Robin Laukkasen otteet Narripaidassa

  • 1 057
  • 3
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Videolla Laukkasen aatoksia siirrosta Jokereihin: Laukkanen: Kova kilpailu kehittää — JOKERIT

Puheissa ja spekulaatioissa Laukkanen on mennyt osastoon "ynnämuut" ja syyllistyn tähän itsekin. Mutta samalla kaveri iski pelaamassaan 30 pelissä enemmän maaleja, kuin kukaan meidän pakeista viime kaudella.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Onko jollain havaintoa Laukkanen maaleista? Mistä tullut ja minkätyyppisillä vedoilla?
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Onko jollain havaintoa Laukkanen maaleista? Mistä tullut ja minkätyyppisillä vedoilla?
Mestis onneksi sekä tilastoi pelaajien ottelukohtaiset tilastot, että tuuppaa kaikki koosteet tubeen. Enimmäkseen ranteella viivalta tai pisteen kaarelta tarkkoja ja lujia toimituksia sekä yksi hieno viivalämäri. Kaivoin maalien timestampit tänne:

Omissa highlighteissaan kaikki näyttävät hyviltä, mutta kyllä tuosta luistelutaito ja rannelaukaus välittyvät vahvoina ominaisuuksina. Tiedä vaikka jatkaisi harppausten ottamista urallaan ja ottaisi vakioroolin Jokereiden kuusikosta. Vuodessa u-20 Mestiksestä oikeaan Mestikseen 0,5 p/o tehoille nousu kertoo oikeasta suunnasta. Täysin riskitön haku, joka voi onnistuessaan olla isokin apu kiekolliseen peliin.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kiitos highlightseista. Noiden perusteella potentiaalia on. Liike on hyvä ja nykylätkässä tärkeä viivarannari-toimitus saattaa olla repertuaarissa.

Toki pitää nähdä isompi kuva ja myös ne epäonnistumiset, mutta iloinen yllätys ainakin minulle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös