Radio Rock

  • 932 839
  • 3 000

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vuoden koomikko- kisan mainos tms. Joka pyörii kanavalla. Mitä se mainosääni siinä sanoo? "juontajana toimin minä, Ali Hjargari" tai jotain sinnepäin. Kertokaa, oi kertokaa, ei pääse yli tästä muuten.
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Kuulivatko korvani Amorphiksen sinkkua radiosta odotellessa oikein, että Suomen virallinen levylista siirtyy Radio "Rockille"?

Jo nyt ko. kanavan sisältö on päiväsaikaan niin silkkaa paskaa, että vain Korporaatiota saattaa jaksaa joskus aamuisin kuunnella - sitäkin vain kiitos Harri Moision paluun. Strange world, vaasalaisteinien pillitystä, Rautiaisen pirunperintää ja ZZ Topin uutta sontaa päättymättömällä kasetilla. Siinä se musiikkitarjonta tiivistettynä.

Mitä uutta ohjelmaa jatkossa? Nuorten sävellahja? Tätä Suomi tanssii? Radio Novan soitetuimmat?

Onneksi on Radio City.
 

Mauri-Antero

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Vahva sama. Ainoastaan Moision paluu pelasti kanavan pahemmalta syöksykierteeltä, ja korporaatio onkin melkein ainoa syy, miksi kanava peltoreissa soi työpäivän. Soittolista täyttä oksennusta, ei minkäänlaista vaihtelua. Jone Nikula on ihan ok, mutta jotenkin tuo ohjelma- osio ei pääse täysiin oikeuksiinsa, edelleen liikaa soittolista- paskaa.

Minkä helvetin takia sitä listaa ei voi edes vähän sotkea? Enemmän vaikka klassikoita ja sitten ne pakolliset uudet paskat. Ja miksi uutuus levyiltä ei voi soittaa muuta kuin sitä yhtä biisiä? Olisi mielenkiintoista kuulla muutakin uutta ZZ-topia. Stratovarius on nykyään täysin väsynyt Backstreet Boys- poikabändi, Sturm und Drangilta häipynyt kokonaan rock- soundi..

Korporaatio ja Klaus Flaming pitää tätä kanavaa pystyssä. Vaikka vituttaa, silti en vaihda.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
On muuten hirvittävä ero kun vertaa siihen kaveriin, joka kävi koittamassa ennen Moisiota Korporaatiossa. Toki hän oli ensimmäistä kertaa radiossa, mutta silti ero Moisioon on valtava.

Harri on jollain kierolla tapaa semmonen Heikelän ja Jennin välimuoto mielipiteidensä suhteen, mikä tekee kolmikolle hyvän balanssin.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Rockista on soittolistan takia tullut aivan sietämätöntä kuunneltavaa. Se on päättänyt alkaa vetää tuollaista homogeenistä rockpoppia ilman mitään särmää. Black keys, Royal republic, Biffy Clyro, Nickelback, Hardcore Superstars jne.. Siihen päälle suomalaiset saunakaverit.. Stratovarius kaikessa poppiudessaan on jopa positiivista tässä porukassa. Toki tähänvielä ne 20 vuotta sitten puhkisoitetut metallicat ja maidenit.

Henkilökohtaisesti en ymmärrä miksi tiettyjä bändejä kanava ei noteraa ollenkaan. Esim Helloweenin uusin menestyi listalla mainiosti. Paremmin kuin moni rockin lempilapsista, mutta kanava mainosti asiaa I want outilla. Muitakin esimerkkejä toki on. Joo klasu toki vetää näitä.

Ilman korpoa ja klasua tuo kanava olisi silkkaa paskaa. Itseäni se Moisio on tosin ruvennut hieman ärsyttämään. Hänellä on sellainen ajatusmaailma, joka ei omaani kohtaa.
 

Crueman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Man Utd, Los Angeles Lakers
Ilman korpoa ja klasua tuo kanava olisi silkkaa paskaa. Itseäni se Moisio on tosin ruvennut hieman ärsyttämään. Hänellä on sellainen ajatusmaailma, joka ei omaani kohtaa.
Itse en myöskään ymmärrä tätä Moision hehkutusta. Aivan vitun rasittava Radio Aalto-ääni naisten kuukautiskierto-läppineen ja turkuturkuturku-tarinoineen.

Koko kanava itsellä pysyy kuuntelussa Heikelän vuoksi. Jone on ollut hieno mies 90-luvun alusta, kun sai tehdä omaa ohjelmaa, mutta nykyään kaverin ammattitaito raiskataan jäätävän paskan soittolistaformaatin takia.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Moision arvostus laskenut kyllä täälläkin. Ei näemmä tosiaan Radio Aalto tehnyt hyvää miehelle.

Nyt vaan kimpaantuu ties mistä ja väittelee asiasta puhumatta siitä järjellisesti, esimerkkinä nyt nämä jääkiekon tapahtumat viimeksi. Jennin ja Harrin hokianalyysia ei jaksa kuunnella sekuntiakaan, kun verenpaine on jo huipussaan sen parin sekunnin jälkeen.

Kyllä Harri vielä tuonne sopii, mutta kaukana ollaan Heikelä-Linnanahde-Harri-Jenni tai Heikelä-Sainio-Jenni-ajoista.

Heikelän fani olen edelleen ja sellaisena myös pysyn niin kauan, kun mies radiossa /mediassa pysyy.
 

Joghey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eilen iltapäivällä yhteen puolitoistatuntiseen osui kaksi Stonen biisiä ja yksi kappale Tom Waitsia, tosin keikan, toiveen ja dj-vieraan ansiosta mutta hieno hetki kuitenkin. Sen jälkeen palattiin tietysti Avenged Sevenfoldeihin.

On todella sääli, että rock-kanavalla soitetaan noin pientä osaa musiikista, mitä siellä voisi soittaa. Saman biisin kuuleminen toista kertaa työpaivan aikana vituttaa joka kerta. Nykyään noita klassikkobiisejäkin kuulee mielestäni vähemmän ja tämä kymmenen uudehkon biisin soittolista soi päivästä toiseen.

Cityn "kuulijat päättävät mitä soitetaan" -kuusituntinen on hyvä idea, mutta jokapäiväisellä kuuntelulla sekin kärsii samojen biisien jatkuvasta soitosta. Näitä kanavia tulee kuitenkin lähinnä kuunneltua ja kanava vaihtuu toiseen silloin, kun kanava päättää esittää sen saatanan "hojohojo iso pomo" -mainoksen, sillä loppujen lopuksi se vituttaa huomattavasti enemmän kuin jomman kumman kanavan saman kappaleen pakkotoisto.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Rockin ongelma on tosiaan tuo helvetin suppea voimatoistolista josta löytyy ilmeisesti maks 20 biisiä.

Korporaatio toimii hyvin vielä, Moisio voisi tosin palata Sika-Harri moodiin, nyt on vähän liian Novamaista menoa. Vähän alkaa kyllä väljähtyä meno, Heikelältäkin on paras särmä kadonnut.

Jone soittaa kaverilistan biisejä, paitsi silloin kun soittajat saavat valita.

Klo 11 jälkeen vaihtuu kanava Citylle.
 

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024
Rockin ongelma on tosiaan tuo helvetin suppea voimatoistolista josta löytyy ilmeisesti maks 20 biisiä.

Näinhän se on. Kyllähän tuo on todella sääli, että kanavalla on niinkin suppea soittolista. Tuolla systeemillä saadaan hyvätkin biisit puhkikulutetuiksi jo muutamassa päivässä ja sitten pitää aloittaa mute-napin painallus tai kanavan vaihto, kun tulee tunne "ei taas tätä biisiä, vittu." Tämä suppea biisilista tosin ei ole vain Radio Rockin ongelma, vaan tuo tuntuu toistuvan monella muullakin kanavilla.

Mitä tulee kanavan ohjelmistoon noin muuten, niin onhan tuo vahvasti kaksijakoinen. Korporaatio toimii ja sitä tulee kuunneltua aina, kun se on mahdollista. Rockin iltapäivä on sellainen, jota tulee kuunneltua, jos satun olemaan radion äärellä. Marcen jutut jaksaa kiinnostaa meikäläistä ihan hyvin. Muu ohjelmisto onkin sitten vähän niin ja näin. Iltavuoroissa on joskus joku mielenkiintoinen tyyppi haastateltavana ollut mutta siinä se.
 

Ukkomauseri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Rockin ongelma on tosiaan tuo helvetin suppea voimatoistolista josta löytyy ilmeisesti maks 20 biisiä.

Korporaatio toimii hyvin vielä, Moisio voisi tosin palata Sika-Harri moodiin, nyt on vähän liian Novamaista menoa. Vähän alkaa kyllä väljähtyä meno, Heikelältäkin on paras särmä kadonnut.

Jone soittaa kaverilistan biisejä, paitsi silloin kun soittajat saavat valita.

Klo 11 jälkeen vaihtuu kanava Citylle.
Moisio on kuin varjo entisestä. Hyvä asia tietysti, että ihmiset kasvavat ja kehittyvät, mutta viihdyttävyys mielestäni on Harrin kohdalla kaikonnut ja kuulostaa paikotellen lähinnä huolestuneelta perheenisältä. Skarppi kaveri ei siinä mitään ja itsehän saan valita kanavat joita kuuntelen ja siitä johtuen Korporaation kuuntelu onkin vähentynyt.

Podcastit on toisaalta Korporaationkin kohdalla hyvä tapa kuunnella aamujorinoita hieman viiveellä. Aamulenkillä kännykkä taskuun ja napit korville; mainoksettomat ja tiivistetyt versiot aamun lähetyksistä sopii ehkä parhaiten itselleni. Joskus sitä kaipaa enemmän aamusta virtaa ja silloin sitten musiikki soimaan omista kokoelmista.
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eikö ketään muuta häiritse että tämä Jenni on palkattu ilmeisesti pelkän ulkonäön perusteella radioon töihin. Ainakin sivistystasonsa on ihan nolla, esim. joskus Minna Canthin päivänä se seliti jotain Canthin maalaamista omakuvista..
 
Oma työpäiväni on kyllä täysin siirtynyt Radio SuomiPOPin Aamulypsyyn, jossa juttu lentää ja musiikilla ei ole niin suurta painoarvoa. Kympiltä kun tuo loppuu, niin siirrytään vielä sitten Korporaation pariin tunniksi. Sen jälkeen tulee suurin dilemma, kun eihän tuota Nikulaa jaksa kuunnella kukaan, että mitäköhän silloin paukuttaisi Peltoreista tulemaan?!

Radio Cityn kikkeliheviä en pysty kuuntelemaan muutamaa minuuttia enempää.
 

Stevie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Juurikin tuo jatkuva samojen biisien soittaminen saa välillä vaihtamaan kanavaa... tällä hetkellä ei esim. pysty kuuntelemaan noita Lapkon, ZZ Topin, T.Rautiaisen, Mokoman kappaleita. Hardcore Superstarin biisistä tuli kyllä kaikkien aikojen inhokki itselle.
Harmi että muuten hyvät lähetykset menevät vähän vituiksi tuon takia.
Korporaatiossa läppä lentää ja kemiat kolmikon välillä toimii kyllä hyvin.
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Linkin takaa voi helposti päätellä eniten soitettujen kappaleiden soittolistan:

Soitto.info - Radio Rock soittolista tältä viikolta.

Tuoltahan se on helppo todeta. Soitto.info - edelliset seitsemän päivää

Tuosta on helppo todeta "A-soittolistan laajuus". 12 ensimmäistä biisiä on soitettu viikon aikana yhteensä 259 kertaa. Nämä biisit soivat siis keskimäärin 37 kertaa vuorokaudessa. Siihen vielä tapiksi se, että a-listaa pyöritetään pääasiassa radion primetimessä, klo 6 - 18, niin ei ole ihme jos toimistossa kanava vaihtuu aina viimeistään klo 10.00.

En äkkiseltään löydä vastaavaa Radio Citylle, mutta ihan vilkaisemalla tämän päivän soittolistaa voi todeta, että valikoima on huomattavasti laveampi ja sekaan on eksynyt rokkiakin.
 

mjarkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Soitettavat toivebiisitkin ovat luokkaa "master of Puppets" eli sellaisia jotka muutenkin soitetaan joka päivä.

Klasun maanantaiohjelma on paras.
 

kopo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eikö ketään muuta häiritse että tämä Jenni on palkattu ilmeisesti pelkän ulkonäön perusteella radioon töihin. Ainakin sivistystasonsa on ihan nolla, esim. joskus Minna Canthin päivänä se seliti jotain Canthin maalaamista omakuvista..

Juu häiritsee. Minkäs teet.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Eikö ketään muuta häiritse että tämä Jenni on palkattu ilmeisesti pelkän ulkonäön perusteella radioon töihin. Ainakin sivistystasonsa on ihan nolla, esim. joskus Minna Canthin päivänä se seliti jotain Canthin maalaamista omakuvista..

Kyllähän tuo on häirinnyt osittain jo kauan. Aikas monta kertaa tullut täällä toitotettua, ettei Jenni sovi kakkosjuontajaksi mitenkään, nyt onneksi on taas se kolmosjuontaja, mutta silti liikaa äänessä.

Uusin väläytys oli, että venäläisistä joka kymmenes sairastaa hiv-tautia ja sitten kertoi että niitä on siis 1,5 miljoonaa. Jep jep.

Rasittavaksi Jenni on muuttunut nykyään, ennen oli loistavaa menoa kun Lindis ja Heikelä sikaili jotain ja Jenni tuli taustalta huutelen "anteeksi nyt hei mut". Sai nauraa usein noille. Jenni on ihan hauska ja mukava ihminen, mutta mihinkään älykkäämpään keskusteluun sen ei kauheasti kannattaisi osaa ottaa, yleensä kun vastukset ovat jotain tyyliin "aijaa" "jaa" "joo" "niin".

Tietää tosin jostain jotain, mutta yleensä jotain äitiyteen tai lomailuun liittyviä asioita. Osaa välillä olla mukavan sarkastinen ja tuo vähän järkeä tuonne miesten joukkoon noin maalaismielessä.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Uusin väläytys oli, että venäläisistä joka kymmenes sairastaa hiv-tautia ja sitten kertoi että niitä on siis 1,5 miljoonaa. Jep jep.

Joo ei kyllä salilla kesken rautojen nostelun pitäisi tällaista komediaa kuulla. Voi käydä kehnosti. Tuon virheen ”paikannut” selitys toki oli lähes yhtä rautainen.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Harriin menee usein kyllä hermo nykyään. Saatanan Aalto kun meni pilaamaan hienon miehen lähes täysin. Vanha kunnon Harri se sieltä vielä välillä esiin pompsahtaa, mutta ei helvetti tätä jeesustelun määrää ja hermostumista ties mistä. Huolestunut perheenisä tosiaan sopii miehen kuvaamisen nykypäivänä aikas hyvin.

Suuri harmi ettei Linnanahde ole enää mukana, tosin Jenni olisi lähtenyt Korporaatiosta jo aikaa sitten lätkimään, mikäli Heikelä-Linnanahde siellä trollaisi.

Jennin "ihanaa!" on alkanut myös ärsyttämään. Lisäksi nainen ei tiedä _mitään_ urheilusta ja juuri mitään mistään muustakaan, niin ei tuo vaan oikein jaksa enää toimia. Maalaisjärkeä tuo edelleen tuonne, kun pojilla menee vähän turhankin kovaa. Ei sillä, että tuo itselle on vaan hauskaa kun meno on ns. liian väsynyttä, toki tiettyyn pisteeseen asti nämäkin.

Muuten kyllä Radio Rockin kuuntelu on jäänyt aivan täysin pois, mitä nyt kotimatkalla kuuntelen Marcen huvittavaa sekoilua + tavaroiden heittelyä.

Jonen paskanjauhannat ei kiinnosta vähää alusta, turha ukko itselle radioon täysin. Aikanaan kuuntelin joka ikinen kerta myös Jonen osuuden, etenkin ne ekat "tiernapojat", vai mitkä nyt olivatkaan + kesän juonto-osuudet, kun Heikelät olivat lomilla. Mutta totaalikyllästyminen tuohon lopulta tuli. Lisänä toki tämä hiton soittolista.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Muuten kyllä Radio Rockin kuuntelu on jäänyt aivan täysin pois, mitä nyt kotimatkalla kuuntelen Marcen huvittavaa sekoilua + tavaroiden heittelyä.

Jonen paskanjauhannat ei kiinnosta vähää alusta, turha ukko itselle radioon täysin. Aikanaan kuuntelin joka ikinen kerta myös Jonen osuuden, etenkin ne ekat "tiernapojat", vai mitkä nyt olivatkaan + kesän juonto-osuudet, kun Heikelät olivat lomilla. Mutta totaalikyllästyminen tuohon lopulta tuli. Lisänä toki tämä hiton soittolista.

Moisio on kyllä hyvää vauhtia pilaamassa korporaation. Mies on aivan liian vakava ja monotoninen. Ajatuksenjuoksu omaan korvaan rasittavaa..

Iltapäivistä ja päivästä suosiolla Cityn puolelle. Vaikka kansanvalinnat eivät nekään hirveän monipuolisia ole niin rockin kyllä hakkaa ja mielestäni juontajat ovat parempia.
 

J.Petke

Jäsen
Näen, että Heikelä on itse mennyt nyt hieman ryssimään aamushownsa. Vielä ennen Moision mukaantuloa kävi todella raskaaksi kuunnella Heikelän monologia taloudesta ja pankkimiesten pahuudesta. Nyt siellä on sentään joku haastamassa tätä Heikelän paatosta. Jennistä ei ollut kuin myötäilemään mutta Moisio sentään on sivistynyt ja tietää asioista. Onhan hän täysin erilainen kuin aiemmalla stintillään mutta tuo aika luonnollistahan se on, että mies ei halua olla tunnettu loppu elämäänsä Sika-Harrina.


Kyllähän tuohon showhun olisi löydettävä uusi kulma mutta Heikelä alkaa olemaan jo niin piintynyt tapoihinsa, että vaikea on tuota showta uudistaa Heikelän ollessa mukana kolmikossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös