Puolivälieräsarja 2004-2005 HPK - TPS

  • 66 221
  • 537

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti BitterX
Ovatko loukkaantumisetkin Joukon vika?

Eivät ole, mutta esimerkin omaisesti herrojen Antti Aalto ja David Schneider kohdalla loukkaantumiset olivat jo hyvin Herra Jouko Narvanmaan tiedossa ennen siirtoajan umpeutumista. Antti Aalto korvattiin sitten NHL-vahvistus Mikko Rauteella. Schneiderille ei edes ajateltu korvaajaa. Ilmeisesti kaveri oli ollut turha koko kauden ajan.

Marko Kiprusoffin loukkaantumiseen ei taas olisi voinut vaikuttaa vaikka se olisi tapahtunutkin ennen siirtoajan umpeutumista, koska yksikään maanpäällä asuva ihminen ei olisi Markoa pystynyt paikkaamaan.
 

rinkeli22

Jäsen
Re: Taas on se aika vuodesta

Viestin lähetti BitterX
Kaksi vuotta sitten oli tilanne lähes sama. Silloin meinasi epätoivo hiipiä puseroon, kun neljäs puolivälierä oli pelattu. Sitten tuli Tuulolan taklaus, sitten 0-7 ja loppu onkin historiaa.

Älä unohda Laakkosen tasoitusmaalia viidennessä ottelussa. Se jos mikä oli varmasti turkulaisten mielestä ihan perseestä..

TPS näyttää tällä hetkellä petollisen otolliselta vastukselta. Joukkueen alavire, Fanien alakulo, keskinäiset kaikki meille, kapeahko materiaali, Aalto ja Kipru poissa, ennakkoon ehkä heikoin maalivahtiosasto pudotuspelijoukkueista.. Suosikin viitta on siis tukevasti Kerhon yllä, mutta tämähän ei urheilussa vielä mitään tarkoita. Mitään ei tule ilmaiseksi, ja kyllä Tepsi pistää meidät ahtaalle, varsinkin jos paketti ei ole kasassa, Noronen höntyilee, tai asenne ei ole maksimus..

Mutta on se kiva kun taas aletaan pelata kunnon pelejä..


Viestin lähetti Wares
Se, mikä tällaista asioihin vihkiytymätöntä eniten hämää, on tämä 0-7 -laskenta. Kaatuivatko hämeenlinnalaislaskurit Millenium-hötäköissä, vai mihin nämä numerot perustuvat? Kun eikös oikea lukema kumminkin ole 9-0 (1976, 1989, 1990, 1991, 1993, 1995, 1999, 2000, 2001 - -).

Taitaakin käydä taas niin, että voittamisen kulttuuri puhaltaa yli hämäläisten perunapeltojen.

Ei käy kiistäminen, että Tepsiltä löytyy sitä voittamisen kulttuuria mestaruuksien voittamisen suhteen. Nyt vaan unohdat, että ei olla finaalissa, vaan ritaripaitojen todellisella temmellyskentällä. Meiltä löytyy myös 9-0 lukemiin päättyvää laskentaa vuosilta 1991-2004. Lukema kuvaa HPK:n voittoja ja tappioita puolivälierin ottelusarjoissa. Kröhöm, liigan ainoa joukkue, joka ei ole koskaan, siis ei koskaan, hävinnyt puolivälierissä.. Kerhoa vastaan joutuminen puolivälierissä on kuin Suomen ottelut takavuosina Neuvostoliiton punakonetta vastaan. Yksikin maali on mestaruus.. 0-7 puolestaan loistava suoritus pidettäessä seipäät tanassa kimppuun syöksyvät ritaripaidat yksinumeroisessa maalimäärässä.

Kieeeekkko jäähän jo..
 

Jussih

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kerho ei ole myöskään koskaan, siis koskaan, voittanut Areenalla (ja kuinkas sitten kävikään).

Eli fakta on, ettei näistäkään peleistä ensimmäistäkään ole vielä pelattu. Molemmat jengit ovat alisuorittaneet viime aikojen peleissä, mutta päätelleen viimeisestä keskinäisestä kohtaamisesta Turussa Tepsukka on itse asiassa aika vahvoilla.

Sitten TPS kannattajat, haistakaa nyt jo pitkä kilin v***u sen ikuisen ruikuttamisenne kanssa. Teidän jengissä pelaavat pleijareissa mm. seuraavat hemmot:

Saku Koivu
Kai Nurminen
Joni Lius
Mika Alatalo
Jiri Vykoukal
Greg Rivet

jne.

SM-liigan mittapuilla tämä joukkue on sitten keskinkertainen? Niin joo. Kysykää vaikka Ässien kannattajilta, joilla on oikeasti keskinkertainen joukkue vaihtaisivatko päittäin rosteria.
 

Meteor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Devils
Re: Re: Taas on se aika vuodesta

Viestin lähetti rinkeli22


Kröhöm, liigan ainoa joukkue, joka ei ole koskaan, siis ei koskaan, hävinnyt puolivälierissä.
Siihen mennessä, kun olen laskenut viiteen, tulee ruo...Ei kun turkulaisilta kommenttia Kerhon välierä-historiasta
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Jussih
SM-liigan mittapuilla tämä joukkue on sitten keskinkertainen?

No eikös kuudes sija ole kolmentoista joukkueen liigassa melko keskinkertainen. Luettele yksi sarjataulukossa Tepsin yläpuolella oleva joukkue, jolla on tämän hetkistä Tepsiä huonompi pelaajamateriaali.
 

rinkeli22

Jäsen
Re: Re: Re: Taas on se aika vuodesta

Viestin lähetti Meteor
Siihen mennessä, kun olen laskenut viiteen, tulee ruo...Ei kun turkulaisilta kommenttia Kerhon välierä-historiasta

Tämä mahdollista, mutta se ei muuta muuksi sitä tosiseikkaa, että nyt ollaan vastakkain puolivälierissä. Ei siis finaalissa, eikä välierissä, joten ainoa merkittävä tekijä on voittamisen kulttuuri puolivälierissä..

Viestin lähetti Ohmi
No eikös kuudes sija ole kolmentoista joukkueen liigassa melko keskinkertainen. Luettele yksi sarjataulukossa Tepsin yläpuolella oleva joukkue, jolla on tämän hetkistä Tepsiä huonompi pelaajamateriaali.

Itseasiassahan se on keskiarvon yläpuolella. Minä olen ainakin havainnut aika monessa leirissä kuola suupielistä valuen suoritettua läähätystä Kerhon saamiseksi vastaan pudotuspeleissä, mikä viittaisi vahvasti siihen, että Tepsiä huonompi materiaali löytyy sieltä yläpuolelta. Onhan siellä laatua enemmän kuin Kerholla, mutta alisuorittanutta sellaista.. Leveyttä löytyy meiltä enemmän, mutta onko se jo niin leveää, että muuttuu tasapaksuksi?

Kyllä TPS on tarkemmin ajateltuna selkeä suosikki tässä parissa. Me on hävitty tää sarja.. Ehkä sitten ensi vuonna, kun Vodeltakin saatiin jatkosoppariin nimmari..
 
Viimeksi muokattu:

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Kyl määkii

Kun tämä kaikkien raisiolaisten ja naantalilaisten suosikkijoukkue kerran pitää taas pudotuspeleissä kohdata, niin luulenpa että hommasta tulee molemminpuolin varsin ikimuistettava. Raisiolaisia nämä tulevat muistot eivät niinkään mairittele, pikemminkin ihan päinvastoin.

Harmi sinänsä, koska raisioilaiset ovat varsin leppoisaa porukkaa tyyliin Joel Hallikainen. Aki-Petteri poislukien, sillä hän ei ymmärtänyt tulla auttamaan TPS:aa, vaikka TPS sentään tarjosi hänelle aikoinaan mahdollisuuden nousta raisioilaisen kiekko- ja rahamaailmaan johtavaksi ursukseksi.

Jotta minua ei taas kerran syytettäisi jostain turkuvihasta, niin voin avoimesti kertoa kerran tavanneeni ihan sympaattisen turkulaisen ja vieläpä TPS:n intomielisen kannattelijan. Nämä karmeat taustat huomioonottaen kaveri oli kuitenkin, jos ei nyt ihan täysipäinen, jollain omituisella tavalla vilpitön, hauska ja vaaraton.

Ja kun turkulaiset jo ovat tässäkin ketjussa ehtineet heittää jo legendaariset "TPS:lla ei ole tässä ottelusarjassa mitään hävittävää", niin mitäpä sitä voi ihminen muuta kuin nauraa turkulaisille.

Häviäväthän ne kuin paskahousut, se on varppi.
 

Kit Mirakov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Åbo bollklubben
Re: Kyl määkii

Viestin lähetti Rontti
Ja kun turkulaiset jo ovat tässäkin ketjussa ehtineet heittää jo legendaariset "TPS:lla ei ole tässä ottelusarjassa mitään hävittävää", niin mitäpä sitä voi ihminen muuta kuin nauraa turkulaisille.

Häviäväthän ne kuin paskahousut, se on varppi.

Huumorinkukkaa viljelee hämäläinen. En kuitenkaan ole kohdannut vielä yhtään kaksijalkaista, joka tosissaan uskoo tepsin kaatavan hokipleijingnaitsit. Eli lähtökohdat ovat tässäkin keskustelussa julkituodut. Tepsukka on altavastaaja, joka on vain paskentanut peliään ja menettänyt avainpelaajiaan kauden edetessä. Kukaan helvetin Pasi Positiivikaan ei tässä tilanteessa jaksa uskoa mihinkään muuhun kuin kauden pikaiseen päättymiseen.

Turussa ollaan realisteja. Nähdään ja hyväksytään, että tässä ei olla kultaa valamassa. Joskaan ei hämeenlinnassakaan. Onnea pronssipeliin.
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Palappas taas

No niin.

Härkätien toinen pääty ja muutenkin heikompi lenkki vastassa play-offsissa. Taidan pistäytyä Makuunissa ja vuokrata "Päiväni murmelina"...

Joku asiaa tuntematon turkulainen viittasi edempänä johonkin alistajaan, joka on loukkaantuneena. Onko Tero "1+1" Lehterä vetänyt huomaamattani Tepsin vermeet niskaansa kauden aikana ja joutunut nyttemmin saikulle? Muistahan ei käsittääkseni tuolla termillä voida puhua.

Kyllähän se kait niin on taaskin, että ennakkosuosikkina Kerho lähtee tähän sarjaan. Turun mahdollisuuksiksi näen hillittömän venäläistyylisen kalpamiekkailun, josta esim. tiukahkosta rannelaakistaan myös tunnettu setä-autokoulun-setä on parina viime keväänä antanut ajoittain mojovia näytteitä. Pelityyli pitäisi Turgusessa vääntää myös asentoon "Kojo", jotta jotain mainittavaa olisi heille tästä matsista luvassa. Eikä pidä tietenkään unohtaa turkulaista henkiparannusta, joka toimii tiukemmin kuin Doctor Tolosen pukamasalva.

Eniwei, kulttuurinystäville on viimeistään 19.3. luvassa da capo-tyylinen sekakuoroesitys kaljasuihkulähteen alla. Ja jotta kaikki varmasti osaavat tuolla liikutuksen hetkellä taas sanat, kertaan ne tässä. Olkaa hyvä: "Hunajata, hunajata Hoopeekoo". Ja Turun kauppalan puisto-osaston "työntekijöille" pyyntö. Putsatkaapas se Agricola parissa vuodessa pinttyneestä meri-ilmaston aiheuttamasta korroosiosta ja lokinpaskasta. Neljännen pelin jälkeen ei ole kivaa, jos oranssi "Kivelä"ni likaantuu perinteisen vaatetusoperaation syövereissä.

Voiko tämä sarja muuten päättyä 6-0?
 

Kit Mirakov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Åbo bollklubben
Re: Palappas taas

Viestin lähetti Gagne
Ja Turun kauppalan puisto-osaston "työntekijöille" pyyntö. Putsatkaapas se Agricola parissa vuodessa pinttyneestä meri-ilmaston aiheuttamasta korroosiosta ja lokinpaskasta. Neljännen pelin jälkeen ei ole kivaa, jos oranssi "Kivelä"ni likaantuu perinteisen vaatetusoperaation syövereissä.

Voiko tämä sarja muuten päättyä 6-0?

No kyllä sitä nyt uhkutaan itseluottamusta. Eikö saman tien 7-0? Se kun tuntuu tietyille tahoille olevan niin rakas tulos.

Muistapa muuten, että ilman Agricolaa, Snellmania, Yrjö-Koskista ja muita, sinäkin puhuisit ruotsia. Onko sulla joku vesipääversio paidasta, vai miten meinaat saada sen mahtumaan Miksun lätsän yli?
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Jaahas...mussukat ovat päässeet jälleen valloilleen mukahauskoineen uhopuheineen. Omiin uskotaan hamaan loppuun saakka eli marssijärjestys ei tänäkään vuonna muutu. Hämäläiset...tietäkää paikkanne.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Re: Re: Palappas taas

Viestin lähetti Kit Mirakov
Muistapa muuten, että ilman Agricolaa, Snellmania, Yrjö-Koskista ja muita, sinäkin puhuisit ruotsia.
Ja tuosta kolmikosta huolimatta meillä on vielä Turun murre. Aika epistä. Valitsisin mieluummin sen ruotsin. Ilmeisesti aika moni turkulainenkin on tehnyt saman valinnan. It figures.

Joopa joo. Tässä on vielä viikko aikaa teroittaa pilkkakirveitä. Tuolta Suomen häpeäpilkusta, Liedon esikaupungista ja torilla säännöllisesti suoritettavasta yhteishyppelystä huolimatta yhä kartalta löytyvästä saaristokylästäkin löytyy vielä pari hyvän lääkityksen alaista, joilla on hunajapurkin ehtymisestä huolimatta vielä pelihuumori tallella. Ja sehän on ihan hauska juttu. Taidankin tehdä invaasion vielä pleijareiden aikaan siihen viehättävään kuoharitynnyriin, joka eroaa Hakametsän tunnelmasta lähinnä siitä, että kannustus ei tule vielä nauhalta.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Forty - love?

Viestin lähetti Gagne
Voiko tämä sarja muuten päättyä 6-0?
Veli Paloheimo voitti kerran Olli Rahnaston ensimmäisessä erässä 6-0, mutta hävisi sitten kaksi seuraavaa 2-6 ja 1-6. Eli jääkiekon pudotuspelisarja ei voi ainakaan vielä tällä kaudella päättyä 6-0. Eikä voi muuten päättyä 7-0:kaan, valitettavasti. Toivottavasti jatkossa pelataan systeemillä paras kolmestatoista, sillä turkulaisia olisi kiva kurmuuttaa kerralla sen seitsemän kertaa.
 

Morgoth

Jäsen
Viestin lähetti Ossi
Tepsiläisten hyvää lähellä olevaan oloon en kyllä keksi mitään järkisyytä.

Ei luulisi olevan kovin vaikeaa... Kylmää realismia.

Jos valittavana on tämän hetken HIFK tai HPK, niin ehdottomasti HPK. HIFKlla "vuosisadan joukkue" ja hirveä nälkä saada mestaruus pitkästä aikaan.

HPKn pudotuspelihistoria on mitä on. Se tiedetään jopa turengissa. Joukkue on tyypillinen "runkosarjassa me tehdään paljon maaleja mutta tosipeleissä me jäädytään täysin ja pronssi-on hyvä saavutus pieneltä RYltä" joukkue.

Jopa kuoleva juotse...ei kun Rautee ja KoJo olivat tiputtaa kerhon menneinä vuosina, niin eiköhän jopa paukkusellakin ja läski-rauteella varustettulla TPSllä ole jonkinlaiset mahdollisuudet juuri HPKta vastaan, vaikka lähtökohdat on taas samat kuin nenä-jalosaikaan. Muutenhan homma olisi sitä tuttua 3-0/4-0 kauraa TPSlle. Nyt ehkä HPKlle joudutaan antamaan jopa yksi voitto, kun paukkunen ja rautee innostuvat liiaksi hämeenlinnan raisusta yöelämästä ja missaavat kolmannen pelin.

Lisäksi ennen ensimmäistä peliä julkaistaan, että Jouko Narvanmaa on tehnyt kerhon kanssa 4+3 pahvin, jolla on tietysti mykistyttävä vaikutus.
 
Viimeksi muokattu:

pekkale

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Voittamisen helppous

Näyttääpä harvinaisen helpolta.
Jukka "molari vaihtoon" Koivu vaihtaa tässä sarjassa maalivahtia 5 kertaa kesken ottelun. Kolmannessa kohtaamisessa ajassa 6.38 Lassilan imastua kaks maaliin siirtyy B-juniori-ikäinen huippulahjakkuus. 22 minuuttia eteenpäin ja velho on tehnyt ottelussa tehot 3+1 ja Lassila takasi luukulle. Kerho vie sarjan 4-0.
Voutilainen tekee 7+2, Louhi kolme räkämaalia ja mäkkäri vetää Rivettiä käkättimeen viimesessä matsissa.
btw. Laamanen voittaa pudotuspeleissä puolustajien pistepörssin.

Kerho mestaruuteen!!
 

PMIKKO

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Jussih
Kerho ei ole myöskään koskaan, siis koskaan, voittanut Areenalla (ja kuinkas sitten kävikään).

Eli fakta on, ettei näistäkään peleistä ensimmäistäkään ole vielä pelattu. Molemmat jengit ovat alisuorittaneet viime aikojen peleissä, mutta päätelleen viimeisestä keskinäisestä kohtaamisesta Turussa Tepsukka on itse asiassa aika vahvoilla.

Sitten TPS kannattajat, haistakaa nyt jo pitkä kilin v***u sen ikuisen ruikuttamisenne kanssa. Teidän jengissä pelaavat pleijareissa mm. seuraavat hemmot:

Saku Koivu
Kai Nurminen
Joni Lius
Mika Alatalo
Jiri Vykoukal
Greg Rivet



Hei Amigos! ei tepsillä sittenkään mikään niin paska joukkue ole:

K.Nurminen-S.Koivu-M.Alatalo

V.Vahalahti-J.Kauppila-T.Bouck

M.Tuokko-J.Lius-M.Aho

Korpikoski-Rautee-Virtanen/Makkonmen/Metsäranta tms a-junnu

Periaatteessa jos kaikki menneee nappiin ja Lassila päsee kauheeseen vireeseeen niin vain taivas on rajana!
se on kylmä tosisia niin kuin Jortsu asiat ilmaisee...TPS:n fanit on heittänyt kirveet kaivoon aikaa sitten, mutta nyt vasta alkaa ne TOSIPELIT KAIKKI ON MAHDOLLISTA..JA VEIKKAAN ETTÄ SAKKE TUO TEPSIN KOPPIIN AIKAMOISTA TAISTELUTAHTOO JOTEN TEPSI VOI TULLA PUUN TAKAA JA POKATA JOPA HINAJAT!

jne.

SM-liigan mittapuilla tämä joukkue on sitten keskinkertainen? Niin joo. Kysykää vaikka Ässien kannattajilta, joilla on oikeasti keskinkertainen joukkue vaihtaisivatko päittäin rosteria.
 

Kit Mirakov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Åbo bollklubben
Re: Re: Re: Palappas taas

Viestin lähetti Ossi
Ja tuosta kolmikosta huolimatta meillä on vielä Turun murre. Aika epistä. Valitsisin mieluummin sen ruotsin. Ilmeisesti aika moni turkulainenkin on tehnyt saman valinnan. It figures.

Niin. Onneksi turkulaiset ovat sen verran älyllistä poppoota, ettei heitä kovin sankoin joukoin siellä teitin tuppukylillä esiinny. Saanet siis olla suht rauhassa.

Mitä lätkään tulee, ei täällä Auran rannoilla pyyhettä kehään ole heitetty ja harva aidosti toivoo tepsin putoavan, paitsi ehkä anti-Narvanmaa tahot.

Ja toisaalta, onhan meillä Kaarinan Jagr. Mikk6 laittaa hepkon pakettiin vaikka yksin. Intensiiviset tanssi-, itkemis- ja näyttelytreenit on jo aloitettu Kaupunginteatterissa. Diapampam Paukkunenkin terottaa luistimensa ja päänsä. Tehot HPK-sarjassa mykistävät 12+2.
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Viestin lähetti tuuski
Olisi toisaalta hauska nähdä, miten turkulaisten suut kääntyisivät, jos TPS tästä jatkaisi, vaikka sinne mestaruuteen asti. Olisiko se Joukon vika vai ansio?

Sanotaan pikemminkin, että varma maailmanlopun merkki. Eivät nuo aiemmat kohtaamiset, Tepsin nykykunto tai loukkaantumistilanne paljon lohtua anna. Ensimmäisessä ottelussa rökälevoitto niin sitten on jotain saumaa.

Ja jos joku TPS:n syksyllä on mestarisuosikiksi tai edes ehdokkaaksi nimennyt niin kannattaa äkkiä katsoa peiliin: todennäköisesti naamalle on ilmestynyt musta goatee, sillä olet jossain vaihtoehtoulottuvuudessa! Paperilla ei ole ikinä voitettu mitään, muuten Kerhollakin olisi kaapissaan mitaleita, jotka oikeasti kiiltäisivät.

(EDIT: Tai 5 vuotta ajastasi jäljessä)
 
Viimeksi muokattu:

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
mission16W:

No jaa. Henkilökohtaisesti elin vielä syksyllä siinä uskossa, että ainakin useimmat vahvasti TPS-taustaisista NHL-pelaajistamme + esimerkiksi muuan S. Koivun pohjoisamerikkalainen ystävä Montrealista saapuvat vahvistamaan juuri TPS:ää.

Tätä taustaa vasten ajatus Tepsistä mestarisuosikkina - tai ainakaan ehdokkaana - ei ollut silloin lainkaan mahdoton. Syksyllä oli myös selvää, että viimeistään Koivun saavuttua sentterikaartinne on kirkkaasti liigan kovin. Aallon loukkaantuminen ja Koivun mahdollinen puolenkuntoisuus luonnollisesti varjostavat keskushyökkääjäosaston nykytilannetta, mutta ehdotonta eliittiä se on näinkin.


Papereista ja kiiltävistä mitaleista vielä sen verran, että juuri paperilla ja käytännössäkin HPK:lta on useimmiten puuttunut pudotuspeleissä se kaikkein tärkein yksittäinen elementti eli mestaritason maalivahti. Tänä keväänä potentiaalia on silläkin rintamalla.



Ranger
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
KärppäKerho, Leafs, Slovensko
Just joo mitä paskaa täynnä tämä(kin) ketju.

Mun seurall on enemmän mestaruuksii lässyn lässyn me voitettiin sillon teijät lässyn lässyn mun faija on vahvempi kun sun faijas lässyn lässyn.

Kiitokset niille noin 20%:lle kirjoittajista joiden satsaukset käsittelivät jotenkin itse peliä.

En oikein näe, millä osa alueella Tepsi olisi hallitsevampi. Viimeistään 2003 kevään tapahtumat vakuuttivat minut siitä, että Kerhon puolivälieräputkea on todella vaikea katkaista ja hyvä niin, sillä totuushan on se, että vain puolivälierien ja välierien kautta voi päästä pronssiotteluun.
 

Begbie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Turkulaisten sairaslista

Vosiko joku ystävällisesti kertoa, ketä Tepsiltä on todennäköisesti sivussa vielä 18.3. Onko esim. Schneider jo toipunut Mäkkäriltä saamastaan selkäsaunasta?
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Re: Turkulaisten sairaslista

Viestin lähetti Begbie
Vosiko joku ystävällisesti kertoa, ketä Tepsiltä on todennäköisesti sivussa vielä 18.3. Onko esim. Schneider jo toipunut Mäkkäriltä saamastaan selkäsaunasta?

Sairaslista 18.3.2005

David Schneider(pää), Antti Aalto(solisluu), Marko Kiprusoff(solisluu) ja Tuomo Karjalainen(nivunen/reisi)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös