Puolivälieräsarja kevät 2011: JYP - Ilves

  • 129 561
  • 613

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Jos noin on, niin Pajuoja ansaitsee ehdottomasti kiitokset suoraselkäisyydestään. Itse olen koko ajan pitänyt kommentteja pelkkinä pleijarimeininkiin kuuluvana psyykkauksena, enkä oikein ymmärrä miksi näistä on niin kauheasti närkästytty (sama koskee toki RD:n höpinöitä).

Odotan kyllä vielä sitä päivää jolloin joku Jatkoajan nimimerkki nukkuu yön yli ja pyytää seuraavana päivänä anteeksi, kun tuli tunnekuohussa kirjoitettua vähän asiattomia.

Tässä vielä tuo kyseinen juttu linkattuna Radio Jyväskylän sivuilta.

Radio Jyväskylä
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Jaaha, sarja taputeltu. Jos nyt laittais omankin näkemyksen noin yhteenvetona, ymmärrettävästi ei kovinkaan paljon kiinnostusta kommentointiin kesken sarjan ollut, kun taso keskustelupalstalla oli mitä oli, ei kaikkea pleijareillakaan voi oikeuttaa.

Kaikkia pelejä en ehtinyt kokonaisuudessaan seuraamaan siviiliesteiden vuoksi, mutta sen minkä näin, oli tasoero lopulta aika suuri. Tämä hiukan yllätti, sillä olisin kuvitellut ilveksen kykenevän pelillisesti hieman parempaan, vaikka vastakkain olikin ykkönen ja kymppi. Tasaisuus oli näennäistä ja minusta JYP taktiikka oli mennä minimi energianhukalla jatkoon, näytti siltä, että aina kun ilves sai pungerrettua iholle, JYP lisäsi kierrosta ja jätti kyydistään.

Mitään suuria johtopäätöksiä sarja ei kuitenkaan antanut jatkon suhteen, Vatanen tietysti iso lovi, mutta kyllä sieltä korvaajiakin löytyy.

4-0 siinä se.

Käsittämättömän löperön "pleijarikeskustelun" ansiosta rasittavinta oli vilkuilla kommentteja jatkoajasta ja sisällöllisesti tämä saattoi olla jatkoajan köyhin peli - ja pleijariketjusarja koskaan jatkoajan historiassa, eikä todellakaan tullut edes mieleen kirjoittaa sanan sanaa typeryyden joukkoon. Tästä asianosaiset tuntekoon ansaitun piston omatunnossaan, vaikka tason huomioon ottaen taitaa olla toiveajattelua.

Ilveksellä siis kuitenkin varsin hieno kausi ennakko-odotuksiin nähden ja antaa varmasti uskoa ensi kauden valmistelemiseen, nuorelle jengille myös arvokasta oppia siitä, mitä PO- sarja henkisesti ja fyysisesti vaatii, jotta menestystä tulee.
 

Handyy

Jäsen
Eikös tuossa runkosarjan lopussa eräs sankari käynyt huutelemassa loukkaantuneelle tuomarille kuole-huutoja pleksin yli...
Kyllä näin kävi. Muistat varmaan myös, miten koko fanikatsomo (+ istumakatsomo, joka näki tapauksen) antoi raikuvat aplodit järkkärille, joka roudasi tämän kyseisen sankarin ulos.
 

makeyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Eikä Ilkka Kulmalan teksti ole paljoakaan sen tasokkaampaa. Joka vaiheessa vähän kyseenalaistetaan Masin PUHDASTA taklausta, eikä vahingossakaan mainita, että Vatanen yritti väistää, mutta ei aivan ehtinyt, vaan jalka jäi juuri pahasti linjalle. Masi ei vaihtanut missään vaiheessa taklauksen suuntaa ja olisi tullut tyylikäs avojään pommi, mikäli Vatanen olisi ottanut sen vastaan.

Kuten huomasit, Masi muuttaa hieman luistelusuuntaansa siinä vaiheessa kun huomaa että Vatanen on luopunut kiekosta. Eli tässä tullaan siihen harmaalle alueelle, että missä vaiheessa taklauksesta tulee kiekottoman pelaajan estäminen. No mutta joka tapauksessa, Masi näkee Samin. Sami on syöttänyt kiekon keskialueelle. Masi muuttaa hieman suuntaa, tarkoituksena ajaa pystyyn. Samilla on n. 2s aikaa reagoida. Tässä vaiheessa pari kysymystä.
1. Kuka pelaaja ottaa suosiolla vastaan yli 90kg pelaajan taklauksen? Kuka ei yrittäis väistää taklausta? Ei kukaan ja kaikki.

2. Masi tietää varsin hyvin, että Sami näkee hänet ja Vatasella on nopeat jalat, eli se varmasti yrittää väistää. Kenen vastuu on siis silloin kun nopea pelaaja kerkee väistämään sillä seurauksella että jalat osuu yhteen? Vastaus: tietenkin sen, joka tekee aloitteen. Sen joka yrittää ajaa pystyyn melkein paikallaan olevaa pelaajaa.

Joidenkin jutuista on saanut sen kuvan, että ei sais väistää kun toinen on tulossa taklaamaan :D Aloite tulee aina taklaamaan tulevalta pelaajalta ja sen pitää tiedostaa tilanne ja se mahdollisuus, että toinen yrittää väistää.
 

Aatos

Jäsen
Joidenkin jutuista on saanut sen kuvan, että ei sais väistää kun toinen on tulossa taklaamaan :D Aloite tulee aina taklaamaan tulevalta pelaajalta ja sen pitää tiedostaa tilanne ja se mahdollisuus, että toinen yrittää väistää.

Jääkiekko on kontakti sisältävä laji, joten näitä on mahdoton välttää. Tahallinen vahingoittaminen on sitten eri asia, eikä tästä ole kysymys.
 

Jöysmä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja D-Team
Marjamäen taklaus oli puhdas, eikä ole mitään järkeä syyttää Marjamäkeä siitä, mitä Vatanen teki. Ja vielä vähemmän järkeä on syyttää Marjamäkeä siitä, että Marjamäen olisi pitänyt tietää Vatasen tekevän kohta jotakin. En minäkään tiedä mitä Vatanen aikoo seuraavaksi tehdä vaikka asun sentään samassa kaupungissa.

Ei ollut ensimmäinen kerta, kun Marjamäki yrittää teloa Vatasen. Taklaus olisi ollut ymmärrettävä, jos kiekko olisi juuri lähtenyt lavasta. Mutta Vatanenhan oli luopunut kiekosta aikoja sittenn eli pelin kannalta täysin turha taklaus. Taklaus vaikutti varmasti polven siteisiin, jotka sitten pettivät seuraavassa tilanteessa. Eli on turha väittää että taklaus oli puhdas ja ei vaikuttanut loukkaantumiseen, varsinkin kun Vatanen vielä yritti väistää sitä. Täysin turha tapahtuma. Se pistää vituttamaan kun Suomen lahjakkainta pakkia telotaan tahallisesti. Tapauksena tämä Marjamäki on sellainen, joka lähinnä tuhoaa hyviä pelaajia kuin tekee niitä (vrt. esim. Raimo Helminen). Marjamäki on turha kaveri jonka toivoisi lopettavan jo tähän kauteen, ettei tee enempää vahinkoa lahjakkaille pelaajille (Kreps, Vatanen jne...).

Mitä sarjaan tulee, niin Pajuojan keinona oli lähinnä yrittää ärsyttää vastustajaa. Eipä paljon muuta. Kommentit olivat lehdistötilaisuuksissa lähinnä ala-arvoisia. "Meidän piti olla tässä sarjassa se sikajoukkue" kertoo aika paljon kaverin periatteista ja keinoista yrittää menestyä. Pajuoja on väärä kaveri kehittämään nuoria pelaajia. Nuo huitomiset ja jälkipelit Ilvekseltä olivat naurettavaa katsoa. Tuollainen joukkue ei yksinkertaisesta ansaitse voittoa. Ja kas, niin kävi. 4-0 pataan ja kesälomille.

Oikeus on tapahunut ja Pajuojan "Meidän piti olla tässä sarjassa se sika joukkue" Ilves tippunut. Toivotaan ensi kaudeksi hieman järkevämpiä otteita ja päävalmentajaksi fiksumpi kaveri kuin Pajuoja.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Muistuu elävästi mieleen, kun aikoinaan turkulaiset oli sitä mieltä, että J. Immonen taklasi "tarkoituksellisesti ylikovaa nuorta ja lupaavaa pelaajaa". Kyllä ne kiekkoilijat sitten ehtiikin monenlaisia asioita siellä kaukalossa kelaamaan. Taitavat olla keskimääräistä fiksumpia sällejä.

Ainakin Marjamäki on "fiksumpi", sillä mielestäni Marjamäki nimenomaan jahtasi Vatasta tuossa erän alussa ja myös tuon ekan taklauksen jälkeen, esim. siinä tilanteessa missä Vatanen veivasi itsensä maalinkulmalle. Ei vaan sillä kertaa osunut.

Silti RD:tä mukaillen: "Olis pitänyt pään ylhäällä eikä pelännyt ja väistänyt". Heijjaa...

Vatanenhan on ihan kunkku myös median edessä. Se muistaa aina jakaa maaleistaan kunniaa joukkuetovereille tai kehuu että kävi tuuri, ei koskaan valita vastustajan otteista, ja suhtautuu kaikkeen niin positiivisen nöyrästi mutta valtavalla itseluottamuksella. Pitäis ottaa itsekin mallia :)
 

Humpauttaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP

Tästä voi jo melkein sanoa, että älä lähre sinne. Melko kassalla ollaan tässä viestissä.

Hyvät pelit oli Ilveksen kanssa, kiitos siitä! Aina nää pleirisarjat vaan herättää tunteita kummasti, kun joka toinen päivä pelataan samaa joukkuetta vastaan. Ilvekselle voi huoletta luvata hyvää tulevaisuutta, kun ymmärtääkseni lähes kaikki tärkeimmät palaset jatkavat joukkueessa myös ensi kaudella.
 

Kalix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Koo-Vee, LeKi

EI liity enää millään tavalla jääkiekkoon, mutta täytyy sanoa että pelottavaa itsesuggestiota. Vaikka kuka sanoisi mitä, niin Jöysmä tietää paremmin ja yliluonnollisesti jopa sen, että Vatasen polven nivelsiteet hajosi jo osittain Marjamäen taklauksessa. Jöysmä on myös takuuvarmasti oikeassa. Melkein jopa uskonnollisia piirteitä näkyvissä...
 

Jöysmä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja D-Team
Tästä voi jo melkein sanoa, että älä lähre sinne. Melko kassalla ollaan tässä viestissä.

Hyvät pelit oli Ilveksen kanssa, kiitos siitä! Aina nää pleirisarjat vaan herättää tunteita kummasti, kun joka toinen päivä pelataan samaa joukkuetta vastaan. Ilvekselle voi huoletta luvata hyvää tulevaisuutta, kun ymmärtääkseni lähes kaikki tärkeimmät palaset jatkavat joukkueessa myös ensi kaudella.

Mjoo, hieman tuli kirjoiteltua vaahto suussa lievää provoa, Vatasen loukkaantumisen, sekä Pajuojan puheiden myötä. Mutta voisit tarkentaa hieman kassalla olemista. Niin meinaatko, ettei Vatasen polvi saanut Marjamäen taklauksessa tälliä?

Mutta enpä nyt kovin hyvää tulevaisuutta Iveksellä näe. Määttäsen lopetus on erittäin iso miinus tuohon joukkueeseen, eli se on pakko paikata jollain hyvällä hankinnalla. Pajuojan valmennustyyli on provosoiva, joten en näe joukkuetta kovin menestyvänä ensi kaudella, mikäli samaa linjaa jatketaan. Jäähyjä napisee tuolla tyylillä edelleen aika runsaasti, eikä nuori joukkue sitä kestä. Ika Lehkonen taisikin hienovaraisesti URHOTV:llä tästä mainita, että Ilveksen pitäisi löytää nyt se punainen lanka, jolla näitä nuoria lähdetään ajamaan eteenpäin liigassa (pelityyli jne).

EI liity enää millään tavalla jääkiekkoon, mutta täytyy sanoa että pelottavaa itsesuggestiota. ...

Mä muistan nähneeni Kalixin nimellä tässä ketjussa 22.03.2011, 16:13 ranskalaisia viivoja pelin totuuksista. Samanlaista itsesuggestiota? Tai sitten samanlaisia olettamuksia tapahtumista/tulevasta...
 
Viimeksi muokattu:

Kalix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Koo-Vee, LeKi
Mä muistan nähneeni Kalixin nimellä tässä ketjussa 22.03.2011, 16:13 ranskalaisia viivoja pelin totuuksista. Samanlaista itsesuggestiota? Tai sitten samanlaisia olettamuksia tapahtumista/tulevasta...

Sää mitään muista vaan hait historian keskustelusta (ellet sitten todellakin ole yli-ihminen). Katsotaas mietä sieltä sitten löytyy:

"Omat näkemykset ottelusta Urholta katsottuna:

- Ilves johti 5min jälkeen täysin ansaitsemattomasti 0-3, mutta eka kerta tässä sarjassa, kun Ilves ei ollut ensimmäiset minuutit ihan jyrän alla
- tuomareilla linja ei pitänyt koko ottelua, mutta mikä helvetin kitinä täällä on siitä että JYP rikkoi enemmän. JYP hallitsi peliä ainakin sen viimeiset 55min ja ei ole ihme, että tuli Ilvekselle enemmän jäähyjä.
- oikeusmurha ettei Kesän tööttäämisestä tullut jäähyä: JYP:n pelaaja kolmantena tilanteeseen ja kovalla vauhdilla. Päähän osuminen vahinko.
- Wiikman sai ansaitun jäähyn ja olis kait ansainnut enemmänkin, mutta sormille tuli aika reippaasti eli JYP:n kaverillekin olis voinut jotain tarjota
- Pajuoja vetelee showta, kun ei muuta voi tehdä parempaa vastustajaa vastaan
- RD:n kuittaus Kesän tilanteesta aika huono
- jos Vataseen olis tullut samanlainen pommi kuin Kesään niin ketju olisi täynnä JYP:n ihmisiä valittamassa törkeistä otteista
- JYP oli nyt selvästi parempi vaikka numerot taas tiukat (Ipan olis pitänyt voittaa kotimatsi)
- jotenkin persoonaton joukkue JYP on, mutta Jonna teki eilen miehen työn
- Tuokkola taisi pelata itselleen loput JYP:n pelit tänä keväänä
- Ilveksen ykkönen ei vieläkään ole se mitä pitäisi jos JYP voitaisiin kaataa vaikka maalin saivatkin.
- Pillu se kiehuu, unohtaa oman pelinsä ja on saatanan nopea, mutta ei vaan taululle nyt pääse.
-Wiikman oli hyvä. Hurmeen kanssa oltais hävitty vähintään 12-3, koska niin paljon paikkoja JYP:llä oli "

Mikä tässä nyt oli sitten ongelmana?
 

Humpauttaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mjoo, hieman tuli kirjoiteltua vaahto suussa lievää provoa, Vatasen loukkaantumisen, sekä Pajuojan puheiden myötä. Mutta voisit tarkentaa hieman kassalla olemista. Niin meinaatko, ettei Vatasen polvi saanut Marjamäen taklauksessa tälliä?

Lähinnä tarkoitin juuri tuota provokatiivista ilmaisua. Sinänsä siellä takana oli vähän pointtiakin.

Masin taklaus toki aiheutti tällin Vadun polveen, mutta siitä ei mitään varmuutta kellään tule koskaan olemaan, aiheuttiko se jonkinlaisen esivamman, joka sitten realisoitui Bruunin kanssa törmäämisessä. Joten tältäosin Masi voidaan mielestäni jättää tässä asiassa ulkopuolelle. Sitäpaitsi Sami oli itse yhtä syyllinen tuohon tälliin, kuin Masi.

Mitä Pajuojaan tulee, niin totta on, että Ilveksen tulee löytää jotakin selkeyttä omaan peliinsä ensi kaudelle, jotta nuoret pelaajat jatkavat kehittymistään ja peli sitä kautta muuttuu tuloksekkaammaksi. Lisäksi puolustus on tilkittävä jollain ilveellä (heh). Pajuojan puheet tässä sarjassa ovat mielestäni olleet vain mediamyllyä, eikä niihin kannata sen enempää puuttua. Tuo sikajoukkuekin oli vain kuittaus medialle, joka etukäteen nosti esille tämän pointin Ilveksen mahdollisena taktiikkana.
 

Nikkari78

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves & Floorball Club Dux
Ei ollut ensimmäinen kerta, kun Marjamäki yrittää teloa Vatasen. Se pistää vituttamaan kun Suomen lahjakkainta pakkia telotaan tahallisesti.

Et kai ihan oikeasti luule, että Marjamäki jahtasi Vatasta ja yritti tietoisesti teloa hänet?!?! Voi jeesus mitä kommentteja!

Sitä paitsi seurasin Masin pelaamista paljon ottelusarjassa ja hän ei IKINÄ ollut jälkipeleissä törkkimässä tai ajanut maalille siten, että olisi ollut aiheuttamassa siellä hämminkiä. Pikemminkin hän osoitti joka ainoa kerta, kun Jypin veska otti kiekon kiinni, että hän ei ole menossa huitomaan ja hakkaamaan näpeille, vaan pyrki poistumaan maalilta jouheasti. Sitä sormille hakkaamistakin tässä sarjassa nähtiin monen muun osalta paljonkin. Esim. Vatasen taklauksen jälkeen, kun Tuokkola hyökkäsi Masin kimppuun, hän olisi voinut puolustautua tai edes estää Tuokkolan tönimiset, mutta ei siinäkään tilanteessa alkanut hämmentämään. Masi pelaa kaiken kaikkiaan hyvin siistiä peliä ja Krepsin tilanne on yksi harvoja ylilyöntejä!
 

Kalix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Koo-Vee, LeKi
Mitä Pajuojaan tulee, niin totta on, että Ilveksen tulee löytää jotakin selkeyttä omaan peliinsä ensi kaudelle, jotta nuoret pelaajat jatkavat kehittymistään ja peli sitä kautta muuttuu tuloksekkaammaksi. Lisäksi puolustus on tilkittävä jollain ilveellä (heh). Pajuojan puheet tässä sarjassa ovat mielestäni olleet vain mediamyllyä, eikä niihin kannata sen enempää puuttua. Tuo sikajoukkuekin oli vain kuittaus medialle, joka etukäteen nosti esille tämän pointin Ilveksen mahdollisena taktiikkana.

Pajuoja oli runkkarissa aika asiallinen ja keskittyi olennaiseen eli siitä meillä ei ole hätää. Niin kuin huomasit kun Ilves löysi itsensä JYP:ä vastaan playoff:ssa niin alkoi näkyä valmentajissakin hätä tilanteeseen johon ei todellakaan oltu osattu valmistautua. Raateluiden höpinät ennen sarjaa ja sitten pelien alkaessa muut ihmeelliset tarinat sikamaisuuksista ja raiskauksista olivat omata mielestäni heikkoa yritystä siirtää huomio pois sieltä, missä se vastuu oikeasti oli: JYP on parempi ja joka ottelussa JYP oli parempi ja inhottavasti teki sen vähimmän vaaditun, mitä siinä ottelussa tarvitsi tehdä.
 

Nikkari78

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves & Floorball Club Dux
Humpauttajalta fiksuja kommentteja kaikin puolin ja olen jo aikaisemmin kiinnittänyt hänen objektiivisuuteen huomiota!

Kyllähän Sami tosiaan itsekin totesi, että hänellä jumittua luistin jäähän Bruunin törmäyksessä, joka edesauttoi vahingon tapahtumista. On mahdollista, että Masin pusu saattoi vaikuttaa vamman syntyyn, mutta niin on saattanut moni muukin.

Mitä tulee Pajuojaan (ja Helimiseen), niin uskon, että heillä on olemassa ns. punainen lanka, jota noudattavat. Tuskin nimet Jokipakka, Peltola, Sointu yms. olisi pelannut puskista noin hyvää kautta! Monet muiden joukkueiden fanit ovat arvostelleet Pajuojaa ja toivoneet Ilvekselle fiksumpaa valmentajaa, mutta Juupe on omien keskuudessa pidetty ja arvostettu henkilö. Tuskinpa esim. Jypin kannattajat oikeasti tietävät Pajuojasta mitään muuta, kuin mitä ovat keltaiselta lehdistöltä oppineet.
 

Handyy

Jäsen
No, toiset ovat näköjään päättäneet tietää, että Marjamäki on syypää Vatasen loukkaantumiseen. Jos tämä jonkun pahaa oloa helpottaa, niin pitäkää toki päänne. Näin asioista ajattelevien on kuitenkin samalla syytä pitää mielessä, että kun JYP-pelaajan taklaus tai muu teko aiheuttaa seuraavan kerran vastustajan loukkaantumisen, syy on tottakai sikamaisesti pelanneessa JYP-pelurissa, joka selkeästi pyrki vahingoittamaan vastustajaansa.
Ehkä tässä nyt sekoittuu se, että tottakai Marjamäki tiesi ketä on taklaamassa ja meni varmasti tilanteeseen suuremmalla vauhdilla, kuin vaikka Viitasta vastaan. Ja se on ihan ymmärrettävää ja järkevää, vastustajan tähtipelaajia ajellaan kovempaa myös JYPin toimesta jokaisen osalta, joka pelaa fyysistä peliä. Näin pitääkin tehdä, kunhan homma pysyy sääntöjen puitteissa. Tässä sarjassa JYPillä meni yli Jääskeläisen ja Viitasen toimesta, joten haukut tästä sarjasta saa kyllä jatkoon mennyt joukkue.

Puhdasta taklausta Marjamäki oli kuitenkin tekemässä ja nyt kävi vain todella huono tuuri. Itse veikkailen, että molemmat tällit polveen vaikuttivat lopputulokseen, mutta pelatessa aina sattuu ja tapahtuu.
 

phakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
RISTO DUFVA ja JYP + JYP-Akatemia
Kiitos ja anteeksi omasta puolestani. Sarja meni kuten kaikki ennakoi, ilves haastaa mutta ei riitä. Yllätys oli että meni suoraan 4-0 mutta totta puhuen nyt se kokemus näkyi kaukalossa. JYP osaa pelata johdossa ja luottaa omaan systeemiin kuten 0-3 tilanteessa nähtiin. Silloin ilveksen kokemattomuus tuli parhaiten esiin, tollainen johto täytyy pitää playoffeissa.

Tampereen pojat rillaamaan nakkia ja Jyväskylän pojat rillaamaan seuraavaa vastustajaa.

Vatasen tilanteesta, täysi vahinko, Marjamäki koitti taklata, Vatanen väisti ja eihän se loukkaantuminen edes tapahtunu tuossa.
 

Kerouac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Kaikkihan tästä sarjasta on asiallisesti ja vähemmän asiallisesti sanottu. Vatasesta tosin pitää sen verran sanoa että tämän tyyppinen matematiikka on karun pelkistettyä: Mitä enemmän pidät kiekkoa -> sen enempi saat iskuja, sekä sääntöjen puitteissa olevia ja niitä jotka eivät ole sääntöjen puitteissa -> mitä enemmän saat iskuja, sitä todennäköisemmin jossain vaiheessa tulee myös loukkaantuminen. Eikä pidä ymmärtää väärin, minusta on vain hienoa että sitä kiekkoa USKALLETAAN pitää... Hei, mä sentään kannatan joukkuetta jossa on pelannut mm Risto Jalo, Mika Nieminen, Raimo Helminen, Ville Koistinen, Jyrki Lumme ja Jesse Niinimäki. Tarkoitinpahan vain että ne ppelaajat jotka kiekon kanssa tykkäävät touhuta valitettavasti ovat jo per se suuremman loukkaantumisriskin alla. (Ja juttuvinkkiä Keskisuomalaiseen, nyt voi kirjoittaa kohuartikkelin että ihmishirviö Kerouac kehtasi mainita Vatasen loukkaantumisen voivottelun lisäksi myös MUULTA kannalta. Mä voin antaa vaikka haastattelunkin, Tuomasta miellyttääksni vaikka SS-uniformu päällä ja karitsanverta juoden)

EDIT: Sori kanssailvekset, tätähän tuo toimittajan karikarityri juuri halusi, kuin pikkubroidi haluaa isobrodilta: Niin pitkään mä sua pilkkaan, että sä lyöt mua daijuun. Ja sitten voikin mennä mutsille kielimään. Sama tilannehan tässä: Tuomas Heikkilä viritti miinan, johon se odotti jonkun itseään fiksumman astuvan. Ja mä astuin. Ei me ilvekset joukkona mennä näin helppoon.
 
Viimeksi muokattu:

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mielestäni tässä ei ole kyse mistään muusta kuin siitä, että Ilveksen fanikatsomo osoitti alhaisen tasonsa: yksinkertaisesti on mautonta pilkata loukkaantunutta pelaajaa. Varsinkin, kun samaan aikaan ko. apinat pitävät itseään jollain tavoin Suomen kiekkokulttuurin isänä.

Tästä ei päästä mihinkään, olivatpa päässä kuinka kusen väriset lasit tahansa. (pahoittelen provokatiivista ilmausta, mutta en voi käsittää tuota puolustelua)
 

Kerouac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Arvon Suomi-Salama,

jos tilanne olisi ollut 3-0 Ilvekselle ja Jesse Niinimäki olisi saanut pienen kolhun, sen jälkeen kun Juha Pajuoja olisi kommentoinut Sami Vatasen uran päättttymistä sanoin "ei pidä pelätä siellä", niin uskotko ihan oikeasti JYP-fanien huutavan "pikaista parenemista Jesse"
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Arvon Suomi-Salama,

jos tilanne olisi ollut 3-0 Ilvekselle ja Jesse Niinimäki olisi saanut pienen kolhun, sen jälkeen kun Juha Pajuoja olisi kommentoinut Sami Vatasen uran päättttymistä sanoin "ei pidä pelätä siellä", niin uskotko ihan oikeasti JYP-fanien huutavan "pikaista parenemista Jesse"

Pahoitteluni, että vastaan Suomi-Salaman puolesta, hän vastatkoon sitten siten miten vastatkoon. Kuten jo sanottua, ei tässä kovin moni ole syyttänyt ketään Vatasen loukkaantumisesta, minusta myös oli vain erittäin sivistymätöntä huudella toisen loukkaantumisen jälkeen. Tämä osoittaa todella suurta epäkunnioitusta ketä tahansa jääkiekkoilijaa kohtaan, ei ainoastaan JYP-pelaaja Sami Vatasta kohtaan.

Onko tosiaankin moni ihminen valmiina allekirjoittamaan ajatuksen silmä silmästä, hammas hampaasta? Minä en ainakaan ole. Vaikuttaisi jotenkin vain siltä, että sinä olisit jollakin käänteisellä tavalla oikeuttamassa tuollaista huutelua. Pitääkö paikkansa?
 

Theone

Jäsen
Kuten jo sanottua, ei tässä kovin moni ole syyttänyt ketään Vatasen loukkaantumisesta, minusta myös oli vain erittäin sivistymätöntä huudella toisen loukkaantumisen jälkeen. Tämä osoittaa todella suurta epäkunnioitusta ketä tahansa jääkiekkoilijaa kohtaan, ei ainoastaan JYP-pelaaja Sami Vatasta kohtaan.

Kun olen lukenut eri ketjuja, niin ainakin itse olen saanut sellaisen kuvan, että täällä (jatkoaika.com) on aika paljon syyllistetty kahta Ilves pelaajaa Vatasen loukkaantumisesta JYP-kannattajien puolelta. Olenko väärässä? Toki äänensävy muuttui kun Vatanen itse kertoi tilanteiden olleen puhtaita ja itse yritti vain väistää.

Loukkaantuneelle huutelu on ikävää mutta en myöskään hyväksy tätä jeesustelua täällä, koska samoja vatipäitä on niin Hippoksella kuin Raksilassakin. Esimerkkinä Hippokselta vaikkapa tuo Teemu Kesän tilanne ja sen jälkeiset tapahtumat pelaaja päädyssä.

JYPin onneksi Vatanen pystyy kuitenkin pelaamaan 99-prosentin todennäköisyydellä pleijarit täysipainoisesti loppuun asti.
 

chubster

Jäsen
Kun olen lukenut eri ketjuja, niin ainakin itse olen saanut sellaisen kuvan, että täällä (jatkoaika.com) on aika paljon syyllistetty kahta Ilves pelaajaa Vatasen loukkaantumisesta JYP-kannattajien puolelta. Olenko väärässä? Toki äänensävy muuttui kun Vatanen itse kertoi tilanteiden olleen puhtaita ja itse yritti vain väistää.

Loukkaantuneelle huutelu on ikävää mutta en myöskään hyväksy tätä jeesustelua täällä, koska samoja vatipäitä on niin Hippoksella kuin Raksilassakin. Esimerkkinä Hippokselta vaikkapa tuo Teemu Kesän tilanne ja sen jälkeiset tapahtumat pelaaja päädyssä..

Ei kai täällä ole Vatasen episodista Ilves pelaajia syyttänyt, kuin muutama nimimerkki, jotka ovat tilanteesta olleet enemmän tai vähemmän kujalla. Tuskin siis kannattaa alkaa yleistämään, sillä suurin osa (lähes kaikki) ovat alusta astu myöntäneet, ettei tilanteessa mitään vahingoittamisyrityksiä ole.

Ja Teemu Kesän tilanteessa seisomapääty antoi isot aplodit taklaukselle kuten aina tehdään taklaustilanteessa. Seisomapäädystä on myös mahdoton nähdä hyppyjä sun muita, sillä laidan läpi tuskin kukaan näkee, ellei omaa röngten katsetta. Kesä sai myös rummutukset/taputukset kun lähti päädystä ulos, mikä on yleinen tapa ainaki Jyväskylässä, kun joku loukkaantuu, vastustaja tai oma pelaaja, niin hänelle taputetaan, kun pääsee omin jaloin pystyyn tai vaikka joutuisi muiden auttama pois. Kyseessä ei ole mikään ivallinen taputus "Hahahahaa, loukkaannuitpas" vaan kannustava taputus.

Eiköhän tämäkin jo riittäisi tästä aiheesta?
 

Kahvi_Kuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP #42 #26 #49, Blue Jackets #61, Leijonat
Jep jep. Sarja taisi mennä aikalailla JYPin käsikirjoituksen mukaan. 4-0 ei jätä jossitteluille varaa. 4-0 ovat tylyt lukemat kun miettii että Ilves taisteli kuitenkin joka pelissä ihan tosissaan voitosta. Mutta ei muuta muuta kuin Ilvesläisille hyvää kevään jatkoa ja ensikaudelle uutta matoa koukkuun ja JYP valmistautumaan välieriin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös