Puolivälierä Suomi - USA otteluseuranta

  • 59 830
  • 379
Tila
Viestiketju on suljettu.
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ahmat, Leijonat, Hait, Everton
Miten toi ykkösen peli voi olla noin helvetin vaikeaa? Ei edes ylivoimalla saa kiekkoa alueelle. Hämmentävää.
Ei mitään hämmentävää tuossa. Pienistä asioista kiinni kaikki, eivät ole tarpeeksi lähellä toisiaan missään tilanteessa, ei tule apuja. Lättyä on pirun helppo siirtää ja ohjailla kaverille, kun heitä on lähellä. Ylivoimalla kun viedään kiekkoa ylös jne, ei ole vain kellään apuja lähettyvillä, sama ongelma kulmissa. Joku voisi kutsua kemiaongelmiksi, jos jotain kemiaa on oikeasti edes olemassa kun pelataan kiekkoa.

Suomellakin on todella ylimielistä arroganttia pelaajaa riveissään niin monen monta. Teemu, Olli, jopa Saku on siinä mielessä ylimielinen, että hänkin pitää itseään parempana johtajana kuin joku Olli on. Ja sitähän Saku varmasti muiden pelaajien mielestä onkin. Ongelmat syntyvät vaan tosiaan, kun näitä samoja pelaajia valitaan joukkueeseen ja sitten peluutetaan väärin. Jokisen Olli laidassa.... Kaikki samat starat samassa ylivoimassa... jne. jne.
Pihlström ansaitsisi paikan ykkösylivoimassa kiistatta.
Mielenkiintoista kyllä seurata tätä suomen joukkueen menoa, kaikki johtajat pitävät itseään parempina pelaajina kuin vierustoveri. Siitä johtuu huono ylivoima. Kuunnelkaa haastatteluita ja lukekaa rivien välistä. Koko turnauksen ajan on ollut epäselvää peluutus pelaajien mielestä ja ylivoimaa koskevat kommentit ovat olleet kyllä todella hauskaa kuunneltavaa. Muistan kun Koivu tai Selänne kommentoi, että vaihdetaan sitten varmaankin ylivoimakoostumusta, jos nämä eivät toimi.... ei terve sentään. Oli muuten Koivun Saku kuka tuon sanoi. Eli ei luotettu tippaakaan ylivoimaan ennen kuin peli edes alkoi. Mistäköhän johtui? Ihan siitä vaan, että ei haluttu edes pelata kyseisten valittujen pelaajien kanssa sitä ylivoimaa varmastikaan.

Mutta hienolta näyttää tosiaan pelin kannalta! Mahtava varovainen erä Leijonilta ja aktiivinen peli. Kiekkokontrolli kannattaa säilyttää mahdollisimman pitkään jatkossakin.
 
Suomi vei erän alun ja jenkit erän lopun. Suomella paikka tai kaksi enemmän. Suomelta erittäin älykästä karvausta ja siitä pudottamista siitä träppiin. Tähän mennessä se on toiminut hyvin, vaikka keskellä tuli pariin otteeseen merkkausvirhe.

Toiseen erään samalla asenteella ja rohkeutta vähän lisää.

Ketjut vaikuttavat toimivilta. OJ on aloittanut positiivisesti ja toivottavasti parantaa vain edetessään. 2 ketju siis toimii edelleen ja 3 ketju näyttäisi toimivan myös. Ykkösketjun papatkin tuntuivat olevan pelipäällä, mutta laukauksia heiltä kaipaisi enemmän huonommistakin paikoista. Neloselta pitää toivoa 0-0 jatkossakin.

Ei nukuta.

EDIT: Ylivoimassa on paljon toivomisen varaa. "2" ylivoima saa kiekon alueelle hyvin ja heillä on rohkeutta rauhoittaa. Ykkösylivoimasta ei tahdo löytyä sitä kaveria, joka rännikiekon hakee.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Laskin Bäckströmille kaksi koppia, joka on huima tasonnosto, joten sillä osastolla kaikki kunnossa. Pari kertaa amerikanpoika päässyt pyörittämään, mutta ei mitään hirveätä painostusta. Maali, kaksi toiseen erään ja lisää taklauksia, niin hyvältä näyttää.
 

Kynä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jos joku muukin ulkomailla katsova vielä striimiä etsii, niin ainakin mulla toimi Sopcastilla kanava 33952. Samaan aikaan pitää avata VLC Player ja syöttää siihen http:ksi 127.0.0.1:8902 , mutta jo vain toimi hyvin. Selostus on ruotsiksi, mutta onpahan ainakin vähän helpompaa kuin norja eikä edes puolueellinen.

Tuomolta hieno ja nopea pelinrakennus omaan maaliinsa ja ansiokkaasti pysyi OJ vauhdissa. Eschen itsetuntoa jo koetellaan? Teemu olis tosiaan saanut laukoakin siitä 1-1:stään, mutta päätti kurvata laidalle ja odottaa paria jenkkiä lisää. Ville suti taas kerran ohi, mutta siltä tuntuu, että tänään vielä osuu. Aina välillä on puolustuksessa ollut joku helisemässä, mutta kivasti on tullut apuja niin pakkikaverilta kuin hyökkääjiltäkin. Lepistö vaikutti vähän yliaktiiviselta kun kehiin pääsi, toivottavasti kantti kestää. Molemmat jäähyt oli aika helppoja, Teemukin päätti, että "hipaisuista pidetään". Ilman Anzan selostusta sanoisin, että Suomi oli jonkin verran niskan päällä. Tuloslukema taululla toistaiseksi ihan asnaittu.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Taklauksia aika säästeliäästi, Greene ei oikein tykänny Pillun mällistä. Pientä jälkipeliä, Bäcks torpattu kertaalleen, ilmeisesti Ruutu sai erän lopulla näytteen vanhan ajan metsurin taidoista. Brown kuulunee sarjaan "kiva kun pelaa omassa jengissä, mutta vastustajana melko vammakko".

Hieno yhteispeli Ruudun kanssa, haastattelun perusteella OJ:lta on käpy hukassa. Sinkulla on game face päällä, Bäcksiä kiusataan ja SW:n suusta on tullut ulos "muna" ja "kovuus".
 

Apa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara,NFL,jalkapallo ja persoonat
Hyvältä näyttää ekan erän jälkeen. Kaikki muut ketjut paitsi pappakolmikko pelaa erittäin hyvää peliä. Eiköhän ainakin Saku ja Teemu tuosta vielä lämpene, Villestä en olisi niin varma. Pakit pelasi erittäin varmasti, ei mitään merkkejä roiskimisesta. Ensimmäistä kertaa tässä turnauksessa Salmelakin pelaa "omaa peliään" eli nousee rohkeasti mukaan hyökkäyksiin.
 

Jacobus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat
Eka erä näytti ihan hyvältä. Pitäisi jatkaa muuten samalla lailla, mutta neljän hyökkääjän yv ei vaan toimi. Jotain muutosta siihen. Tällä pelillä ei näyttäisi kuitenkaan olevan suuria vaikeuksia, etenkin, jos USA:n pelaajien kasetti alkaa pettämään (kuten Brownilla).
 
Viimeksi muokattu:

Salama44

Jäsen
Ei kyllä vakuuta ensimmäisen erän peli. Ykkönen on aika jäässä ja Bäckström pomputtelee kiekkoja eteen. Jos sama jatkuu, niin kohta ne iskee jonkun sisään.
 

d2uce

Jäsen
Kapasen ketju ollut tähän mennessä Suomelta paras. Ykkönen edelleen jäässä Peltosen koomailun takia. M.Koivun ketjulta jäänyt tähän mennessä vain se maali mieleen ja Koivun loistava pelaaminen puolustuspäässä.
 

V-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
JJ:ltä hieno vaihto äsken. Lisää löylyä vaan. 2.-4. kentät pyörittää hyvin. 1. kenttä pyörii kulmissa.
 

V-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ollilta hienoa peliä. Nyt näyttää pirun hyvältä. YV:llä maali tähän vielä niin voi pojat!
 

Eisenhower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat myös Ilvekselle
OJ tykitti.
 

Spiit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt olis kuulema hyvä paikka iskeä yv:llä... muuten taas hallitaan peliä niin helvetisti ja jenkit kuittaa kohta.
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Mikkoa kehuvat kaikki, mutta kyllähän Tuomokin on aivan huikeassa iskussa. Mieletön tuo määrä minkä on hankkinut jäähyjä.

Ykköylivoima osuu jeejeejee!! 2-0!!
 
Mistähän johtuu, että p-amerikkalaiset protestoivat jokaista jäähyä, minkä he saavat mailalla kaatamisen jälkeen? Änäri peleissä en ole huomannut vastaavaa.

Janne Niskala osui ensimmäistä kertaa maalirautojen alueelle laukaisullaan ja heti maali!!
 

d2uce

Jäsen
Upeasti pelattu. Parjattu Niskala näyttää, että vaikkei 5vs5 pelissä aina kulje, niin yv:llä ehdottomasti tärkeä palanen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös