Rocky III: Tiikerinsilmä – eli otteet kaukalossa 2014–2015

  • 282 783
  • 1 945

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
FASlapsi ja Jari Porttila
Kyllä tilanne ketjumuutoksineen on silti hiukan hankala. Osittain varmasti totta että Niemen peli rullaa paremmilla laitureilla, mutta kyllä tason pitää nyt nousta ja virheiden vähentyä laitureista huolimatta. Saarela menee aivan hukkaan jossain nelosessa ja sitten alkaa vanne kiristää. Tämä on mielestäni toinen ihan selvä asia. Kiilholman peliä katsellessa nupin valtaa ihmetyksen tunne. Lyhyt on vielä otanta ei siinä mitään, mutta kokolailla erilaista Kiilholmaa Poriin odotin. Viisikkopeli 5vs5 on todella sekavaa ja organisoidut hyökkäykset aivan minimissä.

SJS. Katso niitä pelejä äläkä hymise toriparlamentin mantraa, jossa Toivola yhdessä Hirsimäen kanssa on jotenkin mystisellä tavalla vetänyt kukkaron kiinni ja asettanut Ässät kaikki pelaa moodiin. Budjetin mukaan on joukkue rakennettu ja siihen on vara hankkia vahvistus/ksia. Silloin kun lasaretissa on jannuja niin Ässät nyt vaan joutuu peluuttamaan junnuja. Ei siinä mitään väärin ole tehty, eivätkä he eilen peliä ratkaisseet.
 
Viimeksi muokattu:

Sökö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Onhan tuossa pelissä nyt montakin asiaa, joita pitää parantaa, mutta hyvällä yv:llä voitaisiin pelastaa pisteitä tässä alkukaudella. Se vaan ei voi toimia, jos ideana on laittaa neljä ukkoa seisomaan paikalleen ja Niemi pyörii ympyrää laidassa, kunnes hakee vetopaikan (takanurkasta ohi, kiekko omaan päätyyn ja taas joudutaan lähtemään alusta). Äijien pitäisi liikkeellä hakea paikkaa ja sen kiekon liikkua, jotta av-neliö ei voisi vain kököttää paikallaan. No, tämä kurahan oli tiedossa heti, kun Rockyn sopimus julkaistiin; muut osa-alueet äijä laittaa kuntoon, mutta yv:n organisointi ei vaan toimi.

Ja tuo Hansen ei mua ole vakuuttanut vielä, Tapparaa ja HIFKiä vastaan Ahlgren oli vakuuttavampi. Ei hänkään mitään ihmeitä aikaan saanut, mutta ei ainakaan menettänyt kiekkoa joka jumalan kerta. No, Jakelle pitänee antaa aikaa (vrt. Smith viime kaudella). Saarela täytyisi saada pelaamaan miesten lätkää, niin alkaisi tulla tulosta; saa hyvin luotua tilanteita, joista olisi mahdollisuus vaaralliseen ratkaisuun, mutta kun lavassa on liimaa. Ja muillakin on vielä parantamisen varaa, mutta näitä tässä viikonlopun peleissä eniten huokailin.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kaksi tappiota ennalta selvästi vahvempia joukkueita vastaan ja täällä on maailmanlopun tunnelma, tää o nii mu Pori!

Tappara ja HIFK pelasivat tiiviin pelin, puolustivat hyvin ja saivat Ässät näyttämään heikommalta mitä se todellisuudessa oli. Tähän hyvä maalivahti, joka napsi ne muutamat maalipaikat joita Ässät pystyi luomaan ja fanien ruoskinta on valmis. Ässien materiaali vaatii erittäin kurinalaisen pelaamisen ja hyvän liikkeen, jotta voittaminen on mahdollista. Ässille ei montaa tehdä, eikä Ässät tee montaa. Nyt vaan joukkue ei ollut tuore ja tämä näkyi pelaamisessa puurtamisena. Ei päästy irti vastustajasta ja peli näytti saamattomalta.

Minua ihmetyttää ketjujen sotkeminen yhden heikomman pelin jälkeen, tuntuu ettei valmennuksella ole oikein selkeää suunnitelmaa peluutuksen suhteen vaan nimet heitetään hattuun ja nostetaan kentälliset. Elo on pelannut hyvin, mutta siitä huolimatta hänet vaihdettiin Smithiin. Kolmonen Huhtanen - Heino - Smith on ollut hyvä energiaketju, luonut hyviä paikkoja. Nyt tämä hajoitettiin ja Huhtaselle sekä Smithille annettii maalintekovastuuta, vaikka se ei ole heidän vahvuutensa. Saarela heitettiin neloseen, vaikka puolustaminen on hänen heikkoutensa.

Kärsivällisyyttä ja työtä.
 

Kafrom

Jäsen
Tappara ja HIFK pelasivat tiiviin pelin, puolustivat hyvin ja saivat Ässät näyttämään heikommalta mitä se todellisuudessa oli. Tähän hyvä maalivahti, joka napsi ne muutamat maalipaikat joita Ässät pystyi luomaan ja fanien ruoskinta on valmis.

Tämä kyllä aikalailla indeed. Ensiviikolta on kyllä mielestäni sitten taas lupa odottaa jopa yhdeksää pistettä.

Ja toivottasti Kerälää kokeiltaisiin ykkösyv:n pyörittäjän paikalla, juonikkuutta pitäisi kyllä olla enemmän kuin Niemellä.
 
Viimeksi muokattu:

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kaksi tappiota ennalta selvästi vahvempia joukkueita vastaan ja täällä on maailmanlopun tunnelma, tää o nii mu Pori!
-

Eihän tästä muuten murhetta olekaan kuin tuon yv:n osalta.

Niemi on saanut todella paljon kuraa niskaansa ylivoiman suhteen, siellä on 5 äijää kentällä ja edelleen kaikki vastuu kaadetaan yhden miehen niskaan. Jotain täytyy tehdä koko ylivoimalle...Ylivoimaketjut erikseen olisivat hyvät, muistaisin kuitenkin että Rocky aikananaan sanoi että erikoisketjut sekoittavat 5vs5 peliä.
Yksi isoimmista ongelmista on laukausten puute. Stafford panttaa vetoaan ja lopulta kun aikansa seistään paikallaan joutuu Niemi hakemaan omaa laukausta joka ei ole erityisen laadukas.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
...
Tappara ja HIFK pelasivat tiiviin pelin, puolustivat hyvin ja saivat Ässät näyttämään heikommalta mitä se todellisuudessa oli...

Tottahan tämä tavallaan on, mutta eilinen Hifk ei kyllä ollut kovin kummoinen sekään, etenkään hyökkäyssuuntaan. Ässillä ehkä vähän vaivaa se, että pelaajat ovat tuollaista "bulkkitavaraa", ei riitä kaksinkamppailuvoima junnuilla...mutta minkäs teet, näillä mennään.

Naureskeltiin eilen Riksmanin poikittaisliikkeelle, joka oli olematon. Hifkin toka maali oli ihan hieno, mutta veto lievästi epäonnistui ja suuntautui keskelle maalia. Juuso jos olisi tehnyt edes pientä liikettä oikealle, niin olisi varmaan torjunut. Sama ekassa maalissa, ensin hieno ykköserä takana, mutta sitten kuitenkin erän loppuun löysä etukulmapelaaminen (toki myös pakistolta), jonka seurauksena erän hyvät esitykset menivät hukkaan.

Ässät olisi eilen Rinne maalissakin hävinnyt, sillä Hifkin kolmatta Rinne ei olisi torjunut, mutta olisi ottanut niin ekan, kuin tokankin maalin.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
...Naureskeltiin eilen Riksmanin poikittaisliikkeelle, joka oli olematon. Hifkin toka maali oli ihan hieno, mutta veto lievästi epäonnistui ja suuntautui keskelle maalia. Juuso jos olisi tehnyt edes pientä liikettä oikealle, niin olisi varmaan torjunut. Sama ekassa maalissa, ensin hieno ykköserä takana, mutta sitten kuitenkin erän loppuun löysä etukulmapelaaminen (toki myös pakistolta), jonka seurauksena erän hyvät esitykset menivät hukkaan...


Tämä Riksmanin suolaaminen alkaa saavuttaa jo huvittavia piirteitä, sivuttaisliike pitää saada väkisin mukaan...

Ensimmäinen maali menee ensinnäkin Lindellin piikkiin, hän jätti Ikoselle paraatiovet auki nousta maalille. Toiseksi Stafford ei reagoinut tarpeeksi nopeasti Lindellin virheeseen ja kolmenneksi Favorin oli pelaajien takana, eikä nähnyt kun Ikonen työnsi Riksmanin jalan irti tolpasta ja survoi kiekon sisään. Tämän jälkeen voidaan pohtia olisiko Riksmanin pitänyt avata pakettiaan ja käyttää mailaa Ikosen noustessa kulmalta.

Ramstedin syöttö oli loistava, Ässien laituri/ pakki unohti HIFK:n pakin, joka pääsi lyömään kiekon suoraan syötöstä maaliin. Joku maalivahti olisi ehkä vedon ottanut, mutta aikamoiset anti-Riksman lasit täytyy olla päässä, mikäli saa Riksmanin pääsyylliseksi tuohon maaliin.

Ässien kakkosmaalivahti piti Ässät eilen pelissä mukana ja antoi mahdollisuuden voittoon, se käsittääkseni on tärkeintä.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Tämä Riksmanin suolaaminen alkaa saavuttaa jo huvittavia piirteitä, sivuttaisliike pitää saada väkisin mukaan...

...Ramstedin syöttö oli loistava, Ässien laituri/ pakki unohti HIFK:n pakin, joka pääsi lyömään kiekon suoraan syötöstä maaliin. Joku maalivahti olisi ehkä vedon ottanut, mutta aikamoiset anti-Riksman lasit täytyy olla päässä, mikäli saa Riksmanin pääsyylliseksi tuohon maaliin.

Ässien kakkosmaalivahti piti Ässät eilen pelissä mukana ja antoi mahdollisuuden voittoon, se käsittääkseni on tärkeintä.

Ei Riksmaniin hävitty, hän pelasi ihan ok pelin. Pääsyyllinen hän ei ollut yhteenkään maaleista, mutta eipä toki onnistunut niitä vaikeita tilanteita pelastamaankaan. Hifkin toinen maali oli hieno sommitelma, mutta veto epäonnistui ja suuntautui keskelle maalia. Ei veskarin maali, mutta olisihan tuon voinut torjua.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Naureskeltiin eilen Riksmanin poikittaisliikkeelle, joka oli olematon. Hifkin toka maali oli ihan hieno, mutta veto lievästi epäonnistui ja suuntautui keskelle maalia. Juuso jos olisi tehnyt edes pientä liikettä oikealle, niin olisi varmaan torjunut.


Samaa katsoin ensin, mutta uusintana katsottuna ei missään nimeessä maalivahdin maali. Ässä pelaaja tulee blokkaamaan vetoa, ja tekee siinä maskin minkä takaa syöttö lähtee. Riksman ei siis näe syötön lähtöhetkeä. Kun kiekko välähtää jossain hän arvioi syötön menevän vieressä olevalle HIFK pelaajalle, mutta se meneekin toiselle puolelle kenttää. Tuossa syötön aikana siis tapahtuu oikeastaan kaksi reagointia Riksmanilta.

Silti ymmärrän pointtisi. Isoin ero Riksmanin ja Rinteen välillä on, että tuossa poikittaisliikkeessä Rinteellä pysyy torjunta-asento täysin kasassa, kun taas Riksman käytännössä makaa mahallaan. Jos tuossa tilanteessa ottaisi kiekon näkökulmasta valokuvan, niin Rinne peittää maalista n. kolme kertaa isomman alan Riksmaniin verrattuna. Varmasti torjuntatyyleissäkin on eroja, ja eiköhän Riksman parhaimmillaan saa noita hyvällä prosentilla noita poikittaisliikkeen tilanteitakin torjuttua,

Riksmanilta oli kuitenkin hieno ottelu ja hän oli mielestäni ihan eri tavalla pelin sisällä, kuin mitä aiemmin viime tai tällä kaudella. Kiekko ei ollut kokoajan hukassa ja reagointi oli huomattavasti nopeampaa. Näytti vähän niinkuin ei olisi enää pipi. Ensimmäinen maali tuli vähän lepsusti, mutta vielä enemmän lepsusti tilanteessa pelasi Lindell.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Riksmanilta oli kuitenkin hieno ottelu ja hän oli mielestäni ihan eri tavalla pelin sisällä, kuin mitä aiemmin viime tai tällä kaudella. Kiekko ei ollut kokoajan hukassa ja reagointi oli huomattavasti nopeampaa. Näytti vähän niinkuin ei olisi enää pipi. Ensimmäinen maali tuli vähän lepsusti, mutta vielä enemmän lepsusti tilanteessa pelasi Lindell.

Juu, ei missään tapauksessa mikään surkea peli Juusolta, ihan ok esitys. Ei siitä sen enempää. Huomasiko muut saman kuin minä, että jotain skouttausta Juuson suhteen oli Hifk harrastanut, erittäin johdonmukaisesti pyrkivät ampumaan alas ja patjoihin.

Olisiko skoutattu sitä, että Juuso on erittäin ripariherkkä tms...
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Juu, ei missään tapauksessa mikään surkea peli Juusolta, ihan ok esitys. Ei siitä sen enempää. Huomasiko muut saman kuin minä, että jotain skouttausta Juuson suhteen oli Hifk harrastanut, erittäin johdonmukaisesti pyrkivät ampumaan alas ja patjoihin.

Olisiko skoutattu sitä, että Juuso on erittäin ripariherkkä tms...

Sinun ilmeisesti mahdotonta myöntää, että Riksman pelasi hyvän pelin, eikä Ässät hävinnyt hänen takia?
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Sinun ilmeisesti mahdotonta myöntää, että Riksman pelasi hyvän pelin, eikä Ässät hävinnyt hänen takia?


Miten niin on vaikea myöntää? Mielestäni Juuso pelasi hyvän pelin, ei kuitenkaan mitään loistavaa peliä. Peliä ei olisi tosin voitettu Rinteelläkään, sillä ainakin tuo kolmas maali olisi mennyt hänellekin.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Miten niin on vaikea myöntää? Mielestäni Juuso pelasi hyvän pelin, ei kuitenkaan mitään loistavaa peliä. Peliä ei olisi tosin voitettu Rinteelläkään, sillä ainakin tuo kolmas maali olisi mennyt hänellekin.

Ja kaksi ensimmäistä ei olisi mennyt? Rinteellä täytyy olla uskomattoman vahvat jalat, jos kerran pystyy pitämään jalan tolpassa kenttäpelaajan sitä runnoessa...
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Ja kaksi ensimmäistä ei olisi mennyt? Rinteellä täytyy olla uskomattoman vahvat jalat, jos kerran pystyy pitämään jalan tolpassa kenttäpelaajan sitä runnoessa...

Eikö tämä ole nyt jo vähän inttämistä? Minä totesin jo, että Juuso pelasi ihan okei, eikä häntä voi tappiosta syyttää. Samaten uskon, että Rinne olisi torjunut ainakin Hifkin tokan maalin, siihen ei olisi tarvittu täysimääräistä poikittaisliikettä, vaan olisi riittänyt oikean jalan ehättäminen maalin keskelle.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Samaten uskon, että Rinne olisi torjunut ainakin Hifkin tokan maalin, siihen ei olisi tarvittu täysimääräistä poikittaisliikettä, vaan olisi riittänyt oikean jalan ehättäminen maalin keskelle.

Tällä ei olisi kuitenkaan ollut kuin kosmeettinen merkitys. Lopputulos olisi ollut sama, Ässät ei olisi eilisellä pelillä pisteitä stadista mukaan saanut.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Tällä ei olisi kuitenkaan ollut kuin kosmeettinen merkitys. Lopputulos olisi ollut sama, Ässät ei olisi eilisellä pelillä pisteitä stadista mukaan saanut.

Olen samaa mieltä, kuten jo moneen otteeseen olen todennut.
 

Blade80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Naureskeltiin eilen Riksmanin poikittaisliikkeelle, joka oli olematon. Hifkin toka maali oli ihan hieno, mutta veto lievästi epäonnistui ja suuntautui keskelle maalia. Juuso jos olisi tehnyt edes pientä liikettä oikealle, niin olisi varmaan torjunut. Sama ekassa maalissa, ensin hieno ykköserä takana, mutta sitten kuitenkin erän loppuun löysä etukulmapelaaminen (toki myös pakistolta), jonka seurauksena erän hyvät esitykset menivät hukkaan.

Ässät olisi eilen Rinne maalissakin hävinnyt, sillä Hifkin kolmatta Rinne ei olisi torjunut, mutta olisi ottanut niin ekan, kuin tokankin maalin.

RIksman olisi ottanut Tappara pelissä 2 ekaa ja Ässät olis voittanut. Rinne otti liikaa sivuttaisliikettä ja kiekon muuttaessa suuntaa oli jo tilanne menetetty.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
RIksman olisi ottanut Tappara pelissä 2 ekaa ja Ässät olis voittanut. Rinne otti liikaa sivuttaisliikettä ja kiekon muuttaessa suuntaa oli jo tilanne menetetty.

Ymmärrän pointtisi, tilanteita on turha jossitella. Näinhän se on, mutten oikeastaan tarkoittanut tuota yksittäistä tilannetta, vaan ennemminkin sitä, että Juuson liikkuvuus nyt vaan ei ole kovin hyvä.

Tappara-pelin toista maalia ei muuten olisi ottanut varmaan juuri kukaan, kiekko ohjautui Kaksosesta suoraan ylös. Tai no, ehkä Jim Hrvinak olisi ottanut, kaverihan pelasi aina pystyssä, hymiö.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Maalivahtiosasto tuntuu olevan kuosissa, vaikka parista pelistä takkiin tulikin. En tiedä olinko ottanut pari olutta liikaa, mutta mielestäni Ahlgren pelasi hyvän pelin ja ansaitsee peliaikaa myös HPK:ta vastaan. Hifk hyvyys sai Ässät näyttämään siltä, että mikään ei onnistu. Törmänen vs Rautakallio eka erä meni siis Antille.
Joka tapauksessa Ryaninin maalintekotaitoa ja suoraviivaisuutta kaivataan pikaisesti takaisin ja täytyy myös toivoa, että Kerälästäkin olisi apuja nuoreen hyökkäykseen.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
En tiedä olinko ottanut pari olutta liikaa, mutta mielestäni Ahlgren pelasi hyvän pelin ja ansaitsee peliaikaa myös HPK:ta vastaan.

HIFK-ottelussa Ahlgren meni siinä missä muutkin, niin harmaata massaa koko joukkue oli. Toki veikkaan, että jos Kerälä pelaa esimerkiksi jo huomenna, niin se on todennäköisemmin Ojamäki joka hänelle tekee tilaa eikä Ahlgren

täytyy myös toivoa, että Kerälästäkin olisi apuja nuoreen hyökkäykseen.

Nyt kun pääsit sanomasta: jotensakin järkyttävää ajatella, että 27-vuotias Kerälä on oikeasti hyökkäysosaston ikämiehiä :D kertoo aika vahvaa viestiä Ässien hyökkäyksestä ja siitä, missä vaiheessa prosessia ollaan menossa

Nopeasti jos muutoin kommentoi tätä otteluviikkoa, niin kyllä kuusi pistettä täytyy olla ehdoton minimitavoite tältä viikolta. Nyt edessä olevat pelit ovat niitä, jotka täytyy kyetä kääntämään voitoiksi, jotta sitten sen maagisen kymmenen kierroksen jälkeen ei oltaisi annettu turhan paljon eteen monille muille
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Tuli lauantain matsi nähtyä vain osittain ja otteluketjussa taisin kirota Mika Niemen ylivoimapeliä, mutta pitää nyt ottaa sanoja takaisin. Niemi oli viikonlopun peleissä ykkösylivoimassa varmaan ainoa aktiivinen pelaaja, sahasi aikansa viivan ja p-pisteen väliä hakien syöttöpaikkaa, jota ei juurikaan löytynyt. Siihen kun lisätään muiden pelaajien ratkaisuhaluttomuus on ylivoima nähdyn kaltaista. Niemi päätyi laukaukseen jonkinlaisen maskin synnyttyä, mutta kun laukaus ei ole vahvuus peittää jopa Metsola kudit tuosta sektorista. Luotan kyllä siihen että Niemi heittää sen syötön lapaan kunhan sellainen vain löytyy pelattavana. Esimerkkinä vaikkapa Elon maali Lahdessa, tai välähdykset Hagmanin kanssa viime kaudella. Suorastaan vituttaa katsella ylivoimaa joka Rokkaa yhtä hyvin kuin pari vuotta sitten. Jos Hupi sattuu olemaan kakkosen laidassa ja pelaa täten kakkosylivoimaa, niin paikka on kyllä maalin edessä murjomassa eikä missään muualla. Näin ei vain tapahtunut? Ainakin perjantaina nähtiin välähdys jossa Huhtanen veivaa kiekon kanssa siinä Niemen jalanjäljillä..

Peluutuksesta ylipäätään, miksi mm. täysin puhki ollut Hansen pelasi Tappara -pelissä viimeisiä minuutteja ja energinen Saarela istui viltissä? Hansenin väsy päättyi tyhmään hyökkäyspään kakkoseen viimeisellä minuutilla. Tuon jälkeen Saarelakin pääsi alivoimalle luomaan sitä illan viimistä yritystä. Lahdessa Niemen ketju oli täysin puhki ja pelasi silti loppuminuutteja aivan älyttömän paljon, en ymmärtänyt tuotakaan. Pakkipareja on sekoitettu ja Marttinen-Sammalkangas tuo lähinnä molempien huonot puolet esiin. Kumpikaan kun ei ole mikään paras avaamaan peliä, niin herkästi jäädään omiin pyörimään, etenkin Sammalkankaan toiminnan seurauksena. Näistä päästään herkästi kakkoselle ja sitten onkin alivoimapakki jäähyllä ja toinen muuten vaan puhki. Ude on pelannut junnujen kanssa mielestäni ihan hyvin, taitaa tuo #47 nyt vaan olla enemmän taakka tällä hetkellä? Miten kauan pelin paranemista mahdetaan odotella?

Perjantaina yritystä riitti ihan riittävästi ja ei vaan voinut paremmalle mitään, lauantaina sitten taisikin loppua virta jo ekan erän jälkeen. Joukkueen roolitus pitäisi nyt laittaa selkeämmäksi ja hyökkäämisessä panostaa siihen että jokaisesta kiekosta taistellaan hieman enemmän. Räkämaaleja olisi mielestäni ollut tarjolla, mutta ei oikein löydy sitä riittävää puristusta tehdä niitä. mm. Ahlgren perjantaina, sellainen irtokarkki nyt vaan pitää laittaa pussiin minkä sai Tapparapakin sählättyä kiekon ensin melkein omiin. Heino on näitä haistellut ehkäpä parhaiten mutta toistaiseksi jäänyt vain yhteen onnistumiseen vaikka paikkaa on piisannut. Kiilholma, Hansen ja Huhtanen -osastolla odotan nyt lisää röyhkeyttä.

Peruspeli on kuitenkin kohtalaisessa kuosissa ja siihen voi nojata, huolettaa eniten tuo ylivoima jolle on pakko tehdä jotain.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Satakunnan Kansan jutussa Rautakallion analyysia, mikä mielestäni osuu hyvin kohdalleen. Ässät pääsi yllättämään aluksi, mutta sen jälkeen lähdettiin höntyilemään ja luultiin, että ollaan hyviä.

http://www.satakunnankansa.fi/KiekkoKansa/1194928904928/artikkeli/loytaako assat oikean suunnan.html

Hyvä että Rocky otti suoraan kantaa ylivoimaan ja sanoi juuri siten, miten asiat ovat, eli kiekot ja miehet eivät ole liikkuneet, näinhän asia ihan faktisesti on.

Kiinnostaisi kuulla eri nimimerkeiltä, vaikkapa sinultakin @TosiFani, että miten mielestänne ylivoimaa voisi parantaa. Minun nähdäkseni - kärjistettynä - tällä hetkellä ylivoiman ongelma on se, että Mika Niemi pitää yksin kiekkoa ja ainoa vaihtoehto näyttää olevan lopulta vetää itse. Ja Niemen laukaukset ovat olleet erittäin heikkoja, vastapäisestä rännistä suoraan ulos alueelta.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Saarelan kentällä oli harjoitusotteluissa hyvin harjoiteltu kierto, jossa vetopaikka pelattiin Saarelalle. Itse odottaisin tämän tyylisiä kiertoja enemmän. Nyt yv on liian seisovaa, Niemi katselee ja katselee ja vetää lopuksi, kun hänet täysin auki. Vastustaja tietää, että Niemen veto ei ole kovinkaan vaarallinen edes b-pisteen kaarelta.

Esimerkiksi ykkös-yv:ssä Stafford ja Elo voisivat muutaman kerran vaihtaa paikkaa keskustan kautta, jotta neliöön tulisi liikettä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös