RoKi Hockey 2023–2024 – jatkuuko kehitys?!

  • 308 218
  • 1 985

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Onhan tämä mainonta ja näkyvyys heikkoa tällä hetkellä. Kun on mahdollisuus takoa tulosta, se kannattaisi tehdä. Muutama vinkki mikä tulis mieleen;

Some-sisältö pitäisi olla itsestäänselvää puoli-ilmaista mainosta niille kohderyhmille jotka jo seuraavat siellä Rokia. Se ei kuitenkaan tavoita sitä rovaniemeläispopulaatiota, joiden suhde lajiin on "tykkään jääkiekosta, katsoin olympialaisten mm-finaalinkin ja lapsena kävin kerran Kärppien pelissä :)". Maksetulla ja kohdennetulla mainonnalla tietysti voisi mainostaa sielläkin.

Vanhat tavat: Lehti-jutut, Jokeri-pelien mainosta telkkariin paikallisesti, bänneriä roikkumaan vaikka sampparin seinälle tai muulle kiireiselle paikalle, yliopiston ja amk.n auloihinkin voisi käydä pykäämässä roll-upit spesifisti Jokeri-peleistä, ulkona oleviin mainosnäyttöihin mainosta. Mitähän näitä nyt olisi. Uskaltaisin väittää jo muutaman sadan lisäkatsojan kattavan kulut.

Edit: viimekaudella näkyi hyvää yhteistyötä myös opiskelijajärjestöjen kanssa. Opiskelijat on merkittävä ryhmä Rovaniemen väestöstä. Toimistolla kannattaisi olla yhteydessä näihin tahoihin.

Kyllä, sen pitää olla suunniteltu ja johdettu kokonaisuus. Nyt sitä ei ole, toiminta muistuttaa kuin teollisuushallin paloa yritettäs sammuttaa 5 kg jauhesammuttimella.
 

LapinHullu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki Mestiksen ei-farmijoukkueet
Yks mitä itse kokeilisin olisi perheliput 1 aikuinen + 2 lasta 20€ ja 2+2 30€. (ehkä pois lukien tämä narriviikonloppu). Moni laskee tänä päivänä mihin rahoja käytetään ja jos nelihenkisen perheen pitäisi maksaa tästä huvista 44€+plus popparit ja pillimehut niin kyllä se monella käymättä jää.
Kirnua ei runkosarjassa tulla kertaakaan loppuun myytyä lukuunottamatta kahta seuraavaa peliä, jos niitäkään.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Kertalipuilla on kyllä hintava reissu ja siihen syönnit päälle. 4 kausaria jos laittaa niin ei se kyllä kallis ole, toki jokainen arvottaa oman talouden mukaan. Ite hankin 3 kpl joista yksi meni turvakodille.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Se olisi Hermes - Roki tänään. Melko tasaista peliä voisi ennakoida, ainakin 5vs5 pelin osalta. Numeroihin mahdotonta ottaa kantaa. Erikoistilanteet saattaa hyvinkin ratkaista tänään.
 

LapinHullu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki Mestiksen ei-farmijoukkueet
Joonas lyöty ykkösen laitaan. Romi aloittaa. Samilla alkoi telakkapäivät aikaisessa vaiheessa? Tosin parempi nyt kuin keväällä. Ellu palaa askiin mikä hyvä. Joko Guse lähetettiin Astanan aroille?

edit. ei se vaan vieläkään lähde ja 5-2 jumalpaidoille
editedit.
 
Viimeksi muokattu:

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Joonas lyöty ykkösen laitaan. Romi aloittaa. Samilla alkoi telakkapäivät aikaisessa vaiheessa? Tosin parempi nyt kuin keväällä. Ellu palaa askiin mikä hyvä. Joko paimen lähetettiin lampaiden pariin?

edit. ei se vaan vieläkään lähde ja 5-2 jumalpaidoille

Ei kannata sanoa p***** sanaa kun se on jotenkin väärä ilmaisu, minua varoiteltiin jo asiasta.

Tänään Kokkolaan paikan päälle, siistiä. Toivotän yhtä asiaa, kaasu on auki eka vaihosta lähtien ja jos sillä hävitään niin vastustaja on todella hyvä.

Onneksi Joonas ja Elias palaa, ei mitää isoa.
 

Lapintiira

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Dallas Stars, Jokerit
Alasen paperi alkaa näyttämään melko heikolta omaan silmään. Välillä väläyttelee, mutta kun tekemisen tason pitäisi olla suurin osa ajasta siellä väläyttelyn tasolla. Sen sijaan jatkuvat typerät ja huolimattomat jäähyt tuntuu olevan se rutiinitekemisen taso. Poppari osastolle muutamaksi viikoksi miettimään asennetta tekemiseen.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
2+10 mutta samaa mieltä tuosta kun pitäs olla sieltä järkikaartista. Ei ole kantamaan ykkössenan paitaa, se on nyt kaksi kautta nähty.

Jos Dias palaa kotimaahan niin mennään tällä rosterilla niin kauan kun on tarjolla keskikaistan kärkihevonen tarjolla.
 

LapinHullu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki Mestiksen ei-farmijoukkueet
Tyhjä arpa oli tämä Sakari, samoin Dias. Huomenna voi valmentajan jättää Tampereelle ja Romi jatkaa matkaa porin junalla. Paavo silakoilta takas "kotiin" ja jostain kiven alta ykkössentteri. Ei myydä Kirnua loppuun ens viikolla.
 

Roki6666

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Roki, TP-47 ja Wowo
Markkinoinnin saamattomuus on ongelmista pienimpiä. Tuohan on aivan katastrofaalista pelaamista. Ei mitään hyvää millään sektorilla, huppeliheikkaa miten nopeasti kaikki muuttui. Yksi suunta, aloitetan siitä että hävitään edes säällisillä lukemilla.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Kun joukkue lanaa näin, niin ei ole sellaista Diili voittajaa, joka markkinoi hallin täyteen. Montako peliä tätä katsellaan, vai onko niin ettei ole vaihtoehtoja?
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Kun joukkue lanaa näin, niin ei ole sellaista Diili voittajaa, joka markkinoi hallin täyteen. Montako peliä tätä katsellaan, vai onko niin ettei ole vaihtoehtoja?

Tää on ihan väärä ajattelutapa, jos joukkue kyntää nii kahta enemmän on tehtävä konttorilla hommia...

Ja tänään kynti, maalivahit etummaisena aurana. Meillä ei ole tällä hetkellä voittavaa veskaria. Se on niin piste ku olla ja voi. Ratkaisu: Vilho Heikkinen ei oo saanu peliäkään, ei avaa ees luukkua niin tuokaa poika pelaamaan vaikka lainalla.

Eka erä oli totuttua velttoilua, katoin Kokkolan hallissa jo lämmittelyssä ja avaus ympyrään kyyristyessä että nää on ihan puu-ukkoja ja oli ja taas. Vittu muuttakaa jotain ja laittakaa vaikka 15 kilsan kävelu bussimatkasta hallille ni jo saa***@ tuo vesisae herättää.

Ne kärkimiehet: Ykösen sentteri 5+20, ykösen pakit; Kenttämaa -4 ja Tyni -3. EJU ja Alanne -6 yhteesä. Mikä vuotaa, no veskari ja meän kärki. Antille annan pienen päästön mutta Alanne pelkkää paskaa koko alkukausi. 0+2 ja -5 ja tälle äijälle pitäs logo olla enemmän kun mikään muu.

Santeri Peltola on aino joka saa tästä pelistä puhtaat paperit, muuten aivan vit*n horroksessa koko porukka vaikka kaamos ei oo ees lähellä. Ei tämmönen velttoilu ole pelitapa ongelma vaan tämä on ASENNE ongelma mitä voittaminen vaatii.

Salmela vastaa tuloksesta mutta syntiä en heitä valmentajalle. Kun me pelataan se tapa tuottaa mutta eihän me voija joka peliin tulla täysin unessa. VALMISTA SE JOUKKUE ETTÄ SE PELI ALKAA AJASSA 00.00 KESKELTÄ KENTTTÄÄ.

Ja viimeisen kerran vielä prosenteilla 85, 80 ja 78 ei voiteta ketään. Maalivahti me tarvitaan. Hyypiä kohti U20, Heikkinen jouluun asti lainalle ja Sami toipuu.
 

LapinHullu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki Mestiksen ei-farmijoukkueet
Taitaa Velho palata muutaman viikon päästä Kahvaran kokoonpanoon. Randelinin laina loppuu kolmen viikon päästä.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Tänään Tampereelle, jossa vastassa KooVee. Pitäisi kai mennä posin kautta, joten toivottavasti saadaan vähän inhimillisemmät numerot. Vaikeaa uskoa, etteikö turpaan tulisi. Toisaalta kiekko ei ole vielä pudonnut jäähän ja pelata saa loppusummeriin asti. Jos nyt saataisiin pelin aloitus vähän energisemmäksi, ja sitä myötä hyvä ensimmäinen erä, niin kukapa tietää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös