Robin Press – hyökkäävä puolustaja

  • 64 978
  • 291
Suosikkijoukkue
Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.
Press kommentoi Länsi-Suomessa, että todennäköisesti ei pelaa ensi kaudella Lukossa, mutta mikään ei ole varmaa. Sopparia muualle ei vielä ole.

Sahlstedt voisi nyt olla tarkkana, ja tarjota sopivaa paljoa rahaa sisältävää sopimusta Press'ille. Aina kannattaa kokeilla.
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Luulenpa, että raha ei tässä tapauksessa auta, koska haluaa uutta haastetta uralleen ja steppiä eteenpäin. Ja varmasti saa saman rahan ja enemmänkin muualta. Lukon joukkue vaihtunee ensi kaudeksi aika paljon, niin on muutoinkin sopiva kohta vaihtaa joukkuetta, kun kumminkin on ”menossa jonnekin” eikä ”tulossa jostakin”. Ei sen puoleen, olisihan se hienoa nähdä mies ensi kaudellakin Lukossa.
 

aimohemmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Säppi ja California Golden Seals
KHL:n Severstal Tšerepovets on juuri ilmoittanut kolmesta uudesta rekrystä: Lukosta Vennäälle siirtyy Robin Press, JYPistä Robert Rooba ja Ässistä Jakob Stenqvist.
 

ValkMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
KHL:n Severstal Tšerepovets on juuri ilmoittanut kolmesta uudesta rekrystä: Lukosta Vennäälle siirtyy Robin Press, JYPistä Robert Rooba ja Ässistä Jakob Stenqvist.

Jotenkin tämä on hupaisaa, koska suurimman osa kaudesta Lukon ja Ässien kannattajat "keskustelivat" siitä, kumpi herroista Press ja Stenqvist on parempi. No, kyllähän se lopulta kävi selväksi että Press oli lopulta koko sarjan paras puolustaja. Nyt Ruotsin pojat ovat samassa joukkueessa ja pääsevät esittämään taitojaan idän liigassa. Severstal ei ihan kärkijoukkueita ole, joten luulisi tulevan peliaikaa. Mielenkiintoista nähdä, kumpi tekee uudessa sarjassa kovemman läpimurron.
 

Okkul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja maajoukkueet
Pressin on tänään syytä nostaa tasoaan erityisesti puolustuspäässä ja yv:llä on osuttava tolppien väliin. Press on virhealtis kun ei enää olekkaa tilaa omissa neppailla vaan ajetaan heti runkoon kiinni. Nyt pitäisi kiekko saada nopeammin liikkeelle ilman yhtään ylimäärästä peippausta. Ja YV:llä pahinta on tuosta paraatipaikalla vetää kiekko takakulmalta yli ja ohi jonka jälkeen kiekko haetaan taas omista. Tolppin väliin veto niin on ainakin ripariin mahdollisuus.
Vähän hiipii ajatus mieleen että runkosarjan hyvillä otteilla pelasi rahakkaan KHL sopparin ja nyt vaan pelataan nämä pleijarit pois ilman loukkia, Toivon olevani väärässä.
 

mig24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Huoh. Pelkäsinkin että taas kerran joutuu lukemaan tällaista shaibaa.

Ja vielä A rinnassa kaverilla.
Niin mä en oo ite koskaan ymmärtäny yhtään tätä. Miten jääkiekkoilija voisi koskaan voittaa mitään jos aina seuraava soppari estää kunnolla pelaamisen? Sen ymmärrän jos moti laskee jossain häntäpään jengissä kun mahikset pudotuspeleihin ovat menneet mutta välierissä?
 

Haka Maori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaikeasti selitettävissä
Kyllä varmaan hieman ”vapaammin” pystyy pelaamaan tällä hetkellä, mutta ei noin kovalla pelimiehellä voi motivaatio laskea tässä kohtaa.

Press tuntee varmasti olevansa iso osa tätä tarinaa ja on varmasti myös kiitollinen Lukolle ajasta jonka Raumalla on viettänyt, en usko että tässä vaiheessa alkaisi ruplat silmillä vetelemään.

Tietää myös koska viimeinen mestaruus on Raumalle voitettu, joten joukkueen ykköspakkina haluaa johtaa joukkoja ja kruunata tämän taipaleen tekemällä shoulder PRESSIÄ pojan kanssa.
 

IVXIII

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Pressin peliesityksiin saattaa enemmänkin vaikuttaa se vamma/ne vammat, joiden takia huilasi runkosarjan viimeiset pelit.
 

Haka Maori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaikeasti selitettävissä
Siellähän on säpinää perkele, heti ollaan pelin sisällä paremmin ku taklataan ja mennään eikä meinata ja itseluottamuskin kasvaa.

Ei sitä fyysisen pelin tärkeyttä voi ikinä liikaa korostaa.
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Robin Press ehdolla sarjan parhaaksi puolustajaksi ja eiköhän hän myös tuon pystin voita. Saarijärvi ja Eronen muut ehdokkaat.
Joo Pressille menee. Saarijärven vuoro on sitten ensi kaudella. Gregoire kirittää hyvin. Pystin nimen voisi muuttaa muotoon: ”Liigan ja Lukon paras puolustaja”.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös