Rannelaukauksen nopeus jääkiekossa

  • 11 335
  • 35

Petofani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Anaheim, Raahe-Kiekko, PattU, Lippo
Suosittelen kokeilemaan nimimerkki Fancy Jasperin opeilla rannelaukauksen virittämistä huippuunsa, helpottaisi kummasti pipon kireyttä ja tytöt tykkää sitä enemmän mitä kovempaa se ranne lähtee!
En mä nyt sitä tarkoittanut
 

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro
Edellä olevista vastauksista jotkut on sellaisia että ne ei kyllä tähän viestiketjuun kuulu. Osa oli hyviä mut osa ei kuulu tänne et jotka sellaista laitto niin miettikää vähän mitä vastaatte.
Olisihan sitä voinut pidempäänkin miettiä, lähti tällä kertaa tuollaisena. Ensi kerralla parempana matkaan.
 

Captain K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
En oo rannarista varma, kun en muista peliajoilta paljon lähti tutkaan mutta lämäri joskus siinä 18v korvilla lähti peliaikoina ainakin reilut 130km/h jäällä siis.. Eli ei kummoinen tuhnu.

Ps. hyvää hassuttelua ketjussa :peukku:
 

mountainsnake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kuinka kovaa ammutte ranteella jääkiekossa. Ite ammun 81 km/h

Löytyi mielenkiintoinen aihe :)

Ranne lähtee kohtuu kovaa, ja lavasta riippuen tarkasti tai ei. Paino etujalalla, susikäden kyynerepää kohti taivasta, ja lonkan niiauksesta voima vetoon yläkäden rempasun kanssa. 124kmh takapihan pallotutkaan vanerilta, jäällä luistelusta varmaan jopa parhaillaan kymmenen pinnnaan enemmän. Pelaan pitkähköllä mailla (n. 7cm omaa pituuttani lyhyempi), ja vetoa on tullut hinkattua P-A-L-J-O-N. Ja todella suuria eroja mailoilla, paras kombo itselleni rannelaukaukseen on 90flex, lapana warriorin W88, kickpoint keskikohdassa mailaa (warrior dynasty hd). Ammun ihan lavan kärjellä, ja kiekko on melko paljon takajalan takana alkuasennossa, jotta saa painettua pitkän mailan mutkalle. Lämäri liikkunee samoissa lukemissa, sen verran paljon on tuota laukaustekniikka tullut hinkattua, ettei eroja kauheasti ole

Ostin Bruno Gervaiksen Bruno Gervais at eliteprospects.com vanhat mailat, kun oli lopettanut uransa (suunilleen saman kokoinen ukko itseni kanssa, olen muutaman kilon painavampi, ja sentin pari lyhyempi). Harmi, että alkaa olla kaikki katkenneet, ja Flex90 W88 tai vastaavalla lavalla todella vaikea löytää mailoja, joutuu euroopasta metsästämään uransa päättäneiden del/sveitsinliigan ukkojen vanhoja tikkuja, tai sitten korjattuja mailoja sloveniasta, jotka on yleensä hyviä, jos korjaus ei ole jäykistänyt lavan nilkkaa liiaksi. Urheilukaupasta joutuu yleenäs rightin mailoissa tyytymään lapoihin, joissa on pieni peili lavan kärjessä, ja samoin flexistä joutuu tinkimään
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Mä saan rannarin lähtemään ihan kohtuullisesti pitkällä virityksellä sillain että nojaa ihan kunnolla kropan mailan päälle. Snapshotit on aika ripuleita. Pitäisi joskus tutkaan vetää. Ei se veto kyllä mikään kova ole, ehkä 90-100 km/h saattaisi kutitella.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Oisko ranne lähtenyt joku 4-5v sitten 100kmh hallin tutkaan, ilman luistimia vanerilta. Lämäri joku 135kmh, sekin mitattu jonkin sortin tutkalla muistaakseni.
 

Bbird80

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tutkaan vanerilta 105-110 km/h. Lämäri ei varmaan paljoa kovempi, ei ole kummoinen tekniikka. Tyylinä kurkipotku, vetolaukaus ei jotenkin toimi.
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
Luojan lykky, ettei ennen mitattu. Kohon ja Titanin säleet vain lensivät muutenkin herkästi. Onhan nämä nykyteknologian tuotteet aivan eri planeetalta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös