puolivälieräpari Jukurit-K-Vantaa

  • 9 283
  • 111

speksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, TPS
Jukurit - K-Vantaa 1-2

Sehän meni taas ihan mukavasti. =)
Taitaa Jukureilla olla aika pitkä ja kivinen tie kuljettavana, jos mestaruuteen meinaavat yltää. Mutta on se nähty ennenkin...

Vantaalla ei juuri ollut tänään hävittävää mutta nyt taas on. Vaikein voitto on vielä edessä. Kertokaahan paikalla olleet, miten ihmeessä Jukurit yllätettiin jo toisen kerran kotona?? Uskomatonta.

Tastelu on voitettu, sota jatkuu!
 

samzuliini

Jäsen
Suosikkijoukkue
kalpa,rautawaaran veto
Hyvä,hyvä,hyvä k-vantaa!!!Jukurit pois ekalla kierroksella...vielä kotona voitto nii sillä selewä!!Kalpan tilanne helpottuu huomattavasti...
 

kakes

Jäsen
Revanssin paikka...

Onnittelut hienosta voitosta.Jokohan naksahti sarvipäiden niska?Duffalla tukka väheni varmasti entisestään tämän tappion myötä.
Valtti-areena on kai sitten tiistaina täynnä huutamassa Jukurtit laulukuoroon?
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
deja vu torstailta

Ei oppi ojaan kaada. Vantaa kaatoi toistamiseen samalla reseptillä kuin ensimmäisessä ottelussa. Joukkue jaksoi ottaa jukurihyökkäykset vastaan ja iski omista vähistä paikoistaan maalit hyvällä teholla.

Molemmilla joukkueilla oli kova lataus. Vantaalaisilla se vain meni yli ja otteet kaukalossa olivat kahdessa ensimmäisessä erässä välillä k-18 tavaraa. Miro Laitinen joutui jättämään leikin kesken laitataklauksen seurauksena ja Lasse Kanerva oli puolet toisesta erästä sivussa ranteeseen tulleen julman kirvesiskun jäljiltä. Onneksi meininki rauhoittui kolmanteen erään.

Tuomari Laitisella oli kova työ pitää ottelu hanskassaan. Monta rikettä meni myös ohi, mutta Laitinen hyvitti näkemättä jääneet rikkeet antamalla seuraavista tilanteista bokseja. Linja oli kateissa varsinkin kuumassa kakkoserässä, jossa vantaalaisia olisi voinut passittaa jäähykoppiin vieläkin enemmän. KiVa oli täysin vastaantulija ja rikkoi surutta jukuripelaajia, minkä ehti.

Se, mikä meikäläistä kismittää tappiossa eniten on tapa, jolla voitto luisui omista käsistä. Omissa hyökkäyksissä ei ole tappamisen makua, vaan kiekkoa siirrellään ja vatkataan, vaikka pitäisi vaan surutta ampua. Toinen erä oli lähes kokonaan ylivoimapeliä, eikä kiekkoa saatu kertaakaan häkkiin. Esteenä oli oma saamattomuus, maalivahti tai huono onni. Totuuden nimissä on myös sanottava, ettei kiekko tänään pomppinut yhtään sarvipäille.

Sitten, kun paikoista ei saada maalia, niin naapuri kiittää. Vantaalaisten ensimmäistä maalia edelsi Jani Väänäsen kardinaalimunaus hyökkäyssinisellä. Seurauksena ylivoimahyökkäys (alivoimalla) ja peli tasan 1-1.. Vantaa pääsi aivan ilmaiseksi peliin mukaan.

Kun Jukurit aikansa löi päätään lohipaitojen puolustussumppuun, niin käy kuten urheilussa yleensä: vastustaja saa yhden vaarattoman näköisen vastaiskun ja kiittää pistämällä kiekon häkkiin.

Pelissä tuli vääjäämättä mieleen ensimmäinen kohtaaminen Kalevankankaalla: Jukureilla on voiton avaimet käsissään, mutta henkilökohtaiset virheet ja oma tehottomuus johtavat tappioon. Ja toisen erän ensimmäinen puolisko oli yhtä katastrofia. Vantaa ei kuitenkaan ratkaissut ottelua siinä, vaan teki voittomaalinsa yllätys, yllätys: kolmannen erän puolivälissä ainoasta kunnon maalipaikastaan koko erässä.

Tällä hetkellä Jukureilla on neljä dieselvaihdetta, mutta ei yhtään kirivaihdetta. Tänäänkään joukkue ei saanut enää kunnon painetta lopussa aikaiseksi. Vedot olivat helppoja ja paras puhti oli kateissa. Vaikea hommahan se on, kun pitää yht´äkkiä alkaa ajamaan takaa, eikä vain hakea voittomaalia.

Lehtereiltä on tietysti helppo sanoa, miten pitäisi pelata, mutta näillä otteilla ei neljättä peliä voiteta. Nahanluonti on joukkueella edessään. Toivottavasti Jukurit ei myy nahkaansa helpolla, vaan kampeavat vierasvoiton. Ei kiekkokausi saa Mikkelissä vielä tähän päättyä...
 

Horizontal

Jäsen
Suosikkijoukkue
KahVa - KalPa
Vantaa jatkoon ???

Niin taisi kausi mennä pakettiin Jukureiden kannalta? En usko, että tästä pystyy enää nousemaan. Illan ottelussa Jukureiden kompastuskivi oli jälleen yllätys yllätys maalinteko.

Jukurit hallitsi taas peliä, muutei saanut maalia (montakohan kertaa tällä kaudella on tullut tälläinen kommentti?). Jukureille on ihan sama näköjään saako vastustaja jäähyjä vai ei sillä ylivoima on aivan onnetonta.

Ei Dufva voi pystyä saamaan joukkuetta enää sellaiseen iskuun että vielä noustaan...vai voiko?

Ensi kaudeksi minä ainakin toivon etteivät herrat : Hakkarainen, Tourunen, Piiroinen, Hyrkäs, ja jopa Antti Laakso jatkaisi seurassa sillä kentällä huomaa ettei näitä "pelureita" kiinnosta voittaminen ollenkaan. Laakso tosin oli runkosarjassa hyvä!

Jos Vantaa menee jatkoon niin toivon, että se kaataa KooKoon/Sportin ja menee finaaliin KalPaa vastaan!
 

speksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, TPS
Viestin lähetti Horizontal
Jos Vantaa menee jatkoon niin toivon, että se kaataa KooKoon/Sportin ja menee finaaliin KalPaa vastaan!

Ollaan kyllä vähän liian ajoissa tämän pohdinnan suhteen, mutta eikös KalPa tulisi Vantaan vastustajaksi jo välierässä. Finaalissa vasta KooKoo... ;-)
 

Wilzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Kiekko-Vantaalle taitaa seuraavana tulla vastustajaksi KalPa, jonka jälkeen sitten finaali. Mikäli oikein olen asian käsittänyt.

Kuten Horizontal, kakes ja muut tässä ovatkin jo todenneet, taisi Jukureiden selkäranka katketa. Kahden erän torjunnat 28-10 kertonevat siitä, kumpi peliä hallitsi, mutta kun homma kusee, se kusee kunnolla. Toisen erän ylivoimista tai ensimmäisen erän hyvistä paikoista olisi pitänyt tehdä. Mutta jos ei itse maalinteossa onnistu, käy kaveri kuittaamassa.

Kiekko-Vantaa pelasi viisaasti. Vajaalla materiaalilla liikkeessä ollut joukkue jäädytti pelin ja iski virheistä. Jukureiden yrityskin jäi näennäiseksi, ei löytynyt sankareita nostamaan joukkuetta taisteluun. On vaan virheherkkiä puolustajia, epävarma maalivahti ja tehottomia hyökkääjiä. Kokonaisuudessaan ihmeellistä löysäilyä ja mukamas yrittämistä. Ei riittänyt edes Risto Dufva, joka oli tänään Jukureiden paras. Mikael Vuorio ja Olli Sipiläinen esiintyivät myös edukseen.

Edit: Speksikin huomionut tulevien kierrosten otteluohjelman. Näihin kuviin, näihin tunnelmiin Mikkelistä.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
V-ttaa ku käpyvarastonsa kadottanutta oravaa..Voittoa tarjottiin mutta kun ei kelpaa niin ei väkisin..
Jotenkin tosta hommasta puuttuu tappamisen meininki,joukkueessa on useita 3 mestaruuden miehiä eikö nälkä riitä..nyt jo voi sanoo et tietyille herroille menolippu kouraan ja omia junnuja pelaavaan kokoonpanoon. Nimet Ahvenainen, Iivo Hokkanen ja Ahmoista Korhonen takaisin. Vastaavasti turistit Tourunen Siren ja Vaarasuo bye-bye vai mitä kyseiset herrat ovat saaneet tällä kaudella aikaan muuta kuin vieneet peliaikaa omilta junioreilta?

Tänäänkin Vantaata vietiin kun pässiä narussa,mutta "yllättäen"
viimeistely ontui jälleen kerran. Vantaa rikkoi ja käytti niukat paikkansa hyväksi. Vantaan pelityyli on todella inhottava. Joukkue sumputtaa ja rikkoo mutta näköjään tehoaa Jukureita vastaan..

Jotenkin välillä tekee mieli yhtyä väittämään Jukurit on mestiksen Jokerit -innotonta virkamies kiekkoa-.

Ja illan tuomarista sen verran täys HILLOSILMÄ! Tarviiko perustella? Ja kaikki kunnia Vantaalle jos se jatkoon menee on se täysin ansaittua huono jengi ei voita kahdesti peräkkäin Kalevankankankaalla.

Mut kaikesta huolimatta jos työt sallii niin tiistaina Vantaalle!
Jos kausi tähän päättyy niin paska maistuu suussa pitkälle kesään..
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Nojoo.. Olihan varsinainen peli kalevankankaalla. Luistelussa Jukurit kyllä Vantaan nokitti, mutta kumpa se riittäisikin jääkiekko-ottelun voittamiseen.. Tosin on todettava että vantaa on isokokoiseksi joukkueeksi erittäin hyvin liikkuva.

Muita (puu)silmäänpistäviä seikkoja pelistä olivat kotijoukkueen huolimattomuus kiekon kanssa, sekä kerrassaan luokattomat laukaukset (siis ylipäätään silloin kun kiekonsiirtelyltä laukoa maltettiin). Tappioasemassa varsinkin kiekko alkoi polttaa lavassa todella pahasti.

Tiistaina onkin sitten Jukureilla tiukat paikat. Maaleja on saatava aikaan, koska vantaa käytää paikat tällä hetkellä todella tehokkaasti hyväkseen. Muutoin ompi lomat lähellä mikkelin joukoilla. Toivotaan nyt kuitenkin parasta!
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Ei kait kukaan paikalla ollut voi väittää, että parempi joukkue voitti, mut kun jääkiekossa ei niitä työvoittoja jaeta.....
Vantaan pelityyli on kyllä välillä suorastaan ...sanoisinko sikamaista, mutta jos tuomari ei uskalla pitää peliä halussaan, niin sanotaan sitten tehokasta.
Dufvan pitäisi tänään (maanantaina) laittaa joka pelaajalle harjoituksissa tynnyrillinen kiekkoa viereen, ja ei muuta kuin opettelemaan laukaisemista. Aivan kuin kukaan ei haluis/uskaltais olla se ratkaisija. Kiekon siirtelyt avopaikoista olkoot nyt loppu ja kaadetaan huomenna Vantaa yksinkertaisemmalla ja tehokkaammalla pelillä.

Jukuri-fanit ; Ei usko omiin saa loppua. Niin kauan kuin on mahdollisuus pitää vaan uskoa ja yrittä tuplasti rajummin!
Tiistaina K-Vantaa - Jukurit 1 - 4, viimeinen tyhjiin!
 

laatokka

Jäsen
Voittaja on aina parempi.

Mielestäni parempi joukkue voittaa AINA. Nimittäin, jos kotijoukkue saa pelata puolet enemmän ylivoimaa kuin vastustaja, ja toisen erän käytännössä koko ajan ylivoimalla, eikä saa yhtään maalia aikaiseksi, kun sen sijaan vastustaja tekee yhden alivoimalla, ei Jukureita voi mitenkään tässä pelissä kutsua paremmaksi joukkueeksi. Ymmärrän kotikannattajien pettymyksen, mutta ei kai voida sanoa, että Vantaa oli pelissä yhden maalin huonompi?
 

Make

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Kaikki kunnia Vantaalle mutta en vielä onnittele. Syy tappioihin on selvä, tehottomuus. Se on vaivannut Jukureita koko kauden, siitä ei pääse mihinkään. Uskon kuitenkin että voittoon tarvittavat maalit/maali tulee tiistaina ja ratkaisu siirtyy Kalevankankaalle.

ON SARJA TIISTAINA KATKOLLA VANTAALLE,
JA JUKURIT ON SEINÄÄ VASTEN.
VIELÄ PALAATTE KERRAN KANKAALLE,
SILLOIN LEIKITÄ EI LEIKKIÄ LASTEN.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Katkeraa, katkeraa...

Jokohan se mestari menee vaihtoon tänä vuonna? Ei pahalla Mikkeli, mutta toivon kyllä näin käyvän Mestiksen mielenkiinnon vuoksi. Vantaa on osoittautunut juuri niin yllätysvalmiiksi joukkueeksi Jukureita vastaan kuin osasin veikkailla. Joukkue tuli totaalisesti puun takaa (sarjataulukkoon katsoen). Todellisuudessa joukkueesta löytyy taitoa, kokoa ja nopeutta. En ole ollenkaan yllättynyt, että Vantaa johtaa 2-1.
Tehottomuus maalinteossa on todella kurja asia. Ei ne laukaukset vaan ne maalit. Näin se on jokaiselle joukkueelle.

Noh, tilannehan on jokseenkin sama kuin viime kevään finaaleissa, eli vielä Jukureillakin on saumat, mutta K-Vantaan menon välieriin voi pysäyttää vaan niiden oma asennevamma tai mailanpuristus.

Eiköhän Mikkelissä (kuten vähän jo täällä Vaasassakin) aleta jo keskittymään MM-kotikatsomon valmistelupuuhiin :)
 

Kullervo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Re: Voittaja on aina parempi.

Viestin lähetti laatokka
Mielestäni parempi joukkue voittaa AINA. Nimittäin, jos kotijoukkue saa pelata puolet enemmän ylivoimaa kuin vastustaja, ja toisen erän käytännössä koko ajan ylivoimalla, eikä saa yhtään maalia aikaiseksi, kun sen sijaan vastustaja tekee yhden alivoimalla, ei Jukureita voi mitenkään tässä pelissä kutsua paremmaksi joukkueeksi. Ymmärrän kotikannattajien pettymyksen, mutta ei kai voida sanoa, että Vantaa oli pelissä yhden maalin huonompi?
Täysin samaa mieltä. Maalit ratkaisee, ei tyyli.

Mutta mitä pitäisi tehdä, että pelit jatkuisivat vielä tiistain jälkeenkin. Liike pitää säilyä hyvänä, mutta mukaan pitäisi saada edes jonkinlaista fyysisyyttä. Taitaa olla kuitenkin liikaa pyydetty. Ja niistä paikoista voisi joku tehdä maalejakin.

Rantapallot on jo kaivettu esiin ja ilmapatja pumpattu täyteen. Toivattavasti niille ei ole käyttöä vielä tällä viikolla.
 

Wilzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Viestin lähetti magnum37
Katkeraa, katkeraa...

Katkera tappiohan tuo oli eilen. Niin Mikkelissä kuin Vaasassakin. Laatokka tiivisti eilisen erinomaisesti: voittaja on aina parempi. Niin tälläkin kertaa.

Viestin lähetti magnum37
Noh, tilannehan on jokseenkin sama kuin viime kevään finaaleissa, eli vielä Jukureillakin on saumat, mutta K-Vantaan menon välieriin voi pysäyttää vaan niiden oma asennevamma tai mailanpuristus.

Kiekko-Vantaa on varmasti oppinut viime keväästä. Jukurit on edelleen otteluparista se, jonka materiaali on leveämpi ja parempi, mutta sunnuntaina jäällä esiintyneen sarvipäälauman otteista paistoi läpi pelko ja epävarmuus. Mailaa puristettiin aivan liikaa, pelättiin virheitä. Tähän Jukurit mielestäni lopulta kaatui. Nyt K-Vantaalla on edessä se vaikein peli, kuten Dufvakin ottelun jälkeen totesi. Sortuvatko nyt puolestaan lohipaidat virheisiin? Siinä on Jukureiden mahdollisuus.


Viestin lähetti magnum37
Eiköhän Mikkelissä (kuten vähän jo täällä Vaasassakin) aleta jo keskittymään MM-kotikatsomon valmistelupuuhiin :)

Itsehän viime keväänä vannoin, etten MM-kisoja aio enää katsoa, mutta jääköön se nähtäväksi. 8.5. alkaa puolestaan MP:n (ja VPS:n) kausi jalkapallon Ykkösessä, kausikortti on jo tilauksessa.
 

Börje

Jäsen
Suosikkijoukkue
R.I.P Hermes, sympatiat JHT:lle
Kaikki sympatiat KiValle. Go Kiva go.

Kerrankin ois mahdollisuus viedä mestaruus-pytty muualle kuin Mikkeliin. Ja näin toivon ja uskon.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Viestin lähetti Wilzu
8.5. alkaa puolestaan MP:n (ja VPS:n) kausi jalkapallon Ykkösessä, kausikortti on jo tilauksessa.

Aivan totta! Mikkeli-Vaasa vääntö jatkuu viheriön puolella :)
MP:n uutta tuloa olenkin henkilökohtaisesti odottanut. Saapa nähdä onko MP:llä matkassaan yhtään Jukuri-henkeä, jos on niin voipi olla voittojen kesä tiedossa.
VPS teki sportit taloudellisella puolella, konkurssi vältettiin paikallisen futisrakkauden nimissä ja ensi kesänä on jo syytä odottaa VAROVAISESTI menestystä. Veikkausliigaan paluu on mahdollista, mutta tuskin ensisijainen tavoite vielä.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viestin lähetti Wilzu
Kuten Horizontal, kakes ja muut tässä ovatkin jo todenneet, taisi Jukureiden selkäranka katketa.

En usko tuota vielä. Dufva ja Jukurit on kuitenkin tottunut voittamaan. Kuten nyt vaikkapa viime vuoden finaaleissa. Jos Jukurit tiistaina onnistuu voiton taistelemaan, jää jättiyllätys varmaankin toteutumatta. Mikä on tietty sääli muiden paitsi jukurifanien silmissä. Mestaria olisi jo aika vaihtaa, ja kuten sanottua; yllätykset ovat urheilun suola.
 

Wilzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Viestin lähetti magnum37
Aivan totta! Mikkeli-Vaasa vääntö jatkuu viheriön puolella :)
MP:n uutta tuloa olenkin henkilökohtaisesti odottanut. Saapa nähdä onko MP:llä matkassaan yhtään Jukuri-henkeä, jos on niin voipi olla voittojen kesä tiedossa.

<offtopic>

Harjoituspelien valossa on mennyt ihan mukavasti, mutta odotan MP:n taistelevan lähinnä sarjapaikkansa puolesta. Ja sopivasti ovat kuopiolaiset ja nyt myös kokkolalaisetkin mukana tätä soppaa keittämässä.. :)

Itse henkeen ja vereen jalkapalloihmisenä toivon että Jukurit-hengen positiivinen osa saadaan siirrettyä myös jalkapallokentille. Jukureista poiketen MP:n kokoonpano koostuu lähes yksinomaan Mikkelin omista pojista.

Mutta tämä jalkapallosta tällä erää. Keskittykäämme vielä toistaiseksi jääkiekkoon kun kausi jatkuu ainakin huomiseen.

</offtopic>
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Viestin lähetti Everton
En usko tuota vielä. Dufva ja Jukurit on kuitenkin tottunut voittamaan. Kuten nyt vaikkapa viime vuoden finaaleissa. Jos Jukurit tiistaina onnistuu voiton taistelemaan, jää jättiyllätys varmaankin toteutumatta. Mikä on tietty sääli muiden paitsi jukurifanien silmissä. Mestaria olisi jo aika vaihtaa, ja kuten sanottua; yllätykset ovat urheilun suola.

Aivan näin. Edessä on ainakin yksi ottelu ja olisi jokseenkin outoa, jos Jukurit ei lähtisi siitä voittoa hakemaan. Vaikealta tilanne kieltämättä vaikuttaa, mutta nyt on liian aikaista tehdä tiliä kaudesta.

Evertonin kanssa olen, paradoksaalista kyllä, samaa mieltä siitä, että mestari voisi vaihtua. Samaan aikaan en panisi ollenkaan pahakseni, jos Jukurit jatkaisi voittojen tiellä. Mestikselle olisi hyvää mainosta, jos mestari olisi esim. Hermes tai Kookoo, joita monikaan ei ole povannut finaaleihin.
 

Brad Vigon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, JYP, Mora IK
Se on pakko voitto huomenna niinkuin on moneen kertaan todettu. Jotenkin vain ihmisillä ei ole uskoa enää Jukureihin. Enpä kyllä totta puhuen usko minäkään, että enää noustaan, mutta jos sellainen IHME tapahtuu niin kaikkien pelaajien päät värjäykseen niinkuin edelliskausilla.

Jotenkin jo noista lehtijutuista on jäänyt sellainen fiilis, että pelaajat luovuttavat, mutta eihän se voi paikkaansa pitää. (Tätä asiaa ei ole lukenut missään suoraan vain minulla on sellainen käsitys).


JUKURIT EIVÄT SAA PUDOTA!!

MUUTEN ON KESÄLOMA PILALLA...SIIS AINAKIN MINULLA SITTEN KUN SE TULEE AJANKOHTAISEKSI!
 

JR 27

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Lukko, Port Vale
Untolta löytyy vielä uskoa ja luottoa Jukureihin, muistetaan se tosiasia, että hyvin usein juuri "se" ottelusarjan katkaisupeli on ollut johtavalle joukkueelle vaikea. Veitsi kurkulla pelaavat antavat 110% itsestään irti!!! Ottelusarjassa Jukureilla on ollut ihan yhtä hyviä maalintekotilanteita kuin vastustajallakin, joten toivo elää.....

KiVa on onnistunut taktiikassaan loistavasti, tappiotilanteessa pelataan todella sääntöjen rajamailla ja näin on saatu Jukuripelin "punainenlanka" poikki ja heti kohta KiVa on iskenyt. Johtotilanteessa ns. pikkuvilpit jäävät heti pois ja keskitytään puolustukseen, mikä on toiminut loistavasti! Sunnuntaina Jukurit olivat täysin aseettomia Kivan puolustuksen kanssa.

Tiistain pelistä odotan Jukureilta sitä 110% asennetta, eipähän jää sitten mitään jossiteltavaa....uskon Jukureiden voittavan 1-3!!
Maalit: Pitkäjärvi-Kanerva,Lindfors,Sipiläinen

Kuten Dufva sanoi....periksi ei anneta perkele!!!
 

Icepowerman

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Hifk , HPK; KuPs, Zulimanit ...
Kiva:n paketista

Kiva on pelannut tosi tiiviisti ja suurella sydämmellä koko poppoo. Maalivahti Niemi on ollut hurjassa iskussa. Mies on noussut täydestä tuntemattomuudesta tähteyteen. Voipi olla, että jos pelit jatkuvat yhtä vakuuttavasti, niin Jokerit voi olla kiinnostunut tästä veskasta. Jokereilla on ollut tälläkaudella maalivahtiongelmia ja tässäpä olisi kannattava sijoitus.
Näistä asetelmista on hyvä jatkaa samaa rataa. Toivotaan, että ´Valtti-areenalla on porukkaa kannustamassa Kiva voittoon !
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Kaikki omissa käsissä,tarvii "vaan" voittaa Vantaa kahdesti ja lauantaina Kalevankankaalla vastassa toivon mukaan Kookoo..
Jarmo Kauppi mainitsee ut:n haastattelussa seuraavaa
-Jukurit on ollut sarjan Ferrari jonka ylivoimasta halutaan päästä eroon.
-Jukurit ei tule nähdyllä pelillä titteliään uusimaan.Jännitteitä tuntuu mikkeliläisten aitiossa ihan liikaa. Siellä vedetään yllättävän kireitä siimoja sanallisesti,Kauppi toteaa pistäneensä merkille.

Toivotttavasti Jukurit saa maalin pari alkuun ja toteutuu se kuuluisa ketsuppipulloilmiö..tulosveikkaus 1-4.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös