Risto Dufva – kiitos ja onnea uusiin haasteisiin!

  • 143 571
  • 667

rekufa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Niin no mun mielestä tämä sopii tänne erinomaisesti. Eli ihan hyvä tieto että samaa homma meneillään muillakin mitä tämä ketju edustaa meillä. Turhaa kai Sporttilaisen on tätä JYP:n ketjuun kirjoittaa. Saattavat tietää jo itse paremmin.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Sporthan on ensi kauden valmennuksen jo valinnut. Rautakorvella ja Niemisellä oli sopimus JYPiin vielä ensi kaudestakin. Näin ollen voidaan varmuudella todeta, ettei kumpaakaan voida liittää millään muotoa Sportiin.

Rautakorpea on mutuiltu Sportiin joskus kiivaastikin jo mestis-ajoista lähtien hänen Kuortane-yhteyksiensä takia. Nykyään en välttämättä edes ottaisi kiljuen vastaan, vaikka mukava mies onkin. Mielummin nyt niitä tulevaisuuden nimiä esille.
 

justus967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Risto-setä se on pettynyt tulokseen, mutta peliesitys oli ok. Joo ja jos tämä riittää, se riittää. Ristolle ja Sportin johdolle se riittää, joten mitä tässä turhaan jauhaa.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Risto-setä se on pettynyt tulokseen, mutta peliesitys oli ok. Joo ja jos tämä riittää, se riittää. Ristolle ja Sportin johdolle se riittää, joten mitä tässä turhaan jauhaa.
sano vielä että kaikki anto kaikkensa eihän tämän päivän pelissä ollu päätä eikä häntää ja tärkeät pisteet menetettiin reagoisin ite nyt!!!
 

eljustus

Jäsen
Ei tule mieleen toista liigaseuraa jossa näin pitkään päävalmentaja voi vetää ja jatkaa tällaisilla otteilla ja tuloksilla.
Tästä ei voi tehdä muuta johtopäätöstä kuin, että Sportin johto ei itsekään ole ja ei tule odottamaan yhtään enempää joukkueelta kuin nyt on nähty.
Kyllä me ollaan väärässä sarjassa!
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Jos ei olisi Riston viimeinen kausi valmentajana, olisi hän jo saanut kenkää. Nyt ei uskalleta potkia pois kesken viimeisen tanssin, koska se olisi tyylitöntä. Niinpä olemme Riston vankeina koko kauden. Mark my words.
Joo, Risto-sedän tyylikäs poistuminen valmentajan uralta on tärkeämpi kun kaikkien aikojen (Sport) joukkueen suorittaminen.
 

Harppuuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Islanders/Kraken ja Doro Wierer
28 lehdistötilaisuutta vielä aikaa heitellä vitsejä. Tiedä sitten muuttuuko mikään, kun Juuso pönöttää aitiossa.
 

Bastard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ei koskaan mitään voittava se on Sport
Dufvaa ei kukaan pois laita ellei hallilla ala näkymään plakaateja tyyliin KAIKKIEN AIKOJEN JOUKKUE,NYT RISTO TULOSTA tai jotain muuta yhtä nokkelaa.
Seuran johto varmaan elää jossain pilvilinnassaan ja ihmettelee kun kävijämäärä alkaa taas laskemaan vaikka on kaikkien aikojen joukkue.....eivätkä ikinä havahdu todellisuuteen elleivät fanit ilmaise mielipiteitään jollain tempauksella johon IS haukkana tarttuu kiinni.
Samaan tyyliin kuin Valtosen aikana.
 

Harppuuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Islanders/Kraken ja Doro Wierer
Päällikkö Jokinen luotsannut Jukurit älyttömään iskuun, peli on vauhdikasta ja yritteliästä. Nimettömät molket liimaa hyvin. Meillä lyödään punaiselta päätyyn ja toivotaan jotain. 24 peliä vielä tätä kuraa.
 

Bastard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ei koskaan mitään voittava se on Sport
Onko Herkko Sportin ensimmäinen johtoportaan ammattilainen?
Kyllähän hänkin jossain vaiheessa kovasti kehuskeli Dufvaa. Dufvan on oltava todella hyvä pelaamaan omia pelejään kulissien takana. Missään,ei siis MISSÄÄN organisaatiossa näin montaa kautta katsottaisi tuollaista suorittamista ja noin huonoa peliä kuin Vaasassa. Only in WASA.
Mikkelissäkin näytettiin kenkää kun alkoi kulisseissa keulia liikaa. Ja tämä siis Mikkelissä missä Dufva on suorastaan legenda! Jossain mennään peli edellä,jossain ei.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, VPS
Jukureita ja kerhoa ku kattoo niin huomaa miten iso vaikutus on valmennuksella ja siihen pitäs sporankin isoin satsaus tehdä
Aikoinaan, kun esimerkiksi Maso Lehtonen valmensi Imatran Ketterää (myöhemmin RoKia) Mestiksen mestariksi, niin ilmoittelin hänestä Sportin toimistolle, että siinä olisi tulevaisuuden valmentaja ja osaa kehittää junnuja sekä vähemmän tunnettuja kiekkoilijoita eteenpäin.

Tuskinpa Jokisen Ollia Sporttiin on kysyttykään, ja olisiko edes tullutkaan?

Joten uusi valmentaja on oltava sellainen, joka kehittää Sportin omista junnuista pelimiehiä liigamiehistöön ja jolla henkilönä on imua saada tänne muualta muuttaneita huuhtasia tai heleniuksia.
 

Bastard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ei koskaan mitään voittava se on Sport
Kyllähän Sportin nyt vihdoin ja viimein olisi tehtävä se oikea ratkaisu ja satsattava valmennukseen.
Ei kokemattomia noviiseja tai ex suuruuksia joiden parasta ennen päivämäärä oli 10 v sitten vaan sellaisia jotka jossain sarjassa ovat jo osoittaneet omaavansa kykyjä ja ideoita .
Sellainen voi tulla jostain ison maan juniorisarjasta Canada,tai mistä melkein vain kunhan jotain näyttöä löytyy.
Tai joku lupaava farmi koutsi.
Suomesta voi olla aika vaikea saada Vaasaan hyvää valmentajaa nykyisillä näytöillä. Ehkä muutaman vuoden päästä sitten.
Nämä isot nimet Suomalaisista voidaan unohtaa.

Tosin sen verran puhun itseäni vastaan,että Valtostakin pidettiin aikoinaan Sportille hyvänä hakuna.
Ehkä se hänen kohdallaan jäi sitten enemmän kiinni tarjolla olevista pelaajista?
 

Jiikoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Lisätään vielä se että tiedän lukuisia henkilöitä jotka ei käy peleissä niin kauan ku se patsastelee tuolla… Ei näytä osaa ultraseistakaan kiinnostavan ku näyttää että vakio naamoja puuttuu aika paljon…
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös