Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Rakas Joulupukki...

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana theref, 17.12.2004 klo 10.55.

 1. Vieraskiertue Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Vahva sama. Todella ärsyttävää kun painotukset on täysin väärin, nimim. punaviiVALta
   
 2. TheRimpula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Rakas Joulupukki,

  Sain viime vuonna lahjaksi suosikkijoukkueelleni uuden valmennusryhmän ja toimitusjohtajan. Nyt on käynyt ilmi, että kaikista näistä leluista on vissiin loppunut patteri ja muutenkin ovat ihan "made in china" -tasoa. Antaisitko uudet, nämä nykyiset voi palauttaa sinne anttilan alelaariin. Helvetti saatana.
   
 3. Bacon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Eisbären Berlin
  Rakas Joulupukki

  Tuo paljon iloa ja rakkautta Lappeenrantaan ja SaiPan kannattajille. Heiluta isoa taikasauvaasi ja laita meidän ylivoima kuntoon. Korjaa made in china tasoa olevat pelinappulat laatutavaraksi. Ei kuitenkaan mitään homoa Apple tasoa sitten. Voi ne toki vaihtaakin, mutta sitten saat tuoda samalla muovisäkillisen 500 euron seteleitä. Muuten ei perse kestä. Viime jouluna toivoin myös kaunista naista näyttämään tissejä keskiympyrässä, mutta sitä ei näkynyt. Korjaisitko tämänkin unohduksen. Olisin myös toivonut, että viet Kouvolaan risuja, mutta oletkin ilmeisesti jo yhden tontun sinne palkannut sitä työtä tekemään.

  Toivottavasti en vaadi liikoja. Tai no olethan Joulupukki joten pystyt mihin tahansa. Uskon sinuun.
   
 4. Tuen Vety Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Sokeana ei silmiini ole osunut tietoa, että milloinkas se perinteeksi muodostunut SaiPan perhepäivä taas järjestetään Kisapuistossa? Perheiden pienimmille on iso juttu päästä pelaamaan SaiPan pelaajien kanssa ja itse voi käydä samalla tekemässä SaiPa-Shopissa ostoksia pukin konttiin. En löytänyt tietoa SaiPan sivuiltakaan
   
 5. PatrickKane95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Ei sitä varmaan edes järjestetä koska yleensähän se on ollut näihin aikoihin. Eipä yllätä, varmaan Kallioniemen tekosia ollut se perhepäivä ja kuten todettua niin kaikki on mennyt huonompaan suuntaan heti kun Ek tuli kuvioihin. Ja tämä on siis ihan omaa veikkailua vaan.
   
 6. Artyukhin Jäsen

  Perhepäivä järjestetään myöhemmin kun ei osunut "suunnitelmiin" eli muistettiin liian myöhään. Ei ole siis ennen joulua.
   
 7. Huppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Perhepäivä kyllä oli jo ennen Kallioniemeäkin. Vaikka mitään emme tiedäkään niin kyllä Ek on kaikkeen syyllinen!
   
 8. TheRimpula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Ei ehkä syyllinen, mutta vastuussa.
   
 9. avatar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo, Team Talvivaara, P.Perä, Wincapita
  Lainaus:
  Rakas Joulupukki. Syytetään Marko Ekiä tästäkin. Syytetään sitä ukkoa kaikesta, jooko.

  Syytetään varsinkin ennen kuin viitsitään edes kirjoittaa Googleen sanat Liiga ja perhepäivä.

  Perhepäivä | Liiga
   
 10. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Kyllä Ek on varmasti syyllinen, ja tietojeni maukaan Santanen ja Joulupukki ovat myös juonessa mukana. Ensin saivat Aleppon räjäytettyä ja valittua Trumpin presidentiksi, ja nyt on vuorossa SaiPan perhepäivän saboitoiminen.
   
 11. PatrickKane95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Voi taivas näitä mielensäpahoittajia. On se luetun ymmärtäminen näköjään tälle posijengille vaikeaa. En mielestäni syyttänyt Markoa tässä, tuo mitä kirjoitin oli vaan arvailua koska en siis todellakaan tiedä että kenen idea se perhepäivä on. Muutenkaan en ole syyttänyt Ekiä jokaisesta asiasta, Sannia ehkä olen ja aiheesta.
   
 12. Bacon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Eisbären Berlin
  Liiga on järjestänyt noita perhepäiviä ennenkin. Tämä SaiPan perhepäivä ennen joulua oli ihan SaiPan itse järjestämä. Eli ei tuo liigan perhepäivä nyt ollut sama asia. En jaksa syyttää ketään, mutta ihmettelen vähän.
   
 13. Tuen Vety Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Jos yrität vittuilla minulle tiedonhakutaidoista niin yritä nyt edes pysyä aiheessa. Etsin SaiPan perhepäivätapahtumaa jossa mm lapset pääsevät höntsäämään pelaajien kanssa ja tutustumaan pukukoppiin. Liigan järjestämät perhepäiväottelut on oma juttunsa.
   
 14. Laitela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja sen vaarallinen YV
  Rakas Joulupukki, ota vastaan lahja minulta! Saat Sannin ja Ek:in tontuiksi korvatunturille, sillä heillä on koulutus siihen jo valmiina. Pidä vain huoli, ettei kumpikaan pääse johtotehtäviin tai maailman lasten joulu on pilalla, kun Korvatunturin lahjapaja kusee yksinkertaisimmatkin tehtävät ja Sannin johtama reki yrittää alempien tonttujen vastustelusta huolimatta kulkea vaikkei jouluna olisi lunta, ja juuttuu kiinni Utsjoelle tai tekee hätälaskun Kisapuiston katolle, jonka seurauksena Lappeenrannassa saadaan nauttia ulkoilmaotteluista koko loppukausi.

  P.S. Ota vielä Viljakainenkin.
   
 15. Herra Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Rakas Joulupukki! SaiPan peli pitää saada paremmaksi, mitä tahansa se vaatiikin. Tämä on toivomukseni. Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!
   
 16. Daywalker-75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, JäKi
  Joulupukki ei sitten tuonut uutisia joita 99.8% SaiPan kannattajista toivoi/odotti.
  Ilmeisesti Santaselle on annettu "aikaa" saada tuo peli uomiinsa.

  No, tähän nyt on lähdetty, niin katsotaan sitten katkeraan loppuun asti, koska tuo pelityyli taputeltiin jo syyskuussa tuhoon tuomituksi.
  Ahdistaa ja vituttaa katsoa, kun lauma eksyksissä olevia pelaajia ryntäilee pitkin kenttää tietämättä missä olla ja valmentaja pelistä toiseen haastaa samaa mantraa lehdistötilaisuuksissa.

  Oma veikkaus. 10 kierrosta ja SaiPa viimeinen Lukon lähettyvillä ja säälipleijaripaikka karannut 15 pinnan päähän.
  Ai vittu että olen jälkiviisas loppukaidesta. Jos kuitenkin jostain ihmeen syystä joukkue parantaa otteita(mihin en missään tapauksessa usko), niin varaan oikeuden puolustaa itseäni.
  Katsotaan siihen asti, kun saadaan se vapahtaja Imatralta takaisin tekemään tuhoja 1-2 kenttään.
  Osa jo tietää ketä tarkoitan.
   
 17. Artyukhin Jäsen

  Vaikkei olekkaan joulu mutta antakaa nyt perkele jo valmennukselle kenkää.