Puolivälierä Venäjä - Suomi

  • 100 341
  • 778

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Kyllä Suomi osaa! On tämä kyllä ihmeellistä! Jotain Liettuaa vastaan ei saada maalin maalia aikaan, mutta Venäjää vastaan tehdään ja imetään ei helv...perk...rse! Olisi vaan Latvia voittanut meidät tai edes Ruotsin, niin ei tarttis tätä katsella.

Lynkkäyslista: Nummelin, Bäckström, Karalahti, Kallio, Erkka, loput valmennustiimistä ihan vaan huvin vuoksi.

Loppu joukkuetta vain kidutetaan viikkokausia.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti Olkku
Viimeistään Kanada-Slovakia ottelun jälkeen, pitäisin Bäckströmin arvostelijana kituseni kiinni, meillä on sentään maalivahti, vaikka ei NHL kannuksia omaakkaan.

Tässä se taas nähdään kuinka SM-liigaa Kärpissä pelaava maalivahti pärjää kunnon joukkuetta vastaan kun panokset ovat korkeat.

Kyllä täytyy Nurmisen olla kauheassa kunnossa, kun Erkka ei vieläkään heitä miestä maalille. Bäckströmin kanssa tätä hommaa ei voida voittaa, ei millään helvetilläkään. Muistuupa mieleen eräskin peli, jossa Norosta ei uskallettu kahdenkaan erän jälkeen ottaa maalilta pois ja sama hörppäily jatkui kolmannessakin tutuin tuloksin.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Joo, vähän huonolta näyttää, mutta vasta ollaan siitä mistä lähdettiin. Ei Venäjän puolustus juuri vakuuta, mutta tätä menoa ei sitä juuri päästä painostamaan. Nyt ei olisi hyvä hetki päästää ylivoimamaalia...
 

MSM

Jäsen
Re: hieno laukaus

Viestin lähetti snumi
Tämä Venäjän kolmas oli vaikea laukaus: pakin jaloista ja jalkojen välistä aivan etuyläkulmaan. Tuo ei minusta mene maalivahdiin piikkiin, vaan laukaus oli uskomaton.

Laukaus oli todellakin uskomaton, täydellinen! Enempään ei veto olisi ylänurkkaan voinut mennä.

Miksi suomalaisten laukaukset ovat ihan naurettavia verrattuna näihin? Eikö täällä harjoitella niitä?
 

Kaiser Soze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rontti's potatoes, whiners and wankers
Viestin lähetti Pressiboxi
3-3 oli Nummelinin kämmi, ei Bäckströmin.

Kallion kämmistä koko paska lähti. Miehellä oli tyhjä maali edessä ja matkaa metri, niin eiköhän tuo saatanan sössöturpa ammu ohi.

Vitun vittu. Miehellä on jalkoja ja pelisilmää, mutta kädet on kuin soutajalla.

K
 

Beast

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Vitsi mä oon ihan pihalla. Ylen suora nettiradioselostus ei suostu taaskaan toimiin! Mitä siellä oikeen tapahtuu. Onneksi en näe esimerkiksi tv:stä tota ottelua!
 

Tami Talk

Jäsen
Suosikkijoukkue
Daespoo moderators
Nyt lopetan Nikke -aiheesta.

KYLLÄ VENÄJÄ ON NYT AIKA LIEKEISSÄ. Taitoero on hirveä! Jos tuo pyöritys jatkuu, niin ei auta vaikka maalilla olisi myös Nurminen.

Milloin Suomi viimeksi hyökkäsi?
 

Sammy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei mollata Nikkeä

Vaan nostetaan toinen Nikke ykköseen takas.
Vituttaa tuo Ville "3 maalia tukholmassa" Peltonen. Mitä ihmettä se tekee ykkösessä?!?! Sehän virvelöi koko ajan kun on potkun perässä, ja muutenkin tuntuu olevan hiukan hukassa.

-S
 

Metalwarrior

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jos tämä voitetaan, kyseessä on talvisodan kaltainen torjuntavoitto. Ryssä vie ja Suomi vikisee. Kun nyt Bäckström lopettaisi seulonnan ja Sokolov hörppäisi vielä 1-2 pussia, niin sitten...Suomen itseluottamus on kyllä täysin hukassa nyt.
 

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Pallo feat. Veljmiehet
Suomi on ihan hukassa, ainoastaan erätauko pelastaa meidät omissa soimiselta. Miksi Suomi ei hyökkää?
 

Micco!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haluttu muutos
Venäjän kolmas

Ei ihme, että suomalaisveskareille kertyy MM-kisoissa valtavat paineet. Odotukset ovat kovat, maalivahtiruletti pyörii ja kansan todelliset "asiantuntijat" syyttävät aina maalivahtia, pelasi tämä miten pelasi. Tappioon on kuitenkin syyllinen vain veräjänvartija.

Ei Bäckström ole tänään todellakaan hyvin pelannut, mutta ei ole Suomen puolustuskaan. Viisikkopuolustus on todella heikkoa. Puolustajille sattuu myös käsittämättömiä henkilökohtaisia virheitä, kuten Karalahti ja Nummelin.

Toinen maali oli Bäckströmiltä todellinen lahja itänaapurille. Ensimmäinen olisi ehkä ollut otettavissa, enemmän kuitenkin Karalahden piikkiin. Veto lähti hyvin jaloista, jalkojen välissä oli pieni rako, josta kiekko lipui maaliin.

Kolmatta maalia en kyllä saa mitenkään Bäckströmin piikkiin. Nummelin kikkaili ensin viivalla, sitten ei pitänyt miestään. Aivan luistimen vierestä lähtenyt kova veto kilpikäden yläkulmaan. Taitava yksilösuoritus. Maalivahtia on turha tuosta syyttää.

En ole mikään Bäckström-fani, en todellakaan. Jotain rajaa kuitenkin tähän dissaukseenkin. Heikohkosti ja epävarmasti mies on toki pelannut. Ensimmäinen olisi ollut huippukuntoisen vahdin otettavissa, toinen todellinen lahja, kolmas puolestaan hyökkääjän näyttävä yksilösuoritus. Ensimmäinen ja kolmas menee kuitenkin puolustuksen piikkiin.

Turha kuitenkin tälläiseen antipatiaan miestä kohtaan. Kuukauden dokannut ja lomaillut Nurminenko olisi hyvä ratkaisu?
Pah.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Olen koko turnauksen hokenut, että Suomella on kädettömin MM-joukkue moneen, moneen vuoteen. Se tulee parhaiten esille näitä huippujoukkueita vastaan. Nimim. yellow heitti loistavan Talvisota-vertauksen tuossa ylempänä. Asia on justiinsa noin.

Enpä ole aikoihin Jellonia noin pulassa nähnyt.
 

Grome

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hävettää suomalaisten puolesta kun Venäjä taiturit hyökkää. Ainoa asia, minkä takia meillä voi olla saumat voittaa, on Venäjän maalivahti. Hiukan outoa peliä häneltä, sama juttu kyllä meidänkin päässä.
 

Zakku

Jäsen
Tässä on taas tyyppiesimerkki miltä peli näyttää,jos ei kurinalaisuutta ja työmoraalia löydä kaikki. Ei oo varaa yhdenkään ukon vaan kauhusta jäykkänä ihmetellä.
 

Kaivanto

Jäsen
Huhuuh, toisen erän perusteella voisi sanoa, ettei Suomi kuulu A-sarjaan. Mutta onhan noita ihmeparantumisia erien välillä nähty kiekossa lukemattomia kertoja.

Sokolov on kyllä sellainen tonttu, että sinne voi mennä ihan mitä vaan.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Huhhuh, ei voi kuin ihailla venäläishyökkääjien taitoa. Aivan huikeita miehiä. Mutta se ei kyllä estä tosiseikkaa että Suomi oli sysipaska tässä erässä. Aivan totaalinen vastaantulija. Yhtään ainoaa asiaa ei tule mieleen, missä Suomi tällä hetkellä olisi ottelussa parempi. Kuitenkin uudelleenlynkkauksenkin uhalla totean että ei ollut Bäckströmin maali. Datsyukin laukaus oli täydellinen tuolta etäisyydeltä. Puolustajan jalkojen välistä yläristikkoon.

edit. ei vittu tätä keskustelun tasoa.
 
Viimeksi muokattu:

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Kyllähän nuo Bäckströmin hörpyt sekoittivat Suomen pelin aivan täysin. Vaikea se tietysti on omaa peliä lähteä rakentamaan, kun takaraivossa kolkuttaa että jos menetät kiekon ja vastustaja pääsee laukomaan, niin 50 % todennäköisyydellä se on maali, tuli laukaus mistä vaan.

edit. hidastuksista näki kyllä, ettei tuota kolmatta maalia Bäckströmin piikkiin voi laittaa. Mieluumminkin täydellisesti(helvetinmoisella tuurilla) onnistunut laukaushan tuo oli kaikin puolin.
 
Viimeksi muokattu:

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Uskomatonta..

...että Suomi on vielä ottelun voitossa kiinni, vaikka kenttätapahtumia seuraamalla sitä ei uskoisi.

Venäjän peli on ollut kyllä hienoa seurattavaa. Välillä jopa on herkuteltu liiallisuuksiin saakka, meidän onneksi.
 
Turha kuitenkin tälläiseen antipatiaan miestä kohtaan. Kuukauden dokannut ja lomaillut Nurminenko olisi hyvä ratkaisu?

Kyllä. Nurminen on pelimies. Nyt maalilla pelaa Hissukka-Erkka Nikke Pekströmm joka on joka tilanteessa ihan pihalla. Mailatyöskentele ala-arvoista.

Nupe maaliin!!!
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Viestin lähetti yellow
Jos tämä voitetaan, kyseessä on talvisodan kaltainen torjuntavoitto. Ryssä vie ja Suomi vikisee.
Sosialististen neuvostotasavaltojen liitto taitaa voittaa, mutta hyvänä kakkosena maaliin tulee pieni sisukas Suomi.

Aika velikultia.
 

Kaivanto

Jäsen
Viestin lähetti Tami Talk
Vitun Rita, parempia syöttöjä - suoraan lapaan niiden pitään tulla!!!

Viuhkola on kärpissä tottunut parempiin ja olisi itse antanut paremman!

Hah hah joo, Viuhkola hypersössi mutta sössi siinä Ritakin. Harhautti ja kun piti laukoa, pyyhkäisi lumet kiekon päältä. Ja lopussa ampui muutaman metrin päästä n. metrin yli. Silkkiä ovat kätensä.
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Joo, kolmas maali lähti pakin jaloista ja täysin yläkulmaan. Tosin, vedon lähtöpaikka oli B-pisteen kaari ja poikittaisliikettä ei ollut, lisäksi Nummelinin haara-asento oli niin leveä, että kiekko oli lähtöhetkellä Bäckströmin näköpiirissä. Pystyssä pysyvämpi maalivahti olisi luultavasti torjunut. Huippuvireiselle maalivahdille uppoaa ainoastaan poikittaissyötöstä läheltä, reboundeja hakkaamalla ja kimmokkeilla.

Jos maailmanluokan maalivahti on huippuvireessä ei hänelle tehdä maaleja suorasta luistelusta millään unelmavedoilla ja vaikka kuinka lähtisi pakin jaloista veto.

Oli kyllä 2.erä surkeaa peliä Suomelta, toki kerettiin siinä kaksi kertaa silti sohimaan tyhjistä ohi.

Tietenkin tässä olisi paikka kuitata se 2002-kisojen tapaus, jonka välierissä läpi ottelun täysin jyrän alla ollut Venäjä torjui Suomen rankkareilla.
 
Viimeksi muokattu:

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Viestin lähetti yellow
Jos tämä voitetaan, kyseessä on talvisodan kaltainen torjuntavoitto. Ryssä vie ja Suomi vikisee.

Ja perkele kun tässä lajissa, toisin kuin tuossa edellämainitussa, ei koukkaamisella todennäköisesti saavuta mainittavaa menestystä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös