PyeongChang 2018 – liveseuranta (muut lajit)

  • 416 182
  • 7 114

Kassu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jauhojärvi yrittää puolustella epäonnistujia ja Roposta minkä ehtii. Tämä ollut kauden taso... No niin on, mutta perinteisellä Matintalo olis kyllä kestäny paljon paremmin suhteessa Roposeen vapaalla ja Niskanen kyllä olisi myös hoitanut homman vapaalla. Jylhä ratkaisi että ei tullut pronssia.
 

M@rko77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LFC, FC Lahti ja Pelicans
Kuka se täällä löi satasen Ruotsi-vedon? Harmittaako?
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Järjetön pettymys odotusarvoihin nähden.
 

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vanha kuningatar alistaa. Oli riittävän kova stadionalueella. Viimeisen laskun kovat alkutyönnöt saattoivat ratkaista, ei päästänyt Nilssonia hyödyntämään laskun peesiä.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Vittu! En tiedä mitä oli tarjolla ja miten kenenkin taso olisi pitänyt tietää ennen kisaa, mutta ainahan sitä jollain toiveolettamalla näitä katsoo. Muuten näiden katsominen on aika turhaa, kun ei ole urheilutoimittaja, tai analyytikko.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Tämä oli tulos tällä kertaa. Matintalolla en lähde jossittelemaan, koska eivät ne näytöt nyt sellaisia ole olleet että viestistä olisi paikka pitänyt saada. Jylhän syy sikäli, että Johanna ei saanut Planican mc:ssä hiihtää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös