Puolivälieräsarja kevät 2011: JYP - Ilves

  • 129 556
  • 613

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Osui kuitenkin paremmin kuin muuan Pihlström :) Toki Pihlström teki itse paikkansa itselleen suureksi osaksi.

Taloudelliset realiteetit pitkälti sanelivat ketä Jessen ympärille istutettiin, joten siinä mielessä Lee oli kuitenkin hyvä haku.

Totta molemmat kohdat. Pihlström ei ole kumminkaan onneksi lähtökohtaisesti ainoa pelaaja jolta odotetaan niitä maaleja tiukoissa paikoissa ja tällä kertaa ne iski muut miehet.

Toiseen taas, että kokonaiskuvassa todella hyvä haku, mutta silti Ipan kannattajana nyt vähän harmittaisi. Mahdollisuuksia silti oli yksittäisten pelien viemiseen, mutta sitten ei kantti lopulta riittänyt. Jotenkin tuntui Ilveksen momentumin aikana paikat siunaantuvan Leelle ja ylivoimalla veti muutamat torsot, kun Uuno pelasi miehen keskelle vapaaksi.
 

Arzamas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Harmi ettei Urholla näkynyt Ilveksen valmentajahaastattelua. Olivatko kieltäytyneet haastatteluista eli ottiko tappio niin koville?

Itseäni jäi tämän lisäksi harmittamaan myös se, ettei voittajajoukkueen päävalmentajan itkuja päässyt kuuntelemaan, vaan joutui kuuntelemaan Ahon asiallisia lätinöitä.

Iso perse Ilveksen fanikatsomolle jos ilkkumiset Vatasen loukkaantumisesta pitävät paikkansa. Joltain yksittäisiltä urpoilta voi moista odottaa mutta seuran viralliselta faniporukalta voisi odottaa pikkusen parempaa harkintakykyä.

Toisilla on noita yksittäisiä urpoja fanikatsomossa, toisilla päävalmentajana, so who cares?
 

Torspo82

Jäsen
Varsinkin jos vastaan tulee Blues, tulee jypin avauspelillä olemaan erittäin vaikeaa jos saa luvan ennakoida.
Vaikka Blues onkin aiempina vuosina ollut JYPille todella vaikea vastustaja, ei tällä kaudella ole näkynyt enää mitään viitteitä siitä. Ottelut ovat menneet JYPille 3-0, 3-0, 4-1, 2-1 ja 5-1. Mutta Bluesin pelityylin tuntien taistelu tulee olemaan varmasti vieläkin tiukempaa kuin mitä Ilvestä vastaan. Toivottavasti Ässät nyt sitten edes hiukan väsyttäisi Bluesia lisää.
 

Defense

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Toisilla on noita yksittäisiä urpoja fanikatsomossa, toisilla päävalmentajana, so who cares?

Paljolti tunteellahan tässä lajissa mennään, eikö vain? Ymmärrän hyvin Ristoa, joka ei sentään heittele tuomaria mehupullolla.

Surullisempaa sen sijaan on se, että mestaruusviirien ja monien hienojen pelaajien (esim. Määttänen) vastapainoksi Ilveksellä on taustallaan liigan kitisevin päävalmentaja, törkein taklaaja ja kusipäisin fani. Näin nimimerkki Crueman otteluseurantaketjussa:

"Harvemmin saa niin suurta tyydytystä jonkun pelaajan loukkaantumisesta, kuin tänään Vatasen tilanteessa. Mielellään vielä pari lisää jotta kesälomille hyvillä mielin."
 

Sinister

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Red Wings, Islanders, TB Buccaneers
Josko tässä nyt pari senttiä heittäisi mukaan. Ihan ensimmäiseksi haluan onnitella JYPiä ja joukkueen faneja välieräpaikasta. Voitto tuli ansaitusti. Ilveksestä olen kuitenkin enemmän kuin ylpeä niin runkosarjan kuin playoffienkin osalta. Lisäksi kiitokset Mätskylle peleistä! Hattu päästä.

Viimeinen peli oli niitä muutamaa kotijoukkueen hyvää minuuttia lukuunottamatta vahvasti JYPin käsissä ja Ilveksen esitys ei ollut lähelläkään joukkueen parasta. JYP sen sijaan pelasi mielestäni paremmin kuin aikaisemmissa kohtaamisissa, joskin jokaisessa matsissa joukkue oli hyvin organisoitu. Samaa ei valitettavasti voi sanoa Ilveksestä.

Vaikka JYP nyt peittosikin Ilveksen, niin joukkueen peli ei ollut sillä tasolla, mitä oikeasti odotin. Hyväähän se toki oli, mutta ehdottomasti siellä leirissä täytyy parantaa, jos mestaruuteen saakka on pyrkimys.

Palstaveljien, niin tamperelaisten kuin jyväskyläläistenkin käytös hämmensi pitkin sarjaa. Ei siinä mitään, kun playoffit ovat päällä, niin eletään tunteella, mutta rajansa kaikella. Peiliin katsomisen paikka molemmilla osapuolilla. Itsekin (ehkä) lievästi muutamaan kertaan provosoin ja provosoiduin, anteeksi tästä.

Kokonaisuutena sarja oli ainakin itselleni mielenkiintoinen seurata, enkä panisi pahakseni jos samat joukkueet kohtaisivat ensi vuonnakin playoffeissa. Toivottavasti Ilves silloin pystyisi vihdoin pääsemään seuraavalle tasolle.

EDIT: Toivottavasti Vataselle ei todellakaan käynyt pahasti, miestä tarvitaan kevään MM-kisoissakin ainakin kokemusta hakemassa.
 
Viimeksi muokattu:

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Onneksi olkoon Jyväskylään, parempi voitti ilman muuta. Mielenkiintoista tulee olemaan, että vieläkö JYPiltä löytyy lisävaihteita kun vastaan asettuu runkosarjassa korkeammalle sijoittuneita joukkueita, kuka sieltä sitten tuleekin.

Jatkoajan ketjutkin olivat ihan viihdyttäviä ja mukavaa luettavaa sen jälkeen, kun oppi suodattamaan ne asiakirjoittajat kaiken paskan seasta. Kiitos esim. nimimerkeille Chupster, Vanhapuuma ja humpauttaja hyvistä kirjoituksista. Toki muitakin oli, mutta ei nyt heti tule taas mieleen. Tällaisille kirjoittajille itse soisin mestaruuden, mutta en niille kaikille XXX:ille, jotka keskittyvät pelkkään provosointiin ja lällättelyyn.

Oli miten oli, päällimmäisenä tunteena tämän sarjan jälkeen ei suinkaan ole pettymys. Ennemminkin tässä on haikea olo, koska Ilveksen kannattajana tämä kausi on ollut loistava ja joukkueen esitykset sekä Kerhoa että JYPiä vastaan olivat hienoja. Tässä sarjassa kuvittelin suurimman pettymyksen tulleen ensimmäisen hävityn kotipelin jälkeen, mutta se kuuluisa kolmas peli pisti vielä paremmaksi. Mutta sen takiahan lätkä on hienoo, tunteet menee laidasta laitaan välillä vituttaa kuin pientä oravaa ja välillä ollaan onnen kukkuloilla. Tähänkin sarjaan mahtui molempia ääripäitä.

Yksittäisistä pelaajista Rask, Määttänen, Glenn ja Rajala nyt ainakin nousevat Ilveksestä esiin. Glenn on parhaimmillaan todella hyvä yleispakki tähän liigaan, mutta valitettavasti tasaisuus loistaa poissaolollaan. Välillä tässäkin sarjassa ihan käsittämättömiä ratkaisuja, mutta muutama todella hyvä maaliinjohtanut syöttö. Rask ja Rajala pelasivat molemmat hienosti omilla avuillaan ja saivat tulostakin aikaan, heihin (eikä toki muihinkaan nuoriin) Ilves ei kaatunut. Myös Määttänen ansaitsee kehut, hieno pelaaja ja toivottavasti jatkaa Ilveksen organisaatiossa esim. junnu-puolella. Pasilla on sen verran Ilveksen muotoinen sydän, että hän on ehdottomasti arvokas lisä Ilveksen toimintaan.

Negatiivisessa valossa nostaisin Ilveksestä esiin Bäckströmin, Leen ja Marjamäen. Ei, he eivät pelanneet kokonaisuudessaan huonosti, mutta eivät nousseet esiin silloin kun olisi tarvittu. Bäckströmiltä olisi tarvittu varmaa yleispelaamista, mutta hirveä määrä jäähyjä ja suurin osa ratkaiseviin paikkoihin oli osaltaan kääntämässä sarjaa JYPille. Monta hyvää Ilveksen painostusjaksoa loppui Nilsin jäähyyn. Lee puolestaan keskittyi mielestäni hiukan liikaakin psyykkaamiseen ja tehot jäivät laihaksi. Kerho-sarjassa tämä toiminta oli hienosti balanssissa ja mies tekikin hyvät tehot ja sai Viitaluomat tolaltaan. Marjamäki taas oli mielestäni kokonaisuudessaan vaisu, hän on yksi Ilveksen ärkipelureista ja hänen pitäisi ottaa roolia silloin kun JYPin rutiini alkaa jäytää junnujen uskoa. Näin ei tapahtunut.

Ilves ei hävinnyt maalivahteihin. Toki heiltä, olisi voinut paria game saveria odottaa, mutta ei tämä osasto kuitenkaan pettänytkään. Ennemminkin katsoisin puolustuksen suuntaan, joka aukesi mitä ihmeellisimmillä tavoin välillä. Tätä tapahtui jo runkosarjassa, mutta sitä saatiin parannettua joulun jälkeen merkittävästi. JYPiä vastaan otettiin kuitenkin mielestäni tässä takapakkia. Puolustus tiedettiin jo ennen kauden alkua Ilveksen akilleen kantapääksi, ja tämä mielestäni piti myös kutinsa. Tälläkin osastolla nuoret Peltola ja Jokipakka pelasivat hienosti. Jokipakka epäonnistui viimeisessä pelissä, mutta suuress kuvassa molemmat pelasivat hyvin. Sekä playoffeissa että runkosarjassa.

JYPiltä jäi oikeastaan joka pelissä eri pelaajat mieleen, mikä varmaan osaltaan kertoo materiaalin laajudesta. Perrin oli mielestäni koko sarjan paras pelaaja, vaikka ilmeisesti tänään olikin vähän vaisu. Pihlström oli hyvä, mutta tehoton. Häneltä pitää alkaa tulla tehoja, jos JYP meinaa päätyyn asti mennä. Jonne Virtanen pelasi hienon pelin päästyään kokoonpanoon. Tämän päivän pelistä en nähnyt kuin ensimmäisen erän, ja siinä hän ei erottunut muista. Myös Vatanen pelasi hienosti silloin kun oli mukana. Toivon vilpittömästi, että mies on pian kunnossa mutta jos tosiaan sivusiteet on mennyt, niin taitaa olla kausi paketissa, mahdollisesti myös MM-kisat. Sääli, sillä kyseessä on hieno pelaaja.

Ehkä lopettelen tähän, kun alkaa tulla liikaa pituutta. Onnea kuitenkin JYPille ja hyvää loppu kautta. Ja järjettömän iso kiitos Ilvekselle! Tämä on uskomaton joukkue, joka palautti uskoni Ilveksen kiekkoiluun.

E: Otin negatiivisesti mainitut nimimerkit pois, ettei tarvi taas ottaa ituraivareita..
 
Viimeksi muokattu:

kilhar

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Offtopic tähän ketjuun, mutta helpotanko, jos kerron että Vatanen on pelikunnossa ainakin viikon huilin jälkeen? Kai se jonkun yöunia parantaa.

Hyvä vastus ja jatkossa kovempi, kunhan Ilvestä onnistaa Jypin tavoin. Neljä kovinta pelaajaa eivät halua Venäjälle eivätkä AHL-busseihin. "Vanhukset" paluumuuttajat haluavat olla kotikonnuilla ja loput tyytyvät budjetin rajoissa oleviin palkkoihin sekä rooleihinsa. Molempiin saisivat nostoa muualta menestyksen ja joukkuehengen kustannuksella. Kärpille kostautui se, kun juniorit ja 2-ketjun pelaajat lähtivät roolin perään koska ykkönen oli usein priimalaatua muualta ja liki koskematon.

Tässä sarjassa ei pärjää tähdillä, jos niitä ei tee tai osta jonossa. Parhailla "väliinputoajilla" ja nuorilla jatkuvuus on taattu.
 

Paastainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP & 80-luvun HoNsU
Jesse oli floppi, vaikka tänäänkin sai pari paikkaa järkättyä kavereilleen. Jessen on tosin sanottu pelanneen loukkaantuneena jo pitkään, mikä selittäisi arkuutta mennä tiukkoihin väleihin ja kiekon kanssa epätyypillistä hätäilyä.

Ennen Ipa-Jyp sarjan alkua oli tiedossa Jessen nilkan olevan paskana, ei olisi pelannut jos olisi pelattu normi runkkaria
 

Ragulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Parempi voitti. Onnittelut Keski-Suomeen.

Ensimmäinen peli kääntyi III erässä selviin numeroihin. Varsinkin Perrinin ketju oli hyvä, mutta vaipui sarjan kuluessa enemmän ja enemmän, jollei nyt pimentoon, niin alaspäin kuitenkiin.

Toisessa ottelussa Ilves oli pelillisesti ehkä parempi, mutta voimaton kolmannessa erässä kun olisi pitänyt tulla väkisin rinnalle ja ohi.

Kolmannessa ottelussa Jypin maalivahtipeli romahti, mutta Ilves ei kyennyt hyödyntämään tilannetta. Ja tilalle tullut Tuokkola oli muuri.

Neljännessä Ilves pelasi alle kymmenen minuutin hyvän jaksoon, joka päättyi Bäckströmin jäähyyn. Iso rangaistus olisi pitänyt hyödyntää, mutta Ilves pelasi sarjan huonointa kiekkoaan siinä vaiheessa.

Ilvekselle kiitos loistavasta kaudesta. Mielenkiintoista odottaa tietoja uusista pelaajahankinnoista. Toivottavasti ollaan keskitytty laatuun.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Täähän meni ihan niinku "asiantuntijat" veikkasi: 4-0 JYPille, mutta kaikki ottelut oli varsin tasaisia ja paremmalla onnella Ilveskin blah blah lässyn lässyn seli seli. Selittelyille ei jäänyt sijaa, mutta tästä Ilveksestä on helppo olla ylpeä! Ensi kaudella seuraava askel ylöspäin ;) Onnea JYPille jatkoon, on teillä vaan pirun kova joukkue.
Näin tuli veikattua. Sarja selkeästi JYPille, mutta pelit tiukkoja. Okei, ensimmäinen hieman repesi lopussa tuloksen valossa.

Ilvekselle kiitos vastuksesta. Tämäkin sarja herätti tunteita kuten pleijareissa pitääkin. Pikaiset paranemiset Kesälle ja Vataselle.
 

Nikkari78

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves & Floorball Club Dux
Oikea joukkue meni jatkoon ja Ipan nuoret kasvoivat korkoa! Molemmilla valmentajilla ja molempien joukkueiden faneille meni vähän yli, mutta pääsääntöisesti tälläkin palstalla kommentit pysyivät asiallisina ja asiantuntevina.

Mielestäni kummankaan joukkueen riveissä ei ole sikamaisinta taklaaja, eikä edes inisevintä valmentajaa ja eiköhän noita idioottifaneja löydy jokaisen joukkueen takaa. Kuitenkaan koko fanikuntaa ei voi leimata sikaosastoksi yksittäisten ihmisten tekojen tai sanojen vuoksi.

Tunnerikas ja kiihkeä sarja, jossa paikka paikoin hyvää kiekkoa! Pyritään jatkossa(-kin) pitämään objektiivisuutta yllä ja jätetään räikeimmät väripleksit kotioloihin!!!

Hyvää kevättä ja kesää molemmille ryhmille!!!

EDIT Pahimmat ylilyönnit on kuitenkin tullut Keskisuomalaisen toimittajille:

Tuomas Heikkilä: Masi Marjamäki taklasi Vatasta polveen...Marjamäen tilanne oli selkeästi ns. haku...

Eikä Ilkka Kulmalan teksti ole paljoakaan sen tasokkaampaa. Joka vaiheessa vähän kyseenalaistetaan Masin PUHDASTA taklausta, eikä vahingossakaan mainita, että Vatanen yritti väistää, mutta ei aivan ehtinyt, vaan jalka jäi juuri pahasti linjalle. Masi ei vaihtanut missään vaiheessa taklauksen suuntaa ja olisi tullut tyylikäs avojään pommi, mikäli Vatanen olisi ottanut sen vastaan.

Jkl:n seudulla asuvana voin sanoa, että olemme useita vuosia sitten vaihtaneet KSML:n Hesariin juurikin lehden tasottomuuden vuoksi. Samalla hinnalla kun saa lukea ammattikirjoittajien tekstejä ja vieläpä moninkertaisen määrän!
 
Viimeksi muokattu:

Paastainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP & 80-luvun HoNsU
O Masi ei vaihtanut missään vaiheessa taklauksen suuntaa ja olisi tullut tyylikäs avojään pommi, mikäli Vatanen olisi ottanut sen vastaan.
Mikäs helvetin avojään pommi se olisi ollut, ryntäyshän siitä olisi tullut, jos Vatanen ei olisi väistänyt.

Jkl:n seudulla asuvana voin sanoa, että olemme useita vuosia sitten vaihtaneet KSML:n Hesariin juurikin lehden tasottomuuden vuoksi. Samalla hinnalla kun saa lukea ammattikirjoittajien tekstejä ja vieläpä moninkertaisen määrän!

Totta, nytkin Hesarin verkkoversion kaikki jutut ovat STT:n toimittamia
 
Viimeksi muokattu:

JJ#36

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Sarja meni aika ennakoidusti, vaikka Ilves pelasi mielestäni paikoin todella hyvin. Tulevaisuus näyttää Ilveksellä hyvältä, jos nuorten pelaajien kehitys ei pysähdy.

Sen verran on kommentoitava vielä case Vataseen että vahinkohan tuo oli, ja toivottavasti ei tullut suurta remonttia polveen, näytti kyllä niin ilkeältä. Jos jutut pitää paikkansa että siellä on fanikatsomo kuorossa pilkannut "Missä on Vatanen", niin aika kusipäistä toimintaa. Vielä vähemmän sitä voi ymmärtää kun ajattelee minkälainen pelaaja on kyseessä. Vatanen ei koskaan vahingoita vastustajaa kuin korkeintaan henkisesti, pitämällä heitä välillä pujottelukeppeinä. Todella sääli jos Sami on pitkään pois, koska hänen pelaamistaan on nautinnollista seurata. Olin kuvitellut että myös muiden joukkueiden fanit osaisivat arvostaa tuollaista pelaajaa, ja varmasti suurin osa osaakin.
 

Jarzki

Jäsen
Jos jutut pitää paikkansa että siellä on fanikatsomo kuorossa pilkannut "Missä on Vatanen", niin aika kusipäistä toimintaa.

Jep, kyllähän tuo kyseinen huuto selvästi kuului vastakkaiseenkin kulmaan. Melkoista kiekkokulttuuria Tampereella, jääkiekon kehdossa. Olivat kuulemma Urhon lähetyksessä muutenkin antaneet noottia Hakametsän yleisölle.

Sarja meni hyvin pitkälti niin kuin sen ajateltiin menevän. Pelit itsessään olivat melko tasaisia, vaikka JYP kyllä monessa pelissä ajoittain vei Ilvestä kuin pässiä narussa. Puolestaan erien alut olivat JYPille lähes joka kerta hankalia. Yksilötaitoon tämä sarja kuitenkin hyvin pitkälti ratkesi, JYPin rutiini ja maalintekotaito olivat Ilvekseen verrattuna selvästi parempaa. Ja kun niitä maalipaikkoja ei kovin paljoa vastustajalle annettu, on lopputulos melko selvä.

Kiitos Ilvekselle kuitenkin tiukasta sarjasta. Saatiinhan tähänkin sitä tunnetta mukaan, molempien valmentajien sekä puusilmäisten fanien ansiosta.

PS. Ja onnittelut niille kahdelle Ilveksen fanille Hemingwaysissa, jotka eilen heittivät nuuskapurkin katsomoon JYP-fanien niskaan toisessa erässä. Miehekästä toimintaa.
 

Leiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SuKiKa
Halki, poikki ja pinoon. Turo Asplund, Ossi Louhivaara, Harri Pesonen, Jonne Virtanen, Miika Lahti ja kumppanit. Hienoja miehiä. Kiitos ja eteenpäin.
 

janbo

Jäsen
PS. Ja onnittelut niille kahdelle Ilveksen fanille Hemingwaysissa, jotka eilen heittivät nuuskapurkin katsomoon JYP-fanien niskaan toisessa erässä. Miehekästä toimintaa.

Ilmeisesti eivät nuuskasta Tampereella tykkää, kun pitää pois heitellä. Ensimmäisessä ottelussahan Eric Perriniä heitettiin nuuskapurkilla matsin jälkeen. Muutakin rojua taisi lentää jäälle pitkin ottelun. Kultthuuria!
 

JmJ

Jäsen
Kiitos Ilvekselle mielenkiintoisesta neljästä pelistä, olivat kyllä lopulta paljonkin tiukempia kuin ennakkoon osasi arvella. Toisaalta kummankin joukkueen puolesta harmittaa tuomarityöskentely, joka omasta mielestäni oli kokonaisuutena tarkasteltaessa korkeintaan tyydyttävää. Estämiset voisi kitkeä huomattavasti tarkemmin pois - varmasti kuitenkin turha toivo tämän kevään playoffeissa.

Ilveksestä ollaankin luultavasti sanottu jo kaikki oleellinen tämän kauden ja kevään otteiden puolesta, tulee varmasti ensi kaudella seurattua tätä nuorta joukkuetta hyvinkin paljon tarkemmin. Jos taas peilataan JYPin tämän hetkistä tilannetta kahden edeltävän vuoden välieriä edeltäviin tilanteisiin, voidaan sanoa, että ollaan jälleen uuden äärellä. On mielenkiintoista nähdä tuoko tämä hieman pisempi lepojakso joukkueelle muuta etua kuin mahdollisuuden nuolla pikkuhaavat kuntoon. Aika, tuleva vastustaja ja JYP itse sen tulevat näyttämään.
 

Theone

Jäsen
Ilmeisesti eivät nuuskasta Tampereella tykkää, kun pitää pois heitellä. Ensimmäisessä ottelussahan Eric Perriniä heitettiin nuuskapurkilla matsin jälkeen. Muutakin rojua taisi lentää jäälle pitkin ottelun. Kultthuuria!

Olikohan kyseessä mahdollisesti samat kaverit, jotka Hippoksella huutelivat ja ilkkuivat Teemu Kesälle, kun kaveri kuuppa sekaisin odotteli lääkäriä pelaajatunnelissa Jääskeläisen taklauksen jälkeen?
 

Ritola#24

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Olikohan kyseessä mahdollisesti samat kaverit, jotka Hippoksella huutelivat ja ilkkuivat Teemu Kesälle, kun kaveri kuuppa sekaisin odotteli lääkäriä pelaajatunnelissa Jääskeläisen taklauksen jälkeen?

Fanikatsomo kuorossa huutaa jotakin ilkkumisia ja rojua lentää kentälle useaan otteeseen. Pajuoja haukkuu pelaajia ja Hiitelä JR. Haukkui Dufvan ja Toimitusjohtaja Seppäsen (Seppänen ei kuulemma ymmärrä jääkiekosta mitään). Keskittykää omaan tekemiseen älkää muihin, kiitos.

Joku yksittänen? siellä joku on illkkunut kesälle, taiday puhua taas paskaa. kukahan siinä kohdalla on muka on huutanut. Siinä kohdalla on istumakatsomo ja vierasfanit. Ai niin fanireisuhan peruttiin kun ei ollut osallistujia.

Edelleen sama vääntö käynnissä, mitä ansiokkaasti jatkoin. Ikävä Kärppä sarjoja kun silloin puhuttiin asiaa.
Tämän lässyttämisen muuten aloitti tässä sarjassa Ilves fanit ja Pajuoja, se on fakta.

Kiitoksia neljästä perättäisestä häviöstä. Ensi kausi sitten saatta olla teidän.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Taisi mennä hieman ohi mitä Theone (kuuluisa Ilves-fani) tuossa haki. ei ole ihan yksi eikä kaksi kertaa kun Hippoksellakin kuulee mitä hävettävämpiä huutoja päätykatsomosta (ja muualta). sen valossa ei kannata lähteä yhtään jeesustelemaan, vai onko todella ihan käsittämätön asia hyväksyä että joka hallissa on omat junttinsa?
 

janbo

Jäsen
Taisi mennä hieman ohi mitä Theone (kuuluisa Ilves-fani) tuossa haki. ei ole ihan yksi eikä kaksi kertaa kun Hippoksellakin kuulee mitä hävettävämpiä huutoja päätykatsomosta (ja muualta). sen valossa ei kannata lähteä yhtään jeesustelemaan, vai onko todella ihan käsittämätön asia hyväksyä että joka hallissa on omat junttinsa?

Tämä on ihan totta. On kuitenkin eri asia huudella törkeyksiä kuin heitellä esineitä päin pelaajia ja katsojia. Hippoksella en muista vastaavaan törmänneeni.
 

Theone

Jäsen
Tämä on ihan totta. On kuitenkin eri asia huudella törkeyksiä kuin heitellä esineitä päin pelaajia ja katsojia. Hippoksella en muista vastaavaan törmänneeni.

Oikeassa olet, huutelun tiettyyn rajaan asti hyväksyn ja tavallaan se kuuluukin katsomokulttuuriin mutta loukkaantuneen pelaajan herjaaminen on mielestäni jo aika surullista. Tuota Ilves-kannattajien huutelua en ymmärrä jos se on todella tapahtunut ja ilmeisesti näin on tosiaan käynyt. En myöskään ymmärrä tuota jeesustelua koska näitä samoja pellejä on yhtälailla Hippoksella. Eikös tuossa runkosarjan lopussa eräs sankari käynyt huutelemassa loukkaantuneelle tuomarille kuole-huutoja pleksin yli...

Hippoksella on todella harvoin lentänyt rojua jäälle ja kiitos siitä kanssa katsojille mutta toki sitäkin on vuosien varrella tapahtunut. Ehkä tuon harvinaisuuden takia mieleen on jäänyt tapaus jossa joku valopää heitti lasipullon pelikatkolla A-puolelta jäälle mutta JYPin (taisi olla vielä JYP HT:n) silloin veskari (Leinonen?) nappasi komean kopin ja pullo pysyi ehjänä. Yleisö antoi veskarille komeat läpyt ja sitten jatkettiin peliä. Joku varmasti muistaa tapauksen ja tuon maalivahdin.

Välillä kun lukee näitä juttuja, niin tuntuu, että osa porukasta ei oikeasti edes tajua kuinka vaarallista tuo tavaran heittely jäälle onkaan. Varsinkin kolikot yms. pienet esineet jotka saattavat jäädä huomaamatta ja sitten joku Pihlström luistelee siihen miljoonaa ja kaatuu päin laitaa...
 

J.S:P

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ihmettelen kun en löydä täältä mitään jutustelua tämmösestä kun olin aamulla kuulevinani vähän keskenkaiken ja kesken töitteni pätkän radio JKl:n haastattelusta jossa ainakin kuvittelin haastateltavan olevan Pajuojan joka tuntui pahoittelevan kommenttejaan varsinkin jotain pelaajaa eli ilmeisesti Lahtea koskevista kommenteistaan mainitsipa mielestäni erikseen pyytävänsä vielä anteeksikin...?
 

Kynä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ihmettelen kun en löydä täältä mitään jutustelua tämmösestä kun olin aamulla kuulevinani vähän keskenkaiken ja kesken töitteni pätkän radio JKl:n haastattelusta jossa ainakin kuvittelin haastateltavan olevan Pajuojan joka tuntui pahoittelevan kommenttejaan varsinkin jotain pelaajaa eli ilmeisesti Lahtea koskevista kommenteistaan mainitsipa mielestäni erikseen pyytävänsä vielä anteeksikin...?

Kyllä, kuulin tuon haastattelun eilen ennen matsia, joten kyseessä on luultavasti ollut tänä aamuna eilisen rupattelun uusinta. Pajuoja tosiaan myönsi sortuneensa tunnekuohuun/ylilyöntiin, kertoi Lahden olevan hänelle henkilökohtaisesti tuttu pelaaja poikamaajoukkueista, ja sanoi, että aikoo jossain sopivassa käänteessä pyytää Lahdelta myös henkilökohtaisesti anteeksi. Olisiko sitten jo eilen ollut tuo sopiva tilaisuus, tuon Lahden asianmukaisen "kuitin" jälkeen?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös