Radio Rock

  • 933 383
  • 3 000

Crueman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Man Utd, Los Angeles Lakers
Jottei mene täysin ot:n puolelle, niin voisiko joku valistaa minua, miten radiokanava säästää rahaa käyttämällä suppeita soittolistoja? Eikös teostomaksut mene aina samoin soitetaan mitä tahansa? Vai onko soittolistoilla jokin muu kuin taloudellinen syy?

Ymmärtääkseni mitä useammin samaa biisiä soitetaan, sitä edullisemmaksi sen soittaminen kanavalle tulee. Soittokertojen vaadittavasta määrästä ei ole kylläkään mitään käsitystä.
 

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
Mutta eikö ihan yhtä hyvää promoa, tai jopa parempaa olisi soittaa muitakin biisejä siltä levyltä... Perkele.
Mä olen sun kanssas täysin samaa mieltä tästä asiasta. Arvelen että syynä voisi olla se, että jos satunnaiskuuntelija kuulee saman viisun riittävän monta kertaa hän pikku hiljaa alkaa ymmärtää että "täähän on se" ja ostaa levyn. Ehkä.

Joskus tähänkin ketjuun ihmettelin sitä miksei näitä voimasoittobiisejä voitaisi ajaa ulos vaikka vain puolet siitä määrästä mitä nyt, ja tilalle näitä "käsin poimittuja" hyviä biisejä soittolistojen ulkopuolelta. Kaikki voittaisivat! Tusinakuuntelija kuulisi edelleen sen suosikkibiisinsä ja (me) muut voisimme vaikka joskus innostua jostakin kipaleesta jota ei ole kuullut aikoihin. Voisi jopa joskus löytyä joku uusi kiinnostava orkesterikin! Luulisi että tällaisessa tilanteessa toimittajallakin olisi pikkuisen enemmän intressiä kertoa artistista/levystä/biisistä kun pääsisi soittamaan teoksia vähän laajemmin. Näin ohjelmatkin voisivat olla ihan pikkuisen mielenkiintoisempia.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Kyllä mä jo tiedän, miltä esim. se Volbeatin sinkku kuullostaa, mutta jos sieltä soitettaisiin jotain muitakin biisejä, pääsisin toteamaan, onko levy ostamisen arvoinen.
Nimenomaan sitä ei levy-yhtiö (eikä sattuneesta syystä myöskään sen voitelema radiokanava) halua. Jos levyltä löytyy yksi kelvollinen biisi, soitetaan sitä ja toivotaan ostajia.

Suurimmassa osassa nykyalbumeita on se 1-2 kuuntelukelpoista biisiä. Jos pitkäsoittoa kuulisi enemmän, voisi todeta että levy ei ole ostamisen arvoinen.
 
Radio Rock, toistetaan mitä halutaan

Olen ollut kipeänä tässä ja päällä on ollut Radio Rock aina tasaisin väliajoin. Pakko avautua. Päästäni nimittäin pursuaa jo muutama biisi.

Soitto.infon mukaan Metallican uusimman levyn kolme biisiä, eli The day that never comes, Cyanide ja All nightmare long, ovat soineet kanavalla yhteensä häkellyttävät 2536 kertaa. Eli noin kahdeksan kertaa päivässä. Kappaleiden kestot ajatellen, nuo kolme biisiä vievät siis jokaisesta vuorokaudesta yhteensä yhden tunnin. Tämän lisäksi toki soi muukin Metallica, mutta "hillitymmin".Yhteensä 36 Metallican kappaletta on soinut kanavalla yli sata kertaa.

Volbeat soi myös. Tai siis lähinnä ne kolme biisiä, joista nyt tehosoitossa on Guitar gangsters & cadillac blood. Bändin kolme soitettua kappaletta ovat soineet kanavalla mukavat 1916 kertaa. Kaikki muut Volbeatin tekeleet ovatkin sitten soineet Rockilla yhteensä vain 24 kertaa.

AC/DC on soinut tämän vuorokauden puolella jo kuusi kertaa, mutta kappaleet ovat edes hieman vaihtelevampia, eikä yksi ja sama kappale teloita korvia. Mutta onhan noin kymmenen soittokertaa yhdelle bändille vuorokaudessa aika paljon.

No, tämä on tätä samaa kitinää taas. En vaan ymmärrä, miksi biisi/bändilistan tarvitsee olla noin järjettömän kapea. Kait siihen joku suuri syy on, mutta tuskin tämä enää kuuntelijoillekaan uppoaa, kun Cyanide soi muutaman tunnin välein. Ei vaan jaksa kuunnella enää sekuntiakaan ja se lienee jo kanavallekin hieman huonompi homma, jos useampi ihminen näin ajattelee.
 

Hans Geering

Jäsen
Suosikkijoukkue
Doncaster Spinners
Täysin samaa mieltä kuin tuossa edellä, sellainen töissä kuuntelu aamu kahdeksan ja iltapäivä neljän välillä on jo melko mahdotonta kun samat kappaleet tulee 2-3 kertaa joka päivä...

Miksihän moinen, tietääkö kukaan, saako ko. kanava esim. levy yhtiöltä teostomaksuja takaisin tai vastaavaa??
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Pitäisköhän Radio Rockin vähän nopeuttaa edes tuota soittolistan kiertoa, kun kerran ei ole halua laajentaa sitä yhtään. Olin tuossa viisi viikkoa kesälomalla ja tuona aikana en kuunnellut radiota ollenkaan, ja nyt kun töissä avasin aamulla radion niin tutut biisithän sieltä lähti pauhaamaan. Ja on pauhanneet koko aamupäivän. Tuntuu että soittolistalle ei ole tullut yhtään uutta biisiä koko tuon viiden viikon aikana, ja kun nuo samat biisit ehtivät soida jo viikkotolkulla ennen lomalle jäämistänikin niin eipä ole koko kesänä soittolista tainnut juuri vaihtua.

Nyt kun sitten vielä ohjelmatkin on pelkkää vanhojen Heikelä & Linnanahde -pätkien toistamista niin aika heikoksi jää anti. Piru kun unohtui ulkoinen kovo kotia niin ei ole muutakaan kuunneltavaa nyt...
 

Blasph

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
Komppaan edellisiä ja olen siis suuresti pettynyt Radio Rockin toimintaan. Tuntuu, että nykyään soi vielä enemmän samat ja tylsät kappaleet kuin mihin aikaan päivästä tahansa. Ennen muistan myöhäisillasta soineen normaalia päivän soittolistaa raskaammat ja erilaisemmat biisit, mutta toista on nykyisin. Tein tuossa pientä vertailua ja totesin jopa Iskelmältä tulevan useita biisejä joissa on paremmat soolot kuin Rockin soittamissa vingunnoissa. Ihan perseestä koko touhu, kyllä on Pommiradiota ikävä.
 
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
Kait siihen joku suuri syy on, mutta tuskin tämä enää kuuntelijoillekaan uppoaa, kun Cyanide soi muutaman tunnin välein. Ei vaan jaksa kuunnella enää sekuntiakaan ja se lienee jo kanavallekin hieman huonompi homma, jos useampi ihminen näin ajattelee.
Useampi ihminen ajattelee näin. Vielä joku aika taaksepäin RarioRokki oli ainut mitä kuuntelin, nykyään tämä kanava on aina vaan vähemmän ja vähemmän auki. Ja suurin syy on Syanide. Paska viisu, liian pitkä ja soi ainakin kolme kertaa tunnissa.
 

Erik Loka

Jäsen
Kanavan anti on kyllä melko kamalaa. Iltapäiväthän on pahimpia kun siellä studiossa on Juntunen (?). Mies on täysin sysipaska radiojuontaja vailla minkäänlaista mielikuvitusta, joka ilmeisesti kuvittelee, että ne sen roskaa vai paskaa -äänestykset kiinnostaa jotain. Puhelut kuuntelijoille herättää suunnatonta myötähäpeää, kun ne etenee suunnilleen joka kerta tyyliin: "Noniin Marko...... ... Tyyykkäätkö käydä vessassa näin päiväsaikaan? Aha... Noniin.... .. Ootko tänään käyny jo siellä vessassa? Kuuntelitko siinä samalla radiorokkia?"

En siis tätä todellakaan mielelläni kuuntele, mutta autossa joskus kanavia selaillessa tulee vastaan.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Jäikö muuten tuo Jani Juntunen vaan kesälomille, vai lähtikö pois ihan kokonaan, kun jotain olin kuulevinani että sanoi olevansa viimeisen kerran äänessä kun viimeksi radio oli päällä...?
 

Laakamato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers (Jokerit)
Radio Rock vaihtui Radio 100:n. Vaikka soittaa nekin välillä paskaa, varsinkin 80-luvun tukkabiisit ei oikein uppoa mutta muuten ihan ok. Juontajat on vähän Nova-tasoa mutta musa on niin paljon parempaa että niitä jaksaa ihan hyvin. Rockin lopullinen niitti oli se, että yli kuukauden kuuntelemattomuuden aikana soittolista ei muuttunut käytännössä ollenkaan. Ja Sika-Harrin poistuminen, se oli loistava äijä!
 

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
Ja Sika-Harrin poistuminen, se oli loistava äijä!
Jokerifani kehuu turkulaista. Kaikkea sitä on nähtykin.

Mihin Moisio lähti? Aikanaan jo paikallisradioissa herraa tuli kuuneltua ja täytyy myöntää että tykkäsi jo silloinkin.

RR:a ei edelleenkään jaksa kuunnella. Onneksi Turussa kuuluu Radio Sata ja saa tuota rock-heavy-60-70-80-90-2000-osastoa hieman laajemalla soittolistalla.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
RR:a ei edelleenkään jaksa kuunnella.

Minä jaksoin aika pitkäänkin kuunnella mutta nyt on tullut mitta täyteen kun tuntuu että tuo soittolista ei muutu yhtään mihinkään. Tänään viimeksi juuri äsken yritin kuunnella että onkohan siellä jo alkaneet ihan "oikeat ohjelmat" eikä enää niitä Korporaation uusintoja, ja yhden juonnon jälkeen oli pakko laittaa kiinni kun alkoi taas joku iänikuinen Guns 'N Roses -biisi. Perkele, yli kahteen kuukauteen en ole kuunnellut koko kanavaa kuin ihan pieniä pätkiä ja ne samat biisit pyörii edelleenkin kuin keväällä/alkukesästä!

Pakko oli hommata tänne työpaikallekin ulkoinen kovo, johon kopioin kotoa kaikki musiikit ettei tarvitsisi enää radiota kuunnella.
 

Laakamato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers (Jokerit)
Jokerifani kehuu turkulaista. Kaikkea sitä on nähtykin.

Mihin Moisio lähti? Aikanaan jo paikallisradioissa herraa tuli kuuneltua ja täytyy myöntää että tykkäsi jo silloinkin.

RR:a ei edelleenkään jaksa kuunnella. Onneksi Turussa kuuluu Radio Sata ja saa tuota rock-heavy-60-70-80-90-2000-osastoa hieman laajemalla soittolistalla.

Johtunee varmaan siitä etten ole helsinkiläinen...

En muista minne pyyhälsi, muistaakseni sitä ei edes suoraan mainittu. Sellainen kuva on päässä että pois radiohommista tai ainakin niin ettei hänen ääntä enää kuulla. Voin toki olla hyvinkin väärässä.

Sika-Harrilla on omanlainen tyyli, osaa heittää sen verran vittumaista huumoria että kateeksi käy.

Kuten olen aikaisemminkin sanonut, RR on AOR painotteinen Nova. Korporaation parhaat hetket on helvetin hyviä ja Klasu on tietysti kuningas mutta siinäpä se melkein onkin. Metallica ja Kotiteollisuus on hyviä bändejä mutta liika on liikaa. Lauantai-saunankin meni täysin vituilleen kun siellä on niitä idiootteja toivomassa samoja biisejä mitkä soi muuutenkin koko ajan.
-"voisitteko soittaa Mahtisanat tai Cyaniden kun niitä en olekkaan hetkeen kuullut."

Soitetaan mitä halutaan. Pah! Ilmeisesti se kenen haluun tuolla viitataan on jo kuollut ja kun testamentissa ei mainittu että soittolistaa saa vaihtaa niin ei sitten ole vaihdettu. Hynysen Hummeri taitaa olla Rockin maksama, sen verran on Arkunnaula, Mahtisanat, jne jne soinut...
 
Suosikkijoukkue
HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
Vietin 5 viikkoa kesälomaa, jonka aikana pidin taukoa Radio Rockin kuuntelemisesta. Pidin peukkuja, että kun palaan duuniin ja avaan kyseisen kanavan biisilista olisi muuttunut. Nyt olen ollut pari viikkoa duunissa, mutta samat kappaleet tosiaan soivat päivästä toiseen. Duunimatkani kestää n. 30 minuuttia, mutta jo tuona aikana olen sulkenut radioni kun en jaksa kuunnella samoja biisejä aamusta iltaan. Teen vuorotyötä, joten kuuntelen kanavaa myös iltaisin ja öisin, mutta se ei asiaa muuksi tunnu muuttavan.
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Kun nyt tähän aiheeseen päästiin, niin kokeilin tuossa kesän aikana Radio Cityn nettiradiota parin viikon jaksoissa, eikä sitä lopulta pystynyt kuuntelemaan edes sitä vertaa mitä Radio Metallicaa. Voimasoitossa eri biisit kuin Rockilla, mutta soittolista ilmeisesti vieläkin kapeampi, jonka seurauksena joku Heaven And Hellin Bible Black tai Gunnareiden Street Of Dreams tulivat korvista ulos jo alkutahdeilla. No mitäpä sitä voisi odottaa kun ison konsernin resursseillakin soittolista on sitä sontaa mitä on.

Suosittelen silti Cityä vaikka joka toisena päivänä kuunneltavaksi Rockin rinnalla, jos vaikka töissä on pakko radioon tyytyä.

Kiinnostus Korporaatiota kohtaan laski kyllä n. 50% Harrin lähdön myötä, allekirjoitan Laakamadon kommentit hänestä. Ainoa Korporaation jäsen jolla taso pysyi (sillä omalaatuisella tasollaan) pitkällä aikavälillä. En ole koko kanavaa kuunnellut Harrin lähdön jälkeen, joskin ei nyt ihan pelkästään siitä syystä johtuen...

Lauantai-saunankin meni täysin vituilleen kun siellä on niitä idiootteja toivomassa samoja biisejä
Näitä tolloja ei kyllä voi ymmärtää. Tottakai kanava valitsee joukosta itsellensä sopivat toiveet lähetykseen, mutta kun näiden idioottien pitää ylipäätään mennä toivomaan niitä voimasoittobiisejä.
 

Creed Bratton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Kiinnostus Korporaatiota kohtaan laski kyllä n. 50% Harrin lähdön myötä, allekirjoitan Laakamadon kommentit hänestä. Ainoa Korporaation jäsen jolla taso pysyi (sillä omalaatuisella tasollaan) pitkällä aikavälillä. En ole koko kanavaa kuunnellut Harrin lähdön jälkeen, joskin ei nyt ihan pelkästään siitä syystä johtuen...

Itsellä laski kiinnostus jo siinä kohtaa, kun se kikattava teiniltä kuulostava nainen pöllähti sinne ja nyt viimeistään, kun Sika-Harri (JE JE) poistui, niin oma kiinnostukseni kyseistä ohjelmaa kohtaan lopahti lähes kokonaan. En ole sovinisti, mutta ihmetyttää miten suurin osa radiossa olevista naisista on jotenkin aivan onnettoman kuuloisia ja pilaavat yleensä ne aamushowt.

Aikoinaan jossakin duunissa työkaverit kuuntelivat NRJ:n aamuohjelmaa jota Tenkanen veti jonkun pissiksen kanssa, niin se oli vielä karmeampaa kuunneltavaa kuin nykyinen Korporaatio.
 

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
Mökillä tuli kuunneltua pääasiassa Radio Ramonaa (Rauman paikallinen). Musiikkitarjonta peittosi Radio Rockin ihan mennen tullen, mutta ne paikallismainokset...voi taivas! Mainoskatko saattoi kestää kymmenenkin minuuttia ja jokainen mainos kuulosti siltä kun sen olisi tehnyt joku firman osaaja jollain neliraiturilla.

Onhan se saatana kumma ettei tästä maasta löydy yhtään oikein hyvää radiokanavaa. Antakaa mulle ohjat niin mä teen tosta Rockista sellaisen.
 

Red Devil

Jäsen
Suosikkijoukkue
NJ Devils, TPS, HC Boners
Kanavaa tulee töissä kuunneltua, varsinkin korporaatiota mutta se vitun blondi pilaa tuonkin osittain. Onko Harri hävinnyt kesän aikana kuvioista?
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Mihin Moisio lähti? Aikanaan jo paikallisradioissa herraa tuli kuuneltua ja täytyy myöntää että tykkäsi jo silloinkin.

Jani Juntunen mainitsi perjantai-iltapäivänä, että Sika-Harri jatkaa samassa konsernissa eli siirtyy Radio Aallon aamuohjelmaan. Ikinä en ole tainnut ko. kanavaa kuunnella, mutta ehkä voisi nyt kokeilla. Niin ja Juntunen itse siirtyy samalle kanavalle iltapäivään. Juntusen lähtö Rockin iltapäivästä on mielestäni hyvä asia, koska ei se ohjelma siitä ainakaan voi huonontua. Sika-Harria sensijaan kuuntelen erittäin mielelläni.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Jani Juntunen mainitsi perjantai-iltapäivänä, että Sika-Harri jatkaa samassa konsernissa eli siirtyy Radio Aallon aamuohjelmaan.

Siis mit vit? Radio Aallon formaattiin tuo kaveri ei sovi sitten millään. Vaikea kuvitella Sika-Harria pääasiassa naisille suunnatun kanavan hommissa. Mahtaakohan kertoa aamuohjelmassa sitä, että aina kylässä käydessää tarkastaa, löytyykö vessan kaapistä emätinpuikkoja. Pitäähän vieraan tietää, jos perheessä riehuu hiivasieni.
 

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
Niin ja Juntunen itse siirtyy samalle kanavalle iltapäivään. Juntusen lähtö Rockin iltapäivästä on mielestäni hyvä asia, koska ei se ohjelma siitä ainakaan voi huonontua.
Vihdoinkin jotain positiivista uutista tämän kanavan tiimoilta. Voisi jopa harkita että kokeilisi kuunnella vielä joku päivä. Toisaalta äänessä varmaan silloinkin on se vitun Marce tai Marse tai Marze.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vihdoinkin jotain positiivista uutista tämän kanavan tiimoilta. Voisi jopa harkita että kokeilisi kuunnella vielä joku päivä. Toisaalta äänessä varmaan silloinkin on se vitun Marce tai Marse tai Marze.

Marcehan on kanavan parhaita juontajia minun mielestäni. Ehkä hänelle kannattaisi kuitenkin hommata joku toinen juontaja kaveriksi niin hänestä voisi saada vähän enemmän irti sillä tavalla.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Johtunee varmaan siitä etten ole helsinkiläinen...

Sika-Harrikin on enemmän alunperin Salosta, joten molempi parempi.

Radio Rockin suhteen avainuudistuksia voisi olla siihen faktaan valmistautuminen, että rockin historiassa on a) muitakin tyylejä kuin pulskien poikien metalli ja että b) tuo historia käsittää, voittekste uskoa, yli 50 biisiä.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Jooh kyllähän nuo soittolistat ovat jo niin ennalta-arvattavia, että pahaa tekee. Cyanide on hyvä kappale kyllä, mutta puhkisoittamisella se kyllä saadaan pilattua.
Kesän ajan kuuntelin netin välityksellä Radio Cityä ja se oli ehkä tilapäinen apu tähän, mutta samat kappaleet ne sielläkin jylläävät periaatteessa päivästä toiseen, mukavia harvinaisuuksia sieltä tosin löytyi.
Olisihan se tietysti mukava kuulla Rockiltakin aamuisin jotain vanhaa Status Quota tai vaikkapa Uriah Heepin vähemmän tunnettuja biisejä, mutta tarkoitus tietysti miellyttää sitä pääkuuntelija-kohderyhmää, joille se Cyanide uppoaa päivästä toiseen, niin että voi takapiiskaa heiluttaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös