Radio Rock

  • 932 519
  • 3 000

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Radio "rock" on poistunut jo aikoja sitten omalta kuuntelulistalta. Jonninjoutavaa paskaa nykyisin, välillä hyviä letkautuksia mutta omaan makuuni ei nappaa enään. Kamalaa on myöntää, mutta NRJ aamushowsta on kasvanut oma suosikki vaivihkaa. Mitä kertoo minusta itsestäni, niin olkoot se sitten eri tarina.
 

Setit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Itse olen sitä mieltä että Sainion lähdön jälkeen korporaatio menetti hohdokkuutensa kokonaan. Muistelisin että Kim sai todella paljon kritiikkiä myös tällä palstalla, mutta itse pidin häntä todella hyvänä kaverina Heikelän rinnalla. Sottinen siinä välissä oli jotain todella surullista, mutta eipä tämä nykyinenkään meininki paljon iloa tuo.
 

sajuki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Korporaatoa tulee välillä kuunneltua aamun työmatkalla kaikesta huolimatta, mutta muuten radiosta on viimeaikoina löytynyt kasvavissa määrin City monipuolisemman tarjontansa johdosta...
 

Moosehead

Jäsen
Asuinpaikastani johtuen Rock ja tarkemmin Korporaation podcastit ovat aikalailla ainoa suomalainen radiomedia, jota on mahdollista seurata. Laadukkaat podcastit viihdyttävätkin lähes joka päivä duunimatkaa.

Monen muun kanssa olen täällä siitä samaa mieltä, että Jenni on tuohon kokoonpanoon äärimmäinen rasite. Muija kiukkuilee nykyisin jatkuvasti ja pahoittelee mielensä milloin mistäkin. Mielestäni tämä on vaikuttanut koko tiimin tunneltaan ja jotenkin jäykistelyksi mennyt tuo show, kun muiden juontajien on oltava jatkuvasti Jennin kanssa samaa mieltä, sillä muuten seuraa huutokilpailu.
 

Peoplez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tuo Harrihan on aivan huippu tyyppi. Ymmärrän tosin jos ei hänen huumorinsa kaikille uppoa. Kaikki Korporaation podcastit oon kuunnellu jo useamman vuoden ajan, eihän niitä biisejä ja mainoksia kestäisi :)
 

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Rock on ehkä ainoa kanava, mitä jaksaa aamuisin kuunnella, vaikka se Jenni onkin ihan vitun nuija. Pääsääntöisesti kanavien aamuohjelmat ovat aika huonoja, mutta tää on se vähinten huonoin. Onko se Jenni oikeesti noin vitun tyhmä vai vetääkö se jotain roolia?
 

Jakedeus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Näen, että Heikelä on itse mennyt nyt hieman ryssimään aamushownsa. Vielä ennen Moision mukaantuloa kävi todella raskaaksi kuunnella Heikelän monologia taloudesta ja pankkimiesten pahuudesta.

Itse kuuntelen radiota kesäisin töissä kun autolla tulee kohtalaisen paljon ajeltua. Kyllähän rock on puutteistään (soittolistaan hajoaa pää) ykkönen. Mutta toi Heikelän itsevarmuuden löytyminen talousasioissa on ollut mielenkiintoista seurata. Pari kesää sitten mies puhui asioista huomattavasti nöyremmin ja tavallaan tuntui, että oli juuri herännyt näihin asioihin ja enemmänkin uteliaisuuttaan ihmetteli ja kyseenalaisti asioita, mutta kuitenkin tiedostaen oman tietämyksensä tason talousasioissa. Siitä sitten kun talvi meni ja kaksi seuraavaa kesää on tullut, niin on kyllä Heikelältä kaikenlainen nöyryys kadonnut täysin. Nyt mies julistaa täydellisellä varmuudella sitä omaa asiaansa kyllästymiseen asti. Varsinkin se ärsyttää, että yleensä vieraat tuntuvat olevan valikoituneet sen perusteella, että ovat Jussin kanssa samaa mieltä. Harri kyllä vähän haastaa, mutta aika laimeasti kuitenkin.

Tämä oli tälläinen täydelliseen mutuun perustuva analyysi, en sitten tiedä kuinka pahasti menee metsään.

Joka tapauksessa tykkään, että korporaatiossa puhutaan ns. vakavistakin asioista kohtalaisen paljon. Itse olen ehkä liian syvällinen ihminen, että jaksaisin pidemmän päälle kuunnella suomipopmaisesti 'kato pillu' -juttuja koko päivän. Rockilla huumori ja vakavuus ovat mukavasti balanssissa.
 

Morgoth

Jäsen
Rock on ehkä ainoa kanava, mitä jaksaa aamuisin kuunnella, vaikka se Jenni onkin ihan vitun nuija. Pääsääntöisesti kanavien aamuohjelmat ovat aika huonoja, mutta tää on se vähinten huonoin. Onko se Jenni oikeesti noin vitun tyhmä vai vetääkö se jotain roolia?

Itseänikin on ruvennut Jenni ärsyttämään aivan suunnattomasti. Ilmeisesti itseluottamus siellä nuossut selvästi yli omien kykyjen ja on nykyään aivan liikaa äänessä. Ei Jennillä koskaan ole ollut ohjelmalle hirveästi annettavaa, mutta mennyt siinä sivussa. Tylsä, jutut yleensä luokattoman huonoja ja melko yksinkertaisen oloinen vielä. Oikeasti tekee mieli vaihtaa kanavaa, kun Jenni on äänessä. Jotenkin myrkyttänyt koko ohjelman ilmapiirin.
 

Bourque#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LA Kings|Big Bad Bruins |NUFC |FC Barcelona|KTP
Täältäkin löytyy yksi lisää jota tuo Jennin lässytys vituttaa.Antaisi ohjelmalle hyvin paljon enemmän jos naisjuontaja olisi hieman enemmän perillä asioista ihan noin yleensä edes.Muija ei tiedä taloudesta,urheilusta tai politiikasta mitään.En väitä itsekkään tietäväni juurikaan mitään,mutta sen olen huomannut että kuitenkin huomattavasti enemmän olen asioista perillä kuin tämä rouva AlexanTrova.

Asiaa korostaa etenkin kun Heikelä on hyvin kiinnostunut "kaikesta" ja selkeästi etsii tietoa sekä myös saa sitä ja jopa ymmärtää jonkun verran saamaansa infoa.Jenni pystyy keskustelemaan sujuvasti äitiydestä.Siinä anti ohjelmalle,JEE.Kaiken huippu mielestäni on kun Jenni vetää nykyään mistä hyvänsä pultit,ja alkaa mököttämään ettei saa suunvuoroa jne.Nainen saisi puheenvuoron huomattavasti helpommin pidettyä jos ulosanti olisi edes hieman nopeampaa sekä energisempää.
 
Suosikkijoukkue
Bruins
Itsekin tulee duunissa rockia kuunneltua, ja kuten jo monet ovat täällä kertoneet niin täys turhakehan se Jenni siellä on. Mutta siitä tulikin mieleeni funtsia yleensä naisjuontajia radiossa.Tulin siihen tulokseen että aika vähissä on ne naiset kenellä on mitään annettavaa ns. viihdeohjelmille radiossa.

Ylen asiaohjelmien naisjuontajat ovat asiansa osaavia toimittajia.
 
Suosikkijoukkue
Steelborn, Ich bin ein mouhijärveläinen
Tulin siihen tulokseen että aika vähissä on ne naiset kenellä on mitään annettavaa ns. viihdeohjelmille radiossa.

Naisilla on keskimäärin heikompi yleissivistys ja ennen kaikkea kiinnostus vaikkapa historiaan ja politiikkaan. On oikeastaan uskomatonta, kuinka vähän 'yleiset asiat" naisia tuntuvat kiinnostavan. Ja tämä ei missään nimessä tarkoita sitä, että he olisivat tyhmempiä. Tästä puhutaan yllättävän vähän, ehkä se on vähän arkaluontainen aihe, vaikka mielestäni se ei sitä ole. On vain periaatteessa mielenkiintoista, miten naisten huomio kiinnittyy nikin paljon enemmän vaikkapa sosiaalisiin suhteisiin, terveyteen ja kotiin (mutta ei tippaakan esim. kotipaikan historiaan).
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Tuo on totta ja se on tullut monta kertaa huomattua. Oikeastaan mikään tärkeä (= miesten mielestä tärkeä, kuten talous, politiikka, historia yms yms yms) kiinnosta lainkaan. Toisaalta ihan hyvä näin, veikkaan että jos muija olisi kiinnostunut samoista asioista kuin minä ja syntyisi väittely, olisin aika hätäiseen ulkoruokinnassa.

Mutta itse olen siirtynyt suomipoppiin, musiikki ei ole tietenkään rokkia, mutta aamuohjelmissa saa välillä oikeasti nauraa. Lisäksi Jaajo+Perälä vs Anni toimii paremmin kuin Heikelä-Harri vs Jenni. Tuolla Anni saa annettua välillä vähän takaisin. Eli ei mielestäni täysin turhake, mutta viime viikolla taisi olla lomalla ja ohjelma selvisi ihan hyvin ilman häntä.

Voivoi kun se wanha korporaatio lopetti, melkeinpä omassa kaveripiirissä sen avulla keräsi kuuntelijoita. Nyt on sitten Suomipopin, Cityn ja jopa Energyn kuuntelijoita.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Tämä tiistaihan se taitaa olla ainoa päivä, jolloin tuota Korporaatiota viitsii kuunnella. Jenni on nimittäin tiistaisin tekemässä sitä hääohjelmaa tv:seen, joten pojat pääsevät mellastamaan kaksistaan. Ainakin viime viikon tiistaina työmatkalla kuunnellessani pitkästä aikaa ohjelmaa oli ihan kivakin kuunnella, kun Heikelä-Moisio -kaksikko tykitti tarinoitaan, eikä kolmatta ollut siinä välissä "mitä, missä, kerro lisää, älkääs nyt pojat"-jutuillaan sotkemassa, jolloin koko keskustelun fokus menee jonnekin ihan väärään paikkaan.

Sitten keskiviikkoaamuna ensimmäisen "Aivan loistavaa huomenta"-toivotuksen jälkeen olinkin valmis iskemään Dream Theateria soittimeen.

Jenni on sujuvasanainen ja kaunisääninen nainen, eikä ulkonäössäkään todellakaan ole valittamista, mutta tuo Korporaatio ei vain ole oikea paikka hänelle. Ehkäpä tv:n puolella ura lähtee nousuun, jolloin naisen itsensäkään ei tarvitsisi aamutuimaan vääntäytyä ylös esittämään/olemaan tyhmä. Win-win -tilanne
 

mice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Flames, Juventus, Parma
Jenni on sujuvasanainen
Tähän on pakko puuttua. Mielestäni Jenni on nimenomaan kaikkea muuta kuin sujuvasanainen. Sönköttää sönköttämästä päästyään eikä tunnu saavan kunnollisia sanoja suustaan. Se vähä, mitä Korporaatiota olen viime aikoina kuunnellut, on vain vahvistanut tätä käsitystä.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Tähän on pakko puuttua. Mielestäni Jenni on nimenomaan kaikkea muuta kuin sujuvasanainen. Sönköttää sönköttämästä päästyään eikä tunnu saavan kunnollisia sanoja suustaan. Se vähä, mitä Korporaatiota olen viime aikoina kuunnellut, on vain vahvistanut tätä käsitystä.

No joo, huonosti valitsin sanani. Lähinnä siis neidin ulosanti on kunnossa juuri esim. tuossa hääohjelmassa, jossa jutustelu on enemmän käsikirjoitettua, ja kysymykset ja puheenvuorot ennalta mietittyjä, toisin kuin tuossa radion aamussa.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Taisi aamun vieras olla Korporaatiossa yhtä ärsyyntynyt Jenniin, kuin niin moni meistä. Yksi parhaita heittoja piiitkään aikaan oli vastaus Jennin kysymykseen "kuinka kauan pystyt pidättämään hengitystäsi." Tämän sukeltajan vastaushan kuului "pidempään kuin sinä pystyt olemaan hiljaa."

Muutenkin oli rennon oloinen jantteri. JOS Jenni tuosta onnistui suutahtamaan, niin vahvistaisi käsitykseni erittäin pikkumaisesta naisesta.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Heikelä on paikoitellen alkanut vituttamaan hyvinkin paljon. Yhtenä esimerkkinä mainittakoon taannoin tapahtunut keskustelu silikonihinkeistä. Aivan käsittämätöntä paskaa mies jaksoi suoltaa suustaan vaikka varmasti tajusi vetäneensä vituiksi mielipiteensä. Tuon väittelyn vei Moisio 150-0.

Jennihän sen sijaan on juuri sopiva "ääliö" tuohon trioon. Tällöin nämä kaksi herrasmiestä vaikuttavat fiksuimmilta ja nokkelammilta kuin mitä oikeasti ovatkaan.

Hamaan loppuun asti liputan kuitenkin korporaatiota. Täysosumia kuitenkin yleisesti enemmän suhteessa huteihin.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sport & Flyers
Jenni Alexandrova ‏@JenAlexandrova
Jo on markkinat! Huomenna @KorporaatioRock koostuu tiimistä @HarriMoisio ja @KimSainio. Nauttikaa, koska tuota iloa kestää vain päivän!

Korporaation politiikantoimittaja Heikelä on pois, joten saattaa olla että kehtaa jopa kuunnella. Ei tuo Sainio nyt niin huono ollut aikoinaan.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Mahtoi näyttää typerältä kun tuuletin töihin pyöräillessä. Sainio! Huikea ukko ja loistava huumorintaju ja mikä parasta, Jenni the perheenäiti pois. Sikailua odotellessa, eiköhän sitä vanhaa sika-Harria tule tuossa esiin. Eilen lähetys kiinnosti kuin kilo paskaa. Töihin autoillessa sen verran kuulin, ettei Heikelä paikalla ole. Aamuhan alkoi rock henkisesti Jennin tarinalla synnyttämisestä. Radio hiljeni tuossa vaiheessa samantien.
 

Crueman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Man Utd, Los Angeles Lakers
Sainio on edelleen juuri niin toimiva mies tuohon hommaan kuin muistelin. Moisiokin tuntuu saavan itsestään enemmän irti, toimivaa touhua kaksikolta.
 

Olpa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Vaasan Sport & Eric Lindros
Ilmeisesti monelle tuli tänään iloinen ilmoitus, sillä Jenni jättää tämän viikon jälkeen korporaation ja siirtyy radio aallolle. Tosin tämän viikon jälkeen korporaatio vetäytyy lomille, mutta sen käsityksen sain että kaksikolla Heikelä & Moisio jatketaan lomien jälkeen eikä Jenniä korvata tiimissä.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Herrajumala miten hieno uutinen!!! Viimeinkin!

Paljon on saanut kuittia aiheesta ja taannoisen Antti Mäkisen vierailun aikana sitä avasikin. Koville on ottanut ja olisiko viimeinkin hiillostus tuottanut tulosta. Se nainen ei vaan sovi rokkikanavan aamuun.
 

Rixa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ilmeisesti monelle tuli tänään iloinen ilmoitus, sillä Jenni jättää tämän viikon jälkeen korporaation ja siirtyy radio aallolle. Tosin tämän viikon jälkeen korporaatio vetäytyy lomille, mutta sen käsityksen sain että kaksikolla Heikelä & Moisio jatketaan lomien jälkeen eikä Jenniä korvata tiimissä.

Jumakekka, nythän tätä ohjelmaa voi alkaa taasen kuuntelemaan. Kiitoksia ilouutisesta!
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Mtäh? Missä tästä uutinen tai missä ilmoitus? Aamun lähetyksessäkö?
Vihdoin! Perkele! Jeeehaa!

Jenni siis siirtyy sinne minne kuuluu. Toivottavasti ei tee Harreja myöhemmin, kiitos ja hei.

Turha ja väsynyt perheenäiti, joka ei alunperinkään sopinut Korporaatioon, kuin sinä välillä äänessä olevana kolmos-/neloshahmona. Toki välillä ja usein tuo järkeä jätkien juttuihin ja etenkin Heikelä-Sainio-aikoihin oli heleän äänensä ja jätkien pervoiluiden kohteena ihan hyvä lisä. Nykyään rasitti vaan lähes tauotta, kun pääsi liikaa ääneen.

Joka tapauksessa kiitos viihdyttävistä ajoista ja onnea Aallolle. Sääli että Aalto pilasi sika-Harrin, mutta ehkä miehessä on vielä vähän toivoa, kun Jenni poistuu.

Toki erään aikakauden loppu tämä on ja veikkaisin, että jälleen yksi askel lisää kohti Korporaation loppua ja Heikelän poistumista radion aamulähetyksistä. Toivottavasti olen väärässä, mutta kaikki hyvä loppuu aikanaan.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös