Puolivälierät 2010: LeKi–TuTo

  • 4 808
  • 24
Tässä ketjussa on tarkoitus keskustella otsikon playoffs-sarjasta ja sen tilanteesta kokonaisuutena, ei yksittäisistä otteluista.

Yksittäisistä otteluista avataan otteluketjufoorumille oma ketjunsa jokaisesta pelistä. Moderaattorit avaavat 1. puolivälieräotteluista ketjut. Jatkossa kuka tahansa voi avata ketjun heti kun edellinen ottelukierros on päättynyt ja ketju alustetaan tasokkaasti.

Otteluseuranta on jokaiselle pelipäivälle erikseen.

Muuten säännöt ovat voimassa normaalisti; asiattomuudet, onelinerit, provot yms. poimitaan pois normaalin käytännön mukaisesti. Otsikoinnissa, kokoonpanoissa yms. noudatetaan vakiintunutta käytäntöä.

Jännittävää playoffs-kevättä kaikille Mestiksen seuraajille!

- Moderaattorit -
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Runkosarjan lopun aneemisesti pelannut TuTo suuntaa tiistaina Lempäälään. Voitaneen sanoa että olosuhteet huomioon ottaen TuTolla kävi säkä, tarjolla olleista joukkueista LeKi on lähin ja paperilla myös heikoin. That said LeKi on ilman muuta suosikki, mutta joukkueen jatkopaikka ei ole kuitenkaan kirkossa kuulutettu.

TuTon materiaali on kapea, mutta onnistuessaan kuitenkin kilpailukykyinen. TuTon menestykseen tarvitaan mv Virtasen onnistumista ja tehoja muiltakin kuin ykkösketjulta. Puolustus on kaikkien ollessa pelikunnossa kohtuullisen stabiili, kun Linkekin on nostanut tasoaan. Käsiä puolustuksesta löytyy ja luistelunopeutta myös, nyt on varsinkin Teerimäen ja Palmrothin aika näyttää osaamistaan.

Ottelusarjan avainottelu pelataan keskiviikkona Turussa. Sen voittaessaan TuTo voi pistää LeKin lujille. Lyhyt etäisyys Lempäälään tuonee myös runsaasti TuTon kannattajia kylään niin tiistaina kuin varsinkin perjantaina.

Uskotaan vakaasti yllätykseen, ottelusarja TuTolle 3-1.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Etukäteen kaikista kimurantein pari. Vaikka molemmat ovat vähätelleet tavoitteitaan, niin kyllähän tämä sarja myös ratkaisee raadollisesti sen, että kumman kausi on ollut menestys ja kumman pettymys. Kylmä juttu sinänsä, kun tuo raja voi kulkea vaikkapa yhdessä jatkoaikamaalissa, mutta noin se vain menee.

Aika mahdoton nostaa myös jompaa kumpaa tästä parista ennakkosuosikiksi. Keskinäiset kohtaamiset tasan, LeKi selvästi edellä kuntopuntarissa ja sillä myös kotietu, mutta TuTolla veikeä taipumus ja kokemus venyä näissä karkeloissa. Sanoisin, että LeKi vie, jos menee viidenteen peliin saakka - muussa tapauksessa TuTolla vähintään yhtä suuret mahdollisuudet.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Etäisyyden suhteen TuTolla kävi ns. säkä, Lempäälään on mukavampi Turusta ajella kuin minnekään muulle paikkakunnalle (Vantaata lukuunottamatta). Vaikka TuTo onkin Sport-pelit kaikki tällä kaudella voittanut, en myöskään olisi vaasalaisia halunnut puolivälierävastustajaksi. Tammisen lähdön jälkeen Sport on kuin uudestisyntynyt.

LeKiä vastaan viime keskiviikkona pelattu ottelu oli kuitenkin karmaisevan huono TuTolta, ja pelaamisen taso on ollut muutenkin viime aikoina erittäin ailahteleva, suorastaan heikko. Tämä on pudotuspelijärjestelmän huonoin puoli: jos kuntokäyrä laskee keväällä, edessä voi olla nopea kesäloma, vaikka runkosarjasijoitus olisi mikä.

Voi tietysti olla, että TuTonkaan puolella ei mitenkään sataprosenttisesti peleihin keskitytty kun pudotuspelipaikka varmistui. Ei tietysti niinkään saisi tapahtua, mutta puoliammattilaissarjassa se on ymmärrettävämpää kovan otteluruuhkan keskellä.

Erittäin arvaamaton tästä pelisarjasta tulee, hyvin vaikea sanoa kumpi oikeastaan on vahvoilla. TuTo saa kyllä parantaa viimeaikaisia otteitaan selvästi, mutta eiköhän joukkue sen tee.

Paljon riippuu avauspelistä. Jos TuTo vie sen, TuTo vienee sarjan (3-1 on minun veikkaukseni), mutta päinvastaisessa tapauksessa LeKi on niskan päällä.
 

TOVERIT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Jep, TuTolla kävi tosiaankin tsäkä tuossa kuka vastaan tuli. Lyhyt matka ja vastustaja sopii tarjolla olleista parhaiten turkulaisille muutenkin. Tässä parissa näen, että TuTolla on vielä saumat jatkoon, muita vastaan olisi noutaja tullut jo ennakkoon! Tässä sarjassa Leki on tosiaan suosikki, mutta jos eka matsissa onnistutaan voitto kaivamaan, niin vaaka kääntyy Tutolle.

TuTo on kevätkauden edetessä koko ajan vaan heikentynyt (loukkaantumiset ja lainat lähteneet). Muutenkin vire ollut jotenkin kadoksissa. Nyt tiistaina nähdään jo pitkälti se mihin rahkeet riittää. Jos Leki voittaa tiistaina, niin se menee jatkoon 3-0. Jos taas TuTo ottaa voiton eka matsista, niin se menee jatkoon 3-1. Tasaista tulee olemaan mutta uskon, että tässä sarjassa paljon ratkeaa jo ensimmäisessä pelissä. Tämä siksi, että etenkin TuTo tarvitsee voiton jolla nousee muutamien pelaajien ja sitä kautta koko joukkueen itseluottamus. Maalivahti Virtasen hyvä vire ja onnistumisia myös kolmoskentältä toisi voiton TuTolle.
 

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
The Series - Ei vain pelkkä pudotuspelisarja

Jos meitä kisalaiskirjoittajia on määrällisesti vähemmän niin panostetaan sitten tekstin pituuteen ja tässä analyysiä.

LeKille tämä playoff-sarja on tamimaisesti The Series. Seuraavat 3-5 kamppailua ovat LeKin pitkän ja maineikkaan seurahistorian tärkeimmät ja tämä varmasti tulee näkymään paineina kentällä ja katsomossa. LeKillä on ainutlaatuinen mahdollisuus taistella jopa mitalista ja sen eteen varmasti tehdään kaikki mahdollinen. TuTo on perinteikkäänä seurana arvoisensa vastus ja veikkaan, että näistä peleistä ainakin Kisa-lasein tulee jotain legendaarista. Kyllä se särkee, jos turkulaisille hävitään?

Maalivahtipeli

Playoffeissa maalivahtipeli nousee aina arvoonsa ja yksittäiset torjunnat/mokat maalilla voivat ratkaista jopa kokonaisen sarjan.

TuTon maalilla aloittanee nuori Tommi Virtanen, joka ainakin Lempäälässä pelatessaan on ollut todella hyvä. Mies on kuitenkin uransa kovimpien pelien edessä, joten nyt Virtanen vasta kunnolla testataankin. Mies on suht varma ykkönen ja paineet voivat täten olla askeleen pienemmät verrattuna LeKin tasapäiseen peluuttamiseen.

LeKillä on antaa kaksi toisiaan täydentävää maalivahtia kokoonpanoon. Markus ''Karhu'' Korhonen on rutinoitunut, varma ja eleetön maalivahti, kun Mikko Pätsi on kokematon, pienikokoinen ja viime aikoina ollut kovassa vireessä. Sami Hirvosella onkin näin tiukka paikka maalivahtia valitessa illan kamppailuun. Kumpikin voi torjua ratkaisevia koppeja.

Puolustus

Molempien puolustuspää on se mahdollinen kompastuskivi, joka saattaa kääntää edun jommallekummalle. Selkeää etua paperilla ei kummallakaan ole, joten ratkaiseva tekijä on, kumman viisikkopuolustus pysyy tiiviimpänä.

TuTon puolustus ei ole laajuudella ja kokemuksella pilattu. Tähän olisi LeKillä paikka pistää painetta ja kovilla taklauksilla pehmentää turkulaisten takalinjoja.

LeKin puolustuskalusto koki kevättä ajatellen kovimman kolauksensa, kun Jarkko Glad loukkaantui vakavasti vähän aikaa sitten. Näin LeKin puolustuksen kokemus kovista peleistä väheni ratkaisevasti. Paljon on ladattu Anssi Tierannan ja Jarno Virkin leveille harteille.

Hyökkäys

TuTon hyökkäyksen kuumin kärki on erittäin vahva ja Lempäälässä riehuneet herrat Pulliainen, Lintula, Tapio, Memonen & co on saatava välittömästi kiinni tai muuten alkaa oma reppu heilua. Viime vuosien tapaan joukkueesta ei kuitenkaan löydy samalla tavalla kokemusta(Forssell, Vuorisalo..) kuin ennen, joten toivotaan, että selvitään vähemmällä. TuTo on ollut perinteikkään hyvä ylivoimalla ja varsinkin Lempäälässä pitäisi pyrkiä nollaamaan nämä taiturit mahdollisimman hyvin.

LeKin hyökkäyskalusto yhdistää kokemuksen ja nuoruuden innon. Jose Nippalan ja Matti Kaipaisen kaltaisia konkareita on komppaamassa Juuso Antosen ja Antti Höllin kaltaisia nuoria sähköjäniksiä. LeKin ongelmana on ollut jo pitkään maalipaikkojen tuhlailu tärkeissä paikoissa. Playoffeissa tätä ei enää anneta anteeksi vaan kiekkoa on laitettava häkkiin. LeKin duunariosastolta odotan fyysistä peliä, jolla otetaan henkistä yliotetta.

Fanit

Sitten vähemmän vakavaan mittelöön eli katsomon herruuteen. LeKi on ottanut menestyksestään Lempäälässä kaiken irti myös katsomossa ja jo heti tiistain kotiotteluun on hommattu 100 hengen lisäkatsomo. Kisa-Osasto kerää myös rivinsä ja haastaa turkulaiset kannustuskilpaan Lempäälän jäähallin lisäksi keskiviikkona Turussa, kun paikalle järjestetään fanimatka(infoa: http://edustus.leki.fi/leki/www/fi/index.php). Turkuun on varattu saukkopaitojen faneille jopa 100 hengen katsomo ja itse heittäisin, että paikalle saapuu ainakin 40-60 fania.

Arvio:

Molempien valmentajien taso mitataan tässä sarjassa ja hyvien kaverusten Hirvosen ja Niukkasen hermot ovat varmasti kovilla ja kaikki keinot käytössä. Veikkaisin LeKin vievän kotiedun avulla sarjan 3-2.

Sana on vapaa!
 

TF-79

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
En mä oikein ymmärrä tätä pointtia täällä, että Leki on helpoin vastus. Matka on tietysti lyhin, mutta ei LeKi kuitenkaan kevyin vastus tule olemaan.
Avainotteluna pidän huomisen kamppailua Lempäälässä, jos siellä tulee turpaan, LeKi menee tästä parista jatkoon.
 

tope senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
pirkanmaan kiekkoseurat
Toivottavasti Kisa-osasto on viritellyt rumpunsa kuntoon, sillä kannustusta tarvitaan. Erittäin positiivista, että kannustusryhmä on yleensä syntynyt hiljaiseen Lempäälän halliin.
 

Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
En mä oikein ymmärrä tätä pointtia täällä, että Leki on helpoin vastus. Matka on tietysti lyhin, mutta ei LeKi kuitenkaan kevyin vastus tule olemaan.

Ei varmaan helpoin, mutta myös minun mielestäni sopivin. Oikeastaan kaikkia muita joukkueita vastaan olisi voinut heiluttaa valkoista lippua jo tässä vaiheessa. Lyhyestä matkastakin on toki etua niin puoliammattilaisena ahertaville pelaajille kuin seuran rahakirstullekin.

Huomisella matsilla on tosiaan suuri merkitys. TuTo jaksanee sinnitellä pitkässä sarjassakin viime kauden malliin, mutta Pulliaisen tukena ei ole enää Jokilan, Forsellin ja Vuorisalon kaltaisia ratkaisijoita. Jonkun (mielellään monen) viime aikoina pimennossa olleen pelaajan on noustava esiin, muuten TuTo on lomilla jo ensi viikonloppuna.

Myös maalivahtiosastolla on petrattavaa. Toivon mukaan Virtasen huono kenraaliharjoitus ennakoi hyvää ensi-iltaa.
 

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Toivottavasti Kisa-osasto on viritellyt rumpunsa kuntoon, sillä kannustusta tarvitaan. Erittäin positiivista, että kannustusryhmä on yleensä syntynyt hiljaiseen Lempäälän halliin.

Kyllä huomenna torvi, rumpu, megafooni ja jokaisen äänihuulet ovat kohdillaan, kun pelataan playoffeissa, ihan sen kunniaksi.

LeKin sopivuus turkulaisille voi olla hivenen kaksipiippuinen juttu. Mikäli LeKi huomenna saa seurahistoriansa ensimmäisen pudotuspelivoiton ja kirahvi tippuu olkapäiltä, seuraava ottelu on keskiviikkona ja paikanpäälle saapuvat kisalaiset pitävät varmasti hurmosta yllä, joten LeKi voi kävellä helpostikin voittoon tästä sarjasta, jos huominen on suotuisa. Toki huominen peli voi kääntyä molemmilla ja TuTon voittaessa LeKin sisäinen paine voitosta kasvaa varmasti isoksi ja silloin vieraspeli Turussa taas ei ole se helpoin paikka pelata.
 

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Ensimmäinen voitto plakkariin! Tästä on hyvä lähteä täyden kisalaisfanibussin kanssa kohti Kupittaan pyhättöä. Koko sarjan kannalta tämä voitto oli äärimmäisen tärkeää ja huomenna jos voitetaan niin ollaan jo todella lähellä välieriä. Pulliainen&co kiinni ja hyvä tulee!
 

Ma-kE-69

Jäsen
Suosikkijoukkue
KiVa
Tästä on hyvä lähteä täyden kisalaisfanibussin kanssa kohti Kupittaan pyhättöä.

Älkää sitten pitäkö siellä meteliä. Saatte vaan osaksenne paheksuttavia katseita paikallisilta. Muistakaa että Kupittaa on kirkko ja TuTo Rebelsin pyhät toimitukset vaativat vierasfaneilta täyttä hiljaisuutta.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Älkää sitten pitäkö siellä meteliä. Saatte vaan osaksenne paheksuttavia katseita paikallisilta. Muistakaa että Kupittaa on kirkko ja TuTo Rebelsin pyhät toimitukset vaativat vierasfaneilta täyttä hiljaisuutta.

Amen tälle.

Ei itkeä saa, ei meluta saa, joku voi tulla jäähallin ikkunan taa!

Eipä tuollaista vieraspelaajaryntäystä ole tällä kaudella tainnut olla tiedossakaan kuin LeKin vierasbussi.

LeKillä nyt yhteensä seitsemän ottelun voittoputki alla, TuTolla taas tämän kauden ennätys, eli neljä suoraa tappiota putkeen. Kuntokäyrät osoittavat täysin vastakkaisiin suuntiin, TuTon vire on hiipunut tykkänään.

Pitäisiköhän kerrankin heittäytyä traditionaalisten negatiivisten kannattajien joukkoon ja todeta, että "me ollaan hävitty tää peli - tai sarja"? No, ei kai sentään, ei vielä viitsi kirvestä kaivoon heittää. Huomenna sen voi heittää, jos TuTo häviää, mutta voitolla kaikki on vielä mahdollista.

Muitakin syitä on, mutta osittain myös olympialaisten jälkeen minulla on päällä lievä kiekkokrapula. Hirveän vaikea syttyä Mestis-kauden huipentumaan ja pudotuspeleihin: Mestiksen runkosarja vain runnottiin läpi hirveällä vauhdilla ja pudotuspelit alkoivat saman tien, tässä ei ehtinyt yhtään virittäytyä pudotuspelitunnelmaan. Pleijarien pelitahti on tolkuton, lyhimmillään ei ehdi puolivälierätunnelmasta nauttia kuin kolme päivää, tiistaista perjantaihin.
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Älkää sitten pitäkö siellä meteliä. Saatte vaan osaksenne paheksuttavia katseita paikallisilta. Muistakaa että Kupittaa on kirkko ja TuTo Rebelsin pyhät toimitukset vaativat vierasfaneilta täyttä hiljaisuutta.

Viimeinkin joku on tämän ymmärtänyt. Huutaa voi pihalla, hallin sisäpuolella katsellaan rauhallisesti kiekkopeliä. Nih.

Vakavasti puhuttuna TuTon on voitettava keskiviikon peli Kupittaalla, muuten tämä kausi alkaa olla paketissa. Onko se mahdollista? Pakit ovat vähissä ja maalivahtipeli horjuu. Mutta hyökkäyksessä on vaarallisuutta eikä TuTo takuulla myy nahkaansa halvalla, kotipeli sunnuntaina kiinnostaa varmasti. Onhan silloin pyhä ja hallia voi varsinkin silloin pitää lätkäjätkän kirkkona.
 

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Älkää sitten pitäkö siellä meteliä. Saatte vaan osaksenne paheksuttavia katseita paikallisilta. Muistakaa että Kupittaa on kirkko ja TuTo Rebelsin pyhät toimitukset vaativat vierasfaneilta täyttä hiljaisuutta.

Jos meininki on aikaisempien fanimatkojen tasolla, täytyy kyllä tuottaa paikallisille pettymys. 60 LeKi-fania, kun pitää aivan varmasti paikallisten korvat hellinä koko ottelun, tilanteesta riippumatta.

Sarjan kannalta todella tärkeä peli edessä, joten toivottavasti nämä Rebelsit nyt sitten innostuvat niitä pyhiä toimituksiaan tuomaan myös äänekkäästi julki. ;D
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Jos meininki on aikaisempien fanimatkojen tasolla, täytyy kyllä tuottaa paikallisille pettymys. 60 LeKi-fania, kun pitää aivan varmasti paikallisten korvat hellinä koko ottelun, tilanteesta riippumatta.

Eilen Lempäälässä LeKi-fanit pitivät hyvin mekkalaa, tosin olisin hiukan sitä mieltä että megafonilla kiljuminen vierasjoukkueen vaihtoaitioon ei ole ainakaan hyvien tapojen mukaista. Ehkä asiaan vaikutti se että fanilauman keski-ikä oli korkeintaan 13v.

Sarjan kannalta todella tärkeä peli edessä, joten toivottavasti nämä Rebelsit nyt sitten innostuvat niitä pyhiä toimituksiaan tuomaan myös äänekkäästi julki. ;D

Tuskinpa sentään. Rebelsit hajoavat kotiepeleissä ympäri hallia eikä virallisessa fanikatsomossa istuva ryhmä ole riittävän iso jotta möykkää sen suuremmin halliin saisi. Mutta parhaamme teemme tänäänkin, totta kai.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Kelpo taisteluvoitto TuTolta tänään Kupittaalla, sarja on tasoissa ja TuTon kassavirtaa lohduttanee toinen varmistunut kotiottelu tässä sarjassa. Pääsee itsekin vielä kerran vetämään lihiksen kahdella nakilla ja kurkkusalaatilla.

Tämän illan eli keskiviikon ottelussa hämmensi kyllä eniten tuomarilinja, joka oli mielestäni täysin luokatonta. Jäähyjä puhallettiin ilmeisesti arpomalla milloin mistäkin, ja koskaan ei voinut tietää, mikä näennäinen syy tai satunnainen kaatuminen oli syynä. Linjatuomareiltakin heikko esitys, pari paitsiota jäi viheltämättä, ja kolmannen erän alussakin vihellettiin pitkä väärin, josta seurasi pelikellosekoilu.

Tuomarilinjan takia mielestäni vain toisessa erässä oli kunnolla play off -tunnelmaa, siinä mentiin päästä päähän ja laidat ryskyivät, kolmas erä taas oli pitkälti pillipiiparien näytöstä kuten ensimmäinenkin.

En panisi vastaan, jos tätä tuomarikaksikkoa ei nähtäisi enää tässä ottelusarjassa.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Jos meininki on aikaisempien fanimatkojen tasolla, täytyy kyllä tuottaa paikallisille pettymys. 60 LeKi-fania, kun pitää aivan varmasti paikallisten korvat hellinä koko ottelun, tilanteesta riippumatta.

Minusta LeKi-porukan kannustus jäi astetta hiljaisemmaksi kuin mitä odotin JA-mainostuksen perusteella. Ensimmäisessä erässä ja ottelun alussa oli enemmän virtaa, mutta ei tuo mikään varsinainen huutomyrsky kuitenkaan ollut. Ei kuitenkaan missään nimessä mitenkään huonoa kannustusta, ja asiallista, mukavan oloista porukkaahan lempääläiset ovat. Tervetuloa vain sunnuntainakin Kupittaalle faniporukan kanssa!
 

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Minusta LeKi-porukan kannustus jäi astetta hiljaisemmaksi kuin mitä odotin JA-mainostuksen perusteella. Ensimmäisessä erässä ja ottelun alussa oli enemmän virtaa, mutta ei tuo mikään varsinainen huutomyrsky kuitenkaan ollut. Ei kuitenkaan missään nimessä mitenkään huonoa kannustusta, ja asiallista, mukavan oloista porukkaahan lempääläiset ovat. Tervetuloa vain sunnuntainakin Kupittaalle faniporukan kanssa!

Kuten otteluketjufoorumissa mainitsin, ei vain lähtenyt enempää. Vielä, kun kentän puolelta ei paljoa virikkeitä saatu niin jäi tuohon. Ja kyllähän sitä nyt kannattaa näillä keskustelupalstoilla vähän pönkittää itsetuntoa, kun muuten lempääläläinen fanitoiminta on niin alkutasolla, että pieni kehu täällä ei ole pahasta. Bussissa oli pientä mietintää, että lähteekö bussi myös sunnuntaina liikkeelle. Jokatapauksessa näin suurta porukkaa tuskin Turussa nähdään sunnuntaina.

Kaukalon laidalla -nimimerkille tiedoksi, että keski-ikämme on todennäköisesti sen 13v, mutta eikös kuitenkin ole parempi, että ryhmän ikärakenne on puoliksi 8v ja puoliksi 18v kuin että jokainen olisi 13v. Ja pitäisikö mielestäsi kieltää innokkaitten LeKi-junnujen mukaantulemineen ryhmäämme, jotta keski-ikämme nousisi turkulaisten iloksi?

Perjantaina jatketaan sitten tätä jännitysnäytelmää täällä Lempäälässä. Toivoin jo sydämeni puolesta, että sarja on meille 2-0 perjantaina, mutta nyt tässä saa kyllä varautua melkoisiin karnevaaleihin ennen kuin tämä sarja tästä ratkeaa. Toivottavasti LeKin leveämpi materiaali lopulta ratkaisee sarjan meille. Suurin eron tekevä ominaisuus on, että kumpi saa itsensä sopeutumaan toisen hallin oloihin paremmin. Lempäälässä pelataan aivan erilaista kiekkoa kuin Kupittaalla. Lempäälässä LeKin huomattavasti laajempi pommiryhmä pääsee karvaamaan kovaa ja tuottamaan mustelmia ja paineesta on jokaisella Mestis-seuralla ollut täällä vaikea päästä irti. Sama toisinpäin kääntäen, Turussa on huomattavasti paljon enemmän tilaa, jonka taitavat turkulaiset käyttävät hyväkseen ja varsinkin erikoistilanteissa TuTo oli eilen parempi Kupittaan isolla jäällä.
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Kaukalon laidalla -nimimerkille tiedoksi, että keski-ikämme on todennäköisesti sen 13v, mutta eikös kuitenkin ole parempi, että ryhmän ikärakenne on puoliksi 8v ja puoliksi 18v kuin että jokainen olisi 13v. Ja pitäisikö mielestäsi kieltää innokkaitten LeKi-junnujen mukaantulemineen ryhmäämme, jotta keski-ikämme nousisi turkulaisten iloksi?

Jos tarkkaan luet niin huomaat etten sen suuremmin ottanut kantaa ikäkysymykseen kuin megafonin osalta, joten nou hätä. Mukavaa että Lempäälässä on saatu nuoria mukaan fanitoimintaan, toivottavasti pysyvät mukana kun ikää karttuu.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
eikös kuitenkin ole parempi, että ryhmän ikärakenne on puoliksi 8v ja puoliksi 18v kuin että jokainen olisi 13v. Ja pitäisikö mielestäsi kieltää innokkaitten LeKi-junnujen mukaantulemineen ryhmäämme, jotta keski-ikämme nousisi turkulaisten iloksi?

Täytyy sanoa, että kernaasti sitä soisi TuTo-fanienkin joukkoon liittyvän nuorempaa väkeä, vaikka sitten näitä 13-vuotiaita, tai edes 18-vuotiaita. TuTon faniporukan keski-ikä on kuitenkin todennäköisesti lähempänä Suomen olympiajoukkueen "pappaosastoa" kuin ns. nuorisoketjuja. Eli ainakaan minusta siinä ei ole mitään ongelmaa, että LeKillä on mukana nuoria, innokkaita faneja. Nuorna se on vitsa väännettävä kannustustoiminnankin suhteen, eikä vastaavasti vanha enää jaksa niin kovaäänisesti kannustaakaan.

Itse huomaan ainakin siirtyväni vuosi vuodelta lähemmäs ikiaikaista "Kupittaan ukon" ihannetta, jossa istutaan suht rauhassa paikallaan ja lähinnä jupistaan puoliääneen kentän tapahtumista. No, toivoa ei ole vielä niin kauan menetetty kun minulla on TuTon pelipaita ynnä muut fanivermeet päällä, eikä alla ole Kuppis-gubbenin uniformuun kuuluvaa kulahtanutta toppatakkia vaan nahkatakki.
 

Blackorange

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Mestis
Nouseeko TuTo fenix -linnun tavoin tuhkasta seuraavalle kierrokselle ?

Toivottavasti! KooKoo - TuTo pari olisi kauden kohokohta. Miettikää niitä lehdistötilaisuuksia..Viimeks Kouvolassa ei tahtonu naama riittää nauramiseen niillä kahdella. Ois hauska nähdä naurattaisko pleijareissa :)

Ja saatais revanssi viime vuodesta..Jos jatkoon siis menisi KooKoo ja TuTo.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Onnea LeKille välieräpaikasta, olitte tänä vuonna ja tässä pudotuspelisarjassa parempia. Nyt on Lempäälässäkin mahdollisuus Mestis-mitaliin, oli se minkä värinen tahansa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös