Real Madrid C.F. 2021–2022

  • 67 320
  • 508

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Aika selkeä, helppo ja rutiininomainen voitto Realille Getafesta lukemin 2-0. Olin havaitsevani hiukan sellaista hyvän olon fiilistä Realilta, joka on toki tässä vaiheessa kautta oikein hyvä asia. Itseluottamus on kunnossa ja pelaaminen on selkeästi hauskaa, mutta se hyvän olon fiilis näkyi kuitenkin myös vähän siinä, että annettiin aina vielä yksi ylimääräinen syöttö ja haettiin niitä maaleja sinne kauden koostevideolle.

Getafen harvat vastahyökkäykset saatiin kyllä eliminoitua loistavasti meidän telaketjukeskikentän toimesta. Hieno peli koko triolta, Casemirolle vielä hieno palkinto maalin muodossa. Toinen maali meni Lucas Vazquezille, kieltämättä näkisin tällä hetkellä Vazquezin ykkösvaihtoehtona tuonne oikealle laidalle. Puolustuspäähän hyvä esitys, mutta eipä Getafe tosiaankaan hirveästi testannut puolustusta eilen.

Loppuhetkillä paketti hajosi hiukan, mutta tolppaa lähemmäksi ei Getafe päässyt. Modric-Kroos -duo sai kokonaan lepovuoron, samoin Mendy, jonka poissaolon syynä taisi olla kuitenkin jokin pieni vamma. Toivottavasti Mendy olisi kuitenkin pelikunnossa tiistaina, puolustus on muuten hiukan siipirikkoinen tuossa ottelussa, koska Militao joutuu huilaamaan tuon ottelun korttitilin täyttymisen myötä.
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Kokoonpano huomiseen otteluun on julkaistu. Ainoa merkittävä poissaolo on tuo Militaon puuttuminen korttitilin täyttymisen myötä, joka olikin jo tiedossa toki. Mendyn vamma ei ollut onneksi sen vakavampi, joten mies on myös mukana huomenna.

Chelsea sai viikonlopun ottelussa sitä ketsuppipulloa auki 6-0 -voiton myötä. Nyt kun Realilta puuttuu vielä se ykköstoppari niin onhan tässä toki pienet uhkakuvat olemassa huomiseen otteluun. Toppariosasto herättää varsinkin hiukan huolta, koska Nachon ja Alaban lisäksi kokoonpanossa on ainoastaan Castillan Rafa Marin. Vallejo on koronan takia sivussa, joten toivottavasti Nacho ja Alaba pysyvät ehjinä huomennao. Toisaalta eiköhän joku Vazquez tarvittaessa tuotakin roolia pysty hoitamaan.

Chelsea joutuu hyökkäämään ja ottamaan niitä riskejä, joten kunhan Real onnistuu vain kääntämään peliä nopeasti pallonriistojen jälkeen niin eiköhän tuosta hyvä tule. Havertz-Werner-Mount -trio teki viisi maalia viikonloppuna, joten pelihuumori olisi hyvä viedä pois heti alusta alkaen, ja kieltämättä pari nopeaa vastahyökkäysmaalia hoitaisi tuon homman oikein hyvin.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Courtois; Carvajal - Nacho - Alaba - Mendy; Modric - Casemiro - Kroos - Valverde; Benzegol - Vini.

Nachon pitää olla tänään hyvä, sillä luotto Alabaan ei ole häävi.
 

Potkulauta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ja sieltähän se 0-2 maali tuli. Yhteismaalit nyt siis 3-3. Real ei ole saanut kyllä yhtään kunnon paikkaa tässä pelissä. Jatkuvasti joudutaan puolustamaan omissa, nyt pitää Realin kyllä parantaa ja paljon.
 

Jaasin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, Detroit Red Wings, Boston Bruins
Bernabeun Chämppäri-illat. Niissä vaan on sitä jotain maagista. Olihan viihdyttävä ottelupari!

Eilisen matsin vahvan ekan kympin jälkeen alkoi kyllä näyttämään uhkaavasti siltä, ettei välieräpaikkaa vaan ole nyt tähtiin kirjoitettu. Ekassa maalissa täysin vahinko suomitatsi Werneriltä(?) suoraan Mountin juoksulinjalle ja kliininen viimeistely. Hups.

Sitten se toiseen maaliin johtanut tilanne, josta ei ikinä kulmaa olisi pitänyt tullakaan. No, klassisesti maali siitä (ja mitä vittua noi eiliset vartioinnit näissä).

Kolmannessa maalissa Werner malttoi hienosti ja tottakai aivan lottopompuilla pallo tolpan juureen kiertäen kaikki mahdolliset jalat ja kädet. Epäuskoinen fiilis, eihän tästä voi enää nousta. Puolustuslinjassa jumalauta Marcelo, Alaba, ToppariCarvajal ja Lucas Vasquez. Ihan jo pelkästään toi topparikaksikko, mutta siihen vielä legendaarinen Marcelokin Chelsean tempopeliä vastaan. Ei saatana.

No mitä vielä, maaginen Lukita taas. Sairas syöttö ja Rodrygo teki ekan maalinsa ikinä. Jatkoille.

Vinicius oli käytännössä yhtä haastoa lukuunottamatta ollut aivan yössä koko matsin, mutta olihan se passi King-Karimille jotain aika taiteellista. Huikea tatsi. Ja Karim naulasi. Kerran jo aiemmin varsinaisella peliajalla rimaan, mutta nyt oli kyllä aika vastustamaton tuo pusku.

Loput hoitelikin sitten lähes betoninvarma puolustuslinja. Pakko nostaa aivan helvetin korkealle hattua Modric-Camavinga- Valverde osastolle, joka painoi kyllä sairaan työmäärän keskustassa. Valverde juoksi varmaan 40km eilen ja Camavinga tuli eilen kyllä kreivin aikaan dieselmäisen Kroosin tilalle. Toni Kroos oli mielestäni ehkä Valkoisten suurin pettymys koko otteluparissa.

Jatkossa Real saa tavallaan ihan uuden elämän, kun sinne saadaan nyt oikeanlainen puolustuslinja taas jalkeille. Eilisestä ratkaisunelikosta siinä tulee jatkamaan vain Vaski tai Carvajal. Valverden pitää olla avarissa jatkossakin, mutta tosiaan Camavingan vastuutakin pitää nyt vaan tasaisesti lisäillä kun Kroos tuntuu aika väsyneeltä.

Olisihan se derbi Madrileno aika eeppinen välierä. City ei itseäni ihan samalla lailla jaksa sytyttää, vaikka kova nippu onkin.

Karim Benzemalla ihan ok kevät menossa.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Olisihan sen voinut muullakin tyylillä hoitaa, mutta toisaalta siisteimmät kylmikset tuli tuosta tyylistä höystettynä Virkkusen "Vinikarimilla".

En ole aina tykännyt Benzemasta, taisin hankinta-aikaan pitää jopa ranskalaisena palkkasoturina. BBC:ssä oli aina se kolmas pyörä. Anteeksi. Karim Benzema, yksi Real Madridin suurimmista seuralegendoista.

Nyt, kun Ramos puuttuu, Karim on Real Madridin ruumiillistuma.
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Olipahan taas kyllä aikamoinen tunteiden vuoristorata tuo eilinen ottelu. Mestarien liiga ja Santiago Bernabeu on ollut tällä kaudella takuuvarma resepti sille, että ollaan koettu suuria tunteita ja hetkiä.

Puolustuslinja ei ollut ihan yhtä tuuliajolla kun Barcaa vastaan, mutta ei tuosta eilisestä voi oikein antaa puhtaita papereita muille kuin penkiltä tulleille Marcelolle ja Vazquezille. Jokseenkin legendaarinen puolustuslinjahan Realilla oli vaihtojen jälkeen kehissä. Noin teoriassa Realin omissa olisi pitänyt soida varmaan vielä kolme-neljä kertaa tuon kvartetin ollessa kentällä, mutta ihme kyllä nollat pidettiin.

Real tuntuu heräävän näihin otteluihin vasta silloin kun ollaan ihan pakkoraossa. Niin vain sieltä keskikentältä löytyi jälleen kerran Luka Modric, joka tarjosi taas pienen palan sitä taikuruutta. "Vintage Modricia", ulkosyrjäsyöttö suoraan Rodrygon jalkaan ja siitä pallo vastustamattomasti ohi Mendyn ja peli jatkoille. Rodrygo ei ole onnistunut La Ligan puolella iskemään vielä maalin maalia tällä kaudella, mutta Mestarien liigassa on tullut pari aika tärkeää maalia. Tärkeä onnistuminen varmasti Rodrygolle, joka teki maalin viimeksi lokakuussa.

Jotenkin jatkoajalle mentäessä oli kuitenkin aika hyvät fiilikset. Peli lähti taas nollasta liikenteeseen. Otteluparin ratkaisumaalin täytyi tietenkin tulla tuon maailman parhaan duon toimesta. Vaikka Vinillä on nyt maalien suhteen vähän hiljaisempi kausi meneillä niin olihan tuo syöttö ihan posketon. Ei ihan "Luka Modric" -tasoa, mutta on siihen tekemiseen ja viimeisiin ratkaisuihin tullut huimasti laatua. Ja Karim painaa toki sitten vielä sen otteluparin kolmannen puskumaalin ohi Mendyn, aika vastustamattomia puskumaaleja jokainen.

Yksi este on taas takana ja enää kaksi erottaa Realin Mestarien liigan voitosta. Chelsealle kaikki kunnia eilisen ottelun jälkeen. Hieno nousu kahden maalin takaa tasoihin ja vielä ohi. Eipä olisi ollut eilisen ottelun perusteella mikään vääryyys, jos Chelsea tuosta olisi jatkanut, mutta Real antoi kyllä oppitunnin kliinisestä viimeistelystä.

Välierävastustaja on joko City tai Atletico. City on varmaan kenties maailman kovin seurajoukkue tällä hetkellä, mutta on Cityn menoakin horjutettu tällä kaudella useaan otteeseen. Ja eipä nyt unohdeta sitä, että jos Tico onnistuu vaikka iskemään jonkun salamamaalin tänään illalla niin Tico voi ja jaksaa kieriskellä nurmen pinnassa vaikka rankkareihin asti. Ei kuuluteta sitä Cityn jatkopaikkaa vielä vaan onhan tuo pari myös aivan auki.
 
Viimeksi muokattu:

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Onko Benzeman loukista ollut mitään juttua? Näytti eilen lopussa menevän takareisi ja sellaisista vaivoista voi tulla pidempikin loma.
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Onko Benzeman loukista ollut mitään juttua? Näytti eilen lopussa menevän takareisi ja sellaisista vaivoista voi tulla pidempikin loma.

Eipä ainakaan osunut muuta vastaan kuin Marcan espanjankielinen uutinen, jossa mainittiin pelaamisen olevan epävarmaa sunnuntaina. Aika isolla kädellä lähti pelaajia mahdollisesti lasaretin puolelle. Marcelo on varmuudella sivussa sunnuntain ottelusta, Benzeman tavoin Nachon ja Mendyn pelaaminen on myös epävarmaa. Hyvässä lykyssä saadaan taas Carvajal ensi peliin toppariksi..

Vierasottelu Sevillaa vastaan on ollut todella usein erittäin paha rasti, melkeinpä se kauden haastavin ottelu Realille. Johto on onneksi sen verran turvallinen, että en ainakaan itse lähtisi riskeeraamaan Karimin ja kumppaneiden loppukautta Sevillaa vastaan vaan terveillä ukoilla hakemaan vaikka sitä kuuluisaa hyvää tulosta. Enemmän tässä nyt voidaan hävitä peluuttamalla Karimia riskillä, Karim on kuitenkin niitä harvoja pelaajia, joka pystyy kääntämään yksittäisen otteluparin Realin eduksi.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Taas koottu matsi hienosti, mutta pakko ottaa tuohon puolustuslinjaan vielä kantaa. Kyllä tuo millä matsin lopettivat, oli huonoin koskaan näkemäni Real Madrid-linja. Marcelo muistuttaa pallottomana 6-div puolustajaa, joka häviää kaikki pääpallot, joutuu ottaa helvetisti ennakkoon ja lähinnä yrittää ennakoida katkoja. Olin ihan varma, että Carlo ottaa Marcelon vielä vaihtoon jatkoajalla.

Toi Alaban eteenpäin puolustaminen on myös todella mielenkiintoista ja puhtaasta mielenkiinnosta haluaisin olla pelipalavereissa mukana, missä tää käydään läpi. Aivan holtittomia matkoja juoksee siihen nähden, että muu joukkue on matalassa blokissa. Lisäksi tuo puolustuksen tukipelaaminen tässä yhteydessä on aika legendaarista.

Kaiken kruunasi Carvajalin topparina olo, joka on muutenkin ollut taas aivan paska oikeallakin. Onneksi joku onnistui sitä tauolla tarpeeksi herättelemään, että näytti jopa linjan parhaalta puolustajalta.

Taas riittävä ja oikeat yksilöt nostettu muuten esille. Koirat haukkuu ja..
 

Potkulauta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Cityhän sieltä vastaan sitte paukahti. Tuossa, kun katsoi tuota Atletico-City peliä niin ajoittain City oli kyllä isoissa hankaluuksissa. Atletico ei saanut huippupaikoista laitettua sisään, muuten olisi saattanut Atletico jopa yllättää. Cityllä ei montaa maalintekopaikkaa ollut.

Eniten mikä minua ainakin huolettaa on se, että miten Realin puolustus pärjää Cityn tähtisikermää vastaan. Chelseaa vastaan toisessa ottelussa Realin puolustus oli kyllä äärettömän huono. Ainoastaan tuo Modric-Vini-Karim trio pelasti Realin.

Hyökkäyksessä Realin pitää olla tehokas Cityä vastaan. Ei siellä välttämättä montaa huippupaikkaa tule pelin aikana, paikat pitää käyttää tehokkaasti. Atletico oli Cityä vastaan äärettömän surkea hyökkäyksessä ja, jos Real pystyy olemaan parempi kuin Atletico niin Realilla on kaikki saumat mennä tuosta parista jatkoon. Se edellyttää myös paljon parempaa puolustuspeliä kuin Chelseaa vastaan.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Eniten mikä minua ainakin huolettaa on se, että miten Realin puolustus pärjää Cityn tähtisikermää vastaan.

Vastaus on yksinkertainen ja kuuluu ei mitenkään, jos Chelsea- tai Barcelona-matseihin verrattuna ei ole pystytty kehittymään. City elää muodon sisällä pelaamisesta ja jos niille tarjoaa tuollaisia aukkoja tuessa, niin tulee todella rumat numerot taululle.
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Pahin mahdollinen vastustajan sieltähän tipahti, City on varmaan aikalailla kaikkien kertoimien mukaan ykkösheppa jopa ihan mestaruuteen asti.

Citylla on kyllä materiaalietu sekä pelitapaetu kun Pep on ollut Cityn peräsimessä jo yli viisi vuotta. Pelitapa on varmasti iskostettu aika hyvin ytimeen ja onhan se Cityn pelaaminen parhaimmillaan kyllä aikamoista sexy footballia, eipä siinä.

Realin mahdollisuudet lepäävät aikalailla niissä yksilöissä. Onhan Citylla ihan timanttia tarjolla KDB:n, Silvan ja kumppaneiden muodossa, mutta Realilla on heittää se kirkkain jalokivi Karim Benzeman muodossa. Todennäköisesti planeetan paras pelaaja tällä hetkellä. Ei Karim yksin tätä otteluparia tule kääntämään Realille vaan kyllä muun joukkueen on myös pystyttävä tarjoamaan tukea.

Tällä hetkellä ne heikoimmat lenkit kokoonpanossa ovat Carvajal ja Kroos, pienellä varauksella myös Alaba ja tuo oikea laita. Uskoisin Alaban olevan hiukan paremmin kartalla kun Militao palaa siihen rinnalle. Carvajal olisi korvattavissa Vazquezille, joka on nyt ainakin tällä hetkellä paljon varmempi vaihtoehto oikealle laidalle. Kroos on ollut aika heikko myös viime aikoina isoissa peleissä. Kroosin kaltainen pelaaja ei nyt oikein vain istu siihen vastahyökkäyspelaamiseen. City tuota palloa tulee varmasti hallitsemaan ainakin avausottelussa, joten Camavinga/Fede toisi energiaa paljon enemmän keskikentälle.

Oikean laitahyökkääjän ongelmaa on nyt vähän taklattu sillä, että Fede on pelannut oikealla laidalla. Ei se tehokkain ratkaisu, mutta suoritusvarmuudeltaan varmasti paras vaihtoehto oikealle laidalla.

Mielenkiintoinen pari tulossa, altavastaajana lähdetään kyllä tähän. Atletico osoitti toisessa osaottelussa kuitenkin, että City olisi paremmalla viimeistelyllä kaadettavissa.
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Eilen otettiin helvetin iso askel kohti La Ligan voittoa. Ennen ottelua olin varautunut jopa pistemenetyksiin, koska Sevilla on kotona todella haastava vastustaja.

Ottelun alku oli heikko, ja kyllähän siinä 2-0 -tilanteessa oli jo sellainen fiilis, että jos tasuri tästä saadaan raavittua niin se on torjuntavoitto. Vaikka joukkue nyt onkin hienoja nousuja esittänyt viime aikoina niin kieltämättä on pakko sanoa, että voittoon asti en uskonut. Realin urakkaa helpotti toki se, että Camavinga selvisi ilman toista varoitusta siinä Martialin loukkaantumiseen johtaneessa tilanteessa.

Rodrygo sai näemmä pienen gorillan pois harteilta aikaisemmin tällä viikolla. Tärkeä kavennus toisen puoliajan alkuun ja alustus Karimin voittomaaliin. Pakko antaa myös vähän kehuja Carvajalille, etenkin hyökkäyspäähän aika hyvää tekemistä eilen.

Onhan tuo joukkueen venymiskyky ihan käsittämätön. Tulee mieleen kausi 2016-17, jolloin Real onnistui kääntämään pelejä loppuhetkillä voitoiksi loistavan penkin ansiosta. Nyt se vaihtopenkki ei ehkä ole ihan samaa tasoa, mutta venymiskykyä löytyy senkin edestä.
 
Viimeksi muokattu:

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Eilen otettiin helvetin iso askel kohti La Ligan voittoa.

Tämä pitää myös näin tiistaina paikkaansa kun Barca hävisi kotonaan Cadizille. Realilla on nyt kuusi ottelua jäljellä ja mestaruuteen riittää seitsemän pistettä, jos Barca nyt sattuisi loput ottelut voittamaan.

Etenkin Mestarien liigan kannalta tämä on todella hyvä asia, koska nyt Real voi vetää ihan reippaalla rotaatiolla tuon Espanyol-ottelun, joka on noiden UCL-otteluiden välissä. Citylla on kovaa ukkoa penkilläkin, mutta ei sillä ole varaa pistemenetyksiin enää kotimaan liigassa kun Liverpool hengittää niskaan. Sen täytyy laittaa aikalailla jokaiseen otteluun parhaat kehiin. City pelaa Realin tavoin huomenna, mutta sen lisäksi myös lauantaina ja ensimmäinen osaottelu pelataan tiistaina, joten Real saa nyt ainakin jonkinlaisen edun tuohon otteluun.

Huomenna vieraillaan tosiaankin Osasunan vieraana. Osasuna majailee sijalla yhdeksän 11 pistettä europaikoista jääneenä ja 15 pistettä putoamisviivasta. Jo huomenna voitaisiin kyllä kierrättää sitä avauskokoonpanoa, jotta vältytään turhilta loukkaantumisilta. Toki palautumisaika City-otteluun on ihan riittävä, joten sellaista pakottavaa tarvetta siihen rotaatiolle ei toki ole, Espanyol-ottelussa sitä nähdään aivan varmasti, jotta saadaan parhaat pelaajat hyvin levänneinä toiseen osaotteluun.

Ja eilen illalla kuultiin tosiaankin todella ikäviä uutisia kun seuralegenda Cristiano Ronaldon ja Georgina Rodriguezin poikalapsi menehtyi synnytyksessä. Voimia koko Rollen perheelle, tämä on varmasti yksi isoimmista tragedioista mitä ihminen voi kokea.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Nauhalta katsottu ja olihan toi alku taas aika legendaarinen. Nää satumaiset nousut on tietysti jälkikäteen aina huikeeta fiilistelyä, mutta kyllä UCL:ää silmällä pitäen tuo aiheuttaa isoja huolia. City ja Pool ovat sitä kalibeeria, että jossain kohtaa se seinä tulee vastaan. Jos miettii taas molempia maaleja, niin käsittämättömiä nukahduksia. Militao oli tällä kertaa se, joka onnistui huolella sekoilemaan.

Kuten @PokerJoker taas ansiokkaasti tiivisti, niin nyt mestaruus alkaa näyttämään sen verran saletilta, että kierrätysmahdollisuudet toivottavasti myös Ancelottin mielestä on nyt ajankohtaisia. Jotenkin toivoisi myös Balen saavan niin kunniallisen lähdön kuin mahdollista, parin täyden pelin ja hienon maalin muodossa vaikka.

Jos huomenna on kukaan porukasta Modric, Vini tai Benzema avauksessa, niin isosti pitää ihmetellä. Hyökkäyspäässä on mahdollista kierrättää ja paljon, joten toivottavasti näin myös tapahtuu. Lisäksi Rodrygon virettä UCL:ää varten pitää pystyä ruokkimaan. Asensio, Bale ja Diaz kaikki avaukseen, kiitos.
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Jos huomenna on kukaan porukasta Modric, Vini tai Benzema avauksessa, niin isosti pitää ihmetellä. Hyökkäyspäässä on mahdollista kierrättää ja paljon, joten toivottavasti näin myös tapahtuu. Lisäksi Rodrygon virettä UCL:ää varten pitää pystyä ruokkimaan. Asensio, Bale ja Diaz kaikki avaukseen, kiitos.

Luka on saanut ainakin ihan kokonaan huilivuoron, mutta Vini ja Karim löytyvät kokoonpanosta. Hyökkäyksessä vedetään vähän kapeammalla ringillä kun Mariano on jostain syystä tippunut kokoonpanosta ja kokoonpanoon on jouduttu ottamaan Castillan Latasa. Enpä oikeastaan ihmettelisi, jos Vini-Karim-Rodrygo -trio tuon ottelun aloittaisi, ottelu avauspuoliskolla pakettiin ja penkiltä sitten vaikka Bale-Latasa-Asensio -trio kehiin toiselle puoliajalle tekemään tuhoja.

Lukan lisäksi Casemiro on tänään sivussa, joten keskikentällä nähdään nyt jonkin verran rotaatiota kun pappatriosta 2/3 ei ole edes kokoonpanossa. Casemirolla oli ollut lihaskipuja maanantaina harjoituksissa, joten toivottavasti poissaolo on vain varotoimenpide. Puolustuksessa on sama tilanne kuin viime ottelussa eli sekä Marcelo että Mendy ovat vielä sivussa. Keskikentälle ja puolustukseen on siis varmaan jotain yllätyksiä ja rotaatiota luvassa.

@Lampinen Real on nyt tosiaankin käyttänyt jo pari elämää tämän kauden pudotuspeleissä, saa nähdä että paljonko niitä on vielä jäljellä. City ja Pool nyt ovat toki vielä kovempia jengejä molemmat, mutta yksittäisessä pelissä kaikki voi olla mahdollista.

Tuollaisella vastaavalla esityksellä mitä Real pelasi Chelsean vieraana niin sillä on ihan hyvät saumat haastaa City ensi viikolla. Uskon myös siihen, että jos Real joutuu takaa-ajoasemaan niin toisessa osaottelussa saadaan kyllä sellainen hurmos päälle, että se tasoitus saadaan ainakin kaivettua, jos ero ei revähtänyt liian suureksi. City oli Atleticoa vastaan toisella puoliajalla jopa hätää kärsimässä, Karimin johdolla Realilla on kuitenkin sitä ratkaisuvoimaa vielä pari pykälää enemmän.

No, hoidetaan tuo Osasuna illalla ensiksi pois alta. Voitto tuosta niin voidaan jo laittaa sitä mestaruussaunaa päälle. Karim on muuten hiipinyt jo lähes Raulin rinnalle kaikkien aikojen maalintekijätilastossa. Eroa on enää viisi maalia. 600:s ottelu on kanssa aivan kulman takana, todennäköisesti juhlapeli on jo ensi viikolla Citya vastaan. Karim kerkeää kyllä aika hyvin parantelemaan sijoituksiaan ja vankistamaan johtoaan eri tilastoissa.
 

Jaasin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, Detroit Red Wings, Boston Bruins
Illan Osasuna-matsin avaus aika fiksu;

Rodrygo - Karim - Asensio

Camavinga - Ceballos - Valverde

Alaba - Nacho - Militao - Lucas

Courtois
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Olihan Lucasin maalissa sangen kauniit esileikit ensin Karimilta ja sitten Viniltä.

Ceballos on hyvä jalkapallisti, toivon mukaan tullaan ajamaan entistä enemmän sisään. Potentiaalia on vaikka mihin.

Neljä pistettä viidestä ottelusta varmistaa mestaruuden, vaikka la bancarrota voittaisi kaikki seitsemän otteluaan.
 
Viimeksi muokattu:

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Jo pitempi ja ehjempi esitys Osasunaa vastaan. Jotenkin tuo boksin puolustaminen on edelleen sillä tasolla, että mielessä pyörii vain mitä vittua- ajatus. En ymmärrä edes painollisen topparin ajamista yli etutolpan selkeässä 1vs1 tilanteessa, mutta kai siellä päättämässä on kavereita, joilla on hiukan isompi palkkakuitti.

Pallollinen pelaaminen oli loistavaa puolestaan ja maltti oli hyvällä tasolla Osasunan kuuden pelaajan linjaa vastaan. Ceballos oli tosiaan hyvä siihen asti, kunnes tuli väsy, mutta esiintyi siihen asti äärimmäisen pirteästi. Valitettavasti se tulevaisuus on jossain muualla. Benzemalle sopivaan väliin heikompi matsi ja jälkiviisaana voi kysyä, olisiko lepo ollut parempi vaihtoehto.

Alaba jäi tauolta vaihtoon ja puolustuslinja voi olla klassikkokamaa Cityä vastaan ensimmäisessä ottelussa. Onneksi Carvajal on saanut sellaisen energiapiikin, että pystyy pitämään katu-uskottava myös puolustussuuntaan.

Mestaruus on saletissa.
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Joo kyllähän tuota mestaruutta voidaan pitää nyt varmana vaikka Barcalla on tsäänssit tulla tasoihin tai ohi. Nyt puhutaan kuitenkin Real Madridista, jonka DNA rakentuu voittamisen ympärille. Suvereeni ja täysin ansaittu liigamestaruus. Joku voisi sanoa, että mestaruus tuli halvalla, koska Barca ja Tico puppeloivat omat mahdollisuutensa jo syksyllä/talvella, mutta uskallan väittää, että Realilla olisi ollut varaa kiristää vielä ruuvia pari pykälää, jos haaste olisi kotimaan kentillä ollut kovempi.

Ottelu jäi koosteen varaan, mutta Rodrygo jatkoi ilmeisesti pirteitä otteita hyökkäyksessä ja oli joukkueen parhaimmistoa. Kaksi hankittua pilkkua Monsieurille, joka päätti tehdä ottelun paketoinnista vähän jännempää kun molemmat pilkut epäonnistuivat. Karim näyttää olevan myös ihan tavallinen kuolevainen. Maalit voidaan säästää sitten ensi viikolle. Rodrygolle passaa tuo vasen laita selkeästi paremmin, mutta kun Realilla on siihen heittää jo Vini niin onhan se valmennusjohdolle paha paikka.

Camavinga oli ilmeisesti taas ihan boss tuolla keskikentällä. En peliä tosiaankaan nähnyt, mutta onhan Camavinga ollut ihan elintärkeä pelaaja tällä kaudella muutamassa viime hetkien nousussa. Ihan täydellinen kaveri kentälle 20-30 minuuttia ennen loppua joko varmistamaan sitä johtoa tai hakemaan niitä pallonriistoja energisyydellään.

Alaban vamma jäi eilisen ottelun huonoimmaksi anniksi. Marcelo saattaa olla käytettävissä Citya vastaan, mutta olisihan se nyt aika brutaalia katsoa, että miten mahrezia ja debruynea pyöritellään viidakkovekaran toimesta.. No, toivottavasti Alaba on pelikunnossa, muuten se puolustuslinja tulee olemaan taas kyllä ihan helvetin mielenkiintoinen.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Camavinga oli ilmeisesti taas ihan boss tuolla keskikentällä.

Alku oli huono, mutta pääsi aika nopeasti tuon 1-1 maalin jälkeen rytmiin kiinni ja koko kolmikko oli äärimmäisen hyvä. Camavinga oli tietysti tuossa 1-2 maalissa isossa roolissa, tuon huikean noston kanssa.

Ancelotti on kehunut Ceballosin otteita eiliseltä, hyvä hyvä. Tässä tilanteessa tulee saamaan varmasti hyvin minuutteja tuollaisen esityksen jälkeen. Modric, Casemiro, Fede, Camavinga ja Kroos luo kumminkin sellaisen odotusarvon, että kovin hienoa tulevaisuutta ei Real Madridissa ole tarjolla.
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Kyllähän tämä on ollut Realilta oikein mallikas kausi. Pokaaleja tulee vähintään kaksi (liigamestaruus, supercup) ja UCL:ssä valkoiset ovat tiputtaneet PSG:n tähtinipun ja hallitsevan mestarin Chelsean. Ei peli toki aina häikäisevää ole ollut, mutta jollain ihmeen tavalla Real esim. Chelseaa vastaan nousi rinnalle ja ohi. Mielenkiintoista nähdä, mihin riittää Cityä vastaan. Tulevaisuus näyttää myös todella valoisalta. Camavinga voi hyvinkin olla tulevaisuudessa pelipaikkansa parhaita, puhumattakaan jo vahvoja otteita esittäneestä Valverdesta tai vaikkapa Ceballosista tai Rodrygosta. Vininkin parhaat vuodet ovat vasta tuloillaan ja oletettavasti ensi kaudella oikealla laidalla kirmaa eräs Mbappe. Voi olla, että isokorvaisia tulee lähivuosina jälleen jokunen lisää palkintokaappiin.
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Alku oli huono, mutta pääsi aika nopeasti tuon 1-1 maalin jälkeen rytmiin kiinni ja koko kolmikko oli äärimmäisen hyvä. Camavinga oli tietysti tuossa 1-2 maalissa isossa roolissa, tuon huikean noston kanssa.

Ancelotti on kehunut Ceballosin otteita eiliseltä, hyvä hyvä. Tässä tilanteessa tulee saamaan varmasti hyvin minuutteja tuollaisen esityksen jälkeen. Modric, Casemiro, Fede, Camavinga ja Kroos luo kumminkin sellaisen odotusarvon, että kovin hienoa tulevaisuutta ei Real Madridissa ole tarjolla.

Selkis, koosteista bongasin tuon syötön ja ainakin Marca oli kehunut Camavingan otteita keskikentällä. Taas melko aikainen varoitus, Marcan mukaan tuli puhtaasta taklauksesta, mutta tässä on ainakin Camavingalla selkeä kohde, jota tulisi kehittää. Turhan herkästi nousee lappu.

Ceballosille on kyllä aika vaikea nähdä roolia vaikka kesällä Isco poistuukin kamppailemasta niistä samoista minuuteista. Olympialaisissa tullut loukkaantuminen pilasi pitkälti koko kauden, siihen päälle vielä se Ancelottin hyvin jääräpäinen peluutus yhdessä vaiheessa, jolloin pappatrio tahkosi menemään lähes ottelusta otteluun.

Viimeisillä kierroksilla tullaan näkemään varmasti todella villejä kokoonpanoja Realilta. Ceballos tulee saamaan varmasti vastuuta enemmän, ja itselle Ceballos on ainakin sellainen rajatapaus, että kannattaako mies pitää vai myydä. Tykkäsin miehen otteista kyllä jo silloin ensimmäisen Real-jakson aikana, mutta ei mies missään nimessä tullut hyvään aikaan Realiin kun Kroos-Casemiro-Modric -trio oli sen hetken paras keskikenttätrio koko maailmassa. Tuon trion osalta on hiipumisen merkkejä jo havaittavissa, mutta toisaalta eipä Ceballos ole kyllä omaan silmään ottanut niitä tarvittavia steppejä urallaan, jotta voitaisiin puhua avauksen pelaajasta tai edes tärkeästä rotaatiopelajaasta luokkaa Nacho Realin tasoisessa joukkueessa.

Vähän sellainen asensiomainen urakehitys, toki Marco nyt on saanut sitä vastuuta huomattavasti enemmän ja on sitä avauksen paikkaa lähempänä kuin Ceballos. Hiukan on kuitenkin jäänyt Asensiollakin se kehitys piippuun, jos olisi Flore-sedällä ollut kristallipallo käytettävissä silloin kun oli huhua jostain 150 miljoonan punnan tarjouksesta niin olisihan Asensio lähtenyt samalla sekunnilla. Oli tuo 150 miljoonan punnan tarjous totta tai ei niin se kertoo toki aika paljon siitä potentiaalista, joka Asensiolla aikoinaan oli.
 

Potkulauta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jännä nähdä, että minkälaisen avauksen Real saa jalkeille Cityä vastaan. Casemiro, Alaba ja Mendy saattaa kaikki olla sivussa ensimmäisestä ottelusta. Alaba menee tutkimuksiin huomenna, sen jälkeen tiedetään tarkemmin. Toivotaan, että Alaba ja Mendy pystyy kuitenkin pelaamaan. Casemiron paikalle voidaan onneksi laittaa nuori Camavinga. Jos Alaba ja Mendy molemmat on sivussa niin Realin puolustus saattaa kyllä olla aikamoisessa pesukoneessa koko pelin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös