Puolivälierä Venäjä - Suomi

  • 100 597
  • 778

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Mistä tuo Ridan pelin paras suomalainen -palkinto arvottiin? Pelasiko se koko pelissä? Oli kai siellä joku nyt parempi.
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Parempi voitti,väärä maa tosin.

Suomi kaatui maalin tekemisen mahdottomuuteensa. Ykköskentällä painettiin sitten loppuun saakka, vaikka minkäänlaista parantumista ei kentän pelissä tapahtunut.

Kapasen kenttä vei Suomen näinkin pitkälle ja pystyi viemään pelin vastustajan alueelle jokaisessa ottelussa. Sekä sentterinä luomaan peliä muille, ainoana Suomesta.
 

snumi

Jäsen
ei näy TV2

"TV2 suora lähetys...on muuten vielä kesken. Jos olet kotona, niin avaa töllö!!!"

Kotona olen, mutta meillä näkyy tämä matsi vain DSF-kanavasta, kun koti ei ole härmässä.

Hagman ja Kapanen heittivät kyllä nätit maalit, molemmat samanlaisia. Ei vaan riittänyt. Kaverilla oli kolme kynäilijää: Jashin, Datsyuk ja Afinogenov. Kaikki kolme huippumiehiä.

Maalivahtia en menisi kisassa arvostelemaan. Kaiken kaikkiaan, tämä oli "epäonninen" mutta "kunniakas" tappio. Pahempi olisi ollut, jos veli venäläinen olisi takonut maalipaikkojen mukaisesti 6-7 maalia.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Viestin lähetti Dick Slasher
Hei, Becks ei ottanut yhtään kiinni!!! Kyllä laukojat mun mielestä onnistui riittävästi

No eihän se nyt vittu ota kiinni kun ryssä heilauttaa kiekkoa oikealle niin bäckström on jo liukunut vartioimaan vasenta tolppaa. Laukojien ei tarvinnut tehdä yhtään mitään sen jälkeen.

Katso sokolovia. Siellä oli patjaa edessä kun yritettiin jäätä pitkin laittaa.
 

onomoro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Minäkin uskoin suomen voittoon jatkoajalla. Mutta perkele ei. Näin se vaan aina vittu menee. Kylläpä nyt vituttaa.

No niin, nyt voidaan aloittaa Kummolan pyöritys. Toivottavasti nyt tuuletetaan oikein kunnolla tätä paskamahaa.

Jutille burger.

Kummolalle uudet napit ratkeavaan paitaan.

Virralle naamari.

Dufvalle vahaa.

Westerlund kakkoseksi ja Summanen kehiin.
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Backström todellakin oli täysin kangistuneen oloinen rankuissa. Lienee hallissa kylmä. Olisi edes yrittänyt torjua vaikka sitten Salomaiseen tyyliin, mutta nyt se mies oli vain pelkkä pujottelukeppi.

Sen verran rämäpää "hullu" on Nurminen, että olisi torjunut ainakin puolet noista venakkojen rankuista.
 
Viimeksi muokattu:

stonec_86

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tulee parin vouden takainen ottelu mieleen.
Sokolov torjuu, sokolov torjuu....
Kyllä olisi Nurmisen pitänyt olla maalissa.
Nyt olisi SAARELAAKIN tarvittu. Ainakin olisi voinut olla kokoonpanossa mukana kaiken varalta.
 

The M

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti Kaiser Soze
Narvanmaahan. Kaikki on narvanmaan syytä.

Hmm? Eikös kaikki maajoukkueessa yleensä kaadu Niinimaan niskoille?

Jostain syystä ei edes vituta...
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Nikke oli jäätävä rankkareissa, tuollaista suoritusta ei voi kuin ihailla. Kaveri pelasi elämänsä turnauksen, valtavia pelastuksia ja ei yhtään kämmiä.

Ennen turnausta hehkutettiin jottei kaadu suomi ainakaan maalivahtiin, eipä sitten ei... Nikke oli koko turnauksen ajan aivan pihalla, sitä on turha kehua jos se ottaa kaikki kiinni mitkä tulee syliin, tuliko turnauksessa yhtään oikeaa "pelastusta". Helvetin muniin puhaltelija koko kassari.

Eipä sillä jotta noita kenttäpalaajiakaan voi kehua, mutta kyllä siinä fiilis katoaa kun kaveri imee kaikki mitkä vain on imettävissä.

Eikä ees vituta kun ei nuo odotuksetkaan ny niin korkeet olleet.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti The Original Jags
Kiitos Jumala!

No joo. Ehdin jo hiukan suivaantua siitä, että joku piikitteli tuosta sinun uskostasi, mutta näillä kommenteilla se on kyllä ihan ansaittua.

Tekikö jumala Bäckströmmistä suolapatsaan, vai kui se sen teki?
 

JOKER

Jäsen
Suosikkijoukkue
JOKERIT
Ei varmaan käyny Westerlundilla edes mielessä heittää Nurmista torjumaan loppuja rankkareita, sen jälkeen kun kävi selväksi ettei Nikestä siihen ole!!!!
Vitun Westerlund nyt helvettiin sieltä ja Kummola saa lähtee samalla...
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Nooh...

ei se mitään, lapsipornoringille lapsiaan "adoptoivat" köyhät ryssät saavat vähän lohtua. Ja se pikkunatsi Putin on taas lähempänä unelmaa! IHQUA!
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
No joo, täytyy myöntää että oikeus voitti - toisin kuin oliko se sitten 2002, kun pelattiin yhtä maalia ja Venäjä silti pokkasi loppuottelupaikan. Hieno välierä tiedossa, mutta Kanadalla luulisi olevan keinot pysäyttää tämä loisteliaan taitava joukkue. Ellei Suomi olisi ollut vastassa niin olisi voinut vaan nauttia siitä toisen erän sirkuksesta.

Mitä sitten voi turnauksesta sanoa? Edellytykset eivät olleet hyvät, mutta tällä kertaa altavastaajan asemasta ei ollut hyötyä Suomea. Väläyksittäin oli hyvääkin peliä mutta kummallisesti joukkue jäätyi ratkaisu-hetkillä. Voi vaan kuvitella mitä kaikkea yliampuvaa sontaa täällä tullaan nyyhkyttämääm maalivahtipelistä, mutta se on tosiasia, että huipputasolla se ei ollut ja sitä Suomelta vaaditaan. Hyvä taistelu parempaa vastaan kuolemanpelissä, mutta aika odotetusti se kuolema tuli.
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Viestin lähetti Kaiser Soze
Narvanmaahan. Kaikki on narvanmaan syytä.

No se lisäksi tietenkin. Eihän noin itsestäänselvää juttua tarvitse edes sanoa.

Ans katsoa onko tänään kenelläkään nurkkapatriootilla munaa yrittää puolustella Bäckströmiä. Tänään ei auta itkut maalivahdin häirinnästä tai huitovista jenkeistä. Perseelleen pelasi, end of story.

Mitä helvettiä tuo arajuuri tuolla upeista nousuista ja kuntopuntareista selittää? Suomi oli ekan 10-minuuttisen jälkeen jyrän alla ja vain taivaan ihme päästi edes jatkoajalle.
 

onomoro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Re: Vitun paska!!

Viestin lähetti punsi
vittu bääääääääääälströööööömiiiiiiiiiiiiiii sä olet paska.onneton tunari lapista, painu sinne kusettamaan niitä porojasi.

Bäckström on hifkin kasvatti. Älä väärään suuntaan osoita tilitystäsi.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
No olihan taas kerran peli.
Suomi pelasi ekan ja viimesen erän hyvin. No jatkoaikakin meni hyvin, mutta ei vaan tullut sitä maalia.
Rankarit ala-arvoinen suoritus.

Niklas ei sitten taida vielä olla ihan maajoukkuetasoa. Ei olisi tarvinnut, kun yksi niistä 3 maalista torjua, mutta ei. Sitten kun ollaan tasoissa, niin kyllä pidetään Suomea pystyssä, mutta johtotilanteessa ei pää kestäny.
Rankkareissa sitten, no turha sanoa mitään. Täällä tulee varmasti muutenkin tarpeeksi paskaa niskaan.

Minkähän takia Hentunen ei saanut laukoa? En ole kertaakaan nähnyt miehen epäonnistuvan rankkarissa. No olenkohan 3 kertaa nähnyt miehen laukovan rankkarin, mutta kuitenkin. On se huomattavasti parempi saldo, kun Mika Niemisellä, jonka näin vain epäonnistuvan rankkareissa.

Kisat ohi odotetusti, mutta vituttaa silti. Tuo peli olisi pitänyt voittaa, mutta piti sitten taas ruveta saatana jäädyttämään peliä johtotilanteessa.
Ja sehän tiedetään mitenkä siinä käy. Suomi johtaa Ruotsia vastaan 5 - 1, ei tätä peliä voi enää hävitä. Ja parikymmentä minuuttia peliaikaa eteen päin. Ei voi olla totta!! Ruotsi menee johtoon 5 - 6, vaikka Suomi johti peliä jo 5 - 1.
Näissäkin kisoissa toiminut tuo pelin jäädyttäminen yhtä mallikkaasti.

Ja vittu pitää olla vielä töissäkin.
 
Viestin lähetti The Original Jags
Kiitos Venäjä! Oikeudenmukaisuus voitti!!! Tällaisen hallinan jälkeen ei SAANUT HÄVITÄ!!! Kiitos, kiitos, kiitos!

Kisojen suurin sensaatio on tapahtunut. Altavastaajana peliin lähtenyt Venäjä voitti suuren ennakkosuosikin Suomen. Niinhän se meni?
 

ApZu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Beijing Nordic Vikings
HYVÄ NIKKEEEE!!!!!!!!!!!!!!1 SÄ OOT MUN IDOLI!!!!!!!!!1111111


Nikke kruunasi turnauksensa pelaamalla jo aiemman turnauksen osalta tutuksi tullutta kiekkovarmaa peliä. Lisäksi Nikke oli kuin muuri rangaistuslaukauskisassa, torjuen yhden neljästä yrityksestä.

Jos joku oikeesti tulee tän jälkeen vielä väittämään että Nikke ois hyvä, ni ko. henkilö on oikeesti sekaisin. Kolme lammasta Nikelle....


Ps. Perkele eikö se Kaarela oo opettanut Nikelle, että ohi meneviä ei oteta.
 

Richter_35

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Phoenix Suns, Arsenal
hyvä suomi, hyvä bäckström. hyvä erkka. No okei, joukkue pelasi paljon paremmin ton pelin kuin olisi voinut odottaa. Mutta hei, ei näin, ei näin. Hyvä linkki mun signaturessa muuten.
 

Jesters

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks, Teemu Selänne #8, ManU
Nikke "Rautajalka" Bäckström

Hävittiin sitten maalivahtiin!!! PRKL!!!! Nikke ei saanut yhtään rankkaria kiinni... Eikä se saanut edes itseään liikenteeseen, mikä hitto sillä oli?!? Oliko sillä apina selässä, puntit nilkoissa vai mikä?!?

Kyllä sädekehä Niken ympärillä on puhjennut!!! PASKA MIKÄ PASKA!!! Taisi olla samalla ensimmäinen ja viimeinen kerta Leijonapaita päällä ykkösenä - KIITOS ja NÄKEMIIN Nikke!!!
 

kymppipaita

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AcOulu, Liverpool, Barca
Kisat on sitten ohi. Suomelta. Oikeus on oikeastaan tapahtunut. Neljä selkeästi parasta joukkuetta jatkaa. Suomen jatko TÄLLÄ joukkueella ja TÄLLÄ pelityylillä olisi ollut yllätys. Kädet jäässä ja osittain järkikin ( tyhmät jäähyt). Johtoasemassa alkoi aina se peruuttelu ja kiekon roiskimen päätyyn. Ei helkkari soikoon, kiekosta ei saa luopua vapaaehtoisesti.
No, nyt saan sitten rauhassa keskittyä Kanadan kannustamiseen.

Venäläiset on tosi koneita tuossa maalinteossa.
 

MS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Et-Po 72, EuPa, Veitsiluodon Vastus,Hoopi Hänninen
Rankkarikilpailussa Suomi selkeästi kaatui maalivahtiin. Venäjän maalivahti oli selkeästi parempi. Suomen laukaisuyritykset eivät ehkä huippuja olleet, mutta Venäjän maalivahti oli hyvä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös