Riemu 2024–2025

  • 10 383
  • 70

Tiki30

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Riemu
Skädäm! Riemu avaa kauden 4-1 kotivoitolla. Pelitaktiikkana oli "tee heti kunnolla, niin ei tarvitse tehdä uudestaan" eli kaikki neljä maalia painettiin ykköserässä. Lopussa annettiin vielä kiintiöläpiajojen lisäksi yksi pilkku kaverille, mutta maalimolkke Juuso otti totutusti kopin. Hieno startti hienolle kaudelle!

Tästä on hyvä jatkaa huomiseen kamppailuun S-Kiekkoa vastaan Seinämäellä. K-siekolla onkin parhaillaan paikallisottelu Virkiää vastaan Laihialla.
 
Suosikkijoukkue
Riemu
Hyvä RRiiamu! Kyllähän ottelusta huokui Rauno Korven oppi "Työ säästää työtä!" eli kun tehdään heti työt kunnolla niin työmäärä on pitkässä juoksussa vähäisempi. Tästä on hyvä jatkaa huomenna kohti Jouppilanvuorta!

Fun fact: Riemun pakkipuolustajalegenda Ville Cauhanen teki Seinäjoella aina jäälämmittelyn lämmittelyn lämmittelyn hallin viereisellä ulkojäällä.
 
Suosikkijoukkue
Hauvat
Fantastista! Hyvä Koirat! Jos oletetaan, että suunnilleen 1,5 pisteen keskiarvolla pelaa runkosarjan läpi, olis sillon playoffpaikka hanskassa. Milloinkohan viimeksi Riemu ollut näin paljon tuota lukemaa edellä missään vaiheessa kautta? Rapsutusten arvoinen suoritus koko laumalta siis! Nyt vaan lumipalloefektin lailla nälkä kasvaa syödessä eli eikun hakemaan huomenna ryöstöä from Wallriver!!
 

Tiki30

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Riemu
PELIÄ!!!

Seinäjoen S-Kiekkoa vastaan lähdetään muuten samalla kokoonpanolla kuin eilen, mutta aloittava maalimolse on vaihdettu. Kiekko tipahtaa jäähän klo 16:00, eli jäälämmöt alkaa tuttuun tapaan 40 minuuttia sitä ennen, eli 15:20.
 
Suosikkijoukkue
Riemu
Seinäjoelta mukavasti 3 pistettä haaviin kliinisen työpäivän ja työviikon päätteeksi. Voitolla pizzat ok, mutta viimeistään tiistaina sitten takaisin perusarkeen kiinni TÖYN kautta. Viikonlopun reseptinä kliininen viimeistely, jämäkkä puolustuspeli ja ennen kaikkea kivenkova usko omaan tekemiseen. Ensi viikolla sitten Lekin kimppuun perjantaisaunassa viime kevään revanssihengessä. JAP!
 

Tiki30

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Riemu
Mahtava startti kaudelle! Seinämäeltä haettu W kruunasi kuuden (6) pisteen viikonlopun. Voiton jälkeen pizza maistuu hyvältä paluubussissa.

Edellä mainittujen lisäksi täytyy nostaa myös maalivahtipeli jalustalle. Kahteen peliin vain kaksi päästettyä maalia on Suomi-sarjassa kova taso.

Ensi viikolla pelit jatkuvat perjantaina Lekioonaa vastaan Jyväskylässä ja sunnuntaina luokkaretkibussi suuntaa Lappeenrantaan SaiPan vieraaksi, mutta peli tosin on PEPO HC:a vastaan. Naattimakkaraa!
 

Tiki30

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Riemu
Jaahas sehän on arkipäivien mersu eli perjantai ja kaiken kukkuraksi vielä pelipäivä! Tänään päästään pelaamaan kotipubissa Lempäälän Kisaa vastaan. Kokoonpanossa on pientä viilausta tehty varmastikin vastustajan pelitapaan peilaten, mm. Saku Ilmolan pelinumero on tilastopalvelun mukaan vaihdettu 61:stä 51:een. Mielenkiintoinen kamppailu tulossa viime vuoden playoff-vastustajaa vastaan ja odotan ottelun olevan yhtä tasainen kuin Lähitapiola Areenan jäänpinnan Mansikka Jr. hellän Zamboni-käsittelyn päätteeksi.
 
Suosikkijoukkue
Hauvat
Se on juurikin näin @Tiki30 ! Mansikoiden suvulla pitkät perinteet kilpahallin jäänhoidosta. Ainoastaan päähine vaihtunut mansikka-hatusta tyylikkääseen stetsoniin. Osuva valinta, koska lehmipojan elkein Jr. paimentaa lumet tsampooniin ja kastelee jään täydellisellä annoksella divetymonoksidia, jotta Koirat voivat huoletta kirmata vastustajien ohi ja ympäri iloisesti läähätellen! Toivottavasti niin käy tämän päivän koitoksessa!!
 
Suosikkijoukkue
Hauvat
Koirat avaa kauden kolmen voiton letkulla! Harvoin tämän kyynikon suupielet olleet niin hymyilevät kuin juuri nyt! Tämä joukkue se vaan tuo Riemua ELÄMÄÄN! Nyt ruokakipot täyteen raksuja, ansaitut rapsutukset kotona ja katseet pian jo sunnuntain saaliiseen. Monelle koiranpennulle varmasti tuntematon vastustaja sekä uusi reviiri merkattavaksi, mutta sehän innokkaalle laumalle kelpaa!
 

Tiki30

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Riemu
UI JUMA! Sieltähän se voitto kairattiin kolmannen erän neljällä maalilla!

Leki johti 0-2 kahden erän jälkeen, mutta Mika Mäen kahdella täysosumalla sekä Paavo Kilposen yhdellä bingolla Riemu meni kolmoserässä ohi. Loppulukemat 4-2 puttasi Léo Heikkinen ja peli oli selvä. Ääh no joo maistuu maistuu, sanois Jeti, jos ei ois niin pahasti veloissa!

Koirulit jatkaa puhtoisella pelillä ja siirtyy sarjakärkeen yheksällä pisteellä. Muut voittamattomat joukkueet tällä kaudella ovat Pyry ja Haukat, joilla on vasta kaksi pelattua matsia.

Seuraavaksi päästäänkin testaamaan Lappeenrannan PEPO HC, joka kävi tänään Kotkassa ottamassa oikein kunnolla pataan.
 

Tiki30

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Riemu
Taas mennään! Sunnuntai-illan kamppailu Lappeenrannassa PEPOa vastaan alkaa poikkeuksellisen myöhään sunnuntaipeliksi eli 18:30. Syynä lienee SaiPan U20 SM-Liigan matsi, joka pelataan pois alta ennen main eventiä. Eilen nähtiin Kisapuistossa yli 3000 katsojaa, saas nähä meneekö tänään yli!

Riemun kokoonpanossa on tapahtunut hieman muutoksia viime otteluun nähden. Suurimpana näkisin ykköspakkipariin nostetun viidakon isoimman gorillan, Oliver Eleniuksen siirron puolustukseen. Kakkos- ja kolmoskenttä pysyvät samoina, mutta Ilmolan pelinumero on taas vaihdettu 61:een - onkohan kotipelipaita nro. 61 kadonnut, vai lieneekö tämä mestarillinen hämmennys? Noh voittoja on tullut joten en kyseenalaista. Nepali on myös sama kuin perjantaina ja Bukalders on taas mukana seiskapakkina. Voittavaa maalivahtia myöskään ole vaihdettu, mutta aloittava maalivahti kylläkin.

Ei muuta ku kovaa ajoa ja puita!
 
Suosikkijoukkue
Riemu
Kyllähän se aikataulukuvio juuri noin on. Myöhäiset pelit ovat myös Riemulle tuttu homma ja niinhän se tuppaa olemaan, että 18.30 on se tosipelien alkamisaika. Lämppäripeliä vielä 3. erä jäljellä, kunnes päästään illan spektaakkeliin käsiksi. Kyllä tässä ihan herkistyy, kun katsoo tuota Riemun ykköspakkiparia. Noilla veljillä on keskenään paljon yhteisiä kokemuksia, joita ei voi rahassa mitata. Kiintoisaa nähdää, mihin tuo sielujen sympatia siivittää pojat tänään Lappeenrannassa. Palataan pian asiaan!!!

P.S. Uskoisin, että Riemun teemana on tälle päivää: Vetäkää!
 
Suosikkijoukkue
Riemu
Ounastelemani teema näytti tänään toteutuneen susirajalla. Erityisnostona kuparisen rikkoja K. Pylvänäisen epismaali 1. erässä. Nyt pelin jälkeiset penkkipunnerrukset, sitten atomit naamaan ja huomista lepopäivää kohti.
 

Tiki30

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Riemu
Ai ettien että! Voitot on tällä hetkellä vähän kuin fuksisyksy eli putki vaan jatkuu ja jatkuu. Tänään Tamin prinsiippejäkin selvempi vierasvoitto luokkaretkeltä ja Kisapuiston viimeiset toimivat valot (rikkinäisiä ei ole vaihdettu siltä varalta että uusi keskustan areena rakennetaan) sammutettu ja L ojennettu PEPOlle hopealautasella 2-8 voitolla.

Onneksi nappasin Suomi-sarjapörssiin vapaista agenteista Kilposen tällä viikolla, kaveri painoi pelintekijän hattutempun eli 0+3. Tehokkaina tehoterriereinä häärivät myös Matias Rauvola (1+2), Krisu Pylvis (2+0), Leksa Heikkinen (1+1) ja MicMac (1+1). 66,6% prosenttinen ylivoima oli myös omiaan auttamaan Riemun jälleen yhteen tuplaWeehen.

Putkelle lähdetään hakemaan jatkopaloja seuraavaksi Laihian Virkiää vastaan perjantaina ja lauantaina päästään fänimatkalle Savonlinnaan SaPKon vieraaksi.
 
Suosikkijoukkue
Kapa
Onpa ollut mukava seurata koiralauman mahtavaa syysvirettä. Aina ei ole näin ruusuisesti syyskausi kulkenut, pidempiaikaiset fanit tämän varmasti hyvin tietävät. Suurin uhkakuva tai jopa ihan uhka syksyn huippuvireelle häämöttää kuitenkin ensi viikolla Kauppakadun approjen muodossa, joka tunnetusti on ollut opiskelijoille lähes mahdoton rasti väistää ja sitä ei ole yleensä tarvinut edes erätaukohaastatteluissa lähteä kiistämään. No luotetaan että tällä kaudella opiskelijan ja urheilijan elämäntavat kohtaavat koko kauden ajan ja u-edellä mennään mitalipeleihin asti.
 
Suosikkijoukkue
Riemu
Erittäin validi nosto! @Timenkulmapöytä Tässäkin asiassa haluaisin kuitenkin jälleen alleviivata Ronnestad et al. karvalakkiohjelman avulla hankittuja sentraalisia fysiologisia adaptaatioita, jotka auttavat kyseisessä problemaattisessa tilanteessa. Kotimaamme kovin urheilufysiologian asiantuntija A. Merokin sen aikoinaan totesi, että sitä kautta saa sellaista aerobista raikkautta tekemiseen, mistä on hyötyä jääkiekossa.

Haluaisin myös tässä kohtaa ojentaa ison käden Riemun Koirien perinteille, joita toki riittää lukemattomasti. Kuitenkin yksi ajankohtainen ja sarjan näkökulmasta ainutlaatuinen Koirien traditio on fanireissut. Tällä kertaa kohteena on Savonlinna eli kyseessä on neitsytmatka oopperakaupunkiin. Toivoisin myös muiden Suomi-sarjajoukkueiden ottavan mallia tästä edestä johtamisesta ja toteuttavan enemmän fanireissuja. Muik Hockey on hyvin ottanutkin koppia asiasta viime kausina. Riemussahan tuo toimii Lämärielokuvan tavoin eli fanit samassa bussissa pelaajien kanssa. Noilla matkoilla näkee ja kokee.

Itselle herää seuraavat kysymykset lauantain reissusta:

-Onkohan Toni Takala tällä kertaa mukana reissulla?

- Käydäänkö kauniimman sukupuolen edustajien suoristusrautoja taas vetelemässä Harjun Koasin pistorasioista irti vai ehditäänkö Savonlinnaan sittenkin sovitussa aikataulussa?
 

Tiki30

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Riemu
Ronnestad et al. karvalakkiohjelman avulla hankittuja sentraalisia fysiologisia adaptaatioita, jotka auttavat kyseisessä problemaattisessa tilanteessa.
En ymmärtänyt puoliakaan tästä mutta olen täysin samaa mieltä!

Samaa mieltä olen myös siitä, että Riemu tekee kyllä hienoa työtä kotimaisen katsomokulttuurin eteen järjestämällä näitä fanireissuja. Perinteisesti niitä on järkätty Pohjanmaalle, mutta varmasti virkistävää päästä käymään välillä jossain muuallakin. Fanien kanssa bussimatkustaminen voi kuulostaa maallikon korviin haastavalta peliin valmistautumisen näkökulmasta, varsinkin jos mukana on vahvempaa urheilujuomaa, mutta perinteisesti nämä fänimatkamatsit on kyllä voitettu melko hyvällä prosentilla. En siis ole yhtään huolissani ja olen valmis betsaamaan loput rahat, talon ja hevosen Riemun vierasvoitolle.

Mahtaako tosiaan muilla jengeillä näitä fanimatkoja ollakaan? Allekirjoittanut muistaa ainakin yhden tapauksen, jolloin HCIK:n faniminibussi kävi aikoinaan Jyväskylässä. Uudestaan heitä ei nähty, sillä yksi faneista yritti heittää tuomaria lonkerotölkillä ja hankki porttikiellon halliin. Noh karma iski ja koko puljuhan meni lopulta nurin, joten eipä heitä taideta ainakaan hetkeen nähdä uudestaan missään muussakaan hallissa.
 

The Rock

Jäsen
HCIK:n faniminibussi kävi aikoinaan Jyväskylässä. Uudestaan heitä ei nähty, sillä yksi faneista yritti heittää tuomaria lonkerotölkillä ja hankki porttikiellon halliin. Noh karma iski ja koko puljuhan meni lopulta nurin, joten eipä heitä taideta ainakaan hetkeen nähdä uudestaan missään muussakaan hallissa.
HCIK aloitti uuden tulemisen viime viikonloppuna Länsirannikon alueen 3. divisioonan lohko A:ssa, nuijimalla Kaarinassa vierailleen Salon Kiekkohait Akatemian maalein 14-0, joten eipä inkkarien taru ole sittenkään lopussa, vaan se oli vain rauhanpiipun polttelun mittaisella tuumaustauolla.
 
Suosikkijoukkue
Pyry & Tappara
Mahtaako tosiaan muilla jengeillä näitä fanimatkoja ollakaan?
Pyryllä oli muutama vuosi sitten vielä varsin aktiivinen faniklubi, joka teki paljon vierasreissujakin. Kyseistä klubia ei enää ole ja nykyään on uudet tekijät sillä puolella. Kevään peleissä ovat aktivoituneet reissaamaankin ainakin muistaakseni Kalajoelle ja Heinolaan. Siinä puolessa kuitenkin Nokialla on vielä ehkäpä eniten petrattavaa.
 

Tiki30

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Riemu
HCIK aloitti uuden tulemisen viime viikonloppuna Länsirannikon alueen 3. divisioonan lohko A:ssa, nuijimalla Kaarinassa vierailleen Salon Kiekkohait Akatemian maalein 14-0, joten eipä inkkarien taru ole sittenkään lopussa, vaan se oli vain rauhanpiipun polttelun mittaisella tuumaustauolla.
Jahas, piiput on polteltu ja heimo noussut tiipiin raunioista kuin eräskin opiskelija aikoinaan risteilyn kakkospäivänä. Turun seudulla olisi kyllä Suomi-sarjajengin kokoinen aukko paikattavaksi.

Ja totta @Tuleva mestari , taisivatpa Pyry-fanit käydä aikoinaan kauden avausottelussa Jyväskylässäkin. Toivottavasti reissuja nähdään jatkossa, hienoja kokemuksia niin faneille kuin pellaajillekin.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Mahtaako tosiaan muilla jengeillä näitä fanimatkoja ollakaan? Allekirjoittanut muistaa ainakin yhden tapauksen, jolloin HCIK:n faniminibussi kävi aikoinaan Jyväskylässä. Uudestaan heitä ei nähty, sillä yksi faneista yritti heittää tuomaria lonkerotölkillä ja hankki porttikiellon halliin. Noh karma iski ja koko puljuhan meni lopulta nurin, joten eipä heitä taideta ainakaan hetkeen nähdä uudestaan missään muussakaan hallissa.
Raahe-Kiekko on parina viime vuonna järjestänyt fanimatkan Kalajoelle. Varmasti tänäkin vuonna sellainen on luvassa, seuraava kohtaaminen on tammikuussa Kalajoella. Ainakin Raahessa pelatuissa paikallispeleissä on aina hyvä tunnelma, kun JHT-fanit ovat paikalla pitämässä meteliä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös