Radek Koblizek – raatajatšekki

  • 63 854
  • 226

karfan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun kärpät
On niitä puutteita edelleen, vaikka on tehoja tullutkin. Röyhkeämmin maalille ajoa, laukaisu suoraan syötyöstä sekä laukaisutarkkuus. Noita on onneksi helppo kehittää
Pelkästään 10cm + 10kg tekis ihan pirusti koblalle lisää. Varmasti se röyhkeyskin löytyisi sitä kautta.
 

Olbertson

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Leijonat, Kärpät
On niitä puutteita edelleen, vaikka on tehoja tullutkin. Röyhkeämmin maalille ajoa, laukaisu suoraan syötyöstä sekä laukaisutarkkuus. Noita on onneksi helppo kehittää

No on toki. Harvapa noista kiekkoilijoista täydellinen on, jos Connor McDavidia ei lasketa. Mutta nämä puheet, että kaveri vilttiin ja pihalle joukkueesta - ne loppukoon. Kyllä tuolla porukassa on paljon pahempia mikkihiiriä silmätikuksi otettavaksi.
 

NahkaHagrid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Jesse Puljujärvi.
Paljon tuli turhaankin parjattua omalta osaltani kaveria. Parhaimmilla päivillään kelpo hyökkääjä. Kiitos näistä vuosista Radek!
 

Dynastia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Onhan Koblizek kirkkaasti liigatason pelaaja ja melko varmasti nakuttaa jossain pienemmässä liigaseurassa 40+ pistettä kaudessa. Radekin pitäisi mahtua kahteen ekaan kenttään, jotta hänestä olisi selkeää hyötyä ja Kärpissä hänellä ei missään nimessä riitä paukut näin suureen rooliin. Tämän tyylisiä (pienikokoisia ja pehmeitä väkkäröitä) pelaajia Kärppien omakin juniroriputki tuottaa kyllä liukuhihnalta, joten hieno suuntaus jos näitä aletaan vähentämään kokoonpanosta ( Kristof, Koblizek) Kristofin, Mustosen ja Koblizekin liian pitkät sopimukset ovat kaikki olleet virheitä, mutta hyvä että yksi näistä herroista enää on mukana. Toivottavasti päästäisiin myös Mustosesta pikapuoliin eroon.
 

Micol

Jäsen
Välillä tullut Radekia parjattua mm. aaltoilevista otteista, maalipaikkojen tuhlailuista ja röyhkeyden puutteesta, mutta ei niillä ole enää tässä kohtaa mitään merkitystä. Haluan lähinnä kiittää häntä lukuisista kärppävuosistaan ja pelaamisestaan Kärppien logolle. Hieno mies! Tsemppiä tuleviin haasteisiin. #suurisydän <3
 

Käppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tämä taas pistää vielä erikoisempaan valoon tammikuussa tehdyn jatkosopimuksen kun lopulta näin aikaisin pistettiin lopulta ulos.

Vähän on kyllä haikea fiilis vaikka olihan tämä odotettua. Kiitos Radek ja kyllä seuraava joukkue saa Radekista hyvän pelaajan kunhan saa vaan kunnolla vastuuta. Oli se sitten liigasta tai ulkomailta.

E: taitaa seuraava joukkue löytyä tämän illan vastustajasta.
 
Viimeksi muokattu:

Derrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mikä logiikka tässä on, kuitenkin jossain vaiheessa herää taas henkiin
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Kiitos Radek ja kyllä seuraava joukkue saa Radekista hyvän pelaajan kunhan saa vaan kunnolla vastuuta.

Voi toki olla, että saa mutta ei se Kärpissä Radekilla kyllä varsinaisesti vastuusta jäänyt kiinni. Itseasiassa saanut peliesityksiin nähden yllättävän paljon vastuuta ja näytönpaikkoja ylemmissä ketjuissa. Eikä pelkästään lähimenneisyydessä vaan useamman kauden ajan onnistumatta oikeastaan koskaan vakiinnuttamaan paikkaansa.

Kiitos Radekille Oulun vuosista mutta ei suurseurassa voi ikuisuuteen roikottaa mukana pelaajaa sillä ajatuksella, että se toivottavasti joskus breikkaa. Vilpittömästi toivon, että löytää peliinsä uuden tason ja lyö itsensä läpi jossain muualla.
 

J_Boumedienne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Kärpät, Suomen palloilumaajoukkueet
Koblille pelkkää hyvää ja menestystä jatkoon! Oli useasti viittä vaille lopullisen breikkaamisen kynnyksellä, mutta hiukan jäi aina piippuun, eikä Mikkolan Kärpistä tilaa enää löytynyt. Uusissa ympyröissä toivon mukaan saa pään auki, ja tulosta taululle - eväät kyllä ovat repussa olemassa.
 

Angelo Bronte

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät & Luleå HF
Harmi, että tämän piti mennä näin ja ikävä nähdä Kobla pelaamassa Kärppiä vastaan. Radek on pelannut joka ilta logolle ja lämpimät muistot jää, vaikka ei sitä viimeistä askelta nyt ottanutkaan. Itselleni tämä tuntuu paljon pahemmalta kuin vaikkapa Heshkan lähtö.
 

Pedon kynnet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kobli on sympaattinen kaveri ja pitkään ollut Oulussa, mutta... kun se peli ei vain lähtenyt sille potentiaalinsa tasolle kuin pieninä sykäyksinä. Itse tykkäsin kaverista ja siitä energisyydestä, mutta kun se energisyys yleensä meni siihen ylimääräiseen pyörimiseen ja pörräämiseen, niin se ei hirveästi tuonut lisäarvoa Kärppien peliin kuin ehkä hetkittäin? Lisäksi, olen siitä täälläkin joskus maininnut, itseäni häiritsi hänen pelissä tietty rohkeuden puute haastaa pakkeja. Kun olisi ollut sauma haastaa ja painaa maalia kohti (maalipaikkaan), niin mielummin käännähti laitaa kohden ja tilanne usein kuivui kasaan. (Esim Tieksolan tavara merkkihän on, että rightin miehenä pakin haasto ja siitä keskellä laukaisusektorille).

Mutta kaikkinensa toki surullinen päätös Koblin ja Kärppien yhteistyölle, vaikkakin ymmärrettävä. Toivonkin, että Kobli saavuttaa vielä urallaan sen mihin hänellä potentiaalia on, vaikka sitten jossain muussa SM-liiga seurassa, tai missä sitten jatkaakin.

Cityn kiekkoradiossa vihjailtiin, että Kobli ei ole enää Oulussa ja että olisi haastateltavissa perjantain kiekkoradiossa. Ehkäpä siinä selviää uudet kuviot. Joten;.. Kiitos Kobli kaikesta Kärpissä ja onnea uuteen, mikä se sitten onkin...
 

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Sinne vei Kouvostoliittoon Koblin tie. Yksi aikakausi jääkiekkoilijan uralla päättyi ja toinen alkaa. Toivottavasti kaikki sujuu hyvin.

Onnea matkaan Kobli.
 

NahkaHagrid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Jesse Puljujärvi.
Hienoa että pelipaikka löytyi näinkin nopeasti, toivottavasti saa paljon vastuuta ja lyö läpi kinnolla.
 

Ulos T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko kotimaassa +suomalaiset maailmalla +Kärpät
Kobli on sympaattinen kaveri ja pitkään ollut Oulussa, mutta... kun se peli ei vain lähtenyt sille potentiaalinsa tasolle kuin pieninä sykäyksinä. Itse tykkäsin kaverista ja siitä energisyydestä, mutta kun se energisyys yleensä meni siihen ylimääräiseen pyörimiseen ja pörräämiseen, niin se ei hirveästi tuonut lisäarvoa Kärppien peliin kuin ehkä hetkittäin? Lisäksi, olen siitä täälläkin joskus maininnut, itseäni häiritsi hänen pelissä tietty rohkeuden puute haastaa pakkeja. Kun olisi ollut sauma haastaa ja painaa maalia kohti (maalipaikkaan), niin mielummin käännähti laitaa kohden ja tilanne usein kuivui kasaan.
Koblille puoli metriä lisää mittaa ja 30-40kg lisää lihasmassaa niin olisi sopinut palettiin. Ja varmasti olisi pystynyt haastamaan pakkeja paremmin noilla mitoilla.
 

OsmoK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Manchester United
Koblille puoli metriä lisää mittaa ja 30-40kg lisää lihasmassaa niin olisi sopinut palettiin. Ja varmasti olisi pystynyt haastamaan pakkeja paremmin noilla mitoilla.
Siinä meillä olisikin ollut perinteinen tshekkihyökkäjä, jolla pituutta sen 225 cm ;). Silloin olisi Suikkasenki "meille ei vittuilla" - kiekkokin voinut toimia.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Koblizek eilen KooKoon nelosketjun oikea laitahyökkääjää ja peliaikaa seitsemän minuuttia. Tänään myös nelosketjussa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös