Rammstein – konemetallia Itä-Berliinistä

  • 69 835
  • 404

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Jos nyt menee jonottamaan, ehtiikö saada merchiä ennen kuin soitto alkaa?
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Tuttu laittoi someensa kuvia ja saman havainnon tein. Valtavasti puhelimia kuvaamassa. Onhan se show tieten sen verran näyttävä, että sitä on kokoajan kuvattava.
Rammstein ei ole itselleni koskaan kolahtanut, niin en osaa sanoa, onko tuollainen spektaakkeli kuulunut "aina" ohjelmaan? Pyrot ja muut systeemit.
Kyllä Rammsteinin ominaisuuksiin kuuluu upea show pyroineen, valoineen yms. Tallinnassa aamupalalla vanhempi herrasmies sanoi viereisessä pöydässä, että ihmiset ei tule Rammsteinia kuuntelemaan vaan katsomaan showta. Itselle tosin rallatusten kuunteleminenkin on iso juttu, mutta en osaa sanoa olisinko neljästi käynyt bändiä katsomassa ilman fantastista showta. Vaimoni kun vein Tampereelle ensimmäistä kertaa Rammsteinia ihastelemaan, niin hän oli aivan myyty. Siitä päivästä lähtien tässä taloudessa on ylivoimaisesti soitetuinta Rammstein, vaikka vaimon musiikkimakuun ei raskas musiikki kuulu. Tarvinnee ensi vuonna taas mennä ainakin Suomen keikalle.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Juu eipä tullut pari viikkoa sitten niinkään sen musiikin takia oltua Tallinnassa, vaan juurikin sen shown takia.

Onhan Rammsteinilla ihan hyviä biisejä, ja tällä keikalla minulle iski se, miten kova biisi Sonne on. Ja jos se show koko keikan aikana oli upea, niin tuossa biisissä se kohtasi jonkinlaisen kliimaksinsa. Aivan mahtavat ne tulet, mitä sen biisin aikana loimotellaan oikein kunnolla.

Mutta ei Rammstein tosiaan koskaan mihinkään minun suosikkeihini ole kuulunut. Aina ollut siellä kategoriassa "ihan ok", mutta hyvin harvoin sitä kuuntelen. Silti tuo show oli aivan mahtava!
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Rammstein on niin kova, että se ukko jolla oli Kotkassa mursu pihassa jätti mursun sinne ja suuntasi katsomaan Rammsteinia Tallinnaan. Omassa pihassa siis mursu, poliisit, palomiehet, eläinsuojelu ja media, mutta ei, uniikimpi tapahtuma odotti Tallinnassa.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KuPS, Sara Sieppi
Mutta ei Rammstein tosiaan koskaan mihinkään minun suosikkeihini ole kuulunut. Aina ollut siellä kategoriassa "ihan ok", mutta hyvin harvoin sitä kuuntelen. Silti tuo show oli aivan mahtava!
Mulla oli tällainen fiilis ennen Provinssin 2016 keikkaa, mutta sen show'n nähtyäni sytyin vielä entistä enemmän bändin musiikille ja on ollut vuosia top5 kuunneluimpia artisteja Spotifyn listoillani.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös