Pudotuspelit alkavat

  • 2 733
  • 27

Kullervo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Runkosarja on saatu päätökseen ja tosipelit alkavat. Jukurit teki runkosarjassa uuden piste-ennätyksen, mutta jotenkin minulla on sellainen kutina, että Mestis-mestaruus ei irtoa aivan yhtä helposti kuin viime vuonna. Silloin Jukurit etenivät voittoon puhtaalla pelillä. Sen verran tasainen sarja on ollut, että yllätyksiä tulee varmasti myös loppupeleissä ja sen voi järjestää vaikka Hermes.

Puolivärien otteluparithan ovat:
Jukurit - Hermes
KooKoo - Ahmat
Kiekko-Vantaa - Hokki
KalPa - Sport

Vetoa voisin lähteä lyömään Jukureiden ja Kookoon voitoista, mutta kahdesta muusta parista ei kyllä ota selvää. Jukurit on ollut vahva koko kauden. Hermes on osoittanut piristymisen merkkejä viime peleissä. Sanotaan, että Jukurit vie ottelusarjan 3-1. Ahmojen käyrä on ollut hieman alaviereinen jo pitkään. KooKoon vanhat parrat vertyvät loppupeleihin ja nuoret ovat entistä kovempia. Ottelusarja Kouvolaan suoraan 3-0. Kiekko-Vantaan ja Hokin kurssit ovat aivan päinvastaiset ja joukkueiden nykykunto on varmasti melko lähellä toisiaan. Nyt joudutaan viidenteen pelin, jonka Hokki vie ja sarja kajaanilaisille 3-2. Viimeistä paria on kaikkein vaikein arvioida. Kalpan viimeinen visiitti Mikkelissä oli sen verran vahva, joten veikataan voiton menevän Kuopioon. Tässäkin sarjassa tahkotaan viisi peliä.

Välierässä kohtaisivat:
Jukurit-Hokki
Kookoo-Kalpa

Ennen kuin niitä pelejä alan veikkailemaan niin katson miten nämä ensimmäiset veikkaukset toteutuvat.

Edit. Korjattu välieräparit oikeanlaisiksi.
 
Viimeksi muokattu:

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Veikkaisin KalPan hoitavan homma 3-1 Sportin edellinen Kuopion vierailu oli sen verran vaisu.
KooKoo hoitaa Ahmat 3-1 ja Jukurit hoitavat Hermeksen 3-0.
Ja Hokki hoitaa K-Vantaan 3-2.

Näin välierä parit olisivat
Jukurit-Hokki
KooKoo-KalPa
 

Rocco

Jäsen
Jukurit-Hermes 3-0
KooKoo-Ahmat 3-1
KiekkoVantaa-Hokki 3-2
KalPa-Sport 1-3
 

Katsoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos, PiTa
Ilman perusteluita hiha -menetelmällä

Jukurit - Hermes 3-0
KooKoo - Ahmat 3-1
Kiekko-Vantaa - Hokki 3-1
KalPa - Sport 2-3
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Otteluparit:

Jukurit-Hermes 3-0

Hermeksellä jo kesälomat mielessä ja Jukurit on tosi kova joukkue. Ei mitään jakoa.

KooKoo-Ahmat 3-1

Kookoo häviää ainoastaan kerran sarjassa. Ahmat voittaa toisen ottelun kotonaan.

K-Vantaa-Hokki 1-3

Hokki menee lujaa ja raivolla jatkoon. Kiva:lta puuttuu se viimeinen silaus.

Kalpa-Sport ?

En lähde veikkaamaan mitään. Ensimmäinen osaottelu ratkaisee jo paljon. Mikäli Sport voittaa sen, niin Sport tulee voittamaan myös sunnuntaina ja sitä eroa Kalpa ei enää saisi kiinni. Jos taas Kalpa voittaa kotonaan, niin Sportille tulee kova paikka. Mutta en usko kuitenkaan, että Kalpa voittaa Vaasassa joten mikäli Kalpa menee jatkoon niin sarjassa lopputulos on 3-2. Mutta mikäli Sport menee jatkoon niin uskon tuloksen olevan 1-3
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jukurit - Hermes 3-0

Jukurit on niin paljon parempi joukkue, että ihmeitä pitää sattua jos ei Jukurit tästä parista jatka. Puhtaassa sarjassa motivoi Jukureita se, ettei pitkälle Kokkolan-matkalle tarvitse lähteä kuin kerran.

KooKoo - Ahmat 3-0

Jos Ahmojen ykkönen pysyy yhtä hyvin kurissa kuin runkosarjassa, niin KooKoon pitäisi tästä parista selvitä jatkoon.

K-Vantaa - Hokki 3-1

K-Vantaa piristyy playoffeihin ja raivaa tiensä neljän joukkoon jopa odotettua helpommin. Hokki lähtee kohtuullisen tyytyväisenä viettämään kesälomaa.

KalPa - Sport 3-0

Jatkoaikatappio Vaasassa katkaisee lopullisesti Sportin pyristelyt. Kesäloman kautta Sport tulee ensi kauteen vahvana mestarisuosikkina.

Tylsiä veikkauksia ilman yllätyksiä nämä.
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Jukurit-Hermes 3-1

Hermes ottaa yhden taisteluvoiton.

Kookoo-Ahmat 3-0

Kookoo on koko pleijareiden henk. koht. suosikkini.

K-Vantaa-Hokki 3-1

Vaikea tapaus. Jos Hokki jatkaa iloisella ilmeellä niin K-Vantaa saattaa pudota jatkopeleistä.

Kalpa-Sport 3-2

Valitettavasti Sportin kausi jää liian lyhyeksi. Ensi kausi tulee olemaan Sportin heiniä.
 

Scotty

Jäsen
Jukurit - Hermes 3-0
KooKoo - Ahmat3-0
Kiekko-Vantaa - Hokki3-2
KalPa - Sport 1-3
Hokki on kyllä ollut kovassa viressä joten siillä on mahdollisuuksiakin. Sport on valmentajanvaihdon jälkeen kaatanut kaikki kärkijoukkueet ja on ehkä vain vähän löysäillyt kun kotietumahdollisuudet karkasi. On säästellyt "salaista asettaan" Westerbackikin. Saattaa Sport vielä yllättää olemalla finaalissakin...
 

Kippari

Jäsen
Suosikkijoukkue
useampiakin
Veikkaan mestariksi---taas kerran Jukurit!

Jukurit ovat taas vahvoilla Mestiksen mestareiksi. KooKoo saattaa sen haastaa finaalissa, jos sinne pääsee. Jokerina pitäisin pikku hiljaa SM-liigaa hämyävää KalPa:a!
 
Suosikkijoukkue
Haukat
Mielenkiintoiset pudotuspelit tosiaan tiedossa. Kai tässä nyt jotakin voisi runoilla...

Jukurit - Hermes
Selvää pässinlihaa, ainakin näin ennakkoon ajateltuna. Jukurit on tosipeleissä yleensä ollut pomminvarma. Hermeksestä taas on runkosarjan perusteella jäänyt jopa hieman aneeminen kuva. Jukureiden neljä vahvaa kenttää jyräävät Hermeksen alleen suoraan 3-0. Toki toivon yllätystä.

KooKoo - Ahmat
Ahmojen peli on ollut alamäessä - joukkue voitti kuitenkin viimeisellä runkosarjakierroksella Sportin, mikä voi olla osoitus sittenkin uudelleen löytyneestä hyvästä hengestä. Ahmojen ykkönen on edelleen vaarallinen; runkosarjassa KooKoo kuitenkin onnistui pitämään sen hyvin pimennossa. KooKoo-pelureiden kokemus ja taito vievät kuitenkin kouvolalaiset välieriin, suurinpiirtein otteluvoitoin 3-1.

Kiekko-Vantaa - Hokki
Mielenkiintoisin puolivälieräpari. Sarjan eteläisin ja pohjoisin joukkue kohtaavat. Hokki on nousukuntoinen, joten entisen Helsingin maalaiskunnan poikain on tehtävä kovasti hommia, mikäli neljän joukkoon mielivät. Tällä hetkellä yksinkertaisesti tuntuu siltä, että Hokin jälki on vakuuttavampaa. Tästä seuraa, että välieräpaikka menee Kainuuseen voitoin 2-3 tai 1-3.

KalPa - Sport
Kuten yleensä, runkosarjan neljännen ja viidennen välinen taistelu on ennakkoon ajateltuna kaikkein tasaisin. Tämä ottelupari ei tee poikkeusta. KalPa voitti joukkueiden edellisen kohtaamisen, mutta Sport on pahimmillaan hyvinkin vaarallinen. Välieriin menijästä on todella vaikea sanoa mitään varmaa. Veikkaisin kuitenkin Sportille välieräpaikkaa tiukasti lukemin 2-3.


Lauantaina sitten aletaan. Minä lähden ainakin Vantaalle katsomaan Hokin nykykuntoa; KJT:n karsintapelit kun alkavat vasta ensi viikon keskiviikkona.
 

Jukka L

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Veikkaus sijoituksista taistelun tauottua :

Mestari : Jukurit ,jälleen kerran 4.tasaisen hyökkäyskentän voimalla ja sarjan tiivimmän puolustuksen avulla.

Hopeaa : Kookoo , pystyy haastamaan jukurit tänä keväänä mutta tehot lepäävät liikaa muutamien profiilipelaajien harteilla.

Pronssia :Hokki, sarjanousijan syke kestää ratkaisupeleihin saakka ja joukkueen "tähtipelaajat" onnistuvat ratkaisemaan tärkeät pelit voitoiksi.

Tälläinen olisi "näppituntuma" ,mutta voi olla ettei yksikään näistä joukkueista ole mitaleilla.Sitä pidän tosin hyvin epätodennäköisenä.

Jännittäviä Playoffsmatseja kaikille !
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
jukka L

saanko olla eri mieltä tehojen lepäämisestä vain parin profiili pelaajan varassa, ahmoista voi sanoa noin ei kookoosta

katsos :

Lindfors 42 ot 15+28 =43
Kinnunen 44ot 19+22=41
Nurmberg 38ot 11+27=38
Louhivaara 44ot 20+15=35
Soijärvi 43ot 14+18=32
Kattelus 44ot 17+13=30
Mattila 44ot 11+14=25
Keltanen 34ot 8+16=24
Somppi 14ot 8+8=16

ja pakeista

Pukka 38ot 12+17=29
Grönroos 43ot 4+13=17

mielestäni tossa löytyy ratkasijoita varsin mukavasti, kun taas vertaa juuri esim. ahmoihin ja kestää vertailu jukureihinkin

20 pisteen ylittäneitä Jukurit 10kpl, KooKoo 9kpl ja heitetään tällänen 30 pisteen ylittäneitä Jukurit 2 kpl, KooKoo 6 KPL !!!!!!!

Mielestäni KooKoolla on nimenomaan ollut tällä kaudella todella tasaista ja Nurmbergin kenttä ei ole päässyt dominoimaan joukkueen sisällä viime kauden tapaan.

Mutta olen silti erittäin huolestunut KooKoon pelistä viime aikoina maalinteko on tökkinyt ja on ollut jotenkin aneemisen oloista, jos vaikka nämä playoffit piristäisi... ja JOS viimenäänkin se kakkoskenttä heräisi pelaamaan, pisteitä on tippunut, mutta pelillisesti on ollut aika heikkoa (mielestäni)...


positiivista on,että miehet on saatu kuntoon ja kaikki pitäisi olla kunnossa Anttilaa lukuunottamatta (En ymmärrä vieläkään miksei sille Hermeksen pelaajalle tullut tilanteesta mitään, ihan identtinen Sihvonen-Ruutu tapaukseen, ainiin tämä olikin vain mestis). Lisäksi Tinkekin on viime kevättä paremmassa kunnossa, nyt kai pystyy pelaamaan joka pelin,ei tarvitse jättää joka toista peliä väliin, kunto Tinkellä on ollut selvästi nousemaan päin, toivottavasti jatkuu samaan malliin...

No se siitä, tulee niin sekavaa tekstiä,että paras käydä nukkumaan ... !
 

VTVH

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viestin lähetti Jukka L
Mestari : Jukurit ,jälleen kerran 4.tasaisen hyökkäyskentän voimalla ja sarjan tiivimmän puolustuksen avulla.

Hopeaa : Kookoo , pystyy haastamaan jukurit tänä keväänä mutta tehot lepäävät liikaa muutamien profiilipelaajien harteilla.


Kello on 1 yöllä ja harmittaa joten puutun tähän. Muuten en puuttuisi.

Kookoossa on 8 miestä, jotka ovat tehneet yli 10 maalia tällä kaudella.
Myös Jukureissa on 8 miestä, jotka ovat tehneet yli 10 maalia tällä kaudella.

Kookoossa on 9 yli 20 pisteen pelaajaa.
Jukureissa on 10 yli 20 pisteen pelaajaa.

Se on toki totta, että KooKoon 5 parasta pistemiestä on tehnyt yhteensä yli 20 maalia enemmän kuin Jukureiden 5 parasta.

Mutta toisaalta KooKoon 5 huonointa pistemiestä (ei mv:t) on saanut aikaiseksi 13 tehopistettä, kun Jukureiden vastaavat ovat tehtailleet pisteitä yhteensä vain 2 pistettä. (Voihan tuo peliaikakin vaikuttaa jotain asiaan)

Se tilastoista. KooKoossa on kuitenkin 3 kentällistä, joista mikä tahansa pystyy tekemään pisteitä illasta toiseen. 4. kenttäkin pystyy väläyttelemään ajoittain, mutta sitä en laskisi tähän profiilipelaajien ryhmään. KooKoolla on siis 9 'profiilipelaajaa' hyökkääjissä. Tehopuolustajia KooKoolla ei kylläkään ole kuin yksi ainoa, joten siinä suhteessa saisi tulla parannusta pudotuspeleissä. Jukureista en tiedä mitään , mutta tilastojen valossa sieltäkin tuntuisi löytyvän tasaisuutta ainakin niihin kolmeen kenttään.

KooKoon ja Jukureiden ero ei olekaan mielestäni niinkään hyökkäyksen leveydessä vaan puolustuksessa. Siinä Jukurit on ollut selvästi varmin joukkue ja jos mestaruus jaetaan tässä ja nyt niin Jukureille menee. Puolustus ratkaisi. Ei KooKoon hyökkäyksen kapeus.

Laitetaan tähän vielä veikkaus:

Jukurit-Hermes 3-0
KooKoo-Ahmat 3-0
K-Vantaa-Hokki 2-3
Kalpa-Sport 3-2

Edit: Menipäs kauan tämän tekstin laatimiseen. teroz ehti ensin.
 
Viimeksi muokattu:

Jukka L

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Teroz,VTVH

Ei ollut tarkoitus arvioida pisteiden valossa vaan se tunutma mikä jäi edellisestä TV pelistä.Sen näkemän perusteella TÄLLÄ HETKELLÄ kaikki ketjut eivät välttämättä ole tasavahvoja.
Samoin pelinrakentelu ja YV:n pyörittäminen jäi paljolti Tinken harteille jolta se hyvin luonnistuikin.Tarkoitus oli arvioida vain omasta näkökulmasta joukkuiden tämän hetkistä kuntokäyrää.
 

tlithen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, LPS, Fc Puha
Jukurit - Hermes 3-1
Kookoo - Ahmat 3-1
K-Vantaa - Hokki 2-3
Kalpa - Sport 2-3

Jukurit - Hokki
Kookoo - Sport
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
no jukkal

ton perusteellahan voi luetella jukureiden viime pelin maalintekijät ja sanoa,että tehot lepäävät täysin heidän varassaan,tosin teillä on sitten tilanne siinä mielessä paremmion,että meillä profiilipelaajia on vain kaksi ja teillä viisi heheh, UJK:llakin on enemmän profiilipelaajia,kun meillä, ne tekivt sentään kolme maalia ehe heh.. ei sitä koko 44 pelin sarjaa voi sanoa yhden pelin perusteella...

mutta siinä olet oikeassa, että kookoon peli oli taas ihmeellisesti lukossa..tehot uupuivat,paikkojen puutteesta se ei ainekaan ollut kiinni, mutta kyllä se siitä varmaan vielä aukeaa

ja nyt se veikkaus

jukurit - hepa 3-0
kookoo - ahmat 3-1
ja
kalpa jatkoon 3-1

ja poiketen yleiseen mielipiteeseen

luotan vantaaseen 3-2
 

Molineux

Jäsen
No niin tosipelit lähestyy, joten tässä vähän tarinaa...

Jukurit - Hermes

Uusinta viime vuoden puolivälieräparista. Silloin Hermeksellä ei ollut minkäänlaisia mahdollisuuksia, ja Jukurit eteni helposti jatkoon voitoin 3-0. Yhteismaalit murskaavasti 20-4 Mikkeliläisille.

Nyt uskallan väittää, ettei Jukurit pääse yhtä helpolla. Viime vuonna Hermeksen koko kevät oli mennyt täydellisesti penkin alle, mutta tällä kaudella joukkue on jaksanut taistella loppuun asti.

Hermeksen materiaalikin on tällä kaudella huomattavasti viime vuotista leveämpi. Puolustus on pelannut yllättävän hyvin, ja maalivahti Lahtonen on ollut suorastaan sensaatiomaisen hyvä. Hyökkäys on sen sijaan alisuorittanut. Mutta kun ketjuista löytyy nimiä kuten Uski, Pajula, Joki-Erkkilä, Sivonen, Halme, Jääskeläinen ja Papinaho, niin potentiaalisia ratkaisijoita luulisi riittävän aika moneenkiin kenttään. Väitän myös että Hermeksen KKK-ketju :) - Koivunen-Kaukokari-Kylmämaa on sarjan parhaimpia nelosketjuja.

Täytyy myös muista että runkosarjan keskinäisissä otteluissa pisteet menivät Jukureille niukasti 5-4.

Mutta ei tämä kuitenkaan muuta sitä tosiasiaa, että Jukurit on parempi jokaisella osa-alueella. Yksittäisessä ottelussa Hermes voi yllättää, mutta kolme voittoa yhden viikon sisällä on liikaa vaadittu.

Niinpä veikkaan, että Jukurit menee jatkoon voitoin 3-1. Ottelut päättyvät 5-2, 2-4, 6-1 ja 4-1.

KooKoo-Ahmat

Ahmojen menestys on ainakin itselleni ollut todella suuri yllätys. Viimeinen sarjaneljännes oli vaikea, mutta 4-3-voitto Sportista antoi uskoa.

Itse kuitenkin veikkaan, että Ahmat on jo tämän kauden tavoitteensa saavuttanut ja jopa ylittänyt, eikä nälkä enää riitä KooKoon haastamiseen. KooKoo jatkoon suoraan kolmessa ottelussa: 4-0, 5-2 ja 8-2.

K-Vantaa-Hokki

Olen koko kauden ali-arvioinut Hokkia, ja jatkan huonoksi havaitulla linjalla. Vantaa on parhaimmillaan pitelemätön, ja materiaali on menestyksistä huolimatta erittäin laadukas. Viime vuosien epäonnistuneet pudotuspelit motivoivat myös.

Erinomaisen kauden pelannut Hokki lienee tyytyväinen runkosarjan kuudenteen sijaan, eikä ole enää parhaimmillaan. Vantaa jatkoon voitoin 3-1. Ottelut 5-3, 2-5, 4-3 jatkoajalla, ja 6-3.

KalPa-Sport

Puolivälierien tasaisin ottelupari. KalPalla hyvä runkosarja takana, kun taas Sport on perinteiden mukaisesti ali-suorittanut.

Sportilla nimimiehiä riittää, kun taas KalPa vaikuttaa tasaisemmalta. Mitä pidemmälle sarja etenee, sitä vahvemmalla KalPa on. Kuopiolaiset jatkoon voitoin 3-2. Ottelut 2-3 jatkoaika, 1-4, 3-1, 4-3 jatkoaika ja 5-2.
 
Viimeksi muokattu:

PTS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
No, kyllä minä ainakin olen ihan tyytyväinen, että vastaan tuli sitten lopulta K-Vantaa. Mielestäni Kalpa olisi ehkä ollut vielä vähän kovempi. Mikään läpihuutojuttu ei tämäkään sarja kuitenkaan varmasti tule olemaan, päinvastoin pitäisin ehkä K-Vantaata kotikenttäedun turvin hienoisena ennakkosuosikkina. Jos välieräpareja ruvetaan veikkaamaan, itse veikkaan nuo samat, kuin kahdella ensimmäisellä kirjoittajalla(Kullervo, Jani82).
 

kakes

Jäsen
Oukei,kannan myöskin korteni tähän kekoon eli tässä veikkaukseni:

Jukurit-Hermes 2-3

Hermes järjestää jättiyllätyksen ja pudottaa kahden mestismestaruuden tyydyttämätät jukurit kesälomille,viides peli menee jatkoajalle jossa Nikkilä hörppää tsekkipakin helpon kudin.

Kookoo-Ahmat 3-1

Kookoo liehuttelee T.Nurmbergin johdolla jatkoon.
Ahmat voittaa yhden pelin ykköskentällään,mutta ei muuta.

Kiva-Hokki 3-1

Hokki on tyytyväinen runkosarjan sijoitukseensa eikä mahda kiva:n kokemukselle nyt mitään.Kaartisen kenttä otetaan tiukasti,
eikä hokki löydä keinoja kiva:n pysäyttämiseen.

Kalpa-Sport 3-2

Kena on jo käyttänyt kaikki keinonsa ja uusia ei nyt löydy.
Pate laskeutuu pilvistä nyt tavallisen kuolevaisen kenttäpelaajan tasolle eikä erotu juuri millään lailla joukkueesta.
Sportin hiukan epävarma puolustus ei pysty estämään neljällä tasaisella kentällä rynnivän Kalpan jatkoonmenoa.Maalivahtien kaksintaistelussa Luostarinen vetää pitemmän korren.
 

avt84

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Jukurit - Hermes

Selvänä suosikkina sarjaan lähtevä Jukurit saa vastaansa taistelevan Hermeksen. Sarjan pelit ovat viimeistä lukuunottamatta tasaisia, Jukurit hoitaa homman otteluvoitoin 3-1.

KooKoo - Ahmat

Ahmojen menestys lepää pitkälti hyvän maalivahtipelin ja 1. kentän tehojen varassa. Niiden avulla Ahmat pistää tiukasti kampoihin joka ottelussa, mutta KooKoo hoitaa sarjan otteluvoitoin 3-0.

Kiekko-Vantaa - Hokki

Ehdottomasti tasaisin pari KalPa-Sportin kanssa. Ottelusarja voi päättyä kumman tahansa voittoon, joten otteluvoitoin 3-2 toinen menee jatkoon. Hokilla on hurmosta, jonka avulla K-Vantaa kaatuu.

KalPa - Sport

Tämäkin sarja tulee päättymään otteluvoitoin 3-2. Paha sanoa voittajaa sillä paljon riippuu siitä, saako KalPa perisyntinsä, eli pelin tason vaihtelemisen kesken otteluiden kuriin. Jos saa, uskon KalPan menevän neljän tasaisen kentän turvin jatkoon. Jos taas KalPan pasmat sekoittuvat täysin kesken otteluiden, Sport tulee olemaan vahvoilla.
 

MiikaL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pakkohan se nyt on minunkin veikkaus heittää, vaikkei se oma lempijengi siellä pleijareissa mukana olekaan.

Jukurit - Hermes 3-0
Kookoo - Ahmat 3-1
K-Vantaa - Hokki 3-1
Kalpa - Sport 2-3
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös