimettömiä paitoja 3kpl 2XXL ja joitain keltasia mikä ei ole enää edes meiän vierasväri. Kysyin huiveja paikkamaan harmitusta niin niitä on 0kpl. Sain toimitusjohtajan numeron ja soitin, yllätys ei vastaa. Puuhastelun maku kirpoaa suuhun......

Edit. Mukava myyjätäti syytti paitojen/kamppeitten toimittajaa, pitäskö sitte vaihtaa puljua?
 
Miten voi valmistautuminen mennä noin vihkoon? Luulisi, että loppuunmyydyn kotiyleisön edessä ei pelaajia tarvitsisi erikseen hirveästi sytyttää. Tällä hetkellä tuolla kotijoukkueen lammaslauma pyllistää Helsinkiin päin. Säälittävää.
 

Sisäterä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen kiekko jo vuodesta -97
Huono peliin valmistautuminen-ko (valmentajien vastuulla), huolimattomuus, puolittaiset yritykset ja verrattain kehno syöttöjen laatu. Tässäpä muutama omaan silmään ottanut asia, joka teki illasta pannukakun. Oliko sitten viikon aikana treenattu pää ja jalat jumiin, vai mikä mätti. Enemmän kuitenkin odotin, kuten varmasti koko kotiyleisö.

Huomenna on otettava voitto, muutoin yleisö alkaa kohta äänestämään jäämällä peleistä kotiin. Kärkinimien täytyy astua esiin ja luoda enemmän maalipaikkoja ja sitä kautta maaleja, ainakin uskoa koko joukkueeseen. Oman pään täyttö ja oikeastaan hyökkäysalueen puolustuspeli eivät voi ontua tämän illan tapaan. Vaikka valmentajalle on annettava vielä luottoa ja aikaa, on oma usko jo jokseenkin epävarmaa.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Kyllä se synti on tällä hetkellä kehno puolustaminen. Koko ketju juoksee kiekon matkassa ja maalin edessä on tilaa hakata kiekkoja maaliin. Maskeja ei saaha siirrettyä ja ollaan hiiriä missä pitäs olla miehiä. Sunille tehtiin hankala alku ja se oli sitä vaihtoon asti.

Maalintekopaikkoja luodaan ihan riittävästi mutta tehokkaampi pitää olla. Sieltä pitää tulla kärkimiehet esiin ja laittaa ku paikka on.

Näyttää siltä että sitä kiekollista on hierottu niin paljon että kiekoton pelaaminen on unohtunut kokonaan.

Jokeritkaan ei kyllä ollu parhaillaan ja puuttuuhan sieltä ukkoja eikä tämä tosiaan noussut kovin laadukkaaksi peliksi mutta oli parempi pelissä nimeltä jääkiekko ja ansaitsi voittonsa.
 

Danone

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Kun kaksi ylivoimaa meni alussa vihkoon, tuntui katoavan kaikki järki puolustuksesta. Että nyt puolustetaan niin saakelin lujaa, että ei ole hauskaa Jokereillakaan. No oikeastaan Jokereilla alkoi kissanpäivät, kun RoKin alueella starttasi avoimet ovet ja hullut päivät. Noin halpoja maaleja en muista hetkeen nähneeni. Jokerit ei esittänyt sen jälkeen mitään ihmeellistä, mutta pitivät RoKin pois ykkösluokan paikoilta ja pelasivat fiksusti. Oikealle joukkueelle meni pisteet, vaikka ei ensimmäistä erää lukuun ottamatta RoKi ollut yhtään sen huonompi. Ykkös-yv olisi huutanut Tyniä. Ehkä se Grönan voisi kuitenkin siihen laittaa stunttaamaan?
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Kenttämaa ei kuulu olla ykkösparissa. Tänään ku Tyni vaihtu Woliniin niin tulos oli taululla, eka erään -2. Otti plokin josta koppiin, tuli takaisin, joukkue tekee eka maalin ni seuraavassa vaihossa junnu tökkää ja räkyttää niin nyrkki naamaa ja boksiin. Kiekolla hasardi, puolustaa juoksemalla ohi tilanteista ja tyhmiä jäähyjä. Taito riittäisi mutta tietokone on nelikasikutonen.

Grönblom-Manninen
Virtanen-Sihvonen
Kenttämaa-Siira

UTJ Mikkola saa rueta kaivaa kania hatusta ku hakee veskan, sentterin ja pakin.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Peli-ilmeeseen voi kokonaisuutena olla tyytyväinen, tulokseen ei. Halpoja maaleja annetaan. Oman maalin edusta erityisesti alivoimalla todella pehmeää ja väärin sijoittumista. Sitten Kenttämaan kiehahdus tappoi oman hyvän momentumin toisessa erässä. Oli huono ajoitus.

Vaan olihan hyvääkin. Tontteja luotiin, mutta ei ihan sellaisia tuhannen taalan paikkoja. Kovan työn takana maalit.

No huomenna uusi yritys. Napsun verran vaan tarvitsee parantaa molemmissa päissä. Ei ole paljosta kiinni.
 

Pakkipakki83

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki Hockey
Hajuton, mauton ja harmaa Salamela. Oltiin täysin lapasia ekassa erässä. En tiä miten tuo Salamela ei saa tuota porukkaa pelaamaan alusta lähtien. Jos annetaan eteen tuommosia lukemia niin melekosia velhoja saa olla että kiritään ohi. Käet taskusa ukko seisoo penkin takana. Ei mitään intohimon ripettä näy. Taitaa olla vähän turhan isot saappaat vielä näihin karkeloihin.

Sitten vielä väkisin pusketaan täysin uutta pelitapaa vanhan hyvän tilale. Edelliskausien timanttinen puolustus ja varsinki av pelaaminen on muisto vain. Nyt seisotaan jalat betonisa ja sitte ihime ryntäilyjä kolomela ukola pääle. Tuloksena vastustaja lappaa tyhyjiin takatolopilta. Kyllähän taas otti kupoliin kävellä areenan mäkiä ylös.
 

käyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
TJ lupas että verkkokauppa aukiaa ens viikolla, samaten fanishopista hallilta pitäs saaha kampetta. Mutta kiinnostaako ennään kettään ku eletään lokakuun loppua ja peli on tuota?
 

Cou10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Saimaan Pallo, LFC
Itekkin jäin kaipailemaa noiden "kärkiukkojen" perään. Heillä sen tulosvastuun sois kuite olevan ja nyt siellä painaa Eero kultapotta päässä. Jaani taitaa olla hyvänä kakkosena. Alkukauden parasta o näyttäny Brygger, Kaarela ja Peltola. Kärkiukkojen pitää olla kärkiukkoja voittavas joukkuees jote nyt näyttöä päälle ja lötää pussii. Huomenna myö voitetaa.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
TJ lupas että verkkokauppa aukiaa ens viikolla, samaten fanishopista hallilta pitäs saaha kampetta. Mutta kiinnostaako ennään kettään ku eletään lokakuun loppua ja peli on tuota?

Viime syksynä oli ihan sama homma, se huipputäti otti tilaukset vastaan ja tavara tuli jonkinajan kuluttua. Pari paitaa numeroilla ja nimillä. Sillonkin oli toimittajan vastuu, mä en usko siihen.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Itekkin jäin kaipailemaa noiden "kärkiukkojen" perään. Heillä sen tulosvastuun sois kuite olevan ja nyt siellä painaa Eero kultapotta päässä. Jaani taitaa olla hyvänä kakkosena. Alkukauden parasta o näyttäny Brygger, Kaarela ja Peltola. Kärkiukkojen pitää olla kärkiukkoja voittavas joukkuees jote nyt näyttöä päälle ja lötää pussii. Huomenna myö voitetaa.

Alanen, ei riitä
Alanne on paskassa kunnossa, ei jaksa ja kerkiä
Guse, riittäny

Kun kärkikenttien ukoista puolet kyykkää niin se on siinä. Nyt pitää löytyä taitoa laittaa sinne uusia taikureita.
 

J-mann

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Tässä kävi juuri niin kuin pelkäsin. Tunnelma ja show hyvä, mutta sit vittu taas neppaillaan ja lapastellaan. Toivoisin että Salmela pistäs irtaimiston paskaksi kopissa ja herättäs tuon lammaslauman mutta taitaa olla turha toive.
 

Lapintiira

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Dallas Stars, Jokerit
Tuloksen tekijöiden pitää nyt ottaa vastuuta. +/- 40 pinnan miehiä _pitäisi_ olla Alanne, Alanen, Erkinjuntti ja Harjula. Potentiaalisia vajaan 40 pinnan miehiäkin pitäisi olla brygger, Heino ja Niemi. Lopuilta voisi odotella sellaista 10-20 pinnaa. Näillä spekseillä mahtaa Brygger ja Niemi päästä 40 huitteille jos ei ruuti välillä kastu, loput tekee 10-20 pinnaa hyvällä tuurilla.

Saadaan alkaa miettiä tulevaisuudessa Liigan sijasta Suomi-sarjaa jos ei tekeminen ala parantua.
 

LapinHullu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki Mestiksen ei-farmijoukkueet
Jottain pitäis tehrä ja nopiasti… Eletään ennen näkemätöntä kiekkokiiman aikaa Roissa mutta joukkue sukeltaa, valmennus sukeltaa, toimisto sukeltaa…. Jos kohta ei tapahdu ryhtiliikettä joka suunnassa niin katseet voidaan kohdistaa suomisarjaan kuten edellä mainittiin. Väki vähenee lehtereillä ja kassavirrat hiipuu kun pitäis isoista maksuista selvitä. Ja ei tuo konttaaminen lisää yhtään mielenkiintoa osakeanteja kohtaan, päinvastoin.
Eletään kriittisiä viikkoja tulevaisuuden kannalta.
Päivän pelistä ei uskalla edes puhua mitään…
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Se on jännää, että pelisuunnitelmaa ei noudateta kuin osa pelistä. Salmela valitti, että joukkue ei tee sovittuja asioita pelien alussa. Koomaillaan, alipelataan ja ylipelataan. Esim eilen pelaajia ryntäili alivoimalla, niin että pahimmillaan maalin edessä oli kolme vastustajaa sutimassa kiekkoa sisään. Sitten kun aletaan toimimaan harjoitellulla tavalla ja noudattamaan suunnitelmaa, niin näyttää ihan eriltä.

Ilmeisesti tämä on sitä uuden systeemin omaksumisen tuskaa. Jotenkin varsinkin ottelujen aluissa ajatus harhailee, ja tämmöistä se sitten on.
Mikä neuvoksi? Aika tietenkin, mutta onko sitä? Ja mitäs muuta voi tehdä? Näitä kysymyksiä varten on palkattu henkilö (valmentaja), joka joutuu ratkaisun keksimään. Mutta toki kokeneiden pelaajien pitäisi oma osansa tehdä.

Tänään odotan kyllä parempaa. Ainoa pelko on ylilatautuminen. Mutta jospa se osuisi kohdalleen.
 

Danone

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Vaikka peli on paikoin karmivaa niin kannattaa nyt hieman rauhoittua Suomi-sarja peloitteluineen ja voivotteluineen kuinka kiinnostus RoKia kohtaan kuolee. RoKi ei ole pelannut häntäpään joukkueista kuin kerran Hokkia vastaan, kotipelejä on ollut kolme, joista kaksi kertaa ollut kärkijoukkueet vastassa, pelaajamateriaali on sellainen että top6 on ihan realismia, taustayhtiö tekee toisen positiivisen tuloksen putkeen ulosotoista huolimatta, parhaimmillaan joukkueen pelaaminen näyttää todella hyvältä, mutta paketti ei kestä kasassa tarpeeksi usein.

Kuten Kenttämaa viikkomakasiinissa sanoi, niin täysin uusi systeemi opeteltavana, joten kovasti on ollut hakemista. Mason ekalla kaudella tässä kohtaa kautta ylivoiman maaliero oli miinuksella ja peli aivan karmeaa paskaa. Lopulta päästiin suoraan pleijareihin viimeisellä runkosarjakierroksella.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
@Danone ja @LapinHullu on molemmat oikeassa. Malttia mutta totuus on myös se ettei tuon velan kanssa kestä jäähä poffien ulkopuolelle. Historia kertoo sen. Ulos on miinus merkkinen kausi. Ekalle kiekalle on +-0 ja tokalla kiekalla tulos on plussalla. Tänä vuonna ei ole ulkoilma peliä mutta nämä kaksi Jokeri korttia tuo saman irtolipputulon.

Oon kattanu omaan silmän tueksi tilastoja. Meän corsi on sarjan paras, eli se tukee sitä että kun ollaan kiekolla niin me pelataan 5vs5 pelissä hyvin. Kun taas pdo on sarjan huonoin. Tehottomia omissa paikoissa ja puolustus pelaaminen maalivahti mukaan otettuna vuotaa.

Eli palstan kirjoitukset ja näkemykset on tilastojen mukaan ihan linjassaan. Nyt pitää rueta kuntouttamaan tuo puolustuspelaaminen jopa hyökkäyspelaamisen uhrauksilla. 39 päästettyä 9 peliin on vain yksinkertaisesti liikaa.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös