Puolivälierät 2008: Hokki-Jokipojat

  • 4 650
  • 28
Tässä ketjussa on tarkoitus keskustella otsikon playoffs-sarjasta ja sen tilanteesta kokonaisuutena, ei yksittäisistä otteluista.

Yksittäisistä otteluista avataan otteluketjufoorumille oma ketjunsa jokaisesta pelistä. Moderaattorit avaavat 1. puolivälieräotteluista ketjut. Jatkossa kuka tahansa voi avata ketjun heti kun edellinen ottelukierros on päättynyt ja ketju alustetaan tasokkaasti.

Otteluseuranta on jokaiselle pelipäivälle erikseen.

Muuten säännöt ovat voimassa normaalisti; asiattomuudet, onelinerit, provot yms. poimitaan pois normaalin käytännön mukaisesti. Otsikoinnissa, kokoonpanoissa yms. noudatetaan vakiintunutta käytäntöä.

Jännittävää playoffs-kevättä kaikille Mestiksen seuraajille!

- Moderaattorit -
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Todella huikean kevään pelannut Hokki saa sitten peräti merkillisiä tuloksia tarjonneen Mestiksen runkosarjan päätöskierroksen vastaansa Jokipojat. Näinhän sitä toivottiin jo pitemmän aikaa. Jokipoikien sukellus oli niin syvää, että sen aikana ehti jo kuvitella joukkueen heittäneen pyyhkeen kehään tälle kaudelle. Kun taas Hokki porskutti koko Mestiksen kauden pisimmässä voittoputkessa.

Viimeinen runkosarjan peli Joensuussa muutti ennakkoasetelmia ehkä hivenen. Kotijoukkue onnistui ottamaan makean voiton. Henkistä yliotettakin kehuttiin Joensuun suunnalla saavutetuksi voiton myötä. Toki on mahdollista, että juuri ennen pudotuspelejä kummankin joukkueen kurssi kääntyi totaalisesti ykskaks. Pienestä se on kiinni, kun yhden voiton jälkeen Joensuun suunnalta hehkutetaan jo varmaa ottelusarjan voittoa Hokista.

En ole alkuunkaan samaa mieltä vaikka kaksi peliä on mennytkin heikommin Hokilla. Uitto poisti Ahtosen juuri ennen pudotuspelejä ja jäljellejääneestä laumasta ei ole Hokin kaatajaksi. Veikkaan että Hokki palauttaa Jokipojat maan pinnalle viemällä ottelusarjan voitoin 3-1.
 

Viljuri

Jäsen
Nyt on kuitenkin niin, että jos jostakin pelipaikasta Uitto sai tuon jokavuotisen poistonsa tehdä, niin sitten se oli keskushyökkääjän pelipaikalta.

Riutta, Hietakangas, Flinck ja mahdollisesti ykkösen keskelle Ahtosen stuntiksi siirtyvä Keränen - unohtamatta nyt vielä lähes luistelukouluikäistä Häikiötäkin - saanevat aukkoa tukittua ainakin jossain määrin. On myös mahdollista, vaikkakin toivejattelua, että ehkä edellä mainitut veijarit nostavat suoritustasoaan kykyjään vastaavalle tasolle, kun peliaikaa ja vastuuta on luvassa enemmän.

Kuitenkin yhtä selvää on, että Hokki on suursuosikki tähän sarjaan.

Joukkue on laadukkaammin rakennettu ja peluutettu, valmennus on sopivalla tavalla varsin v-mäinen, eikä Kajaani ole ollut ollenkaan kiva paikka joensuulaisille pelata, ainakaan Mestiksen aikana.

Kaukaista esihistoriaa ovat ne ajat, jolloin jonkun JoKP-ikoni Jässi Jääskeläisen siirtyessä jäähdyttelemään kakkosen Hokkiin, monet Joensuussa kysyivät vielä varmuudeksi uudemman kerran, että minne se nyt menikään... ;-)

Jos Hokki ei tästä sarjasta jatkoon menisi, olisi joukkueen ja seuran katsottava epäonnistuneen pahasti.

Mitään merkkejä mahdollisesta epäonnistumisesta ei kuitenkaan ole ilmassa, Suikkanen on tarkoituksella peluuttanut toisinaan mailan kanssa lähikontaktiin käyvää pohjoista jätkälaumaa kuin savolainen ikään.

Vastuu on siis aina katsojalla, jos pidemmälle meneviä johtopäätöksiä joukkueen vireestä esittäisi pelkästään viimeisempien pelien perusteella, ja keskiviikkohan meni jo suorastaan bluffin puolelle.

Summa summarum, Hokilla on vain hävittävää ja joensuulaisilla (ml. siirtoväki) on vain voitettavaa ja ylipäätään mahdollisuus pestä kasvojaan lähes haudan partaalla käynnin jälkeen.

Ei ettäkö Jokipojat olisi vieläkin hautuumaalla, mutta ainakin portin sijainti ulosmenoa varten olisi tiedossa.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Juu, todellakin tässä sarjassa ei ole kuin yksi suosikki ja se on Hokki. Jos Kajjanin ylpeys ei mene jatkoon, niin kyllä se on siellä suunnalla katastrofi. Ainoa hyvin pieni heikkous piilee Hokin maalivahdeissa.

Mutta, mutta. Jotenkin on sellainen kutina persiissä, että Jokipojat ei ole näyttänyt vieläkään parasta osaamistaan. Kaupin luoma pelityyli on parhaimmillaan (pois helmikuu), kun pelataan ennalta vahvempaa joukkuetta vastaan. Akkasen ja Kurosen paluu pakistoon oli pakkoasia ja hetihän tuo puolustuspeli parani keskiviikkona.

Jokipoikien A-junnut näytti jo alkutahdit, kun kaatoivat ylivoimaisen suosikin TuTon heidän playoff- avauksessaan, ja pojilla on mahdollisuus pistää Turkulaiset lomille Lauantaina. Tuosta päivästä tulee loistava kiekkoilta Joensuulaisille, uskon minä :)
 

JLei

Jäsen
Nyt on kuitenkin niin, että jos jostakin pelipaikasta Uitto sai tuon jokavuotisen poistonsa tehdä, niin sitten se oli keskushyökkääjän pelipaikalta.

Riutta, Hietakangas, Flinck ja mahdollisesti ykkösen keskelle Ahtosen stuntiksi siirtyvä Keränen - unohtamatta nyt vielä lähes luistelukouluikäistä Häikiötäkin - saanevat aukkoa tukittua ainakin jossain määrin.

Häikiöhän on 23-vuotias ja ikää viisi päivää vähemmän kuin vaikkapa Flinckillä. Totta tuo muuten on, kyllä Jokipojilla keskushyökkääjiä riittää, eikä joukkue kaadu Ahtosen loukkaantumiseen. Keräsen keskiviikkoinen esitys oli niin lupaava, että eiköhän ykkösketju pudotuspeleissäkin hoida hommansa.
 

Viljuri

Jäsen
No, 23-vuotias alkaa tuntumaan jo tässä iässä juniorilta, varsinkin jos valmennusjohdon taholta puhuttiin välillä hänen johtamastaan "pörriäisketjusta".

Miten Häikiön (tai Mutasen, vaikka eri ketjuissa ovatkin) tuoma hyvä liike parhaiten hyödynnettäisiin Hokkia vastaan on luonnollisesti Kaupille iso haaste ja mahdollisuus. Kuitenkin toisinaan sitä vauhtia näyttää olevan liikaakin, puolustusvelvoitteita ajatellen.
 

Lättykiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dayton Bombers
Luultavasti tulee yhtä tiukat puolivälierät kuin viime vuonna KooKoota vastaan, jos näistä selvitään niin on semmonen kutina että päästään myös finaaleihin. Hokilla on tuossa asennepuolessa ollut joskus korjaamista, mutta eiköhän playoffit sytytä jokaisen pelaajan.

Hokilla heikoin lenkki taitaa olla maalivahtipelissä, jos Rossi epäonnistuu. Toisaalta Reunanen oli hyvä alkukaudesta eikä ne taidot ole mihinkään hävinnyt, jos Rossi epäonnistuu ekassa ottelussa niin laittaisin Reunasen kokeilemaan.

Veikataan 3-2 voittoa Hokille ja Jokipojat kesälomalle.
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Tasaista tasaista, Hokin olisi hyödynnettävä kotietunsa, Jokipoikien voitettava ainakin kerran Kajaanissa. Kiharaiseksi menee. Lauantai näyttää suuntaa.
Maalivahti etu Jokipojilla, hyökkäys kalusto menee Hokille, puolustus Hokilla kapea mutta toimiva. menee vissiin tasan. Vauhti ja liike molemmilla hyvä.
Ylivoima viimeaikoina Hokilla surkeaa. Hokki on suosikki mutta en pitäisi Jokipoikien voitttoakaan mitenkään suurena yllätyksenä, takaa on aina helpompi tulla ja Hokki on nyt ensimmäistä kertaa pudotuspeleissä suosikkina , miten lie niitten paineitten kanssa, ei ainakaan kaksi viimeistä ottelua kovin hyvinä esimerkkenä käy. No nyt on sitten eri pelit.
 

Bird

Jäsen
Suosikkijoukkue
Urheilullisesti avoimet sarjat
Mielenkiintoinen puolivälieräsarja tosiaan tulossa, pitkälti tosin keskiviikkoisen runkosarjan päätösottelun ansioista. Jos Hokki olisi ottanut siitä ottelusta selkeän voiton, tämä ottelusarja vaikuttaisi aika selvältä 3-0-hommalta kajaanilaisille.

Nyt Jokipojat sai kuitenkin katkaistua tappioputkensa, ja mikä joensuulaisittain parasta, niin varsin hyvällä ja tasapainoisella esityksellä. Voitto oli täydellisen ansaittu, siitäkin huolimatta, että ottelu ratkesi vasta päätöserän lopulla. Toisaalta Hokki oli yllättävän vaisu, vaikka nimenomaan heillä oli iso panos ottelussa. Myös maalivahtipeli oli Jokipojilla luokkaa-paria parempaa.

Joka tapauksessa voitto loi varmasti todella paljon uskoa Jokipoikiin, ja ylipäätäänkin Jokipojat on pelannut tällä kaudella varsin kelvollisesti Hokkia vastaan. Jos voimasuhteet kaukalossa ovat tulevassa sarjassa vastaavat kuin keskiviikkona Mehtimäellä, Jokipojat menee tästä parista jopa varsin todennäköisesti jatkoon.

Näin kuitenkaan tuskin tulee käymään. Hokki on perustasoltaan Jokipoikia parempi joukkue ja tuskin esiintyy pudotuspeleissä enää yhtä heikosti kuin keskiviikkona. Hokin pelinopeus ja liike, yhdistettynä hyökkäyspään kiekolliseen taitotasoon, on parhaimmillaan sitä luokkaa, että sen kanssa on mikä tahansa Mestiksen joukkue suurissa vaikeuksissa. Homma näytti toimivan tammi-helmikuulla jo aika kivasti, tuskin se on mihinkään voinut viikossa hävitä?

Vastaavasti taas ei voi olettaa Jokipoikienkaan onnistuvan yhtä hyvin ainakaan jokaisessa ottelusarjan pelissä. Eli ei tässä nyt todellakaan mikään Jokipoikien "varma jatkopaikka" ole vähänkään realistisesti ajateltuna tiedossa, vaikka joku Jokipo-fani jossain niin olisi hehkuttanutkin. Kuten jo monessa paikassa todettua, niin Jokipojat pyrkinee horjuttamaan Hokkia fyysisellä pelaamisella. Myös maalivahtipeli saattaa olla Jokipojille etu, toisaalta joukkue on siinä täydellisesti yhden kortin varassa.

Mutta joka tapauksessa todennäköisin vaihtoehto taitaa sittenkin olla se, että Hokki vie ottelusarjan joko puhtaasti 3-0 tai sitten 3-1. Tein pieniä todennäköisyyslaskelmia ja päädyin moiseen tulokseen, kun lähdetään siitä, että avausottelussa Hokki on kuitenkin noin 65-prosenttinen suosikki voittajaksi. Tällainen oli lopputulos:

3-0: 27%
3-1: 25 %
3-2: 19 %
2-3: 10 %
1-3: 13 %
0-3: 6 %


=> Hokki etenee välieriin noin 70 % todennäköisyydellä. Loput 30 % jää kuitenkin Jokipojille, ja sekin on jo aika paljon.
 

Liitteet

  • Puumalli Hokki-Jokipojat.jpg
    Puumalli Hokki-Jokipojat.jpg
    95,1 KB · kertaa luettu: 378

Fordél

Jäsen
Kuten ennakoitiin niin Jokipojista ei ole vastusta Hokille. Tosin edes Ahtonenkaan ei olisi joensuulaisia pelastanut; sen verran selvää meno on ollut. Harmi vaan, sillä itse en innostu yhtään kajaanilaisten jatkopaikasta. Todella vaarallinen vastustaja joukkueelle kuin joukkueelle ja sen terveystilanteelle...Lisäksi pitkät bussimatkat Kajaaniin tietää sitä, että jos KooKoo niille joutuu niin lähtökohdat vierasvoittoihin ovat suht heikot. Hokki taas matkustamiseen tottuneena ei ole niistä moksiskaan.

Jep, mutta tosiaan pelottavan kovaan vireeseen Hokki on taas yltynyt enkä yhtään ihmettelisi vaikka putsaisi koko pöydän tälläkin kaudella.
 

Viljuri

Jäsen
Hokki on kyllä erinomaisesti rakennettu joukkue, jota peluutetaan oikein. Ainoa heikkous parempia joukkueita vastaan on maalivahti ja runkosarjassa toisinaan nähty ailahtelevuus. Tässä sarjassa joukkuetta ei kuitenkaan ole testattu, kotijoukkueen peliesitykset eivät valitettevasti kuuluisi pudotuspeleihin, vaan olisivat sopivampia putoamiskarsintaan.

Kateellisena kuitenkin joka tapauksessa täytyy katsella Kajaanin pelitaidollista osaamista ja verrata sitä esimerkiksi Jokipoikien joukkueessa tänäänkin esitettyyn puuhasteluun, pois lukien neloskenttä.

Olipa miten oli, tämä pudotuspelisarja on taputeltu käytännössä 3-0 lukemiin, ja Hokin kannattaa pelata viimeinen peli turhia tunnekuohuja vältellen.

Kaikki ovat jo luovuttaneet, toki ne (harvat) pelaajat, jotka haluavat vielä näyttää jotakin (kenelle?), voivat käydä Kajaanissa pelailemassa.

Melkoinen kato tulee kyllä käymään kauden jälkeen Jokipojista, joten tunnelmat lienevät vähemmän motivoituneet tässä käytännössä turhassa kolmannessa pelissä. Mutta se mikä ei tapa, vahvistaa.
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Yllätys on ollut Jokipoikien hampaattomuus tähän saakka, joukkueella ei taida olla kyllä kaikki kunnossa. Onko syy sitten valmennuksessa, taustajoukoissa vai missä. Hokki on jyrännyt laajalla rintamalla, ykkösketjun pysäyttäminen ei ole vaikuttanut vaan ratkaisijoita on löytynyt laajalla rintamalla.Toivottavasti joukkue ei leiju keskiviikkona, sitä vikaa on joukkueella tänä vuonna ollut, vaan hoitaa homman ja saa hieman lepoa ennen seuraavaa (KooKoo/Jukurit),välierä sarjaa.
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Yllätys on ollut Jokipoikien hampaattomuus tähän saakka, joukkueella ei taida olla kyllä kaikki kunnossa. Onko syy sitten valmennuksessa, taustajoukoissa vai missä.

Noissa kaikissa kolmessa. Joukkue on sekaisin kuin seinäkello kaikilta osin. Sikäli tämä ei yllätä, ottamatta toki mitään Hokin hyvyydestä pois.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Noissa kaikissa kolmessa. Joukkue on sekaisin kuin seinäkello kaikilta osin. Sikäli tämä ei yllätä, ottamatta toki mitään Hokin hyvyydestä pois.


Käy muuten suhteellisen paljon vituttamaan tämän kaltaiset huhuilut. Torillako nämä huhut pyörii? Vai Jet-Setissä? Taitaa varmaan olla aika itselläkin lähteä kylille pyörimään, jos vaikka sattuisi kuulolle.

Ei siinä mitään, tämä kausi on kyllä mennyt jo. Katseet tästä juhlasta kiinnitän joka tapauksessa Kauppiin, kun muista syistä en itse ainakaan ole kuullut faktaa. Ja joillekin se on ollut vaan niin vaikeaa tunnustaa, että Hokki on vain juuri noin paljon parempi. Jos palkat on rästissä, niin ne kyllä tulee tarpeen vaatiessa vaikka muualta, kuin seuralta itseltään.

Moni voi katsella peiliin, myös pelaajat.

Pikkaraisen johdolla katse tulevaan. Saas muuten nähdä, kuinka paljon Pike harrastaa tätä Joensuuhun rantautunutta muotia, jossa fanit, pelaajat ja valmentaja on kimpassa vetämässä kuppia ja pohtimassa kuinka hienosti seura hoitaa asiat. Voip olla aika hiljasta.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Tämäkin sarja sitten katkesi. Tiedä häntä miten olisi käynyt jos olisi pelattu paras neljästä. Jokipojat paransi toiseen peliin selvästi ja kolmanteen vielä enemmän. Harmillista tuo nuoren maalivahdin loukkaantuminen, mutta oli siinä jotain hyvääkin. Seppäsen ei tarvinnut lopettaa viltissä kauttaan vaan sa pelata viimeiseksi hyvän pelin ja pokata pronssimitalin. Eli sai hieman balsamia haavoihin kuitenkin kauden lopuksi.

Kovin suuria tunteita ei kyllä ehtinyt tämä sarja herättää, kun oli niin nopeasti ohi.
 

Viljuri

Jäsen
Onnittelut Hokille sarjan puhtaasta hoitamisesta, eikä kummaltakaan puolelta ilmeisesti sitten loppujen lopuksi nähty mitään tarpeettomia ylilyöntejä.

Hieman pelitaso oli ilmeisesti laskenut tähän viimeiseen peliin Suikkasenkin kommenttien mukaan, mutta Hokin kannalta sinänsä tarpeettomat jatkoerät kävivät sitten vaikka mentaalisesta harjoituksesta paineen alla pelaamiseen.

KooKoo lienee täysin kaadettavissa Hokille, kunhan vain Suikkanen kaivaa Hokista esille hieman parempaa virettä.
 

Fordél

Jäsen
KooKoo lienee täysin kaadettavissa Hokille, kunhan vain Suikkanen kaivaa Hokista esille hieman parempaa virettä.

Kyllähän Hokki on sellainen mörkö KooKoolle, että kajaanilaiset lähtisivät tähän kohtaamiseen ennakkosuosikkina. Mutta eihän tämä ottelupari ole vielä kirkossa kuulutettu, joten katsotaan kuka kohtaa kenet.
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Jeps, se oli tässä sitten. Kyllähän Hokki pelasi hienon sarjan ja joensuulaisittain jo lähtiessä tiesi että tästä ei tule kuin kokemusta. Onnittelut Kajaaniin, jos meiltä testaamatta jäänyt Rossi pystyy pelaamaan hyvällä tasolla, en näe esteitä sille että Hokki menee pitkälle tänäkin vuonna.

Ps. PunaMusta, tsekkaahan yksityisviestisi.
 

cleanhit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers, Ducks
Käy muuten suhteellisen paljon vituttamaan tämän kaltaiset huhuilut. Torillako nämä huhut pyörii? Vai Jet-Setissä? Taitaa varmaan olla aika itselläkin lähteä kylille pyörimään, jos vaikka sattuisi kuulolle.

Ei siinä mitään, tämä kausi on kyllä mennyt jo. Katseet tästä juhlasta kiinnitän joka tapauksessa Kauppiin, kun muista syistä en itse ainakaan ole kuullut faktaa. Ja joillekin se on ollut vaan niin vaikeaa tunnustaa, että Hokki on vain juuri noin paljon parempi. Jos palkat on rästissä, niin ne kyllä tulee tarpeen vaatiessa vaikka muualta, kuin seuralta itseltään.

Moni voi katsella peiliin, myös pelaajat.

Pikkaraisen johdolla katse tulevaan. Saas muuten nähdä, kuinka paljon Pike harrastaa tätä Joensuuhun rantautunutta muotia, jossa fanit, pelaajat ja valmentaja on kimpassa vetämässä kuppia ja pohtimassa kuinka hienosti seura hoitaa asiat. Voip olla aika hiljasta.

Tarkoitatko tuon lopun kommentilla kenties Kaupin "lanseeraamaa" toimintapaa? Lahdessakin samaa oli kuulemma kokeiltu!?
Toisaalta enpä oikein tiedä minkä näyttöjen perusteella Joensuulaiset odottivat Kaupilta jotain ihmesuorituksia? (8-10 vuoden takaiset A mestaruudet suomen parhaalla materiaalilla vai 02-03 Mestismehukannun kakkossija?)
 

Wiipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KooKoo lienee täysin kaadettavissa Hokille, kunhan vain Suikkanen kaivaa Hokista esille hieman parempaa virettä.

No juu kyllä lienee KooKoo kaadettavissa varsinkin kun Hokki voitti KooKoota vastaan kaikki pelinsä runkosarjassa puhtaasti otteluvoiton 4-0. Kyllähän Hokki lähtee välieriin kotietunsa turvin selkeänä ennakkosuosikkina. Sitä en osaa sanoa, onko Hokki kaadettavissa KooKoolle?
 

Winger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Seppäsen ei tarvinnut lopettaa viltissä kauttaan vaan sa pelata viimeiseksi hyvän pelin ja pokata pronssimitalin. Eli sai hieman balsamia haavoihin kuitenkin kauden lopuksi.
En mä tiedä miten sä saat Seppäsen pelaamaan pronssiottelussa, mutta mun logiikkaan se ei mahdu. Kenties sulla on sitten toisenlainen ajattelutapa.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
En mä tiedä miten sä saat Seppäsen pelaamaan pronssiottelussa, mutta mun logiikkaan se ei mahdu. Kenties sulla on sitten toisenlainen ajattelutapa.
kumikiekko tarkoittanee tätä:
Palkitut pelaajat

SEPPÄNEN Teemu Jokipojat Pronssinen kiekkovakiomitali
 

Lättykiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dayton Bombers
Luultavasti tulee yhtä tiukat puolivälierät kuin viime vuonna KooKoota vastaan, jos näistä selvitään niin on semmonen kutina että päästään myös finaaleihin. Hokilla on tuossa asennepuolessa ollut joskus korjaamista, mutta eiköhän playoffit sytytä jokaisen pelaajan.

Hokilla heikoin lenkki taitaa olla maalivahtipelissä, jos Rossi epäonnistuu. Toisaalta Reunanen oli hyvä alkukaudesta eikä ne taidot ole mihinkään hävinnyt, jos Rossi epäonnistuu ekassa ottelussa niin laittaisin Reunasen kokeilemaan.

Veikataan 3-2 voittoa Hokille ja Jokipojat kesälomalle.

Jaaha, tulipa sitten huolella veikattua väärin. No enpä tällä kertaa pane pahakseni vaikka veikkasinkin väärin ja ottelut menivät suoraan 3-0 Hokille.

Yllättävää, miten helposti Hokki kuitenkin hoiti Jokipojat, tästä on hyvä jatkaa ja mennä vaikka loppuun asti Kaupin mieliksi. Eipä tule vastus tästä ainakaan helpottumaan.
 
Viimeksi muokattu:

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
En mä tiedä miten sä saat Seppäsen pelaamaan pronssiottelussa, mutta mun logiikkaan se ei mahdu. Kenties sulla on sitten toisenlainen ajattelutapa.
Tai sitten sulla kannattaisi olla huutelematta jos et tuon vertaa osaa otteluraportteja lukea......
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös