Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Texasin ykkösketju: Gibbons - Hill - Beard
Uutisten mukaan Riikka Sallinen (ent. Välilä, o.s. Nieminen) on lyömässä hokkareita naulaan suhteellisen varhaisessa 46 vuoden iässä.

Jos minulta kysytään, Suomen kaikkien aikojen kovin jääkiekkoilija ei ole Jari eikä Teemu, vaan Riikka.

Perheen, työn ja urheilun yhdistäminen niillä naurettavan pienillä palkkioilla, joita naiskiekkoilusta edelleen saa, osoittaa sellaista tahtoa ja omistautumista, johon ukot tuskin olisivat valmiita. Vai mitä luulette, jos Teemu olisi joutunut hoitamaan lapset, käymään välillä oikeissa töissä ja saanut kaikesta palkkaa pari tonnia kuussa, niin olisiko jaksanut vielä illalla lähteä Ducksin treeneihin?

Niin se aika rientää. Vasta äskenhän Naganossa Kirsi Hänninen laulatti ruoskaansa siniseltä ja Riikka napsi irtokiekot sisään. Tai taitaa siitä olla jo 21 vuotta...

Liput salkoon ja hatut päistä suomalaisen jääkiekon ikonin kunniaksi!
 
You can call me lost, I call it freedom.

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
FBT Karhut ja Nicefutis
Jos minulta kysytään, Suomen kaikkien aikojen kovin jääkiekkoilija ei ole Jari eikä Teemu, vaan Riikka.
Omassa sarjassaan ehkä kovin, mutta näähän on mielipidekysymyksiä ihan niinkuin sekin että minulta kysyttäessä Suomen kaikkien aikojen kovin kiekkoilija ei ole Teemu, Jari tai Riikka.

Samassa sarjassa Riikka olisi tuskin päässyt kolmossarjatasoa korkeammalle jos motivaatio olisi siellä riittänyt. Eikä sillä ettenkö arvostaisi naisten kiekkoilua, kyllä arvostan mutta ihan turha väkisin koittaa saada naisten kiekkoa tasavertaiseksi miesten kiekon kanssa.
 
"paskin kaikista on tietenkin kannattamani SaiPa. Sairaan Paska, siitä se nimikin tulee. " - FASlapsi 27.11.13

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
Vai mitä luulette, jos Teemu olisi joutunut hoitamaan lapset, käymään välillä oikeissa töissä ja saanut kaikesta palkkaa pari tonnia kuussa, niin olisiko jaksanut vielä illalla lähteä Ducksin treeneihin?
Luulen että jos tädillä olisi munat niin hän olisi setä.

Ihan järjetön vastakkainasettelu. Ihan samoin voidaan miettiä että olisiko Teemu Selänteeltä onnistunut että lopettaa uransa 10 vuoden ajaksi ja palaa vielä 40-vuotiaana lajin huipulle. Ei olisi ja tämä kertoo nimenomaan siitä miten eri tasolla naisten kiekko on miesten kiekkoon verrattuna.
 
Pedon rinnassa on sydän ikiroutainen

BANZAI!

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Texasin ykkösketju: Gibbons - Hill - Beard
Eikä sillä ettenkö arvostaisi naisten kiekkoilua, kyllä arvostan mutta ihan turha väkisin koittaa saada naisten kiekkoa tasavertaiseksi miesten kiekon kanssa.
En ole varsinaisesti feministi, mutta sanonpahan vaan että juuri tällaisten lausuntojen ansiosta naiskiekkoa ei koskaan tulla arvostamaan tarpeeksi. Se ei ole naisten syy vaan miesten.

Ihan järjetön vastakkainasettelu.
Minusta ihan järkevä. Kärjistäminen toimii aina.

En ole ottamassa mieskiekolta mitään pois, mutta kyllä naisten lätkää voisi arvostaa enemmänkin. Naiset ovat yleensä miehiä pienikokoisempia ja fyysisesti heikompia, tämä on kiistaton fakta. Naisilla voi kuitenkin olla ihan yhtä paljon pelisilmää ja taitoa kuin miehillä. Miksei enemmänkin. Vähättelevä äijäkulttuuri ei valitettavasti tätä aina muista.
 
You can call me lost, I call it freedom.

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
Teemuhan kasvoi kovassa kurissa. Pari kertaa joutui menemään treeneihin dösällä, kun faija vähän rankaisi. Se opetti. Sitten taas mentiin autolla.

Mutta siis Riikka Sallinen. Kyllä.
 
Melkein.

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Leijonamiehistö
Avery Brundage arvostaisi naisten jääkiekkoa varmasti korkealle, koska se on viimeinen olympialaji, jossa mitaleille voi nousta puoliammattilaisena. Minäkin arvostan naisten jääkiekkoa juuri siksi. Ei ole todellakaan helppo tehtävä yhdistää perhe-elämää, töitä ja jääkiekkoa keskenään. Jossain välissä pitäisi laskutkin saada maksettua.

Sallisen ura on vakuuttava ja ilman muuta hän on Suomen paras naisjääkiekkoilija kautta aikojen. Miesten kiekkoon ei kannata kuitenkaan verrata ihan jo siksi, että kyseessä on tyystin eri laji.
 
Löikö Mörkö sisään?

kilpakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nmj
Riikka on Suomalaisen naiskiekkoilun elävä legenda ja pioneeri. Huikea ura hakee vertaistaan, mutta minusta nämä vertailut miesten kiekkoon ovat turhia tai jos lähtisin hakemaan vertailukohtaa niin lähtisin hakemaan niitä miesten kiekon puolelta vastaavista pioneereista jotka toivat lajia Suomessa tunnetuksi ja tekivät sen oman työnsä ohella. Pitää muistaa ettei se miesten jääkiekko ole Suomessa vielä kovin pitkään ollut ammattilaislaji.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
45100, sympatiat 00100 ja 20100.
Paita nostettu kattoon, ihan oikein. Numero jäädytetty, ihan oikein. Mutta numero jäädytetty myös miehiltä, ei oikein. Ihan eri pelejä on kuitenkin pelattu. Eivät ne jäädytykset tule toimimaan koskaan toisinkaan päin.
 
KooKoo - Meister Der Herzen 2019-20.

TwistedKites

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mielenkiintoisena yksityiskohtana mainittakoot, että Riikka pelasi enemmän otteluita Suomi-paidassa kuin eri joukkueissa runkosarjapelejä koko urallaan.
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Se tässä on myös erikoista, että hallin katossa olevassa paidassa lukee "Sallinen #13", kun pelaajan nimi ja numero vaihdelleet pitkin uraa.
 
"My name is TJ Markiewicz, I'm a real person."

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
JYP oli kysynyt Salliselta minkä nimen hän paitaan haluaa ja hänen oman toiveensa mukaisesti siis Sallinen paidassa lukee.
Itse olen aiemminkin kommentoinut näitä pelinumeroiden jäädytyksiä esim. Kimmo Timonen pelasi uransa alussa KalPassa ja Tepsissä numerolla #5, Hifkissä #4 ja jäädytetty numero lopulta #44, jolla pelasi NHL:ssä.

Niin se aika rientää. Vasta äskenhän Naganossa Kirsi Hänninen laulatti ruoskaansa siniseltä ja Riikka napsi irtokiekot sisään. Tai taitaa siitä olla jo 21 vuotta...
Siitä tulee jo 22 vuotta. Itse muistan vielä kauemmas, Lillehammer -94, jolloin naisjääkiekko vasta teki tulemistaan ja Riikka (silloinen Nieminen) oli lupaava nuori kiekkoilija.
 
"My name is TJ Markiewicz, I'm a real person."
Itse olen aiemminkin kommentoinut näitä pelinumeroiden jäädytyksiä esim. Kimmo Timonen pelasi uransa alussa KalPassa ja Tepsissä numerolla #5, Hifkissä #4 ja jäädytetty numero lopulta #44, jolla pelasi NHL:ssä.Siitä tulee jo 22 vuotta. Itse muistan vielä kauemmas, Lillehammer -94, jolloin naisjääkiekko vasta teki tulemistaan ja Riikka (silloinen Nieminen) oli lupaava nuori kiekkoilija.
Eihän naisten jääkiekkoa pelattu Lillehammerin olympialaisissa. Vai oliko näytöslajina?

En tiedä oliko Nieminen silloin enää varsinaisesti lupaava nuori kiekkoilija, vaan Suomen ykköspelaaja ja yksi maailman parhaista.
 
Mängimies tykkää tästä
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy