Radio Rock

  • 933 694
  • 3 000

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Mitä vikaa Harrissa? Onhan Moisio sata kertaa fiksumpi kuin valtaosa viihdekanavien radiojuontajista. Mun ainakin aika vaikea kuvitella esimerkiksi Aamulypsyn kolmikkoa haastattelemassa jotain Ameriikan yhdysvaltojen suurlähettilästä.

Harrilla on vaan hirveä pätemisen tarve. En hirveästi muita kanavia kuuntele, mutta en tiedä, mikä Moisiosta tekisi jotenkin keskivertoa "fiksumman". Keskiverto narsistispede, kuten aika monet näistä radiojuontajista tuppaavat olemaan.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Juontajiin en ota kantaa, mutta soittaahan City paljon laajemmalla soittolistalla rock-musiikkia. Rockilla pyörii ehkä 10 kappaletta.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Juontajiin en ota kantaa, mutta soittaahan City paljon laajemmalla soittolistalla rock-musiikkia. Rockilla pyörii ehkä 10 kappaletta.

Ja nuo Rockin 10 kappaletta on ne Jonen kaverit voimasoitossa eli 69 Eyes, Reckless Love, Kotiteollisuus, Ylppö jne.

Cityllä paljon parempi katalogi tosiaan.
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Juontajiin en ota kantaa, mutta soittaahan City paljon laajemmalla soittolistalla rock-musiikkia. Rockilla pyörii ehkä 10 kappaletta.
Paljon laajempi joo, mutta lyhyellä silmäyksellä. Kyllä Citylläkin alkaa väsyttää kun 10 vuotta putkeen on se sama soittolista sisältäen ne ACDC, Gunnarit, Metallicat ja Iron Maidenin biisit. Cityllä ei myöskään tunnu olevan eroa kuunteletko kanavaa "primetime-aikaan" siinä ysiltä aamulla, vai neljältä aamuyöstä. Rock on aivan kamala kanava siinä 06-15. Marce alkaa soittamaan jo hieman erilaista musiikkia, kuten tekee myös Laura. Yllämainittu Jussi69:n ohjelma on omasta mielestäni Rockin parhaimmistoa, harmi vain kun niin harvoin olen radion äänessä kun se tulee. Laura soittaa myös ihan hyvää musaa. Tää nyt voi toki olla vähän värilasit päässä, koska Jussi on Bodom-faneja ja Laura taas Lost Societyn, ja siinä on kaksi omaa suosikkibändiäni. En muista Cityltä kuulleeni kummankaan renkutuksia koskaan.

Tiivistettynä Radio Rockin jukeboksissa on 10 biisiä jotka vaihdetaan uusiin 3kk välein kun vanhat ovat kuluneet puhki. Radio Cityllä taas on 100 biisiä, mutta ne ovat sitten samat seuraavat 20 vuotta. Kumpi näistä nyt sitten lopulta parempi...? Itse pyrin kuuntelemaan tasaisesti molempia, mutta välillä käy niin että on vain pakko vaihtaa jollekin kolmannelle kanavalle.
 

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Marce varmaan sitten soitattaa eri musiikkia, mutta muuten on todella väsynyt jätkä ja ohjelmansa aikansa elänyt. Jos joku, niin Marcen ohjelma kaipaisi totaalista uudistumista. Ketä mahtaa kiinnostaa heebon päivästä toiseen latelemat prosenttiluvut "Rautaa vai roskaa?"-biiseistä? Vuosikaudet on myös jatkunut päin helvettiä toteutettu rocktietäjä-visailu. Väsynyttä, väsynyttä.. RadioRockin iltapäivän vois uudistaa kokonaan, enkä pistäis yhtään pahakseni, vaiks toimittajakin vaihtuis samalla. Ei kuitenkaan Jani Juntuseen.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Kyllä se tosiaan Citykin toistaa askeettisen kurinalaisesti sitä omaa biisirepertuaariaan, joka ei valitettavasti edes hirveästi poikkea Rockin vastaavasta. Maidenin trooppereita, Metallican Sad But Trueta ja Billy Idolia Rebell Yellia saa kuunnella toistona toiston perään kuuntelijan mielenterveyden menetykseen asti lähes tulkoon, vaikka klassisen rockin asialla omien sanojensa mukaan ovat.

Mutta rockista. Joku fetissi niillä on gunnareihin. Laitoin aamulla padista rockin nettiradion soimaan ja tunnin sisällä sitä Gunssaria kuultiin kolmeen eri kertaan ja päälle pakolliset ylpöt ja reckless lovet. Huhhuh.

Se mikä näissä ehkä eniten ärsyttää, niin on se että molemmat asemat mainostavat polleina itseään jonain monipuolisena rokkidiggarin jukeboksina. "Keep on rocking, klassista rockia" ja "soitetaan mitä halutaan". Ja sitten kuuntelijat ovat santa cruzin ja jonkun local bandin armoilla mistä kukaan ole kuullut mitään. Lopettaisivat tuon valehtelun ja mainostaisivat itseään muutaman kuluneen klassikon ja hittirockin kanavana. Mä en ole koskaan kuullut kummaltakaan kanavalta kuin leikattuja versioita jostain free birdistä, King Crimsonista ei tietoakaan, missä Status Quo, missä UFO, missä kaikki verevä blues rock? Ei missään.

Asemat ovat myös rajusti sidottu tottakai omien asemiensa sponsoritarjontaan ja niihin liittyviin keikkoihin. Jotain south parkia hoetaan puoli vuotta, mutta jos Bruce Springsteen esiintyy samana päivänä Suomessa, niin siitä ei halaistua sanaa. Ei vaikka kyseessä olisi juontajan ikiaikainen suosikki.

Cityn aamu on ohjelmana mennyt Korporaatiosta ajat sitten ohi. Sainio ja Moisio eivät ikään kuin löydä toisiaan studiosta mikä oli Heikelälle ja Moisiolle itsestäänselvyys. Samaa pillupuujalkaa hokevat HonkaMikko ja Kinarettikin, mutta jotenkin siedän heitä tällä hetkellä paremmin.
 

100A

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto, Lukko, Jokerit
Mä en voinut ikinä sietää Heikelää, ylimielisen oloinen mulkku. Ja kruununa se päiväkausia kestänyt viimeisten lähetysten nyyhkyhomma, voi elämä. Moisio ja Sainio ovat ihan päteviä ukkoja aamuun, mutta tosiaan samojen biisien jatkuvan soittamisen vuoksi on tuokin ohjelma käytännössä kuuntelukelvoton. Ja Marce & Jone...huh...

Kai sieltä vielä tulisi niitä Klasun ohjelmia?
 

Ihmiskuula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Heikelä joutunee palaamaan radiotouhuihin, "muistolehto" ei vissiin purrut suomalaisiin. Näytti pyörivän maikkarin erittäin väsyneessä muksujen ruokalista formaatissa. Voi tiätty olla et tohon oli lupauduttu jo aiemmin mut näitten podcastien ilmaantuminen vihjais siihen ettei menny iha putkeen..
 
Suosikkijoukkue
Steelborn, Ich bin ein mouhijärveläinen
Sainio taisi korkeintaan spiikata vieraan sisään ja lopussa kysyä jotain tyhmää että miten päästä sijoittamalla mahdollisimman nopeasti miljonääriksi. Muuten ei tainnut sanoa sanaakaan koko haastiksen aikana.

Tämä on toistunut vuoden aikana useaan otteeseen. Erikoinen homma, ei siellä kuitenkaan mitään avaruustiedettä ole puhuttu. Pelkääkö Sainio osoittautuvansa amis/amkkikundin tasoiseksi keskustelijaksi, vai mikä siinä oikein on.

Heikelä joutunee palaamaan radiotouhuihin, "muistolehto" ei vissiin purrut suomalaisiin. Näytti pyörivän maikkarin erittäin väsyneessä muksujen ruokalista formaatissa.

Muistolehto ja lasten ruokalista vetävät aika hiljaiseksi. Kuulostaa ihan siltä kuin olisivat Moision kanssa lyöneet vetoa, kuinka paskoihin formaatteihin Heikelä kehtaa osallistua. Mediassa totisesti olisi Heikelän menevä aukko - hänessä yhdistyy sopiva katu-uskottavuus, hengittävä anarkismi ja riittävä talous- ja yhteiskuntatietämys harvinaisella tavalla. Sellaisia ei meillä jonoksi asti ole.
 

JJT

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mediassa totisesti olisi Heikelän menevä aukko - hänessä yhdistyy sopiva katu-uskottavuus, hengittävä anarkismi ja riittävä talous- ja yhteiskuntatietämys harvinaisella tavalla. Sellaisia ei meillä jonoksi asti ole.
Tuossahan tuo tuli aika osuvasti kiteytettyä. Nykyään kun nuo radiojuonnot ovat joko Ylen kanavilla kaksituntisia syväanalyysejä jostain Kälviän kunnantalon huonejärjestyksen historiasta, tai sitten tässä ketjussa aiemmin mainittua viihdejutuille naureskelua ja oman firman tv-kanavan ohjelmien mukaovelaa piilomainontaa. Nykyjuontajista Oku Luukkainen oli aikanaan Radio Jyväskylän (nyk. City) iltapäiväjuonnoissa uskomattoman sanavalmiutensa ja nokkelien näkökulmien ansioista erittäin hyvä juontaja, mutta sen jälkeen tie vei ensin Voicelle jonkun jeejee-ohjelman maskotiksi ja nykyään taitaa vetää Radio Novalla. Eipä siihen ole kauheasti lisättävää.

Heikelä tosin osaa olla tarvittaessa myös helvetin ylimielinen, mikä aikanaan pisti vihaksi montakin kertaa. Erityisesti hänenaikaisen Korporaation loppuvaiheilla vähintään kerran viikossa kuultiin joko selkeästi käsikirjoitettu Moision hermostuttaminen, mutta aika monta kertaa myös Heikelä väitti tyyliin jotain, että ääni kulkee nopeammin kuin valo ja Moision tätä korjaillessa Heikelä nauroi ylimielistä naurua päälle ja hoki jotain "älä nyt jaksa pikkuasioista" -mantraansa. Tuollaista en todellakaan kaipaa, mutta lainaamassani viestissä olleita pointtejä hyvinkin paljon.
 

JJT

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onpas tässä ketjussa ollut hiljaista. Itsellä olisi kuitenkin pieni toive kyseiselle kanavalle: Sainion voisi pikkuhiljaa heivata helvettiin Korporaatiosta. Aikanaan mies meni satunnaisena tuuraajana vielä ihan mukiinmenevästi, mutta vakituisen pestin saatuaan ovat jutut alkaneet väsähtää pahemman kerran. Tuntuu, että kaveri kaivaa mielipiteensä jostain South Parkista aikanaan tutuksi tulleesta manaattialtaasta. Esimerkiksi jokin aika sitten puheen ollessa Metallicasta mies totesi yhtäkkiä ettei voi sietää Lars Ulrichia. Perusteita tälle, kuten harvoin millekään muulle dissailulle, ei kuulunut. Pahimpina ovat kuitenkin jutut perheestä ja neljästä lapsesta. Jos suoraan ja säännöllisesti myöntäisi, että olen perheihminen, oma perheeni on todella tärkeä asia ja puhun siitä mielelläni, niin eihän siinä silloin olisi mitään. Mutta kun kyseisen puheenaihe pitää liittää löyhillä aasinsilloilla lähes joka asiaan, ja toistuvasti mies tuntuu kesken juttunsa selkästi miettivän, että eihän tämä nyt liittynyt aiheeseen mitenkään mutta kerrotaan tarina nyt vielä loppuun kun se kerran tuli aloitettuakin. Ja ne lauseenrakenteet... joka hemmetin lyhyt välikommenttikin pitää paisuttaa täytesanoilla vähintään 20 sanan mittaiseksi jaaritteluksi.

Lyhyesti sanottuna: ei jatkoon. Varsinkin jatkuvasti tasoaan nostaneen Moision rinnalle kelpaisi varmasti joku muu.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Enpä ilmeisesti mitään ole menettänyt kun en ole enää aikoihin kuunnellut Korporaatiota. Yhtä väsynyt se Harri on, ellei nyt sitten tässä ole vaihtanut sitä reality- yms jne kasettiaan. Paremmin Harri sopisi jonnekin toiselle radiokanavalle kuin legendaarisen Radio Rockin/Cityn Korporaatioon.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Enpä ilmeisesti mitään ole menettänyt kun en ole enää aikoihin kuunnellut Korporaatiota. Yhtä väsynyt se Harri on, ellei nyt sitten tässä ole vaihtanut sitä reality- yms jne kasettiaan. Paremmin Harri sopisi jonnekin toiselle radiokanavalle kuin legendaarisen Radio Rockin/Cityn Korporaatioon.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Enpä ilmeisesti mitään ole menettänyt kun en ole enää aikoihin kuunnellut Korporaatiota. Yhtä väsynyt se Harri on, ellei nyt sitten tässä ole vaihtanut sitä reality- yms jne kasettiaan. Paremmin Harri sopisi jonnekin toiselle radiokanavalle kuin legendaarisen Radio Rockin/Cityn Korporaatioon.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Enpä ilmeisesti mitään ole menettänyt kun en ole enää aikoihin kuunnellut Korporaatiota. Yhtä väsynyt se Harri on, ellei nyt sitten tässä ole vaihtanut sitä reality- yms jne kasettiaan. Paremmin Harri sopisi jonnekin toiselle radiokanavalle kuin legendaarisen Radio Rockin/Cityn Korporaatioon.
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Olen käyttähän @JJT kanssa samaa mieltä. Sainion Kim on ehdottomasti se Korporaation heikko lenkki, ja Harri taas kuningas. Sainio oli kyllä hyvä tuuraaja kun piti käydä heittämässä yksi lähetys puoleen vuoteen. Nyt kun joutuu päivittäin kuuntelemaan tunteja Sainiota, niin aika puhki kuluu tuo levy. Joka päivä ne samat tarinat lapsista, vaimosta, Torniosta, Sodankylän armeija-ajoista, Big Brotherista, Grillit huurussa ja Nissan Quashqai+2:sta. Vaikka monet haukkuvat Harria tylsäksi autistiksi, niin mielestäni Harrilla on todella vankan yleistietämyksestä ansiosta sata kertaa enemmän annettavaa lähetykseen kuin Sainiolla. Harri on minulle se herra Korporaatio. Harmi kun Harrille ei saada ketään yllyttävää ja piiskaavaa aisaparia studioon kaivamaan vanha Sika-Harri esiin.

Muutenkin lähetykset Sainiolla ja Moisiolla mennyt vähän tuollaiseksi setämäiseksi jutteluksi, joka nyt korostuu entisestään kun se Paula änkee studioon. Siinä vasta onkin turha tyyppi jolla ei ole mitään muuta annettavaa lähetykseen kuin suht kiihottava äänensä. Mitään asiaahan tuolla ikäiselläni pissaliisalla ei ole. Joka perjantai tulee studioon kehumaan miten aikoo viikonloppuna vetää festareilla pään täyteen viinaa, ja pikku pikku siidereissä sitten hukataan iPhone, jonka tilalle ostetaan uusi ennen kuin jaksetaan edes etsiä vanhaa. Plääh. Ottaisivat sinne jonkun nuoren miehen jolla on oikeaa asiaa ja repimään setämiehistä vähän enemmän irti. Joku supliikki kaveri joka kivasti provosoi kuuntelijoita, siis 10 vuotta nuorempi Heikelä. Hyvänä esimerkkinä kokoomusnuorista tunnettu Henri Heikkinen joka on ihan loisto äijä kunhan ei paasaa ihan jatkuvasti politiikasta. Kaveri tekee satunnaisesti jotain radiolähetyksiä ja on takavuosina ollut Li Anderssonin kanssa Korporaation vieraanakin, eli täysin tuulesta temmattu ehdotus ei olisi vaikka silti niin kaukaa haenkin.

Vähän menee ohi aiheen, mutta tässä Henrin esiintyminen Ex-sinkku-ohjelmasta: Henri Heikkinen ex-sinkku - YouTube
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Noh, toisaalta eipä se Sainio nyt ainakaan huonompi ole kuin mitä se gonahtanut Jussi Heikelä oli parin viimeisen vuoden aikana. Silloin kaveri oli lähinnä parodia itsestään. Mutjoo tosiaan onhan tuossa vähän tuollainen kahden keski-ikäisen miehen jutustelu kyseessä Sainion ja Moision kanssa, ja etenkin Moisiosta olisi paljon enemmän otettavissa irti. Jonkun kolmannen lenkin tuo ehkä kaipaisi vielä.
 

Imagined

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
Noh, toisaalta eipä se Sainio nyt ainakaan huonompi ole kuin mitä se gonahtanut Jussi Heikelä oli parin viimeisen vuoden aikana. Silloin kaveri oli lähinnä parodia itsestään.

Heh gonahtanut Jussi Heikelä on kyllä oiva ilmaisu. Jotain tapahtui kaverin terävyydelle ja selvästikään ei enää saanut irti itsestään eikä vieraista kaikkea loppuaikana. Taisi mies jossain välissä vähän avautuakin että lakkasi ottaman elämän niin pirun vakavasti jonka myötä ahdistus lieveni ja alkoi nauttimaan elämästä. Harmi kuulijoiden kannalta..
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Noh, toisaalta eipä se Sainio nyt ainakaan huonompi ole kuin mitä se gonahtanut Jussi Heikelä oli parin viimeisen vuoden aikana.
No joo, olet oikeassa. Ja gonahtanut on kyllä täydellinen termi Jussin parille viimeiselle vuodelle. Heikelä taisi saikuttaa/pelata pokeria/olla jossain NBF:ssä yms tapahtumissa/lomalla varmaan kerran viikossa keskimäärin. Eli siis 20% viikon työpäivistä Jussi oli kokonaan poissa. Tähän päälle sitten vielä pari-kolme kertaa viikossa Heikelä ilmestyi studioon vasta 7:30-8:00, tai sitten lähti käymään kesken päivän jossain. Ainakin itse kiinnitin jo vuotta ennen Jussin lopettamista huomiota siihen, ettei Korporaatio tunnu olevan enää oman elämän tärkeysjärjestyksessä kovinkaan korkealla ja Heikelä suorastaan väkisin raahautuu silloin tällöin käymään Sanomatalossa. Siinä Roger Moore on oikeassa, että vaikka Sainio ei vedä mitenkään vertoja Heikelälle, niin ainakin kaveri on selvästi motivoituneempi ja sitoutuneempi Korporaation tekemiseen kuin loppuaikojen Heikelä.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Heikelästä kuuli jo pitkään että raja tullut vastaan. Mies toisti samoja läppiä ja kuten yllä, oli enää vain vähän sinnepäin osa Korporaatiota.

Nuo uudet podcastit on ihan jees mieheltä tosin.
 

dexter__35

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
Vaikka Sainio ei varsinkaan Heikelän jälkeen mikään ihmemies ole, niin on kuitenkin Moisiosta saanut uuden puolen irti. Nykyään Moisio kannattelee Korporaatiota täysin ja on jotenkin hyvällä tavalla rennompi ja pystyy nyt nauramaan itselleen paljon iisimmin. Hyväntuulisia lähetyksiä mielestäni ja kun ei liian vakavasti ota juttuja niin lähetyksen mukana viihtyykin ihan hyvin.
 

JP900

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Itse suhtauduin alussa suhteellisen skeptisesti tuohon Moisio & Sainio parivaljakkoon, mutta ihan hyvin se on maistunut. Se nuori nainen ei ehkä tuohon kolmanneksi pyöräksi oikein sovellu, itse kuuntelen mieluummin edellämainittujen herrojen tarinointia. Inttijuttuja voisi kyllä aavistuksen vähentää.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Minä olen viihtynyt korporaatiota kuunnellessa. Helpottaa hirveästi, jos kuuntelee podcastit/suplaa. Se suora lähetys on kyllä hirveää paskaa uutisineen ja mainoksineen. Musiikista nyt ei jaksa mainita tämän enempää. Kuka muka kuuntelee korporaatiota (tai aamulypsyä) uutisten ja sään takia... puolentunnin välein...

No asiaan Sainio on noussut suosikikseni. Häneen on hyvin helppo samastua ja ne hänen koti/perhejutut nyt sattuvat osumaan aika hyvin kohdille itsellänikin. Pidän siitä, että hän on rohkeasti brändännyt itsensä hieman hölmöksi perheen isäksi, jonka elämä ei aina ole ruusuilla tanssia ja Visa vinkuu. Moisio nyt on Moisio välillä hieman outoine mielipiteineen, mutta menee täydentävänä edelleen.

Niin ja varmaan pakko mainita, että en kuluta vain tätä turhanpäiväistä paskanjauhantaa, vaan napit korvilla kuuntelen areenasta sujuvasti Leikolat ja Lähteet, politiikkaradiot, ajantasaa ja muita mielenkiintoisia ohjelmia maailmanmenosta. Autoa, kun ajaa työkseen, niin on helvetisti aikaa kuunnella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös