Real Madrid C.F. 2010-11 - sympaattisen pikkuseuran Euroopan valloitus

  • 117 605
  • 577

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Khediran pallollinen potentiaali on ainakin Real Madridin paidassa ollut hyvin pitkälti vain sitä potentiaalia. Mies ei koskaan tiedä mitä tekisi pallon saatuaan, lisäksi on tosiaan tuhrinut useita hyviä tilanteita, kun joku onneton on mennyt syöttämään boksin sisällä hänelle. Voi toki sijoittua paremmin, mutta Lass toisaalta ärhäkkyydellään paikkaa sitä kenties heikompaa sijoittumistaan. En näe miehissä isoa tasoeroa, mutta mielestäni Lass on silti turvallisempi vaihtoehto kentälle.

Sinällään ihan sama, kun kumpikaan ei mitään kardinaalimokia ole pahemmin tehnyt. Ihmetytti silti, että Khedira tuli käytännössä lasaretista suoraan avaukseen, vaikka kollega on täysin pelikunnossa.
 

Lord Byron

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, LauTP, Byron Dafoe & Jon Casey
Minkäs takia Adebayorilla oli paidassa numero 28? Eikös sillä ollut tullessa 6? Tärkeitä asioita....
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Sääntöjen takia. Espanjassa pitää näillä aikamiehillä olla numero väliltä 1-25, kun taas junnuilla voi olla siitä ylöspäin. Onko sitten Mestarien liigassa sääntö, että vain yksi pelaaja voi kauden aikana kantaa yhtä numeroa ja Mahamadou Diarra on ollut aiemmin kutosella liikkeellä.

Enpä ainakaan keksi muuta selitystä.
 

Jaasin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, Detroit Red Wings, Boston Bruins
Erittäin hieno ele Realin pelaajilta laittaa pelin jälkeen paita päälle, jossa oli teksti Voimia Abidal.

Juu, kyllähän tuota vähän ennakkoon osattiin täällä toivoakin. Kyllä tuo espanjalainen urheilukulttuuri on hieno asia, toivotaan että Abidal on kohta taas ennallaan.


Vieläkin hyvä fiilis eilisestä, Real kesti valtavan ulkoisen paineen esimerkillisesti.

Huomiselta itse odotan kyllä vastustajaksi joko Raulin Schalkea tai Tottenhamia. Toki Barca-kohtaaminenkin olisi kova juttu, mutta nuo mainitsemani parit olisivat täysin eri tavalla mielenkiintoisia.

No, ei Real-ManUkaan ihan pieneltä kuulosta.. Tai Jose Vs Inter..
 
Suosikkijoukkue
Jyp, Arsenal, Sens, sympatiat Madridin joukkueille
Kirous murrettu

Olipa kyllä mahtava peli eilen. Täällä on jo sanottu kaikki olennaisin pelistä, joten kuvailen tässä nyt lähinnä fiiliksiä Bernabeulla eilen.

Jo ennen matsia ilmapiiri oli Bernabeun ympäristössä aika erilainen kuin La Liga-matseja ennen. Olin stadikan liepeillä puolisentoista tuntia ennen avauspotkua ja melkoinen karnevaalitunnelma oli jo silloin päällä stadionia lähellä olevilla terasseilla. Sisään stadionille menin noin puolisen tuntia ennen ja siellä oli silloin vielä aika rauhallista. Muutenkin Espanjassa mennään kokemukseni mukaan katsomoon aika myöhässä, kun jengiä valuu paikoilleen runsaasti vielä ekan vartin aikana. Maassa maan tavalla, joten se täytyy hyväksyä. Kyllä se kuitenkin vituttaa - ihan niin kuin vituttaa sekin, että porukka lähtee pelistä kesken pois (eilen loppuvihellyksen aikana istuimiltaan oli jo poistunut about neljäsosa katsojista).

Olin OK paikoilla läntisen katsomonosan piippuhyllyn alaosassa - tosin kaiteet haittasivat hieman näkyvyyttä (vinkki: ei kannata ottaa paikkoja ylimpien katsomonosien alimmalta riviltä). Molemmilla puolilla istui sellaisia 60-70-vuotiaita Realin ikikannattajia ja oli kyllä hauska seurata niiden kommenteja sekä vaihtaa muutama sanakin heidän kanssaan. Kuulin ennen matsia kahden kannattajan keskustelusta, kuinka toinen sanoi: "Tänään kirous murtuu" ja siinä vaiheessa jo tuli jotenkin luottavainen olo Realin jatkoonmenoa kohtaan. No, varmaan noi ukot on sanonut jo muutaman vuoden saman lauseen, mutta nyt se ainakin sitten toteutui. Jotenkin itsellä melkein syyllinen olo siitä, että pääsee näkemään ekassa UCL-pelissä ever Realin menevän jatkoon UCL:ssä, kun taas paikalliset ovat saaneet kärsineet vuosia putkeen ennen eilistä.

Yksin matseissa käydessä melkein parasta on sattua just sellaisille paikoille, joiden vieressä sattuu istumaan socioita (=jäseniä) ja auttavalla espanjalla saa jo vähän selkoa paikallisten kannattajien aivotuksista. Ja jos kielitaitoa löytyy enemmän, niin keskusteluihin pääsee mukaan melkein huomaamatta. Eilinen vahvisti taas käsitystäni siitä, että Realin kannattajat vaativat aina parasta ja kärsivällisyys ei ole useinkaan heidän parhaita hyveitä - toisaalta, jos on tottunut parhaaseen, miksi tyytyä mihinkään muuhun?

Ennen peliä tuli kyllä melkein kylmät väreet, kun ekaks soitettiin Hala Madrid! ja siihen heti perään UCL-hymni. Samassa yhteydessä Ultra Surilla oli esillä aika makea (vaikkakin taas suht pienikokoinen) tifo, jossa luki jotain tyyliin: "Mitä suurempi tavoite, sitä isompi on saavutettu kunnia". Sitten vielä ennen vihellystä minuutin hiljaisuus Japanin tilanteen vuoksi. Ennen Hala Madridia muuten näytettiin Abidalin kuvaa skriineillä ja toivotettiin miehelle voimia.

Ensimmäisellä puoliajalla mentiin kyllä hermostuneissa tunnelmissa katsomon puolella. Marcelon maali ehkä laukaisi pahinta jännitystä, mutta kyllä vielä puoliajallakin oli aika jännittynyt ilmapiiri - ei ihme, kun ottaa huomioon Realin viimeaikaisen historian näistä peleistä. Toisen maalin jälkeen katsojat alkoivat vapautua ja stadionilla oli aika rento tunnelma. Olin ennen eilistä käynyt Bernabeulla kahdesti katsomassa La Ligaa ja kerran CdR:ää. Siihen verrattuna voi kyllä todeta, että kannustus oli aivan omaa luokkaansa stadionilla eilen. Lyonin kannattajiakin oli stadionilla varmaan tuhansittain, muttei niitä oikeastaan kuullut missään vaiheessa. Realin kannustus taisi välittyä kentälle, sillä Ikerkin kiitteli sitä päivän Marcassa. Pelaajista suurimmat aplodit sai muuten Benzema mennessään vaihtoon - aika moni heitti stading ovationit, minä tietysti mukana.

Huomenna sitten arvonnasta tarjotaan uutta vastustajaa. Samahan se on, kuka sieltä tulee, muttei nyt ehkä Barçaa kuitenkin toivoisi vastaan. Jos Real ja Barça arvottaisiin UCl:ssäkin vastakkain, niin se tietäisi neljää El Clásicoa noin 20 päivän aikana huhtikuussa. Ainoa huono puoli eilisessä oli se, että lompakkoon tulee lisää tyhjää vähintäänkin 80 euron verran.. Pakkohan se on mennä katsomaan vielä seuraavakin UCL-peli Bernabeulla.
 

Jaasin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, Detroit Red Wings, Boston Bruins
Spurs tuli siis vastaan. Real pelaa ekan matsin kotona, jos nyt oikein ymmärsin.

Samana päivänä pelaavat vastakkain myös ManU ja Chelsea, joten yle varmaan näyttää valioliigafaneille tuon matsin..

No, Tottenham on suosikkini Valioliigajoukkueista ja uskon kyllä, että tiedossa on äärimmäisen viihdyttävät matsit.

Barca arvottiin samalle puolelle kaaviota Realin kanssa, Barca neppailee Shakhtarin kanssa ja jos jätit jatkavat, kohtaavat ne siis välierissä, joissa Real aloittaisi kotiottelulla.. Aika huikea juttu olisi, jos nuo pari lisä-Klassikkoa vielä saataisiin nähtäväksi.

Interillä kävi paras arpaonni sen saadessa vastaansa Schalken. Finaaliin kaavion tuolta puolelta mennee joko ManU tai Chelski.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Olisihan tuo kutkuttanut, jos Barca olisi ollut kaavion toisella puolella. Toki mahdollinen kaksiosainen kelpaa myös todella hyvin. Spurs siis. Bale on se suurin uhka ja mies on tällä kaudella pilkkonut käytännössä puolustuksen kun puolustuksen. Supernopea ja taitava laitakiitäjä on todellinen uhka Real Madridin puolustukselle, saa nähdä miten Ramos miestä vastaan pärjää.
 

Jaasin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, Detroit Red Wings, Boston Bruins
Olisihan tuo kutkuttanut, jos Barca olisi ollut kaavion toisella puolella. Toki mahdollinen kaksiosainen kelpaa myös todella hyvin. Spurs siis. Bale on se suurin uhka ja mies on tällä kaudella pilkkonut käytännössä puolustuksen kun puolustuksen. Supernopea ja taitava laitakiitäjä on todellinen uhka Real Madridin puolustukselle, saa nähdä miten Ramos miestä vastaan pärjää.

Juu, Bale on kyllä kova kaveri. Kuitenkin tulee hyökkäämään Ramosia ja Pepeä vastaan, jotka ovat molemmat myös todella juoksuvoimaisia pelaajia. Luotto Realiin on kova. Toki Spursin potentiaali on myös tiedossa.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Kuitenkin tulee hyökkäämään Ramosia ja Pepeä vastaan, jotka ovat molemmat myös todella juoksuvoimaisia pelaajia. Luotto Realiin on kova. Toki Spursin potentiaali on myös tiedossa.

Ramos on kyllä juoksuvoimainen ja juoksee ylipäätään pelissä todella paljon, mutta Bale on kaveri kenen kanssa saa olla koko ajan varovainen ja nimenomaan omaan päähän.
 

Sim0n

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Enpä nyt jaksa etsiä, että koska nuo pelit pelataan, mutta huomauttaisinpahan vaan, että Balehan oli tuossa juuri loukkaantuneena jonkun kuukauden päivät, eikä ainakaan näissä parissa pelissä, joissa nyt on ollut takaisin kokoonpanossa, ole esittänyt oikeastaan mitään ihmeellistä. Ihan ymmärrettävää tietysti, mutta eipä siitä ole minkäänlaista varmuutta, että nuori mies, joka on pelannut loistavalla tasolla oikeastaan vain puolisen kautta yhteensä palaisi tällaiseen huippuvireeseen. Toivottavasti tietenkin, mutta saapa nähdä.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Samaa mieltä Sim0nin kanssa, eiköhän tuo Balen suonenveto mennyt jo. Loukkaantuminen viimeistään palautti tason takaisin omien rajojen lähettyville. Ei ole tarkoitus mollata nuorta kaveria, mutta kovin yliarvostettu on tämän kauden aikana ollut. Ei se sentään mikään messi tai ronaldo ole. Saa nähdä miten pärjää, kun vastaan tulee MM-kisojen paras puolustaja, Sergio Ramos.

Enemmän olisin huolissani Rafa van der Vaartista. Pirun taitava pelaaja, joka varmasti haluaa näyttää el Realille parhaat kikkansa. Vieläköhän Sylvie käy Madridissa hoidoissa? Niin tai näin, Rafahan itsekin totesi, että kaupungista tuli heille enemmän kuin koti. Hieno mies ja erinomainen pelaaja.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Enemmän olisin huolissani Rafa van der Vaartista. Pirun taitava pelaaja, joka varmasti haluaa näyttää el Realille parhaat kikkansa. Vieläköhän Sylvie käy Madridissa hoidoissa? Niin tai näin, Rafahan itsekin totesi, että kaupungista tuli heille enemmän kuin koti. Hieno mies ja erinomainen pelaaja.

Varsinkin erikoistilanteet tulevat olemaan pahoja. Rafu on yksi maailman parhaista niissä ja samalla Tottenham omaa hyvin pääpelivoimaa(jos ei muuten niin Crouch löytyy aina...). Tämän lisäksi Realin erikoistilanteiden puolustus ei ole maailman parasta, vaikka Mourinhon myötä selvästi aiempaa parempaa.
 

J.Petke

Jäsen
Samaa mieltä Sim0nin kanssa, eiköhän tuo Balen suonenveto mennyt jo. Loukkaantuminen viimeistään palautti tason takaisin omien rajojen lähettyville. Ei ole tarkoitus mollata nuorta kaveria, mutta kovin yliarvostettu on tämän kauden aikana ollut. Ei se sentään mikään messi tai ronaldo ole. Saa nähdä miten pärjää, kun vastaan tulee MM-kisojen paras puolustaja, Sergio Ramos.

Yliarvostettu tämän kauden aikana? Ymmärtäisin jos ilmoittaisit kaverin olevan yleisesti yliarvostettu 1,5 kauden näyttöjen perusteella mutta tällä kaudellahan Bale on ollut hieman jopa aliarvostettu. Hän on ollut aivan huikea aiemmin tällä kaudella. Nyt mitataankin Balen oikea kyky kun on tullut hieman vastoinkäymisiä ja pitäisi nousta takaisin alkukauden tasolle. Ja vaikka Ramos on TOP3 oikealla laidalla niin hänelle pitää kyllä laittaa 50 metrin benji-köysi kiinni jotta pysyy laita kiinni. Höntyilyyn ei ole varaa.

Nelikko Bale-Modric-VDV-Lennon tulevat määräämään matsin tahdin. Jos nelikko on hyvässä vireessä niin edes Real Madridin puolustus ei mahda heille mitään. Kun optioita on tulla laidoilta ja keskeltä niin siinä saa olla aika teräksinen puolustus, että nuo kaverit pysäytetään tyystin. Kunhan Tottenham ei pitäydy pelkästään joko laidassa tai keskellä vaan käyttää molempia vaihtoehtoja hyödykseen niin hankala matsi tulee.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Yliarvostettu tämän kauden aikana? Ymmärtäisin jos ilmoittaisit kaverin olevan yleisesti yliarvostettu 1,5 kauden näyttöjen perusteella mutta tällä kaudellahan Bale on ollut hieman jopa aliarvostettu.

No ei mielestäni. On pelannut hyvin, mutta kaveria on pidetty lähes maailman parhaana futaajana siksi, että hassutti Interiä muutamaan otteeseen. Tuota samaista Interiä olisi hassuttanut jalkapuoli Litmanenkin.

Onko sitä huikeutta nähty vielä kertaakaan huippujoukkuetta vastaan, pl. nuo Inter-matsit? En tosin ole kovin vakuuttunut, että sen hetkinen Inter oli kovinkaan huippujoukkue. Enemmän uskon Tottenhamin kokevan kovia Ronaldon ja kumppanien kanssa kuin mitä Real Madrid kokee Balen ja hänen kavereidensa kanssa.
 

Heltsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Real Madrid, LA Lakers
Eilen siis 1-2 voitto Madridin derbystä. Realin maalintekijöinä Benzema ja Özil. Itse en peliä nähnyt joten ei siittä sen enempää.

Real Madrid on vahvistanut että eilisessä pelissä loukkaantuivat CR7 ja Carvalho.
Aika huolestuttavaa, toivottavasti CR7 ei ole pitkään sivussa.
 
Viimeksi muokattu:

Sim0n

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Nelikko Bale-Modric-VDV-Lennon tulevat määräämään matsin tahdin. Jos nelikko on hyvässä vireessä niin edes Real Madridin puolustus ei mahda heille mitään.

Tämä onkin ihan mielenkiintoinen asia (joskin varmastikin ainakin vähän väärä ketju), sillä se riippunee täysin ensimmäisen pelin lopputuloksesta. Madridin otteluun Harry ei varmaankaan lähde noin hyökkäysvoittoisella taktiikalla. Milanin vieraspeliin lähdettiin muistaakseni Palacios-Sandro -kaksikolla keskikentän pohjalla. Toisin sanoen jos meillä on joku tuollainen 1-0 johtoasema (epätodennäköistä, mutta tämä on pikemminkin for the sake of the argument) Lontooseen tultaessa, niin luulisin, että noita neljää pelaajaa ei varmaankaan nähdä samaan aikaan (ainakaan) avauksessa. Sen sijaan, jos ollaan hävitty Madridissa vaikkapa 3-0, niin sitten kai sitä lähdetään tekemään maaleja jollain hillittömällä kokoonpanolla.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Varsinkin erikoistilanteet tulevat olemaan pahoja. Rafu on yksi maailman parhaista niissä ja samalla Tottenham omaa hyvin pääpelivoimaa(jos ei muuten niin Crouch löytyy aina...). Tämän lisäksi Realin erikoistilanteiden puolustus ei ole maailman parasta, vaikka Mourinhon myötä selvästi aiempaa parempaa.
Erikoistilanteista ei mitään huolta. Spurs on tällä kaudella tehnyt varmaan max 2 maalia erikoistilanteista. Varsinkin kulmat ovat pääosin luokattomia. Jos bernabeulla jostain maali tulee, niin se on nopea vastahyökkäys Balen/Lennonin toimesta. Kunhan Modric ensin riiston jälkeen pelaa jomman kumman vauhtiin.

Tämä onkin ihan mielenkiintoinen asia (joskin varmastikin ainakin vähän väärä ketju), sillä se riippunee täysin ensimmäisen pelin lopputuloksesta. Madridin otteluun Harry ei varmaankaan lähde noin hyökkäysvoittoisella taktiikalla. Milanin vieraspeliin lähdettiin muistaakseni Palacios-Sandro -kaksikolla keskikentän pohjalla. Toisin sanoen jos meillä on joku tuollainen 1-0 johtoasema (epätodennäköistä, mutta tämä on pikemminkin for the sake of the argument) Lontooseen tultaessa, niin luulisin, että noita neljää pelaajaa ei varmaankaan nähdä samaan aikaan (ainakaan) avauksessa. Sen sijaan, jos ollaan hävitty Madridissa vaikkapa 3-0, niin sitten kai sitä lähdetään tekemään maaleja jollain hillittömällä kokoonpanolla.
Jos kaikki ovat kunnossa, niin lähes satavarmasti aloittavat. Kk:lle tulee vielä se viides mies, eli Sandro ja Modric tulee pelaamaan huomattavasti alempana kuin normaalisti ja tukee enemmän puolustusta. Viimeksi Milanissa Modric oli loukkaantuneena, eikä siksi pelannut avauksessa. Joka tapauksessa yhtäkään noista miehistä ei ole varaa penkittää jos pelataan Realin tasoista joukkuetta vastaan.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Aika huolestuttavaa, toivottavasti CR7 ei ole pitkään sivussa.

Alustavan tiedon mukaan muutaman viikon, joten ensimmäinen Spurs-ottelu jäänee väliin, valitettavasti.

Turhapa noita on harmitella, kaikille niitä loukkaantumisia sattuu. Itse tosin olisin eilen miehen pitänyt penkillä, kun vammaa oli alla jo valmiiksi. No, Mourinho teki ratkaisunsa, jonka katsoi oikeaksi, turha olla nyt jälkiviisas.

Eilisestä ottelusta Mourinhon sanoin: "Casillas ha estado fantástico." Pahapa tuohon on mitään lisätä, Iker tosiaan oli ihkufantsu jälleen kerran. Torjui voiton omilleen, jääkiekkotermein jopa varasti sen.

Casillas itse totesi, että vielä jonain päivänä Real Madrid häviää Atleticolle. Lisäsi toki toivovansa, että tuo päivä koittaa mahdollisimman myöhään...
 
Viimeksi muokattu:

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Alustavan tiedon mukaan muutaman viikon, joten ensimmäinen Spurs-ottelu jäänee väliin, valitettavasti.

Turhapa noita on harmitella, kaikille niitä loukkaantumisia sattuu.

Pieni mahdollisuus myös siihen, että mies pelaa. La Ligassa jengit kaatuu vielä ilman Crisu, mutta kyllä lusitaania tarvitaan Spursin kaadossa. Barca hoiteli myös omansa eilen, joten vieläkin Eurooppa on tärkein loppukautta ajatellen.
 

Jaasin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, Detroit Red Wings, Boston Bruins
Vähän harmittaa tosiaan jälkikäteen, että Crisua peluutettiin "vähäpätöisessä" Tico-matsissa. Mies kun ei selvästi ollut ihan sataprosenttisen toipunut vielä tuossa Lyon-matsissakaan, ikävä kyllä.

No, hieno voitto Ticosta kuitenkin. Toivotaan Crisun paluuta taas UCL-matsiin, ne ovat kuitenkin nyt noita kaikista kriittisimpiä. No, onhan huhtikuussa pari muutakin helvetin isoa matsia.

Hieno matsi anyways, kumpaankin suuntaan paljon paikkoja ja lopulta Real voitti, se riittää minulle.

Marcelo, Özil, Benzema tällä hetkellä matsista toiseen helvetin kuumia pelaajia. Khediran hyökkääminen on kyllä vähän kuin jostain sketsistä, ei ole mies ylöspäin ihan omimmillaan. Nyt kun vielä Higsu ja Crisu saadaan pikaisesti kuntoon, niin tästä tulee vielä hieno loppukausi.

Toivottavasti saataisiin myös Carvalho penkille, hirveissä ongelmissa mies oli taas Ticoa vastaan, alusta loppuun. Joku hyväkin katko, mutta about kymmenen kertaa konkari oli kyllä pahasti myöhässä, Albiol avaukseen, kiitos.

Lass kuuluu kyllä tällä hetkellä myös avaukseen. Toiveeni noihin Spurs-matseihin on kokoonpanon osalta seuraava;

kotimatsissa (pelataan ensin)

Benz -> Higuain 80 min

CR7 -> Granero 75 min- Özil- ADM

Xabi- Lass

Marcu- Albiol- Pepe- Ramos

Pyhä


Vieraissa sitten näin;

Benz-> Higuain 70 min

CR7- Özil- Granero

Xabi- Lass -> Khedira 65 min

Marcu- Albiol- Pepe- Ramos

Pyhä.


edit. Niin, tuosta Crisun tilanteesta piti vielä sanomani, että vähän mietin, ettei vaan Jose, Crisu, Perez tai kuka vaan taktikoisi tässä Crisulle parin hetken lomaa mj-tauon ajaksi... Muutenhan ukko olisi joutunut lähtemään esim. Suomi-matsiin jne.
 
Viimeksi muokattu:

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Ilmeisesti Pepen kanssa on saatu sorvattua se kaivattu jatkosopimus. Uusi pahvi pitänee lusitaanin Madridissa kesään 2015 asti. Ihan hyvä homma, koska Pepe on ollut tärkeä pala Real Madridia viime vuosina. Erittäin tärkeä pelaaja vaikka miehen tyylistä voi olla montaa mieltä. Joukkuepelaaja henkeen ja vereen.

Chelsea haluaa Sergio Ramosin, mies itse ja Real Madrid aika vastahakoisia tuohon diiliin.
 

Heltsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Real Madrid, LA Lakers
Niin, tuosta Crisun tilanteesta piti vielä sanomani, että vähän mietin, ettei vaan Jose, Crisu, Perez tai kuka vaan taktikoisi tässä Crisulle parin hetken lomaa mj-tauon ajaksi... Muutenhan ukko olisi joutunut lähtemään esim. Suomi-matsiin jne.

Käytäntöhän vastaavissa tilanteissa on että loukkaantuneet pelaajat joutuvat maajoukkueidensa physioiden testattavaksi ja he toteavat onko pelaaja pelikunnossa vai ei.
 

Jaasin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, Detroit Red Wings, Boston Bruins
Käytäntöhän vastaavissa tilanteissa on että loukkaantuneet pelaajat joutuvat maajoukkueidensa physioiden testattavaksi ja he toteavat onko pelaaja pelikunnossa vai ei.

Joo, mietin vaan, että tämä tpaus kun on tällainen lihasta kiristää-tyylinen juttu. Siksi tuo ääneen toitottelu kävisi mielestäni päinsä, ei ole mj-fysiolla sitten enää niin helppo kääntää loukkaantunutta terveeksi tjms. No, eipä tuolla nyt mitään merkitystä.
 

Heltsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Real Madrid, LA Lakers
Näköjään Realin kotisivuilla vahvistetaan että Ronaldo ja Carvalho ovat matkustaneet Portugaliin physioiden testiin, jotka sitten päättävät pelaavatko miehet vai palaavatko takaisin Madridiin.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Ruotsi vs USA
  • 2.46
  • 4.40
  • 2.34
Tshekki vs Suomi
  • 2.66
  • 4.20
  • 2.36
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös